- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
emma ja zazwyczaj olewam ale czasami już wymiękam.... nas niestety dzielą tylko 2 piętra
Ann kurcze jak nie jedna to druga.... zdrówka szkoda że nie da się wyspać na zapas
dzisiaj Zocha grzeczniutka cały czas więc chyba mi się w głowie już polepszyło mały skubaniec już tak ślicznie główkę podnosi że jestem z niej baaardzo dumna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
A Wy mi tu z kawiarniami wyjeżdżacie
MEGA chce mi się spać, a dziś aktywny dzień, więc za bardzo się nie rozpiszę, bo idę spać, inaczej padnę gębą na klawiaturę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia, już się nasyciłam wiedzą, więcej nie czytam o ciąży na razie. Nie robię usg w pracy
Zajmuję się głównie spaniem i tylko tym co muszę. Więc szansa jest bardzo spora, że wytrzymam do usg, stres na pewno będzie, ale na razie jestem przepojona optymizmem:silly:
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Gwiazdka, o ile sie nie myle to Dekr to taka nasza pomorska cukiernia, nie wiem czy laski z poludnia wiedza o czym mowisz, ale nie wazne, jedz na zdrowie niech Ci w cycki pojdzie
Zoi czas tak zapierdziela, ze zaraz polowkowe bedziesz robic, uwierz
a ja drugi dzien bez slodyczy nawet dzis mama zrobila galaretke z malinami i bita smietana, ok tluste ale nie slodkie, bo to tylko ubita smietana nawet nie slodzona
Ann, rzuc haslo, to przyjedziemy całą banda nakopać mezowi do dupy bo to na pwno jego wina
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak przyjdzie mój cudny robocik to po zrobię cudne babeczki i was zapraszam za te wszystkie wasze nerwy z mojego powodu...
A co do większych cycków poproszę dwa razy Zawsze chciałam większe
Mi niedziele też zleciała...
urzekł mnie ta piosenka
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
która tu babeczkami dzieli załapię się jeszcze
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Emma nie zapominaj o mnie ja też jestem jeszcze na placu boju
Ferri Twój plan jest dobry tylko zapomniałaś dodać na końcu że test wychodzi pozytywny i za 9 miesięcy rodzi się lub rodzą zdrowe dzieciaczki teraz plan jest w 100% dopracowany tego Ci z całego serducha życzę a taką sokowirówkę też jeszcze mamy i działa jest głośna ale soczek lepiej wyciska niż te nowe
tego diabełka też coś kojarzę ale słabo
Julka fajny zakup i firma sprawdzona mam nadzieję że chumorek się trochę poprawił
Zoi ale Ty się stanowcza zrobiłaś czekamy z Tobą
Ann mój mąż jak się kiedyś obraził to tydzień się nie odzywał tak go powaliło zdrówka dla Martusi
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Ula potestuj jeszcze może akurat coś z tego wyniknie
ann a Marta to jakaś grypa żołądkowa dopadła? Bidusia.
Mojego P. właśnie rozkłada na łopatki. Och te przedszkola i zbiorowisko wszelkich chorób
Jula fajna fajna, ta moja to nie wiem czy nie taka sama jak ferri odgrzebała w fotach tylko ja z kolei mam białą. W sumie liczy się efekt końcowy choć nie powiem, że nowe rzeczy cieszą ale jak tylko tą uruchomię i będzie śmigać to nie widzę sensu zakupu nowej
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
co wieczór pali mnie brzuch, no tak parzy...o tu ( 5 cm pod prawym cyckiem ) i kurna gdzieś wyczytałam, że to może być zgaga wtf ja to myslalam, ze zgaga jest w przełyku daje rade, ale wkuwia mnie to bo mnie parzy
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Ann no to fajnie że szefowa nic takiego nie powiedziała. Zdrówka ;*
monique świetny obrazek i tak bardzo pasuje do mnie, jakbym mogła to bym hurtownię z frytkami okradła
julka ja Cię doskonale rozumiem, odkąd jestem w ciąży to moje spanie to 2-5h maxymalnie z przerwami
zoi ale ja zrobiłam test w dzień @(czy tam w 1 dzień spóźnienia) a tydzień później w 5t5d był pęcherzyk tak samo już maleńki
gwiazdka do tego gina to za tydzień najprędzej żeby pęcherzyk zobaczyć, a jak chcesz coś więcej to nawet 2 tygodnie poczekaj, bo pójdziesz w poniedziałek i gin i tak za 2 tyg będzie Ci kazał przyjść. O i te słowa Chudzinki też są świętą racją "mam wrażenie, że Ty co by się nie działo, jak Ci się jedno ułoży, to zaczynasz szukać dziury w całym i zamiast się cieszyć szukasz, na co by tu kolejnego pomarudzić." dokładnie tak samo sądzę. Mam te same odczucia. I chyba nie tylko ja. We wyluzuj bo będzie dobrze a biadoląc i martwiąc się robisz sobie i maluchowi tylko krzywdę. Także wdech wydech, rób sobie domowe SPA, czytaj książki, zajadaj owoce a czas sam będzie leciał
ferri święta racja co napisałaś
Emma babeczki ?! czeko..ladowe mniam
moofka
Agni co do 'zgagi' nie pomogę bo nigdy w życiu jej nie miałam i teraz też nie mam, nawet nie wiem gdzie co i jakie to uczucie
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
powiem Wam, że właśnie tamte stare to darły się jak potrzaskane, ale mniej tych wiórów było no chyba że kurcze blaszka nie ma teraz sezonu na soki i mało soczyste owoce
Mama moofffka,
Ann biedna ta Twojaq Martula, zdróweczka ;****