BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 miesiąc temu #770139 przez gosia28
jedziesz ze suwaczkiem i wątek zakładaj lipcowy :)

a jeszcze jedno- w pierwszym cyklu z dupkiem jak zrobiłaś? bo owu chyba wypadała później?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #770146 przez Agnilla
pierwszy cykl z dupkiem chyba w ogole nie mialam owulacji, wzielam go od 16dc, a cykl mial z 40 dni to wtedy co w Turcji bylam. w drugim mialam owu w 12 dc i od 16 dc bralam dupka. w trzecim mialam owu 14 dc i bralam dupka od 16dc a w czwartym udanym wzielam dupka, jak mi kolezanka pozwolila :D bo ona jechala na takim samym duecie dostinex+ dupek i urodzila duet :P w kazdym razie dupka wzielam 2 dni po owulacji
jest suwak! teraz moge oficjalnie puszczać bąki i się opierdzielać :D

11 lata 2 miesiąc temu #770150 przez moofka
Agi piękny suwaczek! Ty urodzisz owcę a ja królika :side:

aggi kuwa o której Ty spać chodzisz :ohmy: ja wcześniej jak o 12 to się nie kładę.

11 lata 2 miesiąc temu #770151 przez ferritka
Agnii...skoro suwaczek jest to takie teraz no mega oficjalne gratki :lol: :lol:

a i widzialam nowe foto avatarkowe :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #770156 przez gosia28
a ja jeszcze nie widzę nowego avatarka B)
pytam się tak bo się zastanawiam jak zadziałać u siebie :dry:
przemyślę jeszcze bo mam czas :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 2 miesiąc temu #770157 przez Agnilla
foto dziś dostałam mmsem :) a co tam :)
może być owca, będę fajny dywan do salonu miała :D
ej wstyd Aggi, ja ciężarna nie miałam dziś drzemki :lol:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770173 przez Chudzinka
Ale mnie sentymentany nastrój złapał.. Pamiętam, jak moof zmieniała avatara, jak ubranko dzidzi kupiła na początku ciąży.. Jak Agnilla miała najpierw zdjęcie koka (ślubnego?), potem miłosci swego życia (czekolady) a teraz coś tak magicznego.. I tak sobie myślę, że słabo Was znam, a tak się czuję z Wami zżyta. I tak bardzo Wam wszystkim kibicuję i jak najlepiej życzę :kiss:
Dag - super masz mieszkanko, nowa lokatorka będzie zachwycona ;)
Moof - no Zosia widocznie lubi widzieć świat z innej perspektywy ;) Czasem dobrze spojrzeć na coś "do góry nogami".
Goś - a robisz testy owu? Ja jak robiłam i miałam trzy miesiące z dupkiem, to lekarz powiedział żeby brać dupka na 2 dni po owu, czyli tak, jak Agnilla w tym szczęśliwym cyklu.
A ja się zastanawiam - skoro teraz miałam kciuki za dwie Agi zaciśnięte (bo tylko one zostały w tym cyklu w kolejce, żeby nie było ;), to dlaczego niby mój jeden kciuk miałby przynosić więcej szczęścia niż drugi? Wiesz Aggi, co chce przez to powiedzieć ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770278 przez zoi
Agni, bardzo dumny suwaczek :)

Aggi, ja to bym nie dała rady tak się trzymać w niepewności :P :P B) Bym zwariowała i już.

Do mnie dziś przyszedł termometr owu elektroniczny, bo do tej pory te pare dni to z ta rtęcią w gębie 8 minut o 6 rano leżałam. I zawsze się bałam, że pęknie dziadostwo, teraz ma być luksus- minuta i już :)

11 lata 2 miesiąc temu #770321 przez aggi
Witam się i znikam do pracy :kiss: tempka z dziś: 37,1

haha moofka ja raniutko wstaję - zaraz wychodzę do pracy :D Ale zwykle chodzę ok 22 spać a wczoraj jakoś mnie wcześniej straszne spanie wzięło :)

Chudzinka no łezka się w oku kręci jak czytam Twoje teksty :kiss:

Agni no suwaczek cudny :D i piękny avatarek :kiss: Tobie się najbardziej należał taki rozwój zdarzeń

zoi no zwykłe lenistwo mnie ogarnęło + do tego jeszcze nie odzywamy się z małżem więc jak narazie to by była jedyna dobra wiadomość. Nie chcę tego spieprzyć za wcześnie.. tyle razy już jednak ta małpa przyszła..

Miłego dnia, wracam koło 15tej B)

11 lata 2 miesiąc temu #770325 przez Asia K
A ja sie pytam dlaczego ja u Agni widze nadal czekolade :unsure:

Agni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dag piekne pokoje ale tego fikusa z pokoju gdzie mała bedzie spała wynies ;) Fikusy (zwłaszcza ten gatunek co masz) są trujące i w nocy pobierają baaaardzo duzo tlenu :ohmy:

Ann - ja tez czekam na fototototototototot :)

Kas - Czarus napewno sobie poradził wzorowo ale i tak relacje nam zdaj :)

Aggi - sikaj na tessta bo nam juz tak podkrecilas śrubke ze bardziej sie nie da.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #770335 przez Agnilla
O matko albo pierwszy i ostatni raz jadłam butitto albo moja fasola skutecznie pokazuje, że tam jest ;) od rana nie schodze z kibelka i zaraz się do pracy spóźnie :P
dzień dobry!

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770347 przez gosia28
dzień doby.

Agi w końcu widzę Twój cudny avatarek :)
Asia ja nie mam pojęcia od czego to zależy ale nie raz już tak było, że jedne dziewczyny widziały nowy, inne stary :unsure:
Agi mdłości? No moja droga szybko Cię wszystko dopada :cheer:

Aggi Ty nas nie nakręcaj coraz bardziej tylko po drodze test i sikaj.

a co do tego leku na nadżerkę to mam przepisany Albothyl, brała któraś?

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 2 miesiąc temu #770379 przez Agnilla
nieeeee żadne mdłości, przepraszam ale mam
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
po tym wczorajszym fastfudzie :lol: ostatnio po Maksraczu tez mnie tak bolało, chciałam nawet se termofor strzelić na noc, ale Kaś na pw mi doradziła, żebym macicy nie przegrzewała...skąd wiedziała? :P
ja się czuję bardzo dobrze! tylko znowu zła jestem, bo przez ten kibelek znowu jestem autem w pracy a ja tak lubię chodzic, chyba w ciagu dnia se gdzies wyskoczę, moze "na pocztę" ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770388 przez Asia K
a ja sie melduje z innego kompa i teraz widze juz avatarek :D

Agni nie musisz przepraszac za stwierdzenie bo wsyztsko co ludzkie nie jest nam opce :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #770416 przez Kaś_O
dzień dobry z rana.. kurka wstałam o 6 masakra.. i szykowanie do przedszkola. Czarek wczoraj 2h był bardzo rozbawiony, trochę mnie ciągał a później to już panie przedszkolanki ciągał za ręce :P Nawet ani razu nie pokazał foszka :) szok :D no ale 2h minęły ładnie zjadł i przyszliśmy do domu :) a dziś mój Czarujący na pół dnia już sam został :) o 9 go odstawiliśmy z mężem i do 15 jest.. trochę przy papa było ciężko bo my mu papa a on papa reszcie i bierze zabawkę którą się bawił i wychodzi chociaż nie ubrany.. :P ale jak przyszliśmy to był bardzo zadowolony, szybko się grzecznie rozebrał i do zabawy poleciał.. i przytulił panią przedszkolankę :D

A mi się zdawa Aga taki mam mały plan że to u Ciebie podziałało też trochę że po owu działaliście.. i może i pik miałaś 9 ale samo jajo mogło być gotowe trochę później i jakoś było wam nie po drodze.. Albo nie ma co gdybać i cykle się unormowały i pach :)

Aggi no trochę niestety jest tak że ta temp może i nie może wskazywać Ci tej ciąży.. ja np wiem że mam ogólnie podwyższoną temp ciała mimo tego że nigdy nie mierzyłam sobie dowcipnie ani cały cykl to wiem że około okresu i w czasie okresu mam takie 37 z pod paszki.. co wskazuje że ogólnie mam wyższą tempkę ciała.. w ciąży miałam prawie 37,5 więc jak sama stwierdziłaś nie mierzyłaś cały cykl i nie wiadomo jak ta temp się klasyfikuje dla Twojego organizmu. Ale testa bym zrobiła bo tak czekać to se możesz nie wiem do kiedy..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka