BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #833917 przez ferritka
Mesy, właśnie ja same złe rzeczy o rybnickiej porodówce słyszałam :dry: podobno sodoma z gomorrą, że jak klacze na wybiegu, że zero empatii, że beznadziejnie jest ..
za to moje kulezanki rodziły na mojej dzielni :lol: mała porodówka, kameralna, miłe połozne i pielęgniarki, gaz rozweselający full wypas... przemyśl sobie żory , poczytaj opinie, bo rybnika to ja Ci nie polecę :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #833919 przez Dagnes
U mnie w szpitalu na cesarce jest obecny tylko personel. Maz byl ze mna za to przy calym tym przygotowaniu do ciecia tzn widzial jak mi cewnik zakladali i takie tam nieprzyjemne rzeczy. Na oddzial potem normalnie wpuszczali bo ja sama rady nie dalabym z mala. Dopiero na drugi dzien po porodzie zaczelam sama wstawac z lozka i mala podnosic.

Wiktoria

10 lata 10 miesiąc temu #833922 przez mesy
ferri no to u mnie taki szpital jest :angry: traktują ludzi dosłownie jak na produkcji na taśmie :angry: :angry: masakra jakaś .

10 lata 10 miesiąc temu #833927 przez emma
Dag, wow, to i tak niezła jesteś! Ja po cc po na 3 dzień dopiero zaczynalam siadać :dry:

Nie panikujcie, Aggi na pewno cały dzień śpi :-)

Piękne brzuszki, dziewczyny :laugh: :lol:

Gwiazda się obraziła jak bum cyk cyk...

A ja byłam wczoraj u gina i mam grzybki :dry:na szczęście tylko 3 globsy, powinnam się wyrobić przed owu, trzymajcie kciuki! :-)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833929 przez ferritka
dużo dziewczyn rodzi też w rydułtowach albo w tej prywatnej klinice w bielsku- białej...
rybnik stanowczo odradzam :dry: ja se załatwie miejscówkę w zorach :lol: poza tym przy szpitalu fajna szkoła rodzenia jest za friko ;p :lol: :lol:

hahaah kolego mojego Kręgla zona zamówiła sobie apartament w tej klinice w bb ..i jak przyszło co do czego to nie dojechała z zor do bielska i rodziła na parkingu :lol: tyle miała z tego apartamentu :cheer: :cheer:

Emma, uff dobrze, że za wczasu się za nie weźmiesz i szybko sobie pójdą :lol: :lol:

hmmm ferie się skończyły - to tak odnośnie tematu :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #833930 przez mesy
ferri dzięki , ale postoję haha na prywatną klinikę mnie nie stać :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #833932 przez Asia K
ferritka napisał:

dużo dziewczyn rodzi też w rydułtowach albo w tej prywatnej klinice w bielsku- białej...
rybnik stanowczo odradzam :dry:

hahaah kolego mojego Kręgla zona zamówiła sobie apartament w tej klinice w bb ..i jak przyszło co do czego to nie dojechała z zor do bielska i rodziła na parkingu :lol: tyle miała z tego apartamentu :cheer: :cheer:

ZAwsze mnie to zastanawialo co potem jest napisane w metryce urodzenia - miejsce urodzenia .... parking ? :lol: :lol: :lol:

Dag ja po cesarce tez po dobie zaczelam wstawac i podnosic Malego

10 lata 10 miesiąc temu #833937 przez emma
Jula, nie nerwuj się bo bąbelek! Lepi cho na czekoladę, właśnie zajadam ;-)

10 lata 10 miesiąc temu #833941 przez ferritka
uważam ,że nie było chamstwa, nie ma się co gniewać, tylko spojrzeć na siebie tak z boczku czasami. nikt nie chce tu dla nikogo źle, ale czasami nerw puści ot co :S

kufa, właśnie zburzyłyście cały obraz błogiego cięcia cesarskiego jaki miałam w głowie :dry: nie będzie róż, nie będzie balonów " IT"S A BOYS" "it's a twins" tylko krew, płacz i ból :dry: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #833975 przez Agnilla
ej toc wczorajszy brzuch byl z wczoraj, dzisiejszy z dzisiaj, co ubranie potrafi zrobic :p
matko, jaka wielka porcje lodow zjadlam, ale patrze na odwrocie a tam pisza, ze 0 kcal :lol:
ponoc z ajerkoniakiem byly, ale juz musialam, bede narąbana teraz :P
ej, to może i ja w żorach będę rodzić? :D
jak ja sie dowiem, ze bede miala cc, to na sama mysl o cewniku wstrzymam siku na 3 doby :P
Emma, ja wiem jak się walczy z pieczarami jak co :lol: Ferri ja z boczku codziennie na siebie patrze, no bo jak inaczej :P
ale, ze co?? ze cc tez boli :unsure:

10 lata 10 miesiąc temu #833985 przez gosia28
Asia chyba miejscowość piszą :side:

Jula a czemu one krzyczą przy znieczuleniu? Ja miałam zewnątrzoponowe i sobie chwalę.

ferri ja myślę, że jak zobaczysz groszki swoje dwa to będziesz tą krew, płacz i ból wspominać jako najwspanialsze przeżycie na świecie :)

cewnika wolę nie wspominać, tak mnie doopka bolała przez niego :angry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #833987 przez Agnilla
ale sorry....gdzie oni ten cewnik wkladaja? no ja wiem, ze w cewke, ale...toc to takie malenkie wszystko, to jak oni mi to chca wlozyc ??

10 lata 10 miesiąc temu #833992 przez ferritka
B) Goś , oni Ci chyba źle tego cewnika zamontowali B)

Julka, wzywamy Cię do tablicy, weź nam to zobrazuj co i jak z tym cewnikiem :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #833994 przez Agnilla
a w dupie to mam, nie rodzę :P nie wiem jak fasola wylezie, ale mnie proszę w to nie mieszać :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833995 przez gosia28
Agni myślę, że tam gdzie myślisz, choć to wszystko takie malutkie B)
nie martw się na zapas, może i jest nieprzyjemne uczucie, ale nie takie straszne.
Ja miałam powikłania w związku z cewnikiem nie wiem dlaczego. Założyli mi do laparo i dopiero rano następnego dnia wyjęli i to na moje żądanie/błaganie bo tak mnie piekło. Jak miałam iść się załatwić to mnie paliło jakby mi kto po ranie postrzałowej w kolano solą sypał :S
Drugi raz jak mi zakładali to już takiego dramatu nie było, ale też na moją prośbę o wiele szybciej mi go usunęli.

julaa a jak tam u Ciebie? Bo zaglądnęłaś do nas, ładnie się przywitałaś a potem ciszaaa, a widzę że jesteś. Jak tam staranka?

ferri wszystko było tam gdzie trzeba :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka