BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832657 przez Asiaa
Ferri jak zabraknie alfabetu to stanik na miarę też ponoć można uszyć, tak słyszałam ale nie wiem gdzie i za ile ;)

Julka miałam na myśli 'i' ;) 'j' też bywają ;) w ostateczności można kupić w większym obwodzie a z taką samą miseczką. Miseczka na pewno będzie głębsza i większa a obwód (jeśli będzie za luźny mocno) to można samemu zmniejszyć ;)

Ślubne tematy fajne są :) szkoda że to taka droga impreza bo ja bym z chęcią powtórzyła :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #832668 przez monique1983
Dziewczyny a ten castagnus stosowałyście na własną rękę czy po konsultacji z lekarzem? Ma sens branie go przy regularnych cyklach?

10 lata 11 miesiąc temu #832675 przez aggi
monique ja wzięłam na własną rękę, bo jest bez recepty :) Podobno obniża prolaktynę, ale jest w 100% ziołowy. Nie wiem czy to przypadek ale zaczęłam opakowanie i już go nie dokończyłam - bo zaszłam w ciążę :) No i miałam w miarę regularne cykle, ostatni przed ciążą jedynie mi się rozjechał z 31 do 40 dni.

10 lata 11 miesiąc temu #832678 przez gosia28
emma dziewczyny już Ci wyjaśniły to się nie powtarzam :)

julka ja w 6 tc. oglądałam jednego maluszka a w 9 tc. dwa :cheer: :cheer: :cheer: (z resztą to też chyba pisałam :unsure: ) więc u Ciebie jeszcze nic straconego :)

stanik nie takie cudo ktoś to w końcu szyje choć rzeczywiście nie znam krawcowej, która by szyła, w sumie też nie pytałam :unsure: :laugh:

ferri korzystam ile się da :silly:

tigi witaj, same świeżynki ostatnio nas odwiedzają :laugh:
do dzieła :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

na narty to tam gdzie najbliżej znajdziemy śnieg :P

moniqe ja myślę, że śmiało go bierz ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #832683 przez aggi
gosia ale serio byś widziała moją wielką ochotę rzucenia telefonem przez okno... :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #832686 przez julka
Gosia, chcesz snieg? wbijaj do Lublina, gorki domzjezdzania sie znajdą ;)

I juz odkrylam sekret mojego szybkiego wzrostu hCG. Bo pierwsze badanie to byla podjednostka beta HCG, a drugie to hCG total czyli calkowita wartosc!

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832692 przez Dagnes
Tigi powodzenia w starankach.
Agni mnie w ciazy tez pieklo pod cycochami i to nawet czesto. Jednak sposobu na to nie odkrylam.
Julka beta super :)
Gwiazdka dobrze ze gina odpuscilas teraz. Nie ma sensu tak szybko isc na wizyte. W pierwszej ciazy czekalam do 7 tyg, w drugiej poszlam od razu po pozytywnym tescie tylko z tego wzgledu ze bylam umowiona z ginem ze jak zajde to on od razu recepte na dupka mi wypisuje. A na USG i tak kazal przyjsc 2 tyg. pozniej
Mala poprawka na cycochy - mialo byc piersiatka ;)

Wiktoria

10 lata 11 miesiąc temu #832694 przez tigi4
Dzięki za miłe powitanie :)

Dziewczyny po ilu cyklach zaczęłyście się martwić i szukać pomocy u lekarzy?

10 lata 11 miesiąc temu #832697 przez monique1983
Tigi - jeżeli przez rok się nie uda, wtedy na ogół się szuka przyczyny.

10 lata 11 miesiąc temu #832698 przez ferritka
Tigi..u nas 3,5 roku starań. mówi się, że jeżeli po roku nieskrepowanego sexu, bez zabezpieczeń powinno się zacząc zastanawiać ...jeśli po tym roku nie udaje się, można zacząć się martwić.... ja bym po pól roku jakby to nie przynosiło efektów poszła zapytać o co kaman- jakbym tam z 3 lata temu była mądrzejsza miałabym już moje Groszki koło siebie :dry:

ale najważniejszy jest spokój, luz i pod żadnym pozorem nie wolno się spinać i zafiksować że w 1 cyklu się uda :S

ale znając życie szybko Ci się uda, bo swiezynki u nas tak już mają, wpadają tu jak po wiatr i trach - w 1-2 cyklu trafiają :S :lol: tego Ci życzę :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #832702 przez Agnilla
Noo Dag, dziś narazie, odpukac, pod piersiątkami nic mnie nie picze, brzuszunio tez ok ;) ;)
Tigi witaj :) ja zaczelam sie badac juz po 2 nieudanych cyklach, miałam akurat wizyte umowiona i poszlam no i sie wydalo co i jak
Aggi kuwa Ty jak moj maz, a po ciula odbieralas ten telefon, ten nawet sorry
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
chodzi z telefonem słuzbowym :angry: powiedziałam, ze jak mi zadzwonia podczas porodu to wezme sluchawke i ich zwyzywam :P bo 90% tych telefonow to moze spokojnie poczekac, ale nieee
Jula, nie słuchaj tych czarownic :P mi tez gadały, że wysoka beta to na bliźniaki :P a mam jedną, nakoksowaną fasolę ;)

10 lata 11 miesiąc temu #832726 przez Asia K
Ferri - piekna suknia :)

Witam nową testowiczke - powodzenia w starankach

10 lata 11 miesiąc temu #832733 przez emma
moj nowy telefon tak mnie wkur***, ze musialam odpalic starego dziada laptopa kupionego p.n.e. ;) nie wyrabia z przegladaniem forum, a odpisywac moze jednym zdaniem, bo wariuje, grrr... :angry:

no to bedzie dluzej, o! ;)

jeszcze raz dziekuje za info o wieśku :blink: (analogicznie do dupka :silly:) kupilam, lyknelam, mam nadzieje (znowu ;)), ze cos mi to pomoze, bo moja gin chyba tez wychodzi niestety z zalozenia, ze jesli do roku czlowiek sie stara to jest to norma, mimo ze starajacemu sie ten czas tak szybko nie leci ;). w wziazku z wieśkiem kupilam tez nielubiane testy owu (dzis lh nie skoczylo ;)), coby przestac brac, jak nadejdzie - widzicie, jaka grzeczna jestem :silly:. no i jutro pojde jednak do gin, zeby mi tam popatrzyla, moze czegos sie dopatrzy :silly: to bedzie 10 dc, to moze cos tam sie bedzie kluc :blink:.

Ann, buziaki dla Marty! :kiss: niech bidula zdrowieje! :kiss: :kiss:

Aggi, lej na te prace, ja bym wyciszyla telefon i z glowy, masz urlop, masz zwolnienie i wali cie to, ze se nie radza. luzik, masz teraz wakacje z gorszkiem! :lol:

Tigi, witaj na forum! potestuj na razie, a na lekarzy jeszcze przyjdzie pora, albo i nie - jak u naszej Gwiazdy :blink: :blink: :blink:

Jula, betka super! ja ci tam zycze blizniaczkow, jesli sobie zyczysz! :lol:

ferri, sliczna suknia! troche zazdroszcze! :laugh:

a u nas prawie koniec remontow sypialni :) jupi! :woohoo: zostaly dwie poleczki do powieszenia, ale to moze za tydzien, i Julka moze wpadac na kawe :blink: :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #832739 przez gwiazdka2014
Cześć
siorka sie domyśliła a ja nie mogła opanować śmiechu, biedna się popłakała :P

Narwana? to źle??

Ide sie myć i do łóżeczka :P

Dziewczyny czy u mnie 370 to normalna beta ?

10 lata 11 miesiąc temu #832744 przez aggi
Agni bo przez chwilę pomyślałam że to dyrektorka :P Ale kuwa myślałam że rzucę tym telefonem przez okno :dry: never again,
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Emma
grzeczna dziewczynka B) powodzenia w testowaniu na nowo i coby Cię wiesiek przeleciał :D :cheer:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka