BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833734 przez ferritka
dlatego pytam Cię Gwiazdko o wiek, bo naprawdę czasami mam wrażenie jak Cię czytam, że masz 13 lat i siedzisz tu z nami, bo Ci się najnormalniej w świecie nudzi w ferie :dry: i masz z tego fun ,że się nie pokapowałyśmy :cheer:

pillingi to ja używam dwa B) jak nie mam żadnego pod ręką to robie sama : kawa mielona ( mówi się że powinna być zaparzona i odcedzona, ale ja używam takiej suchej, mocniej działa) miód + cukier brązowy , czasami dodaje łyzeczkę cynamonu jak mnie najdzie na zapach :lol: :lol:
drugim ,którego używam to pilling cukrowy perfekta spa www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tb...a.html%3B1000%3B1000
mój ulubiony i zabójczo pachnie :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #833735 przez ann-sunshine
No gdzie ta Aggi, no. Ciezarnej stresowac nie mozna. Chyba ze poznali plec i wyprawke kompletuja

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833736 przez gosia28
ferritka napisał:

dlatego pytam Cię Gwiazdko o wiek, bo naprawdę czasami mam wrażenie jak Cię czytam, że masz 13 lat i siedzisz tu z nami, bo Ci się najnormalniej w świecie nudzi w ferie :dry: i masz z tego fun ,że się nie pokapowałyśmy :cheer:

:lol: :lol: :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #833741 przez Porto1987
Wy wiecie jak rozbawić zmęczoną wszystkim ciężarną :) :) :D
Ja to bym chciała peeling do buzi :) i żeby mi to i owo wybrał z porów :P a jest co :dry: i jeszcze nie chcę tych skórek po krostkach :( chcę sobie porozmawiać z tym kimś co mówi, że w ciąży cera się ładniejsza robi :P Mi tylko ładniejsza się robi po antykach, jak to mawia ciocia Ferri.
Jak się zeźliłam :angry: wrrrrr przeczytałam zapis z karty gwarancyjnej sofy, że naprawa 45 dni. Która z Was się zna na prawie konsumenta?

10 lata 10 miesiąc temu #833746 przez ann-sunshine
Porto a coreczki to czasem urody nie zabieraja? :P

Na peelingach sie nie znam, na prawie konsumenta tym bardziej. A sofe masz ciagle na gwarancji? Bo moze prosciej tapicera sciagnac?

10 lata 10 miesiąc temu #833749 przez ferritka
Porto :lol: szalałaś oj szalałaś aż sofe porozrywałaś :blink: :silly:

ja używam tych oby pilingów do twarzy :silly: enzymatyczny kiedyś miałam i dobry jest dla cery naczynkowej, ale hmmm u mnie jak nie ma grudków ,które nie szorują to ja nie uznaje takiego kosmetyka :lol: no i nie mam cery naczynkowej :silly:
ale teraz na ciążową cerę to myslę że delikatny enzymatyczny bedzie dobry dla Ciebie :kiss:

Aggi, a może się pogniewałaś?? no nie gniewaj się ,zostało jeszcze troszke tarty owocowej, chooo do nas..i pan z kotem też jest jakbyś kciała :blink: :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833750 przez Agnilla
własnie Ferri, ja se mysle, czy ty kawe na buzie walisz? :P noo Porto, to ja Ci powiem, ze kupilam ost siostrze peeling z Ziaji Pro, naprawde fajny, moglam jej nie dawac :P a sobie ost kupilam jakis w saszetce, nie pamietam jaki, ale zajebisty byl :lol:
jesli jest cos w tym, ze coreczki zabieraja urode to.....szykuj sie Pola, na super wyro! ciotki rozgryzły stronke, to i może zrzutę zrobią :lol: wiecie jakie mam przebarwienia na twarzy, a wkolo nosa pojawily sie oprocz tego pajaczki.takze Ferri nie ciesz sie na zapas :lol: bleeee. ale jak Porto narzeka to ja sie wzielam za siebie, co ją zmobilizuje :) pomalowalam szybko paznokcie, zwyklym do frencza, ale jak ladnie wyszlo. siedze w galotach a mi tu do drzwi listonoasz dzowni :ohmy: ale czekalam na niego to mu wybaczylam ;)
maz bedzie troszku pozniej, wiec teraz czas na dżemkę a potem pdo prysznic i chyba tez se walne peelinga z kawy (ja nie parze :P)
dobra, ide spac, Aggi jak sie nie odezwie to jej nakopie, jeszcze nogi spokojnie podnosze, tylko przy mezu sciemniam to mi kozaki pomaga rozbierac :P
chcialam cos jeszcze...ale przemilcze ;)

10 lata 10 miesiąc temu #833766 przez Porto1987
Ann no mam na gwarancji do połowy marca :) i mi nitka na przeszyciach wyszła i zadzwoniłam żeby zrobili, ale kurna 45 dni, to ja krócej czekałam aż mi cały komplet uszyją :P a jak mi siedzisko z sofy wezmą, to na czym ja będę się kokosić w ciągu dnia :unsure: będzie musiał mężul odstąpić ciężarnej fotel :P :P Póki co nie było widać żeby mi zabierała urodę, bo wyglądam tak samo, tylko jakoś kiepsko z moją samooceną ostatnio. A krostki mam całe życie :( :( chyba mi już tak zostanie :( :( :(

Ferri na sofie akurat nie szalałam :P :P też myślałam o enzymatycznym, ale kurcze skórek mi nie wyczyści :( ja to też muszę potrzeć :)

Agni widziałam te peelingi na allegro. I zastanawiałam się ale są bardzo mocne i żeby nie było, że za mocne dla kobitek z brzuszkiem :P A co przemilczysz :P :P Tak Agni mobilizuj mnie :P :P :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833768 przez moofka
ja bym se kawy na buzię nie dała bo mnie zapach drażni, jak mąż rano czasami sobie zapoda do picia to mu karzę okno otwierać :P

Zośka pozwoliła mi porobić brzuszki ale na rowerek już nie dała wsiąść.... pobiegam w koło niej w zamian :cheer: muszę spalić tartę od Ferri :)

Porto ja się znam na butach ale jak jest z kanapami to nie wiem....

a na żubrach sarenki siedzą :)

10 lata 10 miesiąc temu #833773 przez issska1986
kasiapepe napisał:

mam pytanie ..
mam w tym roku 19 lat chciałabym zajsc w ciaze mam dość wstydliwy problem..
po 4 min sexu dochodze i trace ochote na dalszy sex...
dodam ze jestem z moim partnerem 5 lat chcemy wziać slub za rok ..
czy to minie macie może jakies porady?

myśl o mamie :lol: :lol: :lol: :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #833777 przez Asiaa
Issska dobre :lol:

sarny uciekły, tak myślałam że żubry przyjdą :D

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833795 przez ferritka
Isss B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

boziu jakby to moj Kręgielek poczytał :S :S noo kocham Cię Kręgielku :kiss: :kiss:
wiem jestem potworem :evil: :evil: :whistle: :whistle:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #833812 przez monique1983
dziewczyny a używałyście oeparol czy oeparol femina? Bo z tego co widzę to:

OEPAROL - 1 kapsułka zawiera: 510 mg tłoczonego na zimno oleju z nasion wiesiołka zawierającego ok. 73% kwasu linolowego (LA), ok 9% kwasu gamma linolenowego (GLA).

OEPAROL FEMINA - 1 kapsułka zawiera 500 mg mieszanki oleju wiesiołkowego oraz lnianego.

10 lata 10 miesiąc temu #833817 przez Porto1987
Asiaa jest 6 żubrów B)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833821 przez Agnilla
ja tam tylko widzę tyłek jednego :P
ja miałam oeparol z wiesiołkiem :) tak się bodajże nazywało www.doz.pl/apteka/p49678-Oeparol_kapsulki_60_szt
Przemilczeć chciałam tmat narwanej Gwiazdki, Jula pojechała za nas wszystkie :P
Oj Porto, leżę i pachne, maz pomysli, ze miałam jakiegos goscia w domu :P ubrałam sie w obcisłe ciuchy, bo lubie tak patrzeć na mój brzuch :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka