BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #834451 przez Asiaa
najmniejsze najfajniejsze :laugh:

takie słodkości na forum że weź i pilnuj wagi :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #834466 przez ferritka
B) B) B) no dobrze, żem wlazła bo by mnie Gwiazdowe babeczki minęły :lol:
no my tylko do pionu ustawiamy jak widzimy, że ktoś od zmysłów odchodzi.. :blink: :silly:
no teraz to pozytywne myslenie i bez szaleństw.. Ty się nie obrażaj bo my tu prosto z mostu wrzucany i nie ma zmiłuj.. każda jak przegina obrywa :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #834473 przez monique1983
a ja widziałam dzisiaj jak młody żubr ssał mleko od matki :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #834474 przez gwiazdka2014
Czy wam też się tak jeść chce??

Ide się szykować na 18 ur Miśka brata, ale sie najemmmmmm :P

10 lata 10 miesiąc temu #834488 przez gosia28
to śmigaj, baw się uważaj na % ;)
ja się właśnie najadłam to tera mnie się jeść nie kce :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #834500 przez aggi
Witam się po drzemce i kanapce :blush:

gwiazdka niestety takie realia że każda patrzy dorosłym okiem i takie teksty, narwanie i ciągłe biadolenie wkurza, bo to zachowanie jak u nastolatki :dry: . - to zapewne większość miała na myśli. Na nas można liczyć ale trzeba liczyć się też z tym że dziewczyny ostro stawiają do pionu jak trzeba - każda chociaż raz dostała po dupie :P
Mi się jeść nie chce, muszę mieć faktycznie żołądek przy kręgosłupie żeby coś wszamać :S no chyba że są to lody to zjem wszystkie bez wyjątku :blush:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #834518 przez Agnilla
a my zjedliśmy pomidorówkę, normalnie tak się objadłam,że zaległam na kanapie, zreszta cały dzień dziś bym leżała, jakaś zamułka mnie dopadła. dobrze, ze sobie za dnia strzeliłam porządny spacer, zaraz idzemy do sklepu to tez sie dotlenie.
ej ja na małego żubra ani razu nie trafiłam, ej nie fair :P
edit: normalnie to moje przybrane dziecię rozwala mnie na łopatki :) ni dość, że jest niegrzeczna jak 3 diabły to dzwonię i mówię "idź do mamusi i powiedz do niej wszystkiego najlepszego bo mamusia ma dziś imieninki" (moja sis) a mloda do mnie "no co Ty gdasz :ohmy: o matko swieta :ohmy: " tak sie pobeczałam ze śmichu, takim tonem to powiedziała, ze już nic z siebie nie mogłam wydusić :P
pomijam to, że teraz moja fasola jest kartą przetargową "nie brój bo dzidzia to, dzidzia tamto" to mnie głaszcze po brzuchu i całuje...baaa nawet mi opowiada "bo wiesz, miałam ubraną tę kamizelkę, wsadziłam sobie moją lalusie pod nią i udawałam, że jestem dużą dziewczynką" :) bo jej mowie, ze tylko duze dziewczynki noszą dzidzie w brzuchu....więc i do mojej mamy poleciała poklepać po brzuchu i pytała czy babcia też ma dzidzię :P ten gówniarz za 1,5 mca kończy 3 lata :)

10 lata 10 miesiąc temu #834545 przez aggi
Agni a ja dziś pół dnia przeleżałam, a drugie pół przy lapku spędziłam :D Fajnie tak mieć wszystko w nosie. :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #834548 przez Agnilla
a to można w ciązy?? jak ja mialam infekcje w 13 tc to mi dal nystatyne a jak spytalam o clitrimazolum, to powiedzial, ze bron boze...tyle, ze mi chodzilo o masc, na to swedzenie to powiedzial, ze masc tak, globulki niet :unsure:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #834549 przez aggi
Agni na ulotce pisze że można w ciąży i powiedział mi że to są jedyne które może mi przepisać bo są właśnie zarejestrowane dla kobiet w ciąży. To jak głęboko je wciskać? :P bo wczoraj miałam wrażenie że chyba za mało wsadziłam :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #834551 przez Agnilla
no jak wciskac, to chyba juz gleboko, jak normalnie, musza zadziałac przecież
co gin to inna teoria, ale ufajmy im :)

10 lata 10 miesiąc temu #834554 przez aggi
Agni no pewnie że ufam swojemu lekarzowi a wiadomo co lekarz to teoria :) Właśnie w sumie jak się
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
to wchodzi głęboko i nic się nie dzieje to coby się miało dziać z dowcipnymi :S tylko że się bałam że może coś popsuję TAM :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #834567 przez Agnilla
Aggi sorry, ja nie przyjadę Ci wsadzić :P

10 lata 10 miesiąc temu #834579 przez julaa
Gosia28 widzę, że nie się przed Tobą nie ukryje :) Tak, podczytuje Was non stop i przeżywam wszystko z Wami, tylko w milczeniu, że tak powiem :)
Po przywitaniu się i rozpoczęciu testowania, zaczęły mi wychodzić dziwne jaja, raz niby maliny za chwilę nie i znowu maliny, więc stwierdziłam, że to nie takie łatwe. Następny cykl miał być cyklem straconym, święta, moje częste wyjazdy, także byłam trochę poza światem internetowym. Starania miały ruszyć pełna parą od stycznia, ale....okazało się że jestem w ciąży :)Także nie pisałam nic, bo wiem jak podchodzicie do lasek, które się witają i za chwile piszą, że są w ciąży - też by mnie to na waszym miejscu irytowało. Nie chciałam też wbijać się w kolejkę :) Dlatego jestem Waszym stałym czytelnikiem, ale się nie udzielam :)

10 lata 10 miesiąc temu #834589 przez Asiaa
Julaa gratulacje ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka