- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
boziu boziu cały dzień na nogach
moja suknia to ta : i ja ją też mam w planie skrócić i zafarbować na jakiś ładny, może na czerwono i będę miała ją na zawsze )))) tylko muszę poczekać do pleneru z obcinaniem
Ann, jaaa padłam ze śmiechu, hahaha patologia się u nas rozprzestrzenia z prędkością światła jakby ktoś oby się nas czasami przysłuchał mógłby sobie pomyśleć
Goś korzystaj że Emek w domu
u nas to przy Leonku się wydało, że mój Kręgiel to zły glina, a mnie się synuś w ogóle nie słucha z dzieciami też tak będzie
Julka, kochanie a to nie za szybko Ci rośnie jak na singla??? będziesz miała dwie Fasolki w sam raz dla moich Groszków Pięknie rośniesz kochana
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- tigi4
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- tigi4
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Odnośnie staników to widziałam nawet takie miseczki jak 'I' Więc całe szczęście wybór jest dla tych bujniej obdarzonych
Przypuszczam że uszycie sukienki na miarę będzie najlepszym rozwiązaniem, będzie pięknie dopasowana i piersiątka też się zmieszczą
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
p.s. u nas wpisowy jest serniczek
szycie na miare to najlepszy sposób aby okiełznać wszystko to co nieokiełznane...ja byłam na swoim weselu bez stanika!!!! a cycki ani o brode ani o kolanka się nie obijały
a teraz od tych antyków i zastrzyków to już pod "p" podbijam i końca nie widać, obawiam się, że niebawem to mi alfabetu braknie
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Ferri, cudowna jest ta suknia. Musze to przemyslec...
a ja bym bardzo bardzo bardzo chciala bliznieta. Ale w monitoringu pecherzyk byl jeden, wiec szansa tyko na jednojajowe
za duza beta jest tez przy zasniadzie groniastym ale to rzadkie jest raczej.
Ej, wcale tak szybko nie rosnie - 4x w ciagu 3 dni, a poza tym to inne laboratorium, wiec moze sa jakies niewielkie roznice?
Witaj Tigi!
Asiaa, masz na mysli L czy i ? he he he he Boze, boze, gdzie ja krawcową znajdę.... Ferri, a ile czasu trwalo szycie Twego cudenka?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja we wrześniu tydzień przed weselem ją odebrałam ,a zamówiłam w kwietniu..były tego dwa powody: po pierwsze koronka którą wybrałam była sprowadzana ,a po drugie sezon mieliśmy i nie miałam kiedy jeździć na przymiarki ;p wydaje mi się że 6tyg przed weselem powinno starczyć, chyba że krawcowa będzie miała tylko Twoją do szycia i będzie miła to upora się szybciej )
a skąd jesteś, bo jak z moich okolic to wpadaj do mni8e sobie ją przymierzysz i bedziesz wiedziałą czy taką właśnie chcesz tylko krótką a jak będziesz chciała długą to mogę Ci ją pożyczyć ))) bankowo przyniesie szczęście )
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Witam się po obiadku. Zaraz spadam na drzemkę tylko Was nadrobię Byłam dziś w mieście i sporo załatwiłam. I muszę się Wam pożalić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ulka jak wyżej napisałam: na piątek i dziś wypisałam sobie dwa ostatnie dni wolne a jutro do ginka idę i poproszę o L4, ale już wiem że wypisze bo z nim gadałam. I chwała Bogu.
Agni dokładnie, pamięć masz dobrą
gosia a gdzie na narty jak śniegu nie ma ?
Ann ja mam dokładnie tak samo z moim jak go coś ugryzie to się nie przyzna a ja Bogu ducha winna nie wiem o co chodzi Ale ważne że się wyjaśniło Idź z tą Martą do lekarza bo 39 gorączki to dużo. Ann z tego co czytałam to dokładnie tak jak 13t3d to już 14 leci Takie to zagmatwane
gwiazdka to ja jak mojemu powiedziałam to auto mu na środku drogi zgasło
Asia K szacunek jak to wszystko doczytasz, ja wieczorem przychodzę czytać to jest tego tyle że hoho
Ada pierwszy cykl warto przetestować cały od początku do końca zaraz po @ - żeby się co nieco rozjaśniło. Więc sobie policz ile testów na pierwszy cykl będziesz potrzebowała
Gwiazdka tu się testów nie odsprzedaje tylko oddaje chętnej z dobrą energią, zarażone ciążą coby nawet ich użyć nie musiała tylko posłała dalej
julka ja brałam ale nie zdążyłam wybrać całego opakowania i resztkę oddałam gosi
Emma wiesiołek od 1dc do owu. Zalecana dawka oleju z wiesiołka wynosi od 1500 do 3000 mg dziennie. I tyle Ja Cię rozumiem ja w trafionym cyklu to już brałam kwas foliowy, wiesiołek, castagnus i jeszcze testy owu robiła więc rozumiem
witaj tigi4 powodzenia
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Tigi witaj. Nie przekrecilam nicku?
Emma trik jest taki ze lykasz od malpy do owu na poprawe sluzu glownie, a po owu odstawiasz bo ma dzialanie poronne.