- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann póki co w dwupaku cały czas Gadałam z niuńką , ale nie chce powiedzieć kiedy wyjdzie ... w czwartek mam usg to zobaczymy ile dziunia waży... to będzie 38 tc i 1 dzień... Dzisiaj rano gadałam z nią i powiedziałam,że jak do 14-go nie wyjdzie to po 14-tym moze śmiało, bo w Walentynki wchodzi Grey do kin i jeszcze bym chciała zaliczyć kino ostatni raz
Gwiazdka gratuluję bety, dobrze,ze ktoś Ci delikatnie odpisał w imieniu większości bo jak by się tak wszystkie uparły
Ann zdrówka, kurdę coś Ci ta mała strasznie choruje ostatnio
Agni na zgagę mogą być też migdały jak mleczka nie lubisz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Iss e tam Marta wcale nie choruje. Od lipca przytrafily jej sie: wysypka, dwa razy jednodniowa goraczka zwiazana z zebami i dopiero teraz ta jelitowka od kilku dni po niej chodzi.
A umowe z corcia masz swietna. Aktor w roli glownej mi nie pasuje jakos.
Julka masz racje testy kraza za dobre fluidy tylko
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Też mam tą starą sokowirówkę,chyba jasnopomarańczowa była. Mój mąż czasami wspomina Piszczałkę Widzę że soczkowo u nas się zrobiło Już jakiś czas temu myślałam o kupnie takiego sprzętu. I jak w necie chciałam wyszukać coś godnego polecenia to wyskoczyły artykuły że trzeba pomyśleć czy sokowirówka czy wyciskarka, więc odłożyłam poszukiwania na kilka dni a potem u nas zrobił się bum na tego typu sprzęty
Na pewno powinna być cicha, bo raz kupiliśmy taki stojący mikser że aż nie chce się go używać bo taki głośny jest
Chudzinka ja też podpisuję się pod tym co napisałaś odnośnie Gwiazdki.
Gwiazdka ładnie beta przyrasta dobrze że już spokojniejsza jesteś i przełożyłaś wizytę u gina Ile po ślubie jesteś ze swoim mężczyzną?
Ann zdrówka dla małej! I nie bij jej choroba i tak ją wymęczy.
Asia K ja zawsze czytam wszystko co piszecie, nawet poematy. Czekam aż któraś coś wierszem napisze
Ada ja polecam kupić największą ilość testów, zapłacisz raz za wysyłkę a starczą na dłużej. Najczęściej mają długą datę ważności np 2016r. Bo ,jak sama pisałaś, po odstawieniu tabletek nie wiadomo kiedy pojawi się owu i dziewczyny polecają pierwszy cykl przetestować w całości więc już 30 testów pójdzie, a w kolejnym następne, i tak jak Ann pisała czasami robi się po dwa testy w dni płodne by nie przegapić piku LH
Oczywiście życzę byś zaszła jak najszybciej jak już będziecie się starali lecz tak na prawdę nie wiadomo ile to może zająć. Ja np. domawiałam drugą partię testów.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Julka - no to teraz czekamy na Twoją betę
Ada - ja kupiłam 50 sztuk, bo się opłacało, ale mam cichą nadzieję, że ich nie wykorzystam wszystkich
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
A jesli chodzi o termin waznosci to te gratisowe ciazowe u mnie zawsze byly takie juz krotko wazne, ale pewnie dlaegobyly dodawane za free
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ann jak przystało na patologię widzę każda z nas nie do końca normalna najważniejsze, żeby Martucha sie nie odwodnila
ja testy polecam z zielona koncowka nie zeby zgniła była potwierdzam co Jula pisze, ja dostalam testy od moof, a swoje z wiesiołkiem wyslalam do młodej
kurcze podoba mi sie zakup sokowirowki, ale ja ogolnie malo pijaca jestem :/ wiem, ze powinnam, jak dobijam do 1,5 l dziennie to jest cud
Gwiazdka, ja mam wiadomo, 18tke na karku nie wiem kto mi dopisał pozostałe 11 w dowodzie
z plecami lepiej, poruszalam sie, siedze, bylam na zakupach i teraz delektuje sie delfinami na tvp 1
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
mi mleko też na kwilkę pomagało w zgadze ale dobre i to
Chudzinka P. zawsze powtarza, że musi być dobry policjant i zły policjant. I śmiać mi się nieraz chce jak ktoś tam gdzieś chce go wyciągnąć a mu się nie chce to mówi, że żona mu nie pozwoli
ann tak też pomyślałam, że jelitówka buziaczkuję Was
ada a jakie miałaś wcześniejsze cykle?
gwiazdka beta ładnie przyrosła
Asia no proszę Cię, pewnie że wszystko przeczytane
julia dobrze myślisz my tu jak siostry każda by serce na tacy drugiej oddała i żadna z sióstr centusia ode mnie też nie policzyła, tylko mam problem ze spełnieniem obietnicy
heh to musi być piękna betka jak cały test różowy
ciekawa jestem jaki będzie ten film
mi też się wydaje, że dobrze kupić więcej. Ja testowałam 1 cykl w całości, teraz to mi 5-6 wystarcza. Z zieloną końcówką są chyba czulsze, jak je robiłam to cały cykl w zasadzie miałam dwie kreski, owszem ta jedna była bledsza przez dłuższą cześć cyklu ale dość wyraźna, z niebieską, które dostałam od dziewczyn prawie tylko w kluczowych dniach się druga kreska pojawiała. Uważam jedynie, że w danym cyklu powinno się testować testami tej samej firmy bo ja tak w jednym z cykli zaczęłam jednymi dalej testowałam następnymi bo mi się tamte skończyły i wyszło a w zasadzie nic nie wyszło, ale mi się pomieszało.
edit.
a z psiakami to znów mój P. jest ten zły. Jak ja jestem to za nic nie chcą mnie słuchać, żeby wyszły na dwór, mają jeszcze nadzieję, że je pogłaskam, albo dam smakołyka, jak im znikam z pola widzenia wystarczy, że P. raz powie i już ich nie ma
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Dzieki Dziewczyny w takim razie zamawiam 60szt plus 5 w komplecie testów ciążowych, termin do 10.2015r. Tez mam nadzieje ze mi ich zostanie niz braknie ale to sie okaze. Tylko nie mam pojecia jakiego koloru jest końcówka bo nie jest pokazana na aukcji.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
życzę, żebyś nie musiała ich wszystkich wykorzystać
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
o tyle o ile w brzuszku może nie być potrzeby by była luźniejsza, to trzeba uwzględnić zapas na ci ciuchy (jak to było wczoraj w kabarecie )
Julka już masz na oku jakąś suknię?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Co sadzicie o imieniu Antek lub Gabrysia?
Ja jestem panna
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Gos mietka to ja z wlasnym dzieckiem jestem. Musze lezec z nia na sofie i trzymac ja za reke. Glodna, sikac mi sie chce, ale leze i spiewam kotki dwa
Ada jak testow nie wykorzystasz to chetna na nie sie znajdzie
Juz sie nie moge doczekac twoich staranek