- Otrzymane podziękowania: 165
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Jula, Gwiazdką sie nie przejmuj, jeszcze bedzie okazja pewnie do kontaktu na pazdziernikowkach Cóż...
Ferri, można jeszcze na drina imieninowego? Niech sie teraz kazdy dzien pięknie uklada i niech wiedzie do wymarzonego celu
Asia, kurcze, kiedy bedziesz mogla na L4 wkoncu pójść? Trzymaj sie dzielnie
Gos, historia z rabaniem mnie powalila
Aggi, czekam na elaborat!
Emma, dobrze że poszlas do gina, teraz sie podkurujesz i jazda!
Sciskam
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja żem chudzina i nigdy nie mówiłam i nie powiem, ze jestem gruba, bo ja to bym grubsza chciała być A dziewczyny to tak kokietuja przecież, łase na komplimenty to pisza jedno, żeby potem sie nasluchac zapewnień, że są w błędzie Babska proznosc, cnie?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Ula siedź tu i nigdzie się nie przenoś ja to blisko monique tylko o dwa centy wyżej urosłam a pomyśleć że kiedyś wyglądałam jak anorektyczka
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Mnie po cewniku nic nie piekło, ale jaja były z zakładaniem bo ja jakaś felerna i mi zamiast rurką to bokiem ciekło i tym sposobem obsiusiałam łóżko porodowe
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Monique jak są wskazania do cesarki, to robią bez płacenia. U mnie na marcówkach właśnie ma dziewczyna problemy z kręgosłupem i ma od zdaje się ortopedy zaświadczenie jakieś, że ma mieć cc.
Padam ze zmęczenia dziś.
AGGI!!!! Gdzie Ty jesteś pisz nam czym prędzej żebyśmy się nie martwiły tak o Ciebie
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Julka a że przed działaniem znieczulenia krzyczą to nie ma dziwów
gwiazdka jak się na śmierć i życie obraziła to trudno. Nikt źle nie chciał
ale chyba faktycznie na dobre zniknęła bo suwaczka też nie ma
z drugiej strony trzeba mieć jakiś dystans do siebie a nie obrażać się tak od razu
Aggi nie wydurniaj się tylko weź dziewczyno napisz nam tu, że wszystko ok.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
I proszę na mnie nie krzyczeć, miło mi że się martwicie ale pisałam że dziś dopiero relacja będzie albo na sierpniówkach napisałam tylko ale wiem że informowałam no ej nie gniewać się nie kciałam Was rozłościć, szczególnie ciężarnychhhhhhh
Wczoraj miałam wizytę, maluszek rośnie - jak to lekarz powiedział 'chłop jak dąb, albo baba jak piec' Mam w końcu L4 ciążowe zakodowane za dwa tygodnie kolejna wizyta po kolejne L4 - może wtedy dostanę zdjęcie kropka bo tym razem nie dostałam bo tak jakoś wszystko na szybko było. Ale ważne że powiedział że u malucha wszystko idealnie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz będziecie miały poemata
Ann już Ci mówiłam że to zdjęcie z Martą jest PRZEurocze przejmujesz się wiekiem, kobito to tylko cyfry!!!
Chudzinka ja trzymam za słowo że nam brzucholka pokażesz i nie ma że nie
gosia28 może wkońcu... coś przeoczyłaś ale cudaki z psiaków Śliczne
gwiazdka łóżeczko cudowne ale Ty masz malusią kropkę w sobie a Ty już o łóżeczku myślisz?
ferri ja wykorzystałam słonko dzisiaj, cudowna pogoda u nas hahaha na kawalerce powiadasz, dobre
Agni pokazuj fanty jakie masz fajoskie też chcemy się pojarać
mesy ja mam na codzień 90/50 także spoko Niejedna babcia z takim ciśnieniem by o Bożym Świecie nic nie wiedziała, ale gin powiedział że takie ma być, bo z nadciśnieniem to się łatwo do szpitala dostać i tego się trzymam... a u mnie wszyscy sobie uznali chłopaka i moja mama biało niebieskie kupuje hahahha
Ja pierdziu jeszcze 9 stron Popuczyło Was laski
ulka ja tam podchodzę sceptycznie do tego bo zaniedługo będę się toczyła jak piłka
Porto relacja parę pięter wyżej dopiero dzisiaj miałam czas napisać co do peelingu to ja kupuję sobie drobnoziarnisty z joanny bo mega ładne zapachy mają
julka jezu sądzę tak samo jak Ty, jak Cię czytam to tak jakbym swoje myśli czytała
Agni ładny domek
EJ sory kuwa ale tak pobieżnie te ostatnie strony poczytałam, o porodzie słyszeć nie chcę więc po części pominęłam takam jestem cwaniara
A co do mnie to eeeeeeeeeee laski chyba mój małż nigdy tak nie wymagał odpowiedzi ode mnie jak WY jesteście jedyne, macie nawet po dwa kawały serniczka
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chwała Bogu, że wszystko ok.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
a zwolnienie już zaniosłaś serniczek dzięki
wkuwiłam się napisałam długiego posta i coś sknociłam drugi raz nie piszę bo spać mi się chce
Ferri wszystkiego naj groszeczków dwóch a co a żubrówki nie będzie
p.s. nigdzie się nie wynoszę bo gdzie będzie mi tak dobrze jak z Wami tylko chciałam powiedzieć że szczypiory wpędzają w kompleksy te trochę grubsze tym narzekaniem
także luzik dziewczyny ja też za Wami przepadam
Dobranoc
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ulka dzwoniłam tylko że mi przykro ale mam L4 i ktoś je podrzuci w tym tygodniu do nich Serniczek na noc jak znalazł Smacznego i dobranoc
gosia a coby miało być nie OK jedz sernika i nie krzycz bo jeszcze masz drugi taki kawałek do zjedzenia