BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833502 przez Agnilla
Dzień dobry :)
Ferri Bejbe, ja o tym greju i innych mówię, wyszpiegowałam przy pomocy mesy, że ich masz pełno ;) B) nooo i najlepszego imieninowego :kiss: zjem za Ciebie dziś coś dobrego,jakiś tort ;) pasuje taki deal? ;)
ulka w nastepnym cyklu bedziesz nam tu wklejać foto testów i my Ci powiemy kiedy masz owu i kiedy trzeba nogi golić ;)
Ann kurde felek, weź sobie pomyśl ile ta 23latka straci z młodości :) a 33 lata to zawsze mniej niż 34 ;) spisz sobie listę czego dokonałas w zyciu to Ci koparka opadnie, dumnaś powinna być z siebie :kiss: ja jeśli Cię to pociesza, to każda z nas kiedyś będzie miała 33 lata, i to wcale nie taaaak daleko nam do tego ;0

a ja byłam dziś na morfologii, na kibelku wieczorem postawiłam pojemnik na siuśki, żebym nie zapomniała rano ;) w nocy musiałam go zdjąc na chwile, bo ofc noc bez wstania noc stracona ;) potem pojechałam po pieczywo, chyba pomyśleli, że przedszkole całe chce obkarmic, ale zamroziłam już bułeczki i mam z głowy ;) odebrałam paczke z apteki i mam wolne :)
teraz zjadłam mega śniadanie i czekam na
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

edit: aaaa no i zapomniałam Wam powiedziec. my z mężem najwiecej tematów do rozmów mamy w łózku, kiedy to wiadomo, trzeba isc spac. no i leze i mowie, ze zaczynam myslec o porodzie i pytam sie meza "wybrałbyś poród naturalny czy cesarskie cięcie?" uwaga odpowiedź brzmiała
"nie wiem, to tak jak mam problem czy wybrac Zafirę czy Picasso" :lol:
dziękuję, dobranoc ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #833509 przez Porto1987
Bry :)

4 strony czytania :) ale przynajmniej można się pouśmiechać do lapka :P :P znaczy do Was :S

Ferri wszystkiego naj naj :kiss:

Gosia ale masz fajne goldusie :) ja zawsze lubiłam i dalej lubię ;) jak mój pies wariuje na śniegu, tylko głupek pożera śnieg :P :P a później angina jest :( :( zastrzyki muszę robić i takie tam :dry: Wiesz co jakoś ogólnie mam już się dość. Mam ochotę już pójść do fryzjera, ale tu nie wiem do kogo i nie wiem gdzie :( w ogóle zaczynam mieć ochotę kupić coś dla siebie, żeby sobie jakoś poprawić własną samoocenę. A wiem, że tyle muszę kupić dla bobasa, że już mnie to przytłacza.
Pamiętaj, że są takie dziewczyny, że owulka była przeoczona i takie tam B) B) B)

Agni, Aggi i Ann śliczne macie brzuszki, chociaż u Ann jest taki najbardziej ciążowy :) a jaka dumna Martusia :) starsza siostra :) fiu fiu brzmi odpowiedzialnie :S A na brzuszek Messy się nie załapałam :P

U mnie na marcówkach jest dziewczyna, która maturę pisze B)

Ula fajnie, że dziewczyny się nie nudzą :) o to chodzi w feriach :)

Gwiazdka mi się łóżeczko podoba :)

Aggi jak tam spędzanie czasu wolnego :unsure: jak tam wczoraj u ginka było? bo nie wiem czy przeoczyłam relację czy jak :unsure: ja idę w poniedziałek :) i znowu podejrzę malutką moją :) :)

kurka nie wiem co miałam jeszcze napisać :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #833515 przez julka
ooo, Porto, ja tez mam w poniedzialek wizytę, moze i ja coś ujrzę ;)

Wlasnie, zapomnialam napisac, ze Gosi pisaki są cu-do-wne! Napatrzec sie nie moge, zwlaszcza na małą :) slodziak!

10 lata 10 miesiąc temu #833519 przez gwiazdka2014
Ja tez chce podejrzeć moją fesole :)

10 lata 10 miesiąc temu #833523 przez Agnilla
Porto, idz sobie na jakas kawe albo kup ksiazke, nie mozesz wszystkiego wydawac na dziecko. ja ostatnio poszlam do fryzjera, zrobilam sobie w domu day spa i czulam sie mega. to nic, ze teraz czuje sie zdezelowana :P meczy mnie ten brzuch, cos sie kurna zablokowało a było tak pieknie
Aggi po wczorajszym dniu nie dawała znac, czekamy na relacje, ja mam wizyte za 16 dni kurde, a maz juz wczoraj wypytywal kiedy idziemy i czy nam plec powie :P chcialabym juz czuc ruchy, tak konkretnie, bo im blizej wizyty zaczynam sie martwic

10 lata 10 miesiąