BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769155 przez gosia28
dzieńdoberek

Agi to nic, zamówię sobie ;)
a kiedy dokładnie miałaś om? Bo termin lekarz wyliczy Ci wg. starej metody, np. data om. 20.09.2013 plus 7 dni minus 3 miesiące i wychodzi 27 czerwiec oczywiście rok następny ;)

ann wpadaj do mnie, mam zamówioną pogodę i zaraz idę na spacer

Kaś najlepszego rozwiązania porodu :kiss:

fercia ja trzymam za Was kciuki cały czas za spełnienie marzeń :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #769162 przez zoi
Ferii, ruszacie z kopyta, super. I jak się Kręgiel zmobilizował! Bardzo to budujące :)
A jak tam Agni po wczorajszej wiadomości, spałaś coś w nocy szczęściaro? :)

A u nas imprezka się udała, dziecko nie było niestety takie straszne, a mój emek tak za nim łatał... mam nadzieję, że się nam szybko uda...

Dzieńdoberek tak btw. :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769170 przez Agnilla
Dzień dobry!
Ann chyba pójdę do mojego laboratorium tak gdzie robiłam prywatnie i wtedy betę zrobię rano i po pracy będe miała wyniki. powinien byc przyrost tak?
Ferri Bejbe, kuwa molo Ci nie odpuszczę, nie ma mowy. Będziesz dygała ze swoimi dwoma groszkami całą Polskę, żeby iść ze mną na spacer! a jak będziemy zgrabne po ciąży to i nawet loda se fundniemy :) a Kręgle niech se na pwio idą, wtedy im będzie wolno już ;)
Goś, ostatnia wredota była u mnie 28 września. w Czw mam akurat wizyte u lekarza, ale na pewno mi ani karty ciąży ani nic nie założy, chyba, że na podstawie bety :P
Ja od dziś oficjalnie zaczynam wykorzystywać swoje przywileje ;) naczynia pozmywane, pranie wywieszone, a ja zaliczyłam drzemkę w między czasie, bo wstałam o 7 na mierzenie temperatury :P
Zoi, spałam bardzo dobrze :P rzadko miewam problemy ze spaniem :P
idę się pindrzyć, bo wieczorem do roboty ;)

11 lata 2 miesiąc temu #769181 przez issska1986
Kaś_O napisał:

Dokładnie urodziny w lipcu :)

Isss 37 to bardzo wcześnie już ale takie gadanie to też.. bo nie jest tak łatwo wywołać poród jak się chce..

A to oni chcą Ci wywołać? Myślałam,że chodzi o to,że jest większy i sam wyjdzie... Moja mama każde dziecko 2 tyg przed terminem. Ze mną miała na 8 grudnia a rozpakowałam się 20 listopada ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #769208 przez moofka
ej ej ja też miałam iść na spacer na molo! Ferri wiedziałam, że Ty dzielna babka i po chwilowej załamce ruszysz do przodu :kiss: będzie dobrze i masz nas nie zostawiać!

cudze dzieci to ja też średnio lubię :P a jak zośka daje mi po pęcherzu to za nią też wtedy nie przepadam :P już wiem, że będzie wredna po mamusi :side:

u mnie dzisiaj tak wieje, że kuwa na to molo bym pewnie mogła dolecieć na jednym podmuchu :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #769213 przez Dagnes
Ferr tak trzymac a wsio bedzie dobrze.
Mnie wczorajszy news od Agni tak pozytywnie naladowal ze chodze cala w skowronkach :) Gos jak chcesz tesciory owu to ja mam moje na zbyciu. Tylko adres na prv mi podaj to jutro wysle.

Wiktoria

11 lata 2 miesiąc temu #769215 przez Agnilla
moof jak my będziemy na molo jechać to Ty już drugą kolejkę będziesz jechała ;)
u nas też szaro i brzydko, ale kuwa u nas zawsze gorzej niż u Was na południu :angry:
ja lubie cudze dzieci w wózku jak mijam na ulicy :P
kurde, czy ja muszę micc odwieczny problem i nie wiedzieć w co się ubrać? :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #769216 przez Dagnes
A co do cudzych dzieci, to niektore sa kochane a niektore wrecz mnie draznia.
W tym tygodniu musze badania porobic bo w nastepny wtorek mam wizyte u gina.

Wiktoria

11 lata 2 miesiąc temu #769231 przez Agnilla
sorry laski, że taką rozpierduchę zrobiłam ;) ale przynajmniej nie było nudno ;)
kiedys na staraczkach wyczytalam, ze ktoras laska w obu ciazach brala oeparol z wiesiolkiem, kurna w tym cyklu tez go bralam, a tak na sluz narzekalam. moze w srodku wszystko sie skumulowalo ;)

11 lata 2 miesiąc temu #769233 przez Asia K
osz kurna chata co ja tu czytam :lol:
Reszcie nie odpisze bo Agni ma pierwszenstwo :) Agni taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sie ciesze . No juz tak bardzo na to czekałam ze od razu humor mam lepszy w tą niedziele
Gratuluje i dbaj o was teraz :"bo teraz serca masz dwa" :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #769234 przez Asia K
p.s. a jak to owu przespałaś - bo niepamietam jak to bylo - testy ci wyszly ale nie dzialaliscie czy jak to bylo?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769237 przez Agnilla
jo jo pierwszeństwo, no już już :)
Asia, mała poprawka....minimum dwa :D na pierwszym usg porobie się na fotelu :P

no przespałam, seksior był w 6 i 9 dc, ale taki nic nie znaczący, w sensie ani sluzu ani nic, po prostu z ochoty. potem od 10 dc postanowiłam strzelać testy owu, a tu kurde prawie maliny popołudniu były, spadek temperatury i pan współwinny do 22 w pracy, jajka bolały i się kuwa okazało, że w 10dc miałam owu :/ no to seksior w 11 dc i....nic, zero aż do dziś rana :P no to jak ja miałam w ciąże zajść ?? ani szałowego śluzu, ani malin na owu nie miałam, bo zapewne były w 9dc, kiedy jeszcze nie testowałam. więc generalnie organizm mnie w ciulka zrobił. nadal nie wierzę, i boję się, że okres dostane :(

11 lata 2 miesiąc temu #769239 przez Asia K
na perwszym usg moze sie okazac ze widac jedno - a potem na kolejnum surprise x2 :D
Moja kumpela tak miala :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769243 przez Agnilla
Będą to będą :) mąż i tak ma zawał, to jak się dowie o dwóch to już w ogóle na OIOM'ie wyląduje :P

aha Gos, wg Twojego liczenia termin na 5 lipca :) om była 28.09

11 lata 2 miesiąc temu #769360 przez Kaś_O
Ferri Kochana silna super kobitka z Ciebie jest.. :* :* :* Kręgielnię tez silny facet.. Sladzilam na bierzaco ale niestety nie miałam możliwości odpisać..

Ann 30.10 mam wizytę i będę z nią gadać jak ona to widzi.. Znaczy chce wymusić u niej skierowanie na USG do szpitala i po prostu pomiar dziecka.. Nie wiem tez w sumie jak oni z terminami to rozwiązują..

Issska lekarka w pl powiedziała ze albo by mi przed terminem wywoływali albo jedli juz w 37tc waga byłaby wyższa niż 4200 to cc z miejsca.. Jedynie powiedziała mi ze moze uda sie wcześniej urodzić bo macica nie wytrzyma takiego nacisku i to 2 poród wiec nie powinnam przenosić.. Ja nie mam tendencji do wcześniejszych porodów jak Twoja mama bo Czarek po terminie jest wiec.. Czekać czekać... Czekać..

Asia kobitko odpisz mi na fb ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka