- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
Ferri Bejbe, ja o tym greju i innych mówię, wyszpiegowałam przy pomocy mesy, że ich masz pełno nooo i najlepszego imieninowego zjem za Ciebie dziś coś dobrego,jakiś tort pasuje taki deal?
ulka w nastepnym cyklu bedziesz nam tu wklejać foto testów i my Ci powiemy kiedy masz owu i kiedy trzeba nogi golić
Ann kurde felek, weź sobie pomyśl ile ta 23latka straci z młodości a 33 lata to zawsze mniej niż 34 spisz sobie listę czego dokonałas w zyciu to Ci koparka opadnie, dumnaś powinna być z siebie ja jeśli Cię to pociesza, to każda z nas kiedyś będzie miała 33 lata, i to wcale nie taaaak daleko nam do tego ;0
a ja byłam dziś na morfologii, na kibelku wieczorem postawiłam pojemnik na siuśki, żebym nie zapomniała rano w nocy musiałam go zdjąc na chwile, bo ofc noc bez wstania noc stracona potem pojechałam po pieczywo, chyba pomyśleli, że przedszkole całe chce obkarmic, ale zamroziłam już bułeczki i mam z głowy odebrałam paczke z apteki i mam wolne
teraz zjadłam mega śniadanie i czekam na
edit: aaaa no i zapomniałam Wam powiedziec. my z mężem najwiecej tematów do rozmów mamy w łózku, kiedy to wiadomo, trzeba isc spac. no i leze i mowie, ze zaczynam myslec o porodzie i pytam sie meza "wybrałbyś poród naturalny czy cesarskie cięcie?" uwaga odpowiedź brzmiała
"nie wiem, to tak jak mam problem czy wybrac Zafirę czy Picasso"
dziękuję, dobranoc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
4 strony czytania ale przynajmniej można się pouśmiechać do lapka znaczy do Was
Ferri wszystkiego naj naj
Gosia ale masz fajne goldusie ja zawsze lubiłam i dalej lubię jak mój pies wariuje na śniegu, tylko głupek pożera śnieg a później angina jest zastrzyki muszę robić i takie tam Wiesz co jakoś ogólnie mam już się dość. Mam ochotę już pójść do fryzjera, ale tu nie wiem do kogo i nie wiem gdzie w ogóle zaczynam mieć ochotę kupić coś dla siebie, żeby sobie jakoś poprawić własną samoocenę. A wiem, że tyle muszę kupić dla bobasa, że już mnie to przytłacza.
Pamiętaj, że są takie dziewczyny, że owulka była przeoczona i takie tam
Agni, Aggi i Ann śliczne macie brzuszki, chociaż u Ann jest taki najbardziej ciążowy a jaka dumna Martusia starsza siostra fiu fiu brzmi odpowiedzialnie A na brzuszek Messy się nie załapałam
U mnie na marcówkach jest dziewczyna, która maturę pisze
Ula fajnie, że dziewczyny się nie nudzą o to chodzi w feriach
Gwiazdka mi się łóżeczko podoba
Aggi jak tam spędzanie czasu wolnego jak tam wczoraj u ginka było? bo nie wiem czy przeoczyłam relację czy jak ja idę w poniedziałek i znowu podejrzę malutką moją
kurka nie wiem co miałam jeszcze napisać
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Wlasnie, zapomnialam napisac, ze Gosi pisaki są cu-do-wne! Napatrzec sie nie moge, zwlaszcza na małą slodziak!
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Aggi po wczorajszym dniu nie dawała znac, czekamy na relacje, ja mam wizyte za 16 dni kurde, a maz juz wczoraj wypytywal kiedy idziemy i czy nam plec powie chcialabym juz czuc ruchy, tak konkretnie, bo im blizej wizyty zaczynam sie martwic
- brzuszkowata
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ferr kochana wszystkiego najlepszego
Gos faktycznie twoja mala pupilka juz nie taka mala
Agni ja pamietam jak kompletowalam wyprawke to cieszylam sie z kazdej najmniejszej rzeczy. Takze zazdroszcze tych pozytywnych emocji jakie ci teraz towarzysza.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dag ja to nawet grzywkę ostatnio sobie sama podcinałam
Kurde a jak zaczęłam puchnąć. Nogi i stopy wczoraj to jakaś masakra jak ściągnęłam skarpetki, to miałam takie bańki jak mąż zobaczył, że mam takie nogi i stopy, to na mnie nakrzyczał, że dlaczego ja się tak forsuje że widzi, że sobie łażę i w czasie chodzenia nie wyglądam na zmęczoną ani nic, więc nawet się nie spodziewał, że tak może się dziać no i teraz niestety nogi do góry prawie tak jak przy starankach
Agni doczekasz się kopniaków konkretnych spoko loko ja czasami jak dostanę, to się zastanawiam skąd to dziecię ma tyle pary w kończynach wcześniej to tak fajnie miziała łapkami i nóżkami, a teraz to wiesz czuje jak mi zasuwa albo kolanem albo łokciem
Julka, to będzie fajny poniedziałek ja mam kurcze na 22 wizytę nie wiem jak ten facio daje radę tyle pracować
edit:
Asia ja mogę trochę odstąpić Bo jak tak siedzę, to skapcanieję wymyślam tylko co rusz jakieś nowe udoskonalenia
Wymyśliłam, że potrzebuję półkę pod mikrofalę i skończyło się na takiej szafce o wys. 1,8 m ale dziś już będzie stała
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
a dziewczynki to lepiej, że wybywają a nie kiszą się w domu
co do sprzedaży włosów to weź w necie wpisz może coś wygooglujesz albo zadzwoń do jakiegoś pobliskiego salonu fryzjerskiego?
z staraniami to mi nie gadaj, P. się rąbie w główce na tych feriach i mnie budzi o 4.00 bo nie może spać i coś kce
ferri jak przyjmujesz te życzenia to i ja pożyczę znaczy życzę spełnienia tego co ja wiem, że i tak się spełni
ann no pięknie Ci Agni napisała
Julka to faktycznie załamka
dziękuję w imieniu goldusiów :)co ja z nimi mam mogłabym pisać i pisać Golduś duży to ze śniegiem ma największą frajdę jak odśnieżam chodniczki to wyskakuje w górę za tym co odrzucam
Porto zakupy dla małej ważna sprawa, ale o siebie też dbaj. Fajna mama to zadowolona mama tak że nie żałuj sprawić sobie przyjemność
Agni woda z dużą ilością cytryny? Żurek? Śliwki?
czekam na wszystkie ralacje z wizyt
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Asia coś Ci załatwić czy chcesz odpocząć?
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Aggi jest po większym śniadaniu
Agni po obfitym obiedzie
Ann wyglądasz ślicznie ciążowo fotka z Martą super
chyba jeszcze Mesy pokazywała domek, ale to kawalerka raczej
Gosia super pieski
Ferri wszystkiego naj i wiosennego groszka/fasolki pojedynczo lub parą a że wiosna już niedługo...
Agni, tak jak Porto pisze, uważaj czego sobie życzysz znajoma mówiła kiedyś że mały tak pod żebra jej właził że aż płakała z bólu
Pamiętacie po jakim czasie był wynik po badaniu żołnierzy?