BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832945 przez Agnilla
Dag, wlasnie sie ubieram, tylko makijaz strzele i jade do Ciebie! a Ty sobie skoczysz do fryzjera ok? :)
chciałam byc cwana i czekalam i czekalam, az slonce przejdzie na Gienia i szyb nie bede musiala skrobac, bo jednak w nocy przymroziło, ale kurde czas leci a on w cieniu i niestety ide, bo musze wyjsc

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #832946 przez issska1986
Witam :lol:

:kiss:

Agni wcale nie taki mały ;) tak wyszedł na tym foto, na fb wysłałam Ci inne i tam widać jego ogrom ;)

zoi smarowałam tylko i wyłącznie oliwką dla dzieci :lol: żadnych kremów na rozstępy, piersi tez, w zasadzie całe ciało...

Zosia cudna, rośnie jak na drożdżach :cheer: :cheer: :cheer:

Ostatnio tak patrzyłam na Kaś MAxa to po prostu stwierdzam,ze dzieci się rodzą coraz mądrzejsze i szybciej się rozwijają, jej mały to w wieku miesiąca wyglądał o 3,4 miesiące starszą dzidzie :lol: :lol: szok :ohmy:

A i w ogóle zaobserwowałam,ze w nocy leci mi z piersi siara, bo mam już drugą plamkę :blink: myślałam ,ze zachlapałam sie przy śniadaniu, ale jak zobaczyłam drugą plamkę to już wiedziałam co to-wcześniej tylko miałam takie podejrzenia... ;)

Gwiazdka to normalne, że boli, ja to miałam od samego początku napuchnięty brzuch, w 5 tc to już pętelkę robiłam w spodniach na gumce bo tak mnie brzuch bolał i taki nabrzmiały, mnie strasznie długo bolał,około miesiąca.. :S

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832951 przez Agnilla
Iss, cwaniaku, zależy jak staniesz ;) ale kurde, napisze to co na fb, skórę to masz bjuti, no gładziutka, bez rozstępow, tez tak chce! laski jak znikne nagle z forum tzn, że leżę na kardiologii bo znalazłam rozstęp :P zreszta od dwóch dni z rana mnie boli serducho, więc może wyczuwa zagrożenie :P
leeeecę :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #832954 przez mesy
Agni to nie ciąża to wzdęcia :lol: bossshe gdzie ty tego maluszka tam chowasz :silly: fajny malutki brzuszek masz ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832960 przez julka
o nie!!! Agni dobilas mnie!!
Musze przsunac date slubu!!!!!

Chudzinka, odpisalam Ci :kiss:

Dag, to bierz Małą do fryzjeraze sobą ;)

Moof, ale fajny Skubaniec! Zakochalam sie, tez kce coreczke :blush: :kiss:

Wiecie co, mi to sie nie chce spac wcale, ani brzuch ani piersi mnie nie bola.... Pewnie dlatego nie moge uwierzc ze jestem w ciazy...

Wiecie co ja dzis bede robic? nie zgadniecie! rozbieram choinke :)

Czy ktoras z Was miala robiona cytologie w ciazy? Jesli tak to w ktorym tygodniu? Bo mam jutro albo za 2 tyg. zaproszenie w ramach programu i nie chce mi sie isc.... niby to nieszkodliwe dla ciazy, ale jak sie tyle czekalo to same wiecie.... :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #832967 przez mesy
Julka mój gin mówi , że na początku przy tak młodej ciąży nie robi się cytologi ! zresztą jak byłam u niego na wizycie to akurat dzwoniła dziewczyna chyba w 5 tyg ciąży , że miała cytologię i teraz plami .... więc wstrzymaj się z cytologią . Słowa mojego gina do tej pacjentki ....że jak zamierza chodzić do niego całą ciąże to ciężko to widzi bo w tak wczesniej ciąży nie robi się cytologi bo kanł szyjki mógł jej uszkodzić i cholera wie czy ciąża się utrzyma czy nie

10 lata 11 miesiąc temu #832982 przez moofka
noo Agi dupe to masz teraz jak szafa trzydrzwiowa normalnie :P

Dag kurde toż na pewno dadzą sobie radę jak troszkę posiedzą z małą! przecież nie wybierasz się na księżyc.... ja zostawiam Zośkę z mężem w soboty i mam 2h dla siebie, a czasami podrzucamy ją dziadkom i razem gdzieś jedziemy.

julka nieważne czy chłopiec czy dziewczynka, na pewno też będzie niezłym skubańcem :kiss:
ja cytologię miałam robioną jakoś koło połowy ciąży.

10 lata 11 miesiąc temu #832995 przez Dagnes
Ja cytologii w ciazy nie robilam, bo akurat z miesiac przed zajsciem pobieralam.
Moof cudna Zosia i jak wysoko glowke trzyma. Moja mala nie lubi lezec na brzuszku.
Agni gdzie ten twoj brzuch? Wyglada jakbys sie dobrze najadla, a nie na prawie polmetek ciazy ;)

Wiktoria

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832998 przez Agnilla
haaa moof jest po czym klepać :D
ja dziś obcykam samowyzwalacz w telefonie i jutro bym spróbowała zrobić kolejną fotke do porównania :)
jula mi sie fartnelo, bo mi zrobili cytologię cykl przed zajściem jak u Dag :)
ejjj tak mi mówcie! tak mi dobrze :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #833000 przez monique1983
Asiaa - gotuję siemię no i piję takie w konsystencji glutka :P

moofka - słodkości :)

Agnilla - malutki, zgrabniutki masz brzuszek :)

10 lata 11 miesiąc temu #833018 przez Porto1987
Bry :)

Uwielbiam Was czytać :) :) :)

Gratulacje dla zafasolkowanych :kiss: Julka i Gwiazdka cieszę się, że Wam się udało :) :)
Julka widać, że lekarz dobrze Cię poprowadził :)
Gwiazdka a Twój lekarz, to wiesz ....

Piszę tylko to, co pamiętam :dry:

ferri, sukienka boska :S jakbym mogła zamienić moją na Twoją, to bym to zrobiła. Chociaż może moja sylwetka nie nadaje się, ale kiecka jest piękna :) ja swoją sukienkę też trzymam, tylko jeszcze nie wiem po co B)

Ula, to teraz z dziewczynkami możesz troszkę spędzić czasu :) na pewno się cieszą, że mają wolne. Tylko ta pogoda, bo śniegu nie ma :) ale ja tam się cieszę, że mamy tu taką piękną pogodę :D

Agni na faktycznie, ale brzuszysko Ci urosło :) :) powiem Ci tak jak Ty kiedyś mi :P że Cię nieźle wydęło :P :P

Moof Zosia śliczniutka dziewczyneczka, a główkę trzyma pięknie mały siłacz :) :)

Julka ja cytologię robiłam miesiąc albo dwa przed ciążą i póki co więcej nie. A też bałam się tego grzebania w szyjce, więc będę odwlekała cytologię do czasu po porodzie :)

Dag może Ci się uda jakoś wyrwać :)
Ja wczoraj mojemu mężowi powiedziałam, że już nie mogę na siebie patrzeć i czuję się jak jakiś kopciuch :P to się zapytał, co mi nie odpowiada, ma szczęście, że nie strzelił jakieś gafy :P

Aggi to teraz wypoczywasz i poświęcasz czas fasolce :)

Komu co jeszcze miałam nie pamiętam :) może sobie przypomnę :P

10 lata 11 miesiąc temu #833032 przez monique1983
ehhh wkurzyłam się, ale wiedziałam, że tak będzie, jak zwykle winnych nie ma...

"Za śmierć Pauliny i Piotra, nienarodzonych bliźniąt z Włocławka, mimo wielu nieprawidłowości, które potwierdziła kontrola Ministerstwa Zdrowia, prawdopodobnie nikt nie poniesie odpowiedzialności karnej. Polskie prawo karze bowiem za nieumyślne spowodowanie śmierci człowieka, a dziecko staje się nim dopiero w momencie narodzin".

www.tvn24.pl/nie-ma-przepisu-na-winnych-...izniat,394279,s.html

10 lata 11 miesiąc temu #833072 przez gwiazdka2014
Dziewczyny jak myślicie jest sens pojścia na bete w sobote?

10 lata 11 miesiąc temu #833080 przez Asiaa
Gwiazdka moim zdaniem nie ma potrzeby, ale jeszcze niech dziewczyny się wypowiedzą :silly:

Przyszedł żubr, stanął i się gapił na to siano i prawie się nie ruszał, jakby z kartonu był :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #833084 przez mesy
gwiazdka2014 napisał:

Dziewczyny jak myślicie jest sens pojścia na bete w sobote?

]

Jak ci nie szkoda kasy :P pójdziesz w sb to wynik może być niemiarodajny .... lepiej robić po 48 H

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka