BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 miesiąc temu #769754 przez Agnilla
Noo 30.10 brzmi o wiele spokojniej ;) ej, nie denerwuj ciężarnych :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mój brał salfazin, kwas foliowy, wit C i E, niby profilaktycznie, bo wyniki te ogólne miał gites, ale wolałam go pofaszerować, nic mu to nie zaszkodziło

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769764 przez ann-sunshine
Anusia ok do 30 pazdziernika to rozumiem. Dobrze bedzie. Zamelduj nam tylko co i jak zebysmy sie nie zamartwialy

Agni dumna jestem z ciebie za ten dobry uczynek

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769788 przez zoi

11 lata 2 miesiąc temu #769811 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #769815 przez Asia K
Kurna Zoi ja ci nie pomoge bo pierwsze slysze o takiej chorobie :(
Mam nadzieje ze inne laski ci pomogą

Siedze i czekam na wiesci od Agni :S

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769827 przez Chudzinka

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769847 przez zoi

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769852 przez Chudzinka

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769864 przez Asia K
Agni o której to miala byc ? :S

A juz wiem o 17 - tej dopiero

11 lata 2 miesiąc temu #769874 przez Agnilla
po 16tej ale niebawem jade, bo narobię w galoty. teoretycznie beta w sob już była ładna, ale i tak ma stresa

11 lata 2 miesiąc temu #769878 przez aggi
Agnilla grube majty i rajty obowiązkowo :D Będziemy Cię sprawdzać !! B)

Kaś to trzymamy kciuki za Czarka :D napewno sobie poradzi :)

Porto dzięki wielki każdy zapas patelni się przyda, serio B)
. A ja mam dziś 31dc i niby netmama mówi że mogę sobie dziś siknąć ale nawet testa nie mam :P Poczekam jeszcze bom taka niemal pewna że ta małpa przyjdzie jednak ;)

Ann no nie gadaj że burza? :O a u mnie pięknie 20 stopni niemal. Żyć nie umierać, szkoda tylko że nawet nie mam z kim na spacer iść :dry:

Asia K a u mnie wręcz odwrotnie piękna pogoda, 20 stopni, słoneczko :cheer: szkoda tylko że nawet nie mam z kim na spacer iść

biedroneczka
jak tam u ciebie :) :)?

Chudzinka nawet jakbym chciała testować to testa nie mam żadnego haha a nie chce mi się do sklepu/apteki jechać :P także czekam na rozwój sytuacji. Ale @ wisi w powietrzu, czuję to

Anuuusia dobrze że się odezwałaś wkońcu :) zdrowiej kochana i czekamy na wieści jak wyniki badań :)

11 lata 2 miesiąc temu #769882 przez aggi
zoi moja tempka dzisiaj równiutkie 37,0 :) wczoraj jedynie nie mierzyłam bo zapomniałam :dry: ale w sobotę rano była 36,9 a w piątek 36,8. Więc narazie tak jakby rosła :unsure:

Agnilla masz rację nie czytaj netu bo zwariujesz prędzej niż coś mądrego wyczytasz :kiss: trzymam kciukasy za betkę :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #769885 przez aggi
A ja dziś 31dc, mierzyłam rano tempkę i pokazało 37, czyli urosła od soboty o jedną kreskę bo było 36,9 a w piątek 36,8 . :) Nie testuję bo nawet testa nie mam a nie chce mi się zbierać dupy gdzieś do sklepu/apteki :silly: Ale czuję że małpa nadciąga. Rano mnie tak popikało w jajnikach i w podbrzuszu i już myślałam że to małpa, ale zaszłam do łazienki i sucho. No i ból się uspokoił. Także będę Was trzymała dalej w niepewności bo nawet testa nie mam żadnego :S

11 lata 2 miesiąc temu #769886 przez Kaś_O
Anusia szczerze to ja bym sie zbadała.. nie wiem kurde co dokładnie u Ciebie uwidział ginek ale jak nie chcesz w swoim labie to moze wystarczy gdzieś podjechać i wyniki będą szybciej? Bo ja rozumiem strach ale on nie może Cię blokować bo dla mnie osobiście niepewność jest gorsza.. Albo idź na wizytę do ginka wcześniej.. już chyba tydzień minął od ostatniej wizyty.. bo w którym Ty jesteś teoretycznie tc?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 miesiąc temu #769895 przez anuuuusia
Kaś ostatnią wizytę miałam w ubiegłą środę, lekarz wtedy stwierdził 7/8 tydz. Mój OvuFriend mi dziś mówi: Jesteś w 9 tyg. ciąży (8 tyg. i 5 dni). Wiek płodu: 7 tydz. No nie ma bata jak dla mnie - serduszko musi już być. Więc albo gin nie dojrzał ze względu na nie najlepszej jakości sprzęt albo pojawiło się tuż po środzie. Tym bardziej mnie to zastanawia, bo niektóre kobitki piszą, że widziały serduszko już w 6 tyg. No ale są też takie, co i później. Lekarz kazał przyjść do kontroli za 2 tyg. (30 października właśnie) z wynikami badań.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka