BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #834595 przez aggi
julaa gratulacje ;) dbaj o siebie. na kiedy termin?

Agni zluzuj majty :P Nie chodzi mi o to byś mi wsadzała :silly: tylko pytam czy któraś miała z takim lekiem w ciąży styczność :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #834604 przez Sophie25
Witam Was :)
O pierwsza dzidzie starałam sie 2 lata i jakies poł roku zaczełam korzystac z testów owu ...
Teraz staram sie o 2 bobasa bo lekarz powiedział ze im szybciej tym lepiej w mojej sytuacji...
Czy zawsze testy wykonuje sie popołudniu?Jakie kupować ? Czy sa wiarygodne testy owulacyjne?
Czy mialyscie takie doswiadczenie ?

10 lata 10 miesiąc temu #834624 przez Agnilla
o kurczaki, julaa moje gratulacje
no kurna mówią, ze wg kalendarza chińskiego to 2014 jest rokiem drewnianego konia, coś mi z tym drewnianym nie pasuje :lol: jak już to chyba konia rozpłodowego, bo nam tu co chwilę po oczach testami rzucają :) fajosko :) płodźcie się płodźcie, co sama nie będę tyła :P
Aggi zluzuje w przyszłym tygodniu, do pon mąż obecny tylko duchem tyle ma roboty, więc pozostają mi moje ero sny :P
Sophie witaj, testów wiarygodnych nie ma, tzn żadna z nas nie da Ci na nie gwarancji, ale pomogły one wielu z nas :) kupujemy na allegro, bo tam najtaniej :) a co do wykonywania, ważne, żebys nie wykonywała z pierwszego sika i nie piła przed, a o której godz to juz Twoja indywidualna sprawa, jak Ci pasuje

10 lata 10 miesiąc temu #834647 przez monique1983
Julaa - gratuluję :)

10 lata 10 miesiąc temu #834655 przez ann-sunshine
Julaa gratulacje. Nastepna ktora zaciazyla w niby straconym cyklu je je je.
Witaj Sophie. Kup na allegro duzo sztuk i choc jeden cykl przetestuj od @ do @. Testy wklejaj sobie na karteczke. Bledna, ale i tak bedzie widac ktorego dnia byla najmocniejsza kreska. A reszte to tak jak ci Agnilla napisala.

10 lata 10 miesiąc temu #834656 przez betka81
Witajcie!
Jestem tu nowa... Mam pytanie czy stosując testy, mierzycie też może temperaturę?
Pytam bo chciała bym dokładnie wyznaczyć dzień owulacji, gdyż mam już dwie śliczne księżniczki i marzy mi się synek. Wobec tego chciała bym zwiększyć jakoś na to szansę.

10 lata 10 miesiąc temu #834661 przez ann-sunshine
Witaj Betka. Pewnie ze mozesz laczyc obydwie metody obserwacji. Wiele z nas decydowalo sie tylko na testy bo nie mialo mozliwosci albo checi mierzenia temperatury. Ale sa tez i takie co robily jedno i drugie

10 lata 10 miesiąc temu #834664 przez Agnilla
ja mierzyłam jeden cykl, w którym trafiłam :P nie wiem czy na dłuższa metę bym to robiła, ale jak ktoś chce to czemu nie :) zwłaszcza, jeśli cel jest ;)

10 lata 10 miesiąc temu #834665 przez betka81
No cel jest...zobaczę jak długo ja wytrwam w mierzeniu temperatury?

10 lata 10 miesiąc temu #834666 przez emma
Agnilla napisał:

a to można w ciązy?? jak ja mialam infekcje w 13 tc to mi dal nystatyne a jak spytalam o clitrimazolum, to powiedzial, ze bron boze...tyle, ze mi chodzilo o masc, na to swedzenie to powiedzial, ze masc tak, globulki niet :unsure:

Ja z kolei slyszałam od gina, że w ciąży dowcipnie to tylko Pimafucin :-) widać każdy z nich ma swój ulubiony lek ;-)

Na więcej nie mam siły, dostałam dziś zwolnienie i napiszę jutro. Dobranoc! :-)

