- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
ja na chwilkę, bo boli mnie palec i mam ... ostatnią więc sobie ją celebruję , bo zamierzam po niej rok jej nie przyjmować dlatego proszę mnie dzisiaj nie drażnić wszystkie mają dziś luz i chillout z przytupem )
której soku nalać z buraka i marchewki na poprawę humoru??
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ferri chilout przy soku buraczanym, za wzor cie trzeba brac.
Jula nie smutaj tylko zrob cos co odkladalas od dawna i nie mialas na to czasu
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja się jedzenia dzisiaj nie tykam jakaś bania mi wyszła na złączeniu szczęki ale mnie to wpienia nie fajnie
gwiazdka słuchaj się ann, nic się na wizycie nie dowiesz i wtedy dopiero będziesz biadolić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i może nie wygląda cacy, ale smakuje boskooo
Gwiazdka, Ty to jesteś wariatka ja Ci tak szczerze powiem!! ja wiem, że fajnie by było dowiedzieć się, że się udało ustrzelić i tego samego dnia iść do gina i dowiedzieć się płci, zobaczyć serduszko, i w ogóle cała dzidzie...ale to jest niewykonalne...
Póki co Ty masz CIEŃ CIENIA na teście!! to co Ci gin ma teraz zobaczyć ?? poczekaj spokojnie tak jak Ann mówi tyg, wtedy na wizycie zobaczysz już serduszko może i się nie rozczarujesz. Teraz siedź z dooopką w cieple, dbaj o siebie, łykaj kwas foliowy i wyluzuj, bo to jak się teraz trzęsiesz to nie jest dobre ani dla Ciebie ani dla fasolki. ... jutro to Ty idź sobie na betkę, zobacz ładny przyrost i kup sobie jakieś dobre owoce )
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AmenGwiazdka, Ty to jesteś wariatka ja Ci tak szczerze powiem!! ja wiem, że fajnie by było dowiedzieć się, że się udało ustrzelić i tego samego dnia iść do gina i dowiedzieć się płci, zobaczyć serduszko, i w ogóle cała dzidzie...ale to jest niewykonalne...
Póki co Ty masz CIEŃ CIENIA na teście!! to co Ci gin ma teraz zobaczyć ?? poczekaj spokojnie tak jak Ann mówi tyg, wtedy na wizycie zobaczysz już serduszko może i się nie rozczarujesz. Teraz siedź z dooopką w cieple, dbaj o siebie, łykaj kwas foliowy i wyluzuj, bo to jak się teraz trzęsiesz to nie jest dobre ani dla Ciebie ani dla fasolki. ... jutro to Ty idź sobie na betkę, zobacz ładny przyrost i kup sobie jakieś dobre owoce )
ferri hm a jak taki soczek smakuje? Jak barszczyk czerwony?
Jula fakt przyrost miałam megaśny bo i dwóch chłopaków jak dęby no ale strikte zmierzałam, że przy malutkiej betce nic nie widać na usg, z resztą wiesz to lepiej ode mnie ale gwiazdka niech sobie zanotuje w jakich terminach mniejwięcej co można zobaczyć lub nie
no i oczywiście coś mi siadło na oczach bo szukałam niby dokładnie, ale już przypomniałaś ile to było
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Jakie sąsiadki i na co nie odpisałam, wybacz, ale nie zalapalam
Gwiazdka, gratulacje! Doczekałaś się! teraz tylko spokój ci potrzebny, dobrze dziewczyny radzą!
Szybko to idzie, super! jeszcze dwa cykle i zostanę sama na placu boju
Pogoda nie rozpieszcza, ale mimo wszystko dobrej niedzieli!
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gwiazka, ja przed @ jestem i nerwy mam nadwrażliwe, więc uważaj co piszesz, bo mnie trochę złościć zaczynasz. Chciałaś ciążę, panikowałaś jak diabli, że co będzie jak się nie uda, uwierz mi, że życzyłam Ci jej z całego serca, żeby Ci nerwów los oszczędził, żebyś się nie musiała kolejnych miesięcy denerwować. Udało się i co? Dalej marudzisz i panikujesz. Czemu się nie cieszysz? Nie kumam. Drażni mnie to, choć oczywiście biorę poprawkę na to, że może piszesz jedno a czujesz co innego. Biorę poprawkę na to, że nawet jak się chce ciąży, to czuje się lęk i obawy, jak się zobaczy te dwie kreski. A mimo to mam wrażenie, że Ty co by się nie działo, jak Ci się jedno ułoży, to zaczynasz szukać dziury w całym i zamiast się cieszyć szukasz, na co by tu kolejnego pomarudzić. Kobieto, jesteś w ciąży! Marzyłaś o tym! Połóż się, połóż rękę na podbrzuszu i się uśmiechnij! Ja bym ryczała ze szczęścia w takim momencie. A co ma być to będzie i nie masz większego wpływu na dalszy rozwój sytuacji. Zresztą - będzie dobrze, taka jest prawda, a stresem szkodzisz sobie i dziecku!
I tyle - musiałam to z siebie wyrzucić
Emma - ja też jestem na placu boju i też nie chcem być sama
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O 7 jade na bete, nie wiem o której bedzie wynik, ale napisze. Nie denerwuje się. Bedzie dobrze