BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #834006 przez Chudzinka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #834008 przez Chudzinka
O rany, ledwo nadazam Was czytac, a teraz mam tyle na głowie przez luty, że nie wiem, jak to zrobie żeby być na bieżąco... Brzuchy piekne macie wszystkie :kiss:
Jula, Gwiazdką sie nie przejmuj, jeszcze bedzie okazja pewnie do kontaktu na pazdziernikowkach B) Cóż... ;)
Ferri, można jeszcze na drina imieninowego? Niech sie teraz kazdy dzien pięknie uklada i niech wiedzie do wymarzonego celu :kiss:
Asia, kurcze, kiedy bedziesz mogla na L4 wkoncu pójść? Trzymaj sie dzielnie :kiss:
Gos, historia z rabaniem mnie powalila :cheer: :lol:
Aggi, czekam na elaborat!
Emma, dobrze że poszlas do gina, teraz sie podkurujesz i jazda! ;)
Sciskam :side:

10 lata 10 miesiąc temu #834009 przez ulka1983
witajcie dziewczynki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #834015 przez Chudzinka
Ulka, a co Ty za głupoty wypisujesz? No nie no, weź, nie idź nigdzie...
Ja żem chudzina i nigdy nie mówiłam i nie powiem, ze jestem gruba, bo ja to bym grubsza chciała być :blush: A dziewczyny to tak kokietuja przecież, łase na komplimenty to pisza jedno, żeby potem sie nasluchac zapewnień, że są w błędzie :P Babska proznosc, cnie? :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #834025 przez monique1983
Ulka -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #834034 przez gosia28
Chudzinka :lol: :lol: :lol:

Ula siedź tu i nigdzie się nie przenoś :) ja to blisko monique tylko o dwa centy wyżej urosłam :silly: a pomyśleć że kiedyś wyglądałam jak anorektyczka :huh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #834039 przez Dagnes
Monique w twoim przypadku to raczej gratisowo ci cięcie zrobią.
Mnie po cewniku nic nie piekło, ale jaja były z zakładaniem bo ja jakaś felerna i mi zamiast rurką to bokiem ciekło i tym sposobem obsiusiałam łóżko porodowe :lol:

Wiktoria

10 lata 10 miesiąc temu #834044 przez Porto1987
Nie wyrabiam z Wami :P

Monique jak są wskazania do cesarki, to robią bez płacenia. U mnie na marcówkach właśnie ma dziewczyna problemy z kręgosłupem i ma od zdaje się ortopedy zaświadczenie jakieś, że ma mieć cc.

Padam ze zmęczenia dziś.

AGGI!!!! Gdzie Ty jesteś :unsure: pisz nam czym prędzej żebyśmy się nie martwiły tak o Ciebie :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #834056 przez gosia28
monique bankowo cesarkę w gratisie dostaniesz ;)

Julka a że przed działaniem znieczulenia krzyczą to nie ma dziwów :blush:

gwiazdka jak się na śmierć i życie obraziła to trudno. Nikt źle nie chciał ;)
ale chyba faktycznie na dobre zniknęła bo suwaczka też nie ma :dry:
z drugiej strony trzeba mieć jakiś dystans do siebie a nie obrażać się tak od razu :dry:

Aggi nie wydurniaj się tylko weź dziewczyno napisz nam tu, że wszystko ok.

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 10 miesiąc temu #834065 przez monique1983
Dziewczyny no różnie to właśnie bywa, nie każdy lekarz też chce wypisać zaświadczenie, jedni twierdzą, że nie przeszkadza, inni jak gdzieś czytałam, że dyski mogą się powysuwać i w skrajnym wypadku nerw przerwać. I to że ma się zaświadczenie, wcale nie znaczy, że w szpitalu będą to respektować, czytałam na forum, że było dużo przypadków kiedy nie respektowali i kazali dziewczynom rodzić naturalnie. Dlatego też liczę się z tym, że może być różnie, a ja bym ryzykować nie chciała, że później się okaże, że coś jest nie tak i z łóżka nie będę mogła wstać.

10 lata 10 miesiąc temu #834093 przez aggi
Witam kobiety ! Wpadam tu po jednym dniu nieobecności i co?! Nawet nie wiem na której stronie ostatnio skończyłam :ohmy: muszę chyba sobie zacząć zapisywać :P

I proszę na mnie nie krzyczeć, miło mi że się martwicie :kiss: ale pisałam że dziś dopiero relacja będzie :S albo na sierpniówkach napisałam tylko :S ale wiem że informowałam :huh: no ej nie gniewać się :S nie kciałam Was rozłościć, szczególnie ciężarnychhhhhhh :S

Wczoraj miałam wizytę, maluszek rośnie - jak to lekarz powiedział 'chłop jak dąb, albo baba jak piec' :P Mam w końcu L4 ciążowe zakodowane B) za dwa tygodnie kolejna wizyta po kolejne L4 - może wtedy dostanę zdjęcie kropka bo tym razem nie dostałam bo tak jakoś wszystko na szybko było. Ale ważne że powiedział że u malucha wszystko idealnie :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #834096 przez aggi
Daję sernika z brzoskwiniami na przeprosiny dla każdej taki kawał patrzajcie, zajadajcie się, pachni na kilometr :S :

Teraz będziecie miały poemata :S

Ann już Ci mówiłam że to zdjęcie z Martą jest PRZEurocze :kiss: :kiss: :kiss: przejmujesz się wiekiem, kobito to tylko cyfry!!!

Chudzinka ja trzymam za słowo że nam brzucholka pokażesz i nie ma że nie B)

gosia28 może wkońcu... coś przeoczyłaś :D ale cudaki z psiaków :D Śliczne :cheer:

gwiazdka łóżeczko cudowne ale Ty masz malusią kropkę w sobie a Ty już o łóżeczku myślisz? :P

ferri ja wykorzystałam słonko dzisiaj, cudowna pogoda u nas :blush: :blush: :blush: hahaha na kawalerce powiadasz, dobre :D :kiss:

Agni pokazuj fanty jakie masz fajoskie też chcemy się pojarać :S :blush: :blush:

mesy ja mam na codzień 90/50 także spoko :P Niejedna babcia z takim ciśnieniem by o Bożym Świecie nic nie wiedziała, ale gin powiedział że takie ma być, bo z nadciśnieniem to się łatwo do szpitala dostać :S i tego się trzymam... a u mnie wszyscy sobie uznali chłopaka i moja mama biało niebieskie kupuje :P hahahha

Ja pierdziu jeszcze 9 stron :ohmy: :ohmy: :ohmy: Popuczyło Was laski :ohmy:

ulka ja tam podchodzę sceptycznie do tego bo zaniedługo będę się toczyła jak piłka :P

Porto relacja parę pięter wyżej :P dopiero dzisiaj miałam czas napisać :S co do peelingu to ja kupuję sobie drobnoziarnisty z joanny bo mega ładne zapachy mają :)

julka jezu sądzę tak samo jak Ty, jak Cię czytam to tak jakbym swoje myśli czytała B)

Agni ładny domek :kiss:

EJ sory kuwa ale tak pobieżnie te ostatnie strony poczytałam, o porodzie słyszeć nie chcę więc po części pominęłam takam jestem cwaniara :S :S

A co do mnie to eeeeeeeeeee laski chyba mój małż nigdy tak nie wymagał odpowiedzi ode mnie jak WY :woohoo: jesteście jedyne, macie nawet po dwa kawały serniczka :blush:
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #834100 przez gosia28
aggi matko z córką nareeeeeeeeeszcie. Ja sobie nie przypominam, żebyś takie info nam tu notowała, ale sernik Cię ratuje ;)
Chwała Bogu, że wszystko ok. :)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 10 miesiąc temu #834106 przez ulka1983
Aggi super na takie wiadomości czekałyśmy :kiss: to teraz leniuchuj ile wlezie :)
a zwolnienie już zaniosłaś :unsure: serniczek dzięki :S

wkuwiłam się :angry: napisałam długiego posta i coś sknociłam drugi raz nie piszę bo spać mi się chce :side:

Ferri wszystkiego naj :kiss: groszeczków dwóch a co :lol: a żubrówki nie będzie B)

p.s. nigdzie się nie wynoszę bo gdzie będzie mi tak dobrze jak z Wami :lol: tylko chciałam powiedzieć że szczypiory wpędzają w kompleksy te trochę grubsze tym narzekaniem :lol:
także luzik dziewczyny ja też za Wami przepadam :kiss:

Dobranoc :)

10 lata 10 miesiąc temu #834107 przez aggi
uffff kamień z serca to teraz ja bym się denerwowała że mi nie wybaczycie uffffffff :blush:

ulka dzwoniłam tylko że mi przykro ale mam L4 i ktoś je podrzuci w tym tygodniu do nich :S Serniczek na noc jak znalazł :D Smacznego i dobranoc :D

gosia a coby miało być nie OK :S jedz sernika i nie krzycz bo jeszcze masz drugi taki kawałek do zjedzenia :cheer:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka