BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #835019 przez Asiaa
Przedszkolanka domyślam się że CI się dłuży ale na tym etapie nikt Ci tego nie powie czy zaszłaś czy nie. Najlepiej wyszukaj sobie jakieś zajęcie byś nie myślała o tym i wtedy ten czas zleci nie wiadomo kiedy ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #835027 przez julaa
Dzięki wszystkim za miłe słowa, skoro już wiecie to się zacznę udzielać :) Termin mam na 12 września, także ja w klimacie Zoi i Mesy jestem. Chociaż w zasadzie nie dotarło jeszcze do mnie, że będę mieć dziecko. Jakoś jest to obok mnie, szczególnie, że poza większymi cyckami i sennością, to totalnie nic mi nie jest. Także nie dość, że nie dociera to do mnie, to jeszcze wcale się w ciąży nie czuje. Dziwnie mi z tym, bo zaczynam mieć wyrzuty sumienia.
Oddam za to w dobre ręce zarażone, w pełni skuteczne testy owu, sztuk 10 (te różowe z allegro), któraś chętna? :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #835034 przez gosia28
jestem

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

isss przecież od początku mówiłyśmy, że Marcelinka to modelka od urodzenia ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #835048 przez Agnilla
Emma, bo Iss to tak jak ja, marudzi a potem " tak mi mów, tak mi dobrze" ;)
Przdszkolanka witaj, kolejna narwana? ;) siadaj na tyłek i czekaj do spodziewanej @ :)
julaa do Cibie nie dotarło...ja dzis sobie tez siedze i myślę, że przecież zadnych objawow, zadnych ruchow konkretnych a brzuch to mi moglo wywalić od przeżarcia i wzdęć :P
Jurek, ten Twój lekarz to może i przystojny, ale czas się z nim pożegnać i podziałać u jakiegoś dr cuda a my kciuków nie puszczamy, moja fasola zaciska nawet stopami ;)
a teraz na osłode, nie byle co, bo Wy cwaniary wrzucacie mi tu foty z netu i oczy mydlicie :P a ja tu się dla Was postarałam ooo proszę bardzo:

10 lata 10 miesiąc temu #835050 przez Pinezka
Czesc dziewczyny, moge sie dolaczyc?
Czytam was od jakiegos czasu i taka fajna przyjazna atmosfera na tym watku panuje, ze mam nadzieje, ze dobre fluidy na mnie przejda :woohoo:
My sie staramy zajsc tak od listopada, od zeszlego cyklu mierze temp i uzywam testow, na razie bez efektu, ale staram sie uzbroic w cierpliwosc i sie nie nakrecac.

10 lata 10 miesiąc temu #835054 przez zoi
Hej:)
9,6 mm, tętno 138/min, wszystko tak jak trzeba :) Dziękuję za kciuki!
Super zobaczyć jakie merdające serduszko :blink:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #835057 przez gosia28
no niestety zawiodłam się, znaczy tak jak napisałam- mógł mi to powiedzieć poprzednim razem :dry:
tylko gdzie ja tego dr cuda znajdę? polecił mi tego co dawno temu do niego chodziłam, ale jakoś nie mam przekonania :dry:

Przedszkolanka, Pinezka witajcie :) a gdzie sernik się pytam? :P

Agni ach och jaki Twój emek dżeczny musiał być :lol:

zoi super :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #835060 przez Agnilla
eee bez sernika nie przyjmujemy nowych :P także dziś Agi z fasolką zjedzą sobie dwa, od Przedszkolanki i Pinezki...uh żyć nie umierać :lol: gdzie ja to wszystko pomieszczę ;)
zoi :ohmy: tosz to dżajant jest :) super! :kiss:
Goś, ano pracuje ostatnio dużo za dużo...dziś chyba mnie czeka pierwsza noc bez niego w naszym mieszkaniu :ohmy: będę się martwić, bo od 8 w pracy a zjedzie może o 4 potem znowu jedzie i tak do wtorku mniej więcej, ale zastrajkowałam i wymusiłam po tych dniach urlop. obawiam się, że nawet muffinami nie ściągne go szybciej do domu :(
nie wiem czy daleko masz, ale może ten dr cud od Ferri by coś pomógł :unsure:
nie wim jak u Was, ale u mnie wlasnie zegar wybija porę na drzemkę ;)

10 lata 10 miesiąc temu #835064 przez Pinezka
Powiedzcie, korzystalyscie z jakiegos programiku \ aplikacji do interpretowania objawow typu rodzaj sluzu, temp itp w celu wyznaczenia owulacji czy raczej tylko testy owu i na zywiol?

10 lata 10 miesiąc temu #835066 przez Asiaa
Agni mufiny super :) z czym są? :S :)

Pinezka witaj :)

Gosia oczywiście że kciuków nie puszczamy!

Zoi super że wsio oki :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #835068 przez Agnilla
ja wpisywalam swoje cykle w skarbmamy i ovufriend, ale to bardziej po katem temp, sluzu nigdy nie umiałam ocenic :P nie mowiac juz o badaniu szyjki :P

10 lata 10 miesiąc temu #835069 przez Pinezka
Hihi, ja mam sernik zaplanowany na jutro, bo goscie beda :lol: i wasza w tym zasluga, ze bedzie z brzoskwiniami, bo go kiedys na tym watku zobaczylam i mnie naszlo :)
Wrzuce jutro fotke.

10 lata 10 miesiąc temu #835075 przez Pinezka
Tez wrzucam moja temp na ovufriend. Z ta szyjka to probowalam kilka razy, ale nie umiem jej interpretowac, wydaje sie zawsze taka sama, wiec sobie odpuscilam. Dla mnie te obserwacje to tez ciekawy sposob na poznanie mojego naturalnego rytmu, bralam pigulki tyle lat, ze juz nie pamietalam jak to jest.

10 lata 10 miesiąc temu #835076 przez Asiaa

10 lata 10 miesiąc temu #835083 przez Porto1987
Witam nowe dziewczynki :)

Gosia no niby mógł powiedzieć wcześniej :dry: i szkoda, że nawet monitoringu nie może zrobić :( kurcze to trzeba koniecznie dr cuda jakieś znaleźć :) ja kciuków nie puszczam!!

Agni a powiedz mi jeszcze, Ty ten peeling dla siostry to kupiłaś mocny czy bardzo mocny? I czy to w ogóle jest ten :P 3.bp.blogspot.com/-KEvlNaMXsWw/TfEAxwzaj...0/s1600/_TJ08885.JPG
a ciastko to wyszło Ci super :) aj zjadłabym i to chyba nie jedno. Co najmniej dwa :) jedna dla mnie a drugie dla lokatorki :) :)

Zoi no fasola rośnie :) moja w 8 tc miała coś chyba z 8 mm :) a teraz powoli nie ma już miejsca :S

Pinezka u mnie były testy owu, dziewczyny do oceny malin i mąż do działania :S :S

Emma no nie życz nam tak źle z tym spaniem :P :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka