BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #770033 przez aggi
Ann nie mam testa żadnego w domu a nie chce mi się tyrać do sklepu kurczę B) więc narazie testować nie będę. a czemu wysoka jak na fasolkę? za wysoka?? stwierdzasz czy powątpiewasz? Bo nie wiem dokładnie co masz na myśli:D zobaczę jaka jutro będzie :) Przed @ powinna spaść no nie? Ale tak jak mówię, nie nastawiam się bo czuję że się zawiodę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #770051 przez moofka
Agi - ja wiedziałam, że tak będzie B) beta miodzio :kiss:

aggi Ty weź nie pierdacz tylko zrób testa :P

ja melduję, że zośka dalej jest zośką :lol: waży ok. 1900g, wszystkie pomiary w normie, leży główką w dół :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #770054 przez ann-sunshine
Za duży skrót myślowy. Jest wysoka tak jak w ciąży jest. Jak nie spadnie to smigaj jutro po testa

Moof ślicznie, same dobre wieści :)

11 lata 5 miesiąc temu #770057 przez aggi
mamo moof kurdę nie mam testa :D pierniczę, poczekam jeszcze, potrzymam Was w niepewności :P Ale załóżcie się że jutro napiszę że @ przyszła. No najpóźniej w środę :P Zakład? a co do Zośki to dobrze że jest Zośką i że wszystko z nią wporządku :) :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #770061 przez aggi
Ann no dobra zamelduję Wam jutro jaka tempka jeszcze, ale pewnie dopiero koło 15tej - po pracy :) a z testem się zobaczy , nie chcę się rozczarować :P

11 lata 5 miesiąc temu #770067 przez Porto1987
Agnilla, bardzo ładnie przyrosła betka już :) fiu fiu. Ja pamiętam, że moja 5 dni po terminie @ była 3800, a Ty już masz sporą przed terminem @ ale się cieszę :)

Aggi, kurde goń po test i rano sikasz :) zaczynasz robić jak ja :P ja też mówiłam sobie, że zaraz okres będę miała i w końcu musiałam rano naginać z pełnym pęcherzem do apteki :P także leć póki jeszcze nie ma 20 B)

Dag, ale fajne pokoiki, tak przytulnie masz :) kurcze też bym chciała dzidziusiowi zrobić pokoik :dry:

11 lata 5 miesiąc temu #770070 przez Porto1987
Moof, bo ja to jeszcze nie wiem, kiedy maluch układa się "na stałe" główką do dołu?? Powiem Ci, że waga to chyba taka konkretna, prawda :unsure: B) :)

11 lata 5 miesiąc temu #770071 przez aggi
Porto dzisiaj nie dam rady jestem już w pidżamce w 'heloł kiti' i nigdzie się nie ruszam :P rano do pracki, do 15tej powinno się wyjaśnić czy mam @ czy nie :) poza tym tempkę chcę jeszcze rano zmierzyć :) czy nie spadnie przypadkiem :P

B) Ale Was wkurzam
A potem i tak wyjdzie na moje że rację miałam :S

11 lata 5 miesiąc temu #770081 przez Dagnes
Moof Zosia ladnie rosnie. 2 kg prawie to juz kawal baby z niej :blink:
Ferr maz zly na mnie za te biale meble, bo on nie lubi. Mowi ze ze szpitalem mu sie kojarza. Ale ja sie uparlam wiec nie mial wyjscia. Jedyny kompromis to ze korpusy sa ciemne.
Aggi ja to bym pewnie na twoim miejscu nie wytrzymala i smignela rano do apteki po testa. Tempka ladna i lepiej zeby nie spadala.
Ann ja tam czekam na twoje foty poremontowe, tym bardziej ze sama malowalas.

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu #770083 przez aggi
Dagnes ja niestety nie mam innego wyjścia bo teraz nie śmignę po nocy :P A rano już od 7 w pracy będę:) A po drodze żadnego sklepu :dry: Ale spoko nie pali mi się jakoś po test bo ... powtórzę się - wydaje mi się że małpa jest za rogiem

11 lata 5 miesiąc temu #770092 przez Agnilla
Nooo Agi lubi fotki poremontowe :)
Aggi kuwa, wez nie draznij, rob sika z rana, ubieraj dres na heloł kity i lecisz do apteki
ja dziś ofc znowu wyłam, a jak mi kumpela z koszem owoców wyskoczyła...to znowu w ryk :lol: teraz mogę wyć do woli :D
ale zjedliśmy buritto, tak ujowo pikantne, ze mi niedobrze, ale spoko nie tylko mi :P
jak mi tu któraś jeszcze wyskoczy z bliźniakami to się obrażę, ale spoko luz podoba mi się Nina i Pola, to wtedy mam problem z głowy, a jedną wyślę którejś z Was :P

11 lata 5 miesiąc temu #770093 przez Porto1987
No ja też jestem ciekawa co tam zrobiła fajnego Ann :P ja bym chciała zmienić mieszkanie na 3pokojowe, ale zobaczymy jak to wyjdzie :dry: póki co mamy 2 pokoje, ale mamy zrobioną sypialnię i tak mi ciężko się z nią rozstać :P

11 lata 5 miesiąc temu #770099 przez Dagnes
@ za rogiem to u wszystkich ciezarowek byla juz :blink: Poki jej nie ma, to ja zadnym przeczuciom nie wierze.

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu #770100 przez aggi
Agnilla tylko spokojnie Ty się nerwować nie możesz więc wyluzuj :D Limit na ten cykl się wyczerpał chyba skoro Tobie się udało :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #770102 przez aggi
Dag kurczę a ja tam nie chcę znów rozczarowań :) Także spokojnie kobity, jeśli jutro nic się nie wydarzy to może koło środy stestuję :P jak się z małżem pogodzę haha :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka