- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni zluzuj majty Nie chodzi mi o to byś mi wsadzała tylko pytam czy któraś miała z takim lekiem w ciąży styczność
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
O pierwsza dzidzie starałam sie 2 lata i jakies poł roku zaczełam korzystac z testów owu ...
Teraz staram sie o 2 bobasa bo lekarz powiedział ze im szybciej tym lepiej w mojej sytuacji...
Czy zawsze testy wykonuje sie popołudniu?Jakie kupować ? Czy sa wiarygodne testy owulacyjne?
Czy mialyscie takie doswiadczenie ?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
no kurna mówią, ze wg kalendarza chińskiego to 2014 jest rokiem drewnianego konia, coś mi z tym drewnianym nie pasuje jak już to chyba konia rozpłodowego, bo nam tu co chwilę po oczach testami rzucają fajosko płodźcie się płodźcie, co sama nie będę tyła
Aggi zluzuje w przyszłym tygodniu, do pon mąż obecny tylko duchem tyle ma roboty, więc pozostają mi moje ero sny
Sophie witaj, testów wiarygodnych nie ma, tzn żadna z nas nie da Ci na nie gwarancji, ale pomogły one wielu z nas kupujemy na allegro, bo tam najtaniej a co do wykonywania, ważne, żebys nie wykonywała z pierwszego sika i nie piła przed, a o której godz to juz Twoja indywidualna sprawa, jak Ci pasuje
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Witaj Sophie. Kup na allegro duzo sztuk i choc jeden cykl przetestuj od @ do @. Testy wklejaj sobie na karteczke. Bledna, ale i tak bedzie widac ktorego dnia byla najmocniejsza kreska. A reszte to tak jak ci Agnilla napisala.
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Jestem tu nowa... Mam pytanie czy stosując testy, mierzycie też może temperaturę?
Pytam bo chciała bym dokładnie wyznaczyć dzień owulacji, gdyż mam już dwie śliczne księżniczki i marzy mi się synek. Wobec tego chciała bym zwiększyć jakoś na to szansę.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
a to można w ciązy?? jak ja mialam infekcje w 13 tc to mi dal nystatyne a jak spytalam o clitrimazolum, to powiedzial, ze bron boze...tyle, ze mi chodzilo o masc, na to swedzenie to powiedzial, ze masc tak, globulki niet
Ja z kolei slyszałam od gina, że w ciąży dowcipnie to tylko Pimafucin widać każdy z nich ma swój ulubiony lek
Na więcej nie mam siły, dostałam dziś zwolnienie i napiszę jutro. Dobranoc!
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
na kwilkę poszłam a tu tyle się podziało
julaaaaaaa no świetne wieści, gratuluję ale skoro taka wierna czytaczka nasza jesteś to już byś mogła od czasu do czasu dwa słowa wtrącić co tam u Ciebie
Sophie witałam na staraczkach witam i tutaj, dziewczyny wszystko napisały nie ma co dodać
witam i Betkę, ja tam kiedyś mierzyłam tempkę ale mi się odechciało, testy są fajne, popróbuj
emma dobranoc
ja też już paszczkę otwieram jak lew
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
widać stara gwardia coś nie ma szczęścia i utrafić nie może..a ja jak lecą Groszki to bankowo w piwnicy siedzę, Goś z psami na dworze a Chudzinka pakuje się w te swoje stany...zawsze się odwrócimy a w tym biznesie kto pierwszy ten lepszy
betka, nooo cel zacny jeden cykl sobie poświęć na sprawdzanie, tak jak dziewczynki piszą testy z allegro są spoko, dużo i tanie więc cykl oblecisz a potem zaciskam fingersy co byś ustrzeliła upragnionego synusia
Agni, fakt!! rok konia mamy sprawdza się, bo patrzcie jaki styczeń i początek lutego owocny
dygam przed jutrzejszym lekarzem aż mnie się ręcę trzęsą i nie wiem w sumie czemu
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
sory dziewczyny jeśli którejś wczoraj nie odpisałam posta mi wcięło i już nie odpisywałam 2 raz
Aggi też bym zwolnienia im nie zanosiła tylko kogoś wysłała i jak Ci minął kolejny dzień bezstresowy na zwolnieniu ja tez miałam to w ciąży i było ok
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ann mnie się wydaje że każdy na siebie trochę bardziej krytycznie patrzy niż na innych może w przyszły tygodniu pójdę do fryzjera
co do psucia to ja w pracy zbiłam w tym tygodniu 2 szklanki i dzisiaj taką małą szybkę
to my mieszańce jesteśmy troszkę chudszych troszkę grubszych i jest ok a już myślałam że same szczypiory na tym forum
Asia mój też miał taką minę bezradną przy porodzie ale to dobrze niech wie że to nie tak łatwo urodzić dziecko i miło popatrzeć jak się o mnie martwi
Zoi kciuki zaciśnięte
Julaa super ważne że się wam udało a to że jesteś nowa na forum nic nie zmienia
Sophie witaj
Betka witaj ja też mam dwie księżniczki i staram się o trzecie dziecko może będzie chłopiec na co mój mąż bardzo liczy
Emma chora jesteś że masz zwolnienie
Ferri nie bój się dzielna dziewczynka przecież jesteś
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie bojaj jutra, bo skoro dobra passa trwa to nie ma co jej przeszkadzać
to jutro na wizytach zoi, ja i Ty o kimś zapomniałam?
a Chudzinka się spakować nie może
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Witam nowe Panie.
Julaa gratki najszczersze
I gwiazdka wróciła Ze słodyczem!
I do wyra....