BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #831943 przez gwiazdka2014
No dobra :) luzzzz

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #831949 przez zoi
znów nie mam czasu. ale odpowiem zmartwionej julce. byłam w terminie miesiączki i nic nie było a potem w połowie 5 tyg i był pęcherzyk:)

10 lata 11 miesiąc temu #831951 przez ferritka
bry:)

ja na chwilkę, bo boli mnie palec i mam ... ostatnią więc sobie ją celebruję :lol: :lol: , bo zamierzam po niej rok jej nie przyjmować B) B) dlatego proszę mnie dzisiaj nie drażnić wszystkie mają dziś luz i chillout z przytupem :))

której soku nalać z buraka i marchewki na poprawę humoru??
B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #831958 przez ann-sunshine
Gwiazdka a po co ty w poniedzialek do gina? Julka musiala isc zeby zapytac czy ma dalej leki brać. A ty pojdziesz i lekarz albo popatrzy na bete i kaze ci przyjsc za dwa tygodnie, albo zrobi ci usg powie ze nic nie widzi i kaze przyjsc za dwa tygodnie.

Ferri chilout przy soku buraczanym, za wzor cie trzeba brac.

Jula nie smutaj tylko zrob cos co odkladalas od dawna i nie mialas na to czasu

10 lata 11 miesiąc temu #831960 przez gwiazdka2014
Ann czyli co nie isc tylko beta??

10 lata 11 miesiąc temu #831965 przez Ada2424
gwiazdka pierwszy raz spotykam tak niecierpliwa osobe jak Ty ;) Dziewczyny dobrze radza wyluzuj bo oszalejesz! idz jutro na drugą betę a do gina tak jak pisałą ann to za szybko jeszcze.

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #831970 przez gosia28
dzień dobry.
ja się jedzenia dzisiaj nie tykam jakaś bania mi wyszła na złączeniu szczęki ale mnie to wpienia :angry: nie fajnie :angry: :angry: :angry:

gwiazdka słuchaj się ann, nic się na wizycie nie dowiesz i wtedy dopiero będziesz biadolić B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #831979 przez ferritka
Julka, no koniecznie sie zaopatrzyć musisz ..taki świeży soczek lepszy od kawy jest :lol: a ja straszna kawoszka jestem uwielbiam, kocham, a jak sobie bachne taki soczunio to raj :lol: :lol:

i może nie wygląda cacy, ale smakuje boskooo :lol: :lol:

Gwiazdka, Ty to jesteś wariatka ja Ci tak szczerze powiem!! :woohoo: ja wiem, że fajnie by było dowiedzieć się, że się udało ustrzelić i tego samego dnia iść do gina i dowiedzieć się płci, zobaczyć serduszko, i w ogóle cała dzidzie...ale to jest niewykonalne...
Póki co Ty masz CIEŃ CIENIA na teście!! to co Ci gin ma teraz zobaczyć ?? poczekaj spokojnie tak jak Ann mówi tyg, wtedy na wizycie zobaczysz już serduszko może i się nie rozczarujesz. Teraz siedź z dooopką w cieple, dbaj o siebie, łykaj kwas foliowy i wyluzuj, bo to jak się teraz trzęsiesz to nie jest dobre ani dla Ciebie ani dla fasolki. ... jutro to Ty idź sobie na betkę, zobacz ładny przyrost i kup sobie jakieś dobre owoce ;)) :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #831982 przez gosia28
ferritka napisał:

Gwiazdka, Ty to jesteś wariatka ja Ci tak szczerze powiem!! :woohoo: ja wiem, że fajnie by było dowiedzieć się, że się udało ustrzelić i tego samego dnia iść do gina i dowiedzieć się płci, zobaczyć serduszko, i w ogóle cała dzidzie...ale to jest niewykonalne...
Póki co Ty masz CIEŃ CIENIA na teście!! to co Ci gin ma teraz zobaczyć ?? poczekaj spokojnie tak jak Ann mówi tyg, wtedy na wizycie zobaczysz już serduszko może i się nie rozczarujesz. Teraz siedź z dooopką w cieple, dbaj o siebie, łykaj kwas foliowy i wyluzuj, bo to jak się teraz trzęsiesz to nie jest dobre ani dla Ciebie ani dla fasolki. ... jutro to Ty idź sobie na betkę, zobacz ładny przyrost i kup sobie jakieś dobre owoce ;)) :lol: :lol:

Amen

ferri hm a jak taki soczek smakuje? Jak barszczyk czerwony? :laugh:

Jula fakt przyrost miałam megaśny bo i dwóch chłopaków jak dęby :) no ale strikte zmierzałam, że przy malutkiej betce nic nie widać na usg, z resztą wiesz to lepiej ode mnie ;) ale gwiazdka niech sobie zanotuje w jakich terminach mniejwięcej co można zobaczyć lub nie :laugh:
no i oczywiście coś mi siadło na oczach bo szukałam niby dokładnie, ale już przypomniałaś ile to było ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #831984 przez emma
Jula, beta piękna :laugh:
Jakie sąsiadki i na co nie odpisałam, wybacz, ale nie zalapalam :blink:

Gwiazdka, gratulacje! Doczekałaś się! :laugh: teraz tylko spokój ci potrzebny, dobrze dziewczyny radzą! :)

Szybko to idzie, super! :-) :-) jeszcze dwa cykle i zostanę sama na placu boju ;-)

Pogoda nie rozpieszcza, ale mimo wszystko dobrej niedzieli! :-)

10 lata 11 miesiąc temu #831985 przez gosia28
emma ja jestem wierna towarzyszka :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #831986 przez ferritka
Goś, smakuje pysznie, w ogóle nie jak barszcz, jest słodziutki - to pewnie przez marchewke :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #831988 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gwiazka, ja przed @ jestem i nerwy mam nadwrażliwe, więc uważaj co piszesz, bo mnie trochę złościć zaczynasz. Chciałaś ciążę, panikowałaś jak diabli, że co będzie jak się nie uda, uwierz mi, że życzyłam Ci jej z całego serca, żeby Ci nerwów los oszczędził, żebyś się nie musiała kolejnych miesięcy denerwować. Udało się i co? Dalej marudzisz i panikujesz. Czemu się nie cieszysz? Nie kumam. Drażni mnie to, choć oczywiście biorę poprawkę na to, że może piszesz jedno a czujesz co innego. Biorę poprawkę na to, że nawet jak się chce ciąży, to czuje się lęk i obawy, jak się zobaczy te dwie kreski. A mimo to mam wrażenie, że Ty co by się nie działo, jak Ci się jedno ułoży, to zaczynasz szukać dziury w całym i zamiast się cieszyć szukasz, na co by tu kolejnego pomarudzić. Kobieto, jesteś w ciąży! Marzyłaś o tym! Połóż się, połóż rękę na podbrzuszu i się uśmiechnij! Ja bym ryczała ze szczęścia w takim momencie. A co ma być to będzie i nie masz większego wpływu na dalszy rozwój sytuacji. Zresztą - będzie dobrze, taka jest prawda, a stresem szkodzisz sobie i dziecku!
I tyle - musiałam to z siebie wyrzucić :)
Emma - ja też jestem na placu boju i też nie chcem być sama :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #831989 przez emma
Gosia, nie zapominaj, że już masz plany na luty :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #831994 przez gwiazdka2014
Dziewczyny wybaczcie :) Strasznie się cieszę :) Ide nałożyć maskę na twarz, teściowa na obiad przyjdzie :P

O 7 jade na bete, nie wiem o której bedzie wynik, ale napisze. Nie denerwuje się. Bedzie dobrze :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka