BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #785345 przez ulka1983
Annty jesteś gotowa na drugą ciążę, a ja na trzecią bo mam te same objawy co ty B) ciekawi mnie czy mogłabym chcieć jeszcze czwartego dzidziusia :S pożyjemy zobaczymy :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #785362 przez Agnilla
Przerwa :P
jak tak będę co chwile przerwy robić to mi z tydzień zejdzie a jeszcze na 18 zabieram mamę na kawę bo ma dziś imieniny :)
co się schyle to mnie tak w głowie lupie ale ciśnienie mam raczej w porządku 113/70 ale kurna jaki puls mam w ciąży całe 74, gdzie ja nigdy 60 nie przekraczałam ;)
Asiula będzie dobrze, nie bój żaby :kiss:
Ja to chce urodzić jedno zdrowe dziecię potem będę myślała co dalej :)

11 lata 5 miesiąc temu #785380 przez gosia28
Agi puls Ci przyspieszył bo się zasapałaś :laugh:

No właśnie Asia czemu masz stracha? Bliźniaka już nie będzie :silly:

ulka oj tam, w każdym bądź razie Twoja liczba płodności to 5 ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #785438 przez Chudzinka
Cześć :)
No ja wczoraj widziałam tą info o trojaczkach i oczy przecierałam ze zdziwienia! A tekst z wirusem wymiata :silly:
Ja czekam na małpę, brzuch boli jak diabli.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #785446 przez gosia28

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #785465 przez zoi

Niesamowite z tymi trojaczkami, zwłaszcza, że babka w labie najpierw spojrzała na test i powiedziała, że nagatywny! Nie potrafię sobie siebie wyobrazić w podobnej sytuacji :P

11 lata 5 miesiąc temu #785479 przez Chudzinka

11 lata 5 miesiąc temu #785483 przez zoi

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #785495 przez aggi
Goś aż musiałam iść na staraczki poczytać bo niedowierzam :ohmy: byle by się jej utrzymały wszystkie i w ogóle bez problemów to przeszła bo pewnie będzie to ciężka ciąża :ohmy:

Agni fajnie że mąż ma takie podejście :) :) W takich chwilach wierzę że wybacza się wszystko :D

Porto z tego co wyczytałam to masz rację to była ta od spirali

Ann to do robotyyyyyyy :kiss:

Asia trzymam kciuki za wizytę :) Napewno wszystko pójdzie idealnie :side:

zoi jak ja Cię rozumiem z tym ułameczkiem :D Zważywszy na to że sama miałam ostatnio tak długi cykl że już mi się na @ odechciewało czekać :P

A ja zapytam z innej beczki: Słyszała któraś coś o Castagnusie? Natknęłam się na jakiś wątek na którymś tam forum że wiele kobiet zaszło w ciążę po cyklu-dwóch stosowania tego leku. Jakieś konkretne info macie na ten temat? :) Ciekawość mnie zżera

11 lata 5 miesiąc temu #785496 przez Kaś_O
Ulka watpie w takie rzeczy, z 3 lekarzy widzialo to samo i ja ostatnio piekne orzeszki na USG :p wiem ze przypadkow jest od zatrzesienia ze mial byc chlopiec a jest dziewczynka czy odwrotnie.. zobaczymy.. mi juz plec nie robi roznicy tylko chcialabym szybkiego i bezpiecznego porodu ale podobno 2 to tylko chlup i juz.. ja dzis dzien lecia, zeby do 12 w lozku siedziec.. mas wtszykowany mlody tez a ja wrocilam na chwilke niby do wyra.. teraz szybkie ogarniecie siebie i domu i male zakupy.. milego dnoa..
Ann a juz myslalam ze jakies do ginka robisz badania..

Chudzinka skoro taka wasza decyzja ja chyba jestem zbyt ciekawska zeby to zostawic.. ale wazne ze Ty sie dobrze z tym czujesz..

Moof brzusio super moj chyba patrzy juz w dol..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #785501 przez aggi
Kaś miłego dnia :kiss: a co do płci dziecka to moja przyjaciółka szła na porodówkę z Lenką a dziś ma 2letniego Pawełka :P Była na 99% pewna że dziewczynka będzie ! Jeszcze pamiętam jak jej podarowałam takie słodkie różowe bodziaki a ona tak się cieszyła :D haha a teraz ma łobuza w domu :P

11 lata 5 miesiąc temu #785523 przez moofka
jakby mi się trafiły trojaczki to chyba sama bym padła z wrażenia :side:

Ann toć napisałam, że to do zarażenia się brzuszek wrzucony :) może nie wirus trojaczkowy ale jedno Ci chyba starczy cooo?! :blink:

Asia na pewno będą same dobre wiadomości, nie denerwuj się :kiss:

ja zaliczyłam drzemkę i zaraz się biorę za obiad, dobrze że mam posprzątane bo nic mi się nie chce....

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #785722 przez Dagnes

Asia trzymam kciuki za wizytę.
Kaś, już nie mogę się doczekać Maksa. Oby ten poród faktycznie był taki jak ci mówią, że tylko chlup i już :)
Moof brzuś śliczny. Ale z kg to ja już cię prześcignęłam, bo mam 12,5 na plusie :ohmy:

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #785765 przez julka
.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #785793 przez Chudzinka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka