BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #770780 przez ann-sunshine
Porto caly czas mialam osobny pokoj i kuchnie ale zamiast sciany prowizorke

Aggi na moj gust to hormony tak ci daja popalic bo z reguly znosisz wszyatko

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #770782 przez aggi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #770791 przez aggi
Porto u mnie w aptece 2,99 ale to 6km drogi :P a nie mam samochodu bo małż jeździ.

ferri kurcze zanim on wraca to ja już śpię.. nie umiem wyczekać na niego a znów jak wstaję to już go niema. :( Ale w czwartek musi wrócić o 16;30, nie ma innego wyjścia

Ann oby to było to bo już nie wiem czy psychiatryk jakiś mnie czeka czy co :unsure:

11 lata 5 miesiąc temu #770818 przez zoi
Ferii, kamień z serca, teraz już musi być tylko lepiej!

Aggi, zamęczysz nas i tyle! Ale rozumiem Cię ja też bym wolała zobaczyć kreski z małżem.

11 lata 5 miesiąc temu #770820 przez Porto1987

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #770833 przez aggi
zoi no dokładnie ! wierzę że zrozumiecie..

Porto

11 lata 5 miesiąc temu #770843 przez Agnilla
Ferri Bejbe :kiss: ale super wiadomość!!
Laski Wy to za miękkie buly nie jesteście :unsure: my faktycznie jakąś większą kose mieliśmy w maju ale jak mój mnie wkurza to mu mowie, ze ma
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

bo ja się z księciem bawić nie będę :P fakt, że mój mąż beze mnie to kilka godz wytrzymuje i wtedy sam zaczyna się przymilac :)
generalnie jakbym miała taką sytuację to bym zrobiła strajk, zabraknie mu gaci i się obudzi :P

11 lata 5 miesiąc temu #770847 przez aggi
Agni

11 lata 5 miesiąc temu #770859 przez gosia28
moof Kaś to prawdziwa artystka, super rzeczy masz dla małej :)

Ann przytulne te Twoje mieszkanko :)

Chudzinka nie bojaj, nie jest tak źle, będziesz na haju i będzie Ci wszystko jedno :silly:

kurde nie najlepiej brzmi przebieg stosowania tego leku z tego co piszecie, żeby jeszcze choć efekt był :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #770866 przez aggi
gosia ten lek sam w sobie nie jest zły, tylko po kilku dniach mozesz miec problem z wpychaniem kolejnej globulki :P Ale spoko nie martw się potem przy @ organizm sam się oczysci, ewentualnie możesz też wyprzec w toalecie co nieco :P

11 lata 5 miesiąc temu #770877 przez aggi
Spaaadam spać zaraz kobitki bo jakaś taka niedospana ciągle chodzę mimo że zasypiam przed 21 jak dziecko a wstaję o 6 :dry: Dobranoc i do jutra :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #770878 przez Porto1987

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #770879 przez Agnilla
popieram co napisał Jurek ;) ja nie mówię, że lubię się kłócić, ale jak teraz Ty wymiękniesz on się nigdy nie nauczy i będzie miał wylane. cierpisz w środku, ale jemu tego nie pokazuj.
Chudzinka, będzie git! jesteśmy z Tobą :kiss: i to w większym gronie niż byś myślała ;)

11 lata 5 miesiąc temu #770996 przez Kaś_O
A my wylądowaliśmy na izbie przyjęć.. Znaczy tutaj nie ma takowej dla ciezarnych.. Po prostu od razu trafia sie na oddział przed porodowy.. Wstałam z mocnym bólem brzucha a w dzień myślałam ze mnie wykończy.. Nospa i Mandżurii nie pomagały.. W szpitalu miałam kopleksowe badania i jest ok.. Tyko zapalenie pęcherze.. :( dostałam seledix i za kilka dni kontrola..
Dzięki wszystkim za miłe słowa co do prac :)

Feri superwiadomosc :*

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #770997 przez zoi
Eh te chłopy, głupie to takie, a się uważa za nie wiadomo co.
Mój zawsze potrafi przeczekać moje fochy i obojętność :dry: Ten sposób u nas nie działa, zawsze musimy wszystko co poważne przegadać. Choć przyznam, że najczęściej jest tak, że jak się o coś obrażę wieczorem (jestem zła i zmęczona) to przez noc mi przejdzie, stwierdzam, że przesadzam i zapominam o sprawie. Wiem, że jestem humorzasta i nerwowa :P
Jak Wam po nocy nie przeszło, to pewnie bez rozmowy się nie obejdzie, więc życzę powodzenia :kiss: Ciekawe, które pierwsze wymięknie :unsure: :P

Mam wrażenie, że zawsze najpóźniej z Was chodzę spać :P :P :P

Kaś współczuję, ale chyba dobrze, że to tylko zapalenie pęcherza? Zdrowiej :ohmy:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka