- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
pillingi to ja używam dwa jak nie mam żadnego pod ręką to robie sama : kawa mielona ( mówi się że powinna być zaparzona i odcedzona, ale ja używam takiej suchej, mocniej działa) miód + cukier brązowy , czasami dodaje łyzeczkę cynamonu jak mnie najdzie na zapach
drugim ,którego używam to pilling cukrowy perfekta spa www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tb...a.html%3B1000%3B1000
mój ulubiony i zabójczo pachnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
dlatego pytam Cię Gwiazdko o wiek, bo naprawdę czasami mam wrażenie jak Cię czytam, że masz 13 lat i siedzisz tu z nami, bo Ci się najnormalniej w świecie nudzi w ferie i masz z tego fun ,że się nie pokapowałyśmy
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ja to bym chciała peeling do buzi i żeby mi to i owo wybrał z porów a jest co i jeszcze nie chcę tych skórek po krostkach chcę sobie porozmawiać z tym kimś co mówi, że w ciąży cera się ładniejsza robi Mi tylko ładniejsza się robi po antykach, jak to mawia ciocia Ferri.
Jak się zeźliłam wrrrrr przeczytałam zapis z karty gwarancyjnej sofy, że naprawa 45 dni. Która z Was się zna na prawie konsumenta?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Na peelingach sie nie znam, na prawie konsumenta tym bardziej. A sofe masz ciagle na gwarancji? Bo moze prosciej tapicera sciagnac?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja używam tych oby pilingów do twarzy enzymatyczny kiedyś miałam i dobry jest dla cery naczynkowej, ale hmmm u mnie jak nie ma grudków ,które nie szorują to ja nie uznaje takiego kosmetyka no i nie mam cery naczynkowej
ale teraz na ciążową cerę to myslę że delikatny enzymatyczny bedzie dobry dla Ciebie
Aggi, a może się pogniewałaś?? no nie gniewaj się ,zostało jeszcze troszke tarty owocowej, chooo do nas..i pan z kotem też jest jakbyś kciała
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
jesli jest cos w tym, ze coreczki zabieraja urode to.....szykuj sie Pola, na super wyro! ciotki rozgryzły stronke, to i może zrzutę zrobią wiecie jakie mam przebarwienia na twarzy, a wkolo nosa pojawily sie oprocz tego pajaczki.takze Ferri nie ciesz sie na zapas bleeee. ale jak Porto narzeka to ja sie wzielam za siebie, co ją zmobilizuje pomalowalam szybko paznokcie, zwyklym do frencza, ale jak ladnie wyszlo. siedze w galotach a mi tu do drzwi listonoasz dzowni ale czekalam na niego to mu wybaczylam
maz bedzie troszku pozniej, wiec teraz czas na dżemkę a potem pdo prysznic i chyba tez se walne peelinga z kawy (ja nie parze )
dobra, ide spac, Aggi jak sie nie odezwie to jej nakopie, jeszcze nogi spokojnie podnosze, tylko przy mezu sciemniam to mi kozaki pomaga rozbierac
chcialam cos jeszcze...ale przemilcze
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferri na sofie akurat nie szalałam też myślałam o enzymatycznym, ale kurcze skórek mi nie wyczyści ja to też muszę potrzeć
Agni widziałam te peelingi na allegro. I zastanawiałam się ale są bardzo mocne i żeby nie było, że za mocne dla kobitek z brzuszkiem A co przemilczysz Tak Agni mobilizuj mnie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Zośka pozwoliła mi porobić brzuszki ale na rowerek już nie dała wsiąść.... pobiegam w koło niej w zamian muszę spalić tartę od Ferri
Porto ja się znam na butach ale jak jest z kanapami to nie wiem....
a na żubrach sarenki siedzą
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
mam pytanie ..
mam w tym roku 19 lat chciałabym zajsc w ciaze mam dość wstydliwy problem..
po 4 min sexu dochodze i trace ochote na dalszy sex...
dodam ze jestem z moim partnerem 5 lat chcemy wziać slub za rok ..
czy to minie macie może jakies porady?
myśl o mamie
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
sarny uciekły, tak myślałam że żubry przyjdą
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
boziu jakby to moj Kręgielek poczytał noo kocham Cię Kręgielku
wiem jestem potworem
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
OEPAROL - 1 kapsułka zawiera: 510 mg tłoczonego na zimno oleju z nasion wiesiołka zawierającego ok. 73% kwasu linolowego (LA), ok 9% kwasu gamma linolenowego (GLA).
OEPAROL FEMINA - 1 kapsułka zawiera 500 mg mieszanki oleju wiesiołkowego oraz lnianego.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja miałam oeparol z wiesiołkiem tak się bodajże nazywało www.doz.pl/apteka/p49678-Oeparol_kapsulki_60_szt
Przemilczeć chciałam tmat narwanej Gwiazdki, Jula pojechała za nas wszystkie
Oj Porto, leżę i pachne, maz pomysli, ze miałam jakiegos goscia w domu ubrałam sie w obcisłe ciuchy, bo lubie tak patrzeć na mój brzuch
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.