10 lata 10 miesiąc temu #834679 przez gosia28
oj Ci specjaliści :S :laugh:

na kwilkę poszłam a tu tyle się podziało :cheer: :cheer: :cheer:

julaaaaaaa no świetne wieści, gratuluję ale skoro taka wierna czytaczka nasza jesteś to już byś mogła od czasu do czasu dwa słowa wtrącić co tam u Ciebie ;)

Sophie witałam na staraczkach witam i tutaj, dziewczyny wszystko napisały nie ma co dodać :laugh:

witam i Betkę, ja tam kiedyś mierzyłam tempkę ale mi się odechciało, testy są fajne, popróbuj ;)

emma dobranoc

ja też już paszczkę otwieram jak lew B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #834680 przez ferritka
aaaaa jaa cieee..Was tu na chwilę zostawić i się dzieci sypią :lol: :lol: Julaaa, gratkiiii :kiss: :kiss: kolejka kolejką ale jak przyjdzie co do czego to się cieszymy z każdej fasolinki :lol: :lol:

widać stara gwardia coś nie ma szczęścia i utrafić nie może..a ja jak lecą Groszki to bankowo w piwnicy siedzę, Goś z psami na dworze a Chudzinka pakuje się w te swoje stany...zawsze się odwrócimy a w tym biznesie kto pierwszy ten lepszy :blink: :blink: :lol: :lol:

betka, nooo cel zacny :lol: jeden cykl sobie poświęć na sprawdzanie, tak jak dziewczynki piszą testy z allegro są spoko, dużo i tanie więc cykl oblecisz :lol: a potem zaciskam fingersy co byś ustrzeliła upragnionego synusia :lol: :lol:

Agni, fakt!! rok konia mamy :lol: sprawdza się, bo patrzcie jaki styczeń i początek lutego owocny :lol: :lol:

dygam przed jutrzejszym lekarzem :( :( :dry: :dry: aż mnie się ręcę trzęsą i nie wiem w sumie czemu :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #834682 przez ulka1983
hej :)
sory dziewczyny jeśli którejś wczoraj nie odpisałam :kiss: posta mi wcięło i już nie odpisywałam 2 raz :blush:
Aggi też bym zwolnienia im nie zanosiła tylko kogoś wysłała ;) i jak Ci minął kolejny dzień bezstresowy na zwolnieniu :lol: ja tez miałam to w ciąży i było ok :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ann mnie się wydaje że każdy na siebie trochę bardziej krytycznie patrzy niż na innych :blush: może w przyszły tygodniu pójdę do fryzjera :lol:
co do psucia to ja w pracy zbiłam w tym tygodniu 2 szklanki i dzisiaj taką małą szybkę B)

to my mieszańce jesteśmy troszkę chudszych troszkę grubszych i jest ok :lol: a już myślałam że same szczypiory na tym forum :S

Asia mój też miał taką minę bezradną przy porodzie :silly: ale to dobrze niech wie że to nie tak łatwo urodzić dziecko :blink: i miło popatrzeć jak się o mnie martwi :lol:

Zoi kciuki zaciśnięte :kiss:

Julaa super :kiss: ważne że się wam udało a to że jesteś nowa na forum nic nie zmienia

Sophie witaj :)

Betka witaj :) ja też mam dwie księżniczki i staram się o trzecie dziecko może będzie chłopiec na co mój mąż bardzo liczy :laugh:

Emma :kiss: chora jesteś że masz zwolnienie :unsure:

Ferri nie bój się :kiss: dzielna dziewczynka przecież jesteś :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #834683 przez gosia28
ferri dobrze, żeś z tej piwnicy wyszła, ja od psiuchów bo przegapiamy takie sensacje B) :lol:
nie bojaj jutra, bo skoro dobra passa trwa to nie ma co jej przeszkadzać :silly:

to jutro na wizytach zoi, ja i Ty :lol: o kimś zapomniałam?

a Chudzinka się spakować nie może B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #834687 przez zoi
Ale jutro wizyt :) Też trzymam!!

Witam nowe Panie.

Julaa gratki najszczersze :woohoo:

I gwiazdka wróciła :) Ze słodyczem!

I do wyra....

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka