BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 miesiąc temu #768929 przez issska1986
O rzesz w mordę !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Weszłam na chwilę a tu takie nowiny :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Agnillka gratulacje kochana, w końcu się udało :lol: :lol: :lol: :woohoo:
Szkoda,ze jesteś tak daleko, bo bym cię uściskała.. Zdrówka kochana dla Was :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #768935 przez Porto1987
Odpisałam już na największy news dnia, to teraz mogę na resztę :P

Gosia, oj teraz to ja już będę systematycznie robiła cyto, bo należy mi się raz w roku, a co płacę, to wymagam :P Czyli z Jurkiem już wszystko wiadomo, zostałam wtajemniczona :) Tylko jak Ci te psikusy ze zmianami wychodziły, to ja nie wiem :P

Agnilla, dobrze, że zjadłaś wczoraj tą całą czekoladę :) widocznie była baaaardzo potrzebna komuś :D :D :D

Cytat z Gosi z wczoraj:

Agi jak się spieszysz to ja Cię przepuszczę, bo mi zachodzenie dobrze nie wychodzi więc się nie krępuj, mi jeszcze jakieś 1,5 roku bo ja to średnio co 2 lata

Gosia przepowiedziała, jak nic :D :D

aaaa Gosia ja mam ceramiczną dużą patelnię, jak coś, to ona powinna być bardzooo skuteczna :P :P B)

Julka :kiss: :kiss: spacer na pewno był udany przy takiej pogodzie :)

Dobre, Agnilla przyjmuje gości w łazience ;) Mnie też takie zwiedzania drażnią. Ja w ferworze walki w kuchni a mi chodzą i oglądają i patrzą na ręce :P

Chudzinka, nie tylko Ty taki będziesz miała :P wstawiłam żebyście się zarażały :) Wczoraj Agnilla mi powiedziała, że ona ma taki cały czas i już wiadomo dlaczego :P także zarażajcie się Kochane :kiss:

Asia, ja zaczynałam gdzieś od 51 kg. Teraz mam 53. Kurcze myślałam, że to wolniej będzie się posuwało naprzód. Czyli z moich założeń mam jeszcze do dyspozycji 8 kg :P

ufff chyba skończyłam :P

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #768938 przez Agnilla
Dziewczynki nic Wam nie mówiłam, przecież przespalam owulacja, bałam się ze wynik będzie jak zawsze. Test wyszedł jak same widzicie, dlatego poleciałam na betę. Przed 14 miałam wyniki. Jeszcze mi babka tak od niechcenia, że to bardzo wczesna ciąża, mąż nie uwierzył. Dopiero mu pokazalam wynik i się poplakalam.
Dziękuję Wam jeszcze raz, jak to Iss powiedziała, o zesz w mordę :)
cholernie dziwne uczucie :)
dodam, że objawy miałam jak na okres i mam nadal, ale nie brałam ich pod uwagę ze względu na to, że biorę dupka. Wysypalo mnie jak nastolatke co też zwalilam na leki. Także jakichkolwiek objawów brak. W pon kolejna beta, boje się żebym się nie rozczarowała. Zobaczymy co będzie

11 lata 2 miesiąc temu #768944 przez gosia28
Agi nosz kurka aleś wiadomość zapodała a ja dopiero teraz jestem :cheer: :cheer: :cheer:
GRATULUJĘ :kiss: :kiss: :kiss:
właśnie jestem na etapie zamawiania testów owu, ktoś już zarezerwował?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #768983 przez ann-sunshine
Zojeczka szybciorem sie pozbieralas i dobrze, buziakuje.

Juleczka ciebie tez buziakuje i bardzo mocno kibicuje

A Kas to niw miala 17tego wizyty w pl mieć?

3 ostatnie strony to jak najlepsza powiesc. Jakbysmy sie na staraczki przeniosly to forum by nie wytrzymalo. Za duzo agentek w jednym miejscu

11 lata 2 miesiąc temu #768992 przez moofka
Agi zrobiła wejście smoka :lol: ja się nie rozpisuje, Agi wie że jest moje love :kiss:

mówiłam, że dzisiaj piękny dzień jest :woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769026 przez Kaś_O
A nie mówiłam Aga, że zajdziesz przed moim porodem.. i to jeszcze taki prezencik urodzinowy mi zrobisz :) dwa w jednym.. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: <3

reszty niestety nie czytałam brak czasu :(

Ann wizyta w sumie dobrze bo młody zdrowy i duży jak byczek.. i tutaj jest problem :(

bo Max waży już 3003g, więc akurat bo ginka powiedziała że spokojnie od 37 mogę się rozpakować a że 2 ciąża to ma nadzieję że będzie szybko.. Muszę tutaj pogadać z lekarką bo to ważne bo nie wiadomo jak rozwiązać poród.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 miesiąc temu #769034 przez issska1986
Kaś_O napisał:

A nie mówiłam Aga, że zajdziesz przed moim porodem.. i to jeszcze taki prezencik urodzinowy mi zrobisz :) dwa w jednym.. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: <3

reszty niestety nie czytałam brak czasu :(

Ann wizyta w sumie dobrze bo młody zdrowy i duży jak byczek.. i tutaj jest problem :(

bo Max waży już 3003g, więc akurat bo ginka powiedziała że spokojnie od 37 mogę się rozpakować a że 2 ciąża to ma nadzieję że będzie szybko.. Muszę tutaj pogadać z lekarką bo to ważne bo nie wiadomo jak rozwiązać poród.

O kurka Kaś, 37 tc to u Ciebie zaraz za 3 tyg... Fajnie :) Może się rozpakujesz na moje uro ;)

11 lata 2 miesiąc temu #769043 przez ann-sunshine
Kas to super ze maksiu ok. I nie zycze przenoszenia ciazy

11 lata 2 miesiąc temu #769050 przez Agnilla
Goś, Młoda się do mnie odezwała o testy pierwsza
Moof, Kaś :kiss:
chyba pojde spac, tyle emocji :)

11 lata 2 miesiąc temu #769056 przez Chudzinka
Kaś, dobrze zrozumiałam, że masz dziś urodziny? Wszystkiego najlepszego :kiss: No synuś nie mały, ale ważne że zdrowy :)

11 lata 2 miesiąc temu #769071 przez Agnilla
nie nie, ja mam termin wg netu na poczatek lipca, a kas jest z lipca ;)
dobranoc Wam :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #769090 przez Kaś_O
Dokładnie urodziny w lipcu :)

Isss 37 to bardzo wcześnie już ale takie gadanie to też.. bo nie jest tak łatwo wywołać poród jak się chce..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 miesiąc temu #769123 przez ann-sunshine
Dzien dobry,

Do tych co jeszcze w ciazy nie sa, zastanowcie sie dobrze bo dziecko niw pozwala nawet w niedziele dluzej pospac. I to mama jest ta potrzebna natychmiast i koniecznie.

Kas ale nie rodzisz w pl, jak to jest z tym porodem tam? Napisz jak juz ustalisz szczegoly.

Agni wyniki drugiej bety bedziesz miala w poniedzialek?

Chcialam dzis rodzinna leniwa niwdziele i spacer a tu deszcz leje

No nic milej niedzieli

11 lata 2 miesiąc temu #769146 przez ferritka
dzień dobry :S

jak tu Was na chwile ma człowiek zostawić jak Wy jesteście niereformowalne i jak tylko mam sobie iść to Wy eb i TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaka nowina!!!!

tak więc sobie przemyslałam, przynajmniej jak Was czytam to w głowie inne mysli są :S

Sis, kurka rurka, ale pamiętasz spacer po molo z wózkami aktualny, ja pewnie bedę pociskać z moimi bliźniakami jak Ty z drugim bedziesz szła ,ale to co i tak się liczy umowa prawda :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka