BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #832621 przez ferritka
:lol: :lol:
boziu boziu cały dzień na nogach :lol:
moja suknia to ta : i ja ją też mam w planie skrócić i zafarbować na jakiś ładny, może na czerwono :S i będę miała ją na zawsze ;))))) tylko muszę poczekać do pleneru z obcinaniem :lol: :lol:

Ann, jaaa padłam ze śmiechu, hahaha patologia się u nas rozprzestrzenia z prędkością światła :lol: :lol: :lol: :lol: jakby ktoś oby się nas czasami przysłuchał mógłby sobie pomyśleć :lol: :lol: :silly:

Goś korzystaj że Emek w domu :lol: :lol:

u nas to przy Leonku się wydało, że mój Kręgiel to zły glina, a mnie się synuś w ogóle nie słucha :S z dzieciami też tak będzie :lol: :lol: :lol:
Julka, kochanie a to nie za szybko Ci rośnie jak na singla??? :blink: :blink: :silly: :silly: będziesz miała dwie Fasolki w sam raz dla moich Groszków :kiss: Pięknie rośniesz kochana :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832622 przez emma
Gosia, dziękuję! :laugh: a na czym polega trik? ;-)
Biorę do owu, a kiedy zaczynam? Kiedykolwiek?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832623 przez tigi4
Hej Dziewczyny! Podczytuję Was od wczoraj...testy owulacyjne zakupione i też zaczynam po @ stosowanie! :)

10 lata 11 miesiąc temu #832629 przez Ada2424
tigi witaj :) napisz nam coś o sobie.

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #832632 przez monique1983
Julka - ładna beta, to czasem nie na bliźniaki? :P

Tigi - witaj u nas, rozgość się :)

10 lata 11 miesiąc temu #832633 przez tigi4
Jestem od trzech miesięcy szczęśliwą mężatka :)
teraz pora na bycie mamą :)

10 lata 11 miesiąc temu #832637 przez Ada2424
tigi o to kolejna świeżo upieczona żonka :) super :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #832638 przez Asiaa
Tigi witaj ;)

Odnośnie staników to widziałam nawet takie miseczki jak 'I' :D Więc całe szczęście wybór jest dla tych bujniej obdarzonych ;)
Przypuszczam że uszycie sukienki na miarę będzie najlepszym rozwiązaniem, będzie pięknie dopasowana i piersiątka też się zmieszczą :D

10 lata 11 miesiąc temu #832641 przez ferritka
witaj Tigi , rozgość się i ciesz ze starań :)) aa gratuluje zamążpójścia ja 4 miesiące po naszym wielkim dniu B) B)
p.s. u nas wpisowy jest serniczek :blink:

szycie na miare to najlepszy sposób aby okiełznać wszystko to co nieokiełznane...ja byłam na swoim weselu bez stanika!!!! B) :lol: a cycki ani o brode ani o kolanka się nie obijały :silly: :silly: :S
a teraz od tych antyków i zastrzyków to już pod "p" podbijam i końca nie widać, obawiam się, że niebawem to mi alfabetu braknie :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #832645 przez julka
Emma, ja bralam Oeparol od 5dc do owulacji. Najczesciej 2 x 1 tabl, czasem 2x2tabl, roznie, jak pamietalam to bralam 3x1, wiesz jak jest... w trafionym cyklu oczywiscie bralam plus jeszcze dodatkowo dsalam na gwiazdke tabsy Inneov na gestosc wlosów i one maja w skladzie olej z wiesiolka, to juz wtedy bralam mniej tego Oeparolu.

Ferri, cudowna jest ta suknia. Musze to przemyslec... :D
a ja bym bardzo bardzo bardzo chciala bliznieta. Ale w monitoringu pecherzyk byl jeden, wiec szansa tyko na jednojajowe ;)

za duza beta jest tez przy zasniadzie groniastym :( ale to rzadkie jest raczej.

Ej, wcale tak szybko nie rosnie - 4x w ciagu 3 dni, a poza tym to inne laboratorium, wiec moze sa jakies niewielkie roznice?

Witaj Tigi! :)

Asiaa, masz na mysli L czy i ? he he he he ;) Boze, boze, gdzie ja krawcową znajdę.... Ferri, a ile czasu trwalo szycie Twego cudenka?

10 lata 11 miesiąc temu #832647 przez Ada2424
julka z jakis okolic jestes? Ja tez szylam swoja suknie u krawcowej i moge Ci polecic :blink:

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832649 przez ferritka
Julka, no tam póki co to jeszcze się wszystko może podzielić :lol: :lol:
ja we wrześniu tydzień przed weselem ją odebrałam ,a zamówiłam w kwietniu..były tego dwa powody: po pierwsze koronka którą wybrałam była sprowadzana ,a po drugie sezon mieliśmy i nie miałam kiedy jeździć na przymiarki ;p wydaje mi się że 6tyg przed weselem powinno starczyć, chyba że krawcowa będzie miała tylko Twoją do szycia i będzie miła to upora się szybciej :))

a skąd jesteś, bo jak z moich okolic to wpadaj do mni8e sobie ją przymierzysz i bedziesz wiedziałą czy taką właśnie chcesz tylko krótką :lol: :lol: a jak będziesz chciała długą to mogę Ci ją pożyczyć ;)))) bankowo przyniesie szczęście ;))

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #832651 przez aggi
Dzień dobry B)
Witam się po obiadku. Zaraz spadam na drzemkę tylko Was nadrobię :) Byłam dziś w mieście i sporo załatwiłam. I muszę się Wam pożalić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ulka jak wyżej napisałam: na piątek i dziś wypisałam sobie dwa ostatnie dni wolne a jutro do ginka idę i poproszę o L4, ale już wiem że wypisze bo z nim gadałam. I chwała Bogu. :)

Agni dokładnie, pamięć masz dobrą :D

gosia
a gdzie na narty jak śniegu nie ma ? :D :D

Ann ja mam dokładnie tak samo z moim jak go coś ugryzie to się nie przyzna a ja Bogu ducha winna nie wiem o co chodzi :dry: Ale ważne że się wyjaśniło :) Idź z tą Martą do lekarza bo 39 gorączki to dużo. Ann z tego co czytałam to dokładnie tak :) jak 13t3d to już 14 leci :D Takie to zagmatwane :S

gwiazdka to ja jak mojemu powiedziałam to auto mu na środku drogi zgasło :blush:

Asia K szacunek jak to wszystko doczytasz, ja wieczorem przychodzę czytać to jest tego tyle że hoho :D

Ada pierwszy cykl warto przetestować cały od początku do końca zaraz po @ - żeby się co nieco rozjaśniło. Więc sobie policz ile testów na pierwszy cykl będziesz potrzebowała :)

Gwiazdka
tu się testów nie odsprzedaje tylko oddaje chętnej z dobrą energią, zarażone ciążą coby nawet ich użyć nie musiała tylko posłała dalej :blush:

julka ja brałam ale nie zdążyłam wybrać całego opakowania i resztkę oddałam gosi :P

Emma
wiesiołek od 1dc do owu. Zalecana dawka oleju z wiesiołka wynosi od 1500 do 3000 mg dziennie. I tyle :) Ja Cię rozumiem ja w trafionym cyklu to już brałam kwas foliowy, wiesiołek, castagnus i jeszcze testy owu robiła :blush: więc rozumiem :P

witaj tigi4 :) powodzenia :)

10 lata 11 miesiąc temu #832653 przez emma
Dziękuję, dziewczyny! :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #832656 przez ann-sunshine
Wiecie co kazda suknia slubna jest piekna jak jest dobrze dopasowana i jak panna mloda czuje sie w niej jak krolewna.

Tigi witaj. Nie przekrecilam nicku?

Emma trik jest taki ze lykasz od malpy do owu na poprawe sluzu glownie, a po owu odstawiasz bo ma dzialanie poronne.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka