BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 miesiąc temu #769502 przez Agnilla
No to zbieram się na betę po 16 tej moja chwila prawdy, ale man stresa, miłego dnia Wam :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #769526 przez Porto1987
Witam się i ja dziewczęta :)

Ja pamiętam jak Kaś dopiero co wrzucała zdjęcie usg z połówkowego Maxa. A teraz już rozmawiamy o porodzie :) Zatrzymajmy ten czas, bo ja zaczynam się coraz bardziej stresować :D :D

Ferri, wszystko się poukłada ładnie :kiss: Ale bardzo mi się podoba Wasze podejście. Są wyniki i jest szybka akcja. Trzymam kciuki żeby wyniki w środę było w porządku, ale nie tylko z to trzymam kciuki ;) Cieszył się mąż z kolacji?? :P

No Agnilla, jak to te plemniki z 9 dc czekały na owu, to dla mnie też dziewczynka :P ja też chcę dziewczynkę :P :P Fajnie, że dbają o Ciebie bardziej :) A co do brzucha, to mnie też bolał jak na okres i to jeszcze przez kilka tygodni ;) Mi pani dr powiedziała żeby wtedy odpoczywać :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi, to dziś 31 dc, to kiedy możesz testować?

Agnilla, czekamy na wyniki bety :D

Nie wiecie może co z tym serduszkiem u Anusi?

11 lata 2 miesiąc temu #769536 przez ann-sunshine
Bry,

Agni trzymam kciuki

Aggi za ciebie też trzymam

Całą noc była u nas burza i rano jeszcze grzmiało i lało :angry:

Anusia się nie odzywa

zbieram się dalej sprzątać po remoncie, dziś kończę kuchnię i mam w planie łazienkę i toaletę do cna wysprzątać

11 lata 2 miesiąc temu #769559 przez Asia K
Witam sie i ja :)

Znowu poniedziałek :(
Jak ja nie lubie poniedziałków :(

Anulka kiedy wlasciwie miala isc do innego gina? Wiem ze sie wybierała ale to juz ten czas minął?

Agnila - czekam jak na szpilkach na wiesci - obym nie musiala czekac za dlugo bo mi sie w d.... powbijają :D

U mnie za oknem ponuro , szaro , jesiennie bleeeeee

Ann milego sprzatania :)
A zdradzisz nam w jakiej branzy od czwartku zaczynasz? :)

11 lata 2 miesiąc temu #769568 przez biedroneczka39
Hejka. Tak Was tylko czytam teraz już.
Gratuluję Agnilla I trzymam kciukasy za betę :) Swoją drogą ja też zrobiłam test na 5 dni przed @ :laugh:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 2 miesiąc temu #769570 przez ann-sunshine
Asia branży nie zmieniłam, dlatego tak szybko się udało

Nie pamiętam kiedy Anusia miała do tego gina iść, czytam też staraczki i myli mi się która kiedy, bo Anoda też za serduszkiem wypatruje

11 lata 2 miesiąc temu #769580 przez moofka
hej laski :)

Anusie gdzieś wcięło, z tego co pamiętam to jakoś nieprędko miała mieć tą wizytę.... wiem że pisała coś o listopadzie, ale o innym ginku.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769614 przez Agnilla
mam nadzieje, ze u niej wszystko w porządku, ucichła tak nagle. muszę się czymś zająć, brzuch boli i się denerwuję :P a tak w ogóle, od dziś mam cukrzyce ciązowa :lol: także teges, zero słodkiego i śmieci też zero :)
dziekuje biedronka, dam znac jak bede w domu ok.17 chyba, że tam nie dotrę :P pójdę się nawalić :P

a tak w ogóle to chwalę się :P zaliczyłam swój pierwszy dobry uczynek we dwoje :) pojechałam na betę, zla, bo chciałam iśc na spacer, ale kuwa burza była :ohmy: no i wchodzę, pani mi pobiera krew a pani co była przede mną przerażona, ze leje. no to mówię, ze ją odwiozę do domu :) poczekala az sie obrobie i mimo, że nie było mi po drodze zawiozłam ją :)

11 lata 2 miesiąc temu #769671 przez Chudzinka
Cześć laski :)
Aggi - jak tam sytuacja? Testujesz czy czekasz na owu?
Ja mam dosłownie chwilę, całuję wszystkie, życzę miłego dnia, trzymam kciuki za betę Agnilla :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769704 przez anuuuusia
Agnilla gratuluję :)

Jestem, jestem, chociaż wczoraj tak koszmarnie słabo się czułam, że nie miałam siły wchodzić na kompa :( Dziewczyny na Staraczkach poradziły mi, żeby zrobić betę 2 dni z rzędu, nawet w szpitalu. Niestety, moje lab jest właśnie przyszpitalne, więc pomysł upadł. Tak czy siak, czekam na 30 listopada. Jakoś pod koniec ubiegłego tyg. uciszyły się moje mdłości, a w sobotę miałam delikatne jednorazowe plamienie. Ale nie pojechałam na izbę przyjęć, bo do tej pory cisza. Mdłości wróciły i nawet się cieszę, że są.
Boję się jak cholera, wiem że serduszko powinno już być :( Ale, o dziwo, nie przeczesuję neta na ten temat (co dawniej było nie do pomyślenia :ohmy: ). Zrobił to mój mąż, trochę w tajemnicy przede mną (zawsze był przeciwnikiem diagnozowania się u wujka Google) i powiedział mi, że "w jeden dzień serduszka może nie być, a w drugi pstryk - i jest". I tego się trzymam na razie...

Byłam dziś rano na badaniach tarczycy (ciekawe, jak tam moje TSH po prawie miesiącu brania Euthyroxu), jutro jadę na morfologię/mocz/toxo itp. Również jak niektóre z Was nie dostałam skierowania na cytomegalię i różyczkę, więc pewnie zrobię je odpłatnie.

Do tego znów jestem przeziębiona ehh

Dzięki, że o mnie pamiętacie :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #769706 przez julka
.

11 lata 2 miesiąc temu #769711 przez anuuuusia
julka myślałam też o tym i dzisiaj, ale w końcu zrezygnowałam. Chyba boję się rozczarować :( :( :(

11 lata 2 miesiąc temu #769735 przez Agnilla
o matko bosko, anuusia to ja 21.11 mam juz wizyte na 8tc, a Ty chcesz czekac w niepewnosci do konca listopada?? padłabym

11 lata 2 miesiąc temu #769738 przez anuuuusia
O rany, co ja Wam napisałam :ohmy: Oczywiście czekam na 30 października.

11 lata 2 miesiąc temu #769739 przez zoi
Cześć Dziewczynki! :)

Anuuusia, a co myślisz, żeby sobie zrobić jednak tą betę i progesteron? Jakby coś się odpukać działo, to będziesz mogła iść wcześniej do lekarza i może coś zadziałać, a do 30 listopada to jednak ponad miesiąc... I tak będziesz się długo stresować, czy wszystko ok, a to ciąży też jak wiadomo nie służy. No chyba, że źle mówię i się nie znam, to mnie ochrzańcie :P
Chociaż rozumiem Cię, jak ja dostałam te wyniki bety na necie przed weekendem to też nie od razu otworzyłam :huh:

Agni, a Twój emek badał sobie nasienie, bo coś mówiłaś o jakichś suplementach?

Aggi jak tam Twoja tempka? Ja też to przeżywam jak mrówka okres :P :P

Mam nadzieję, że mi się dziewczyny nie pomyliły, bo ja jestem wzrokowcem i jak nie widzę Waszych twarzy to mi się miesza wszystko ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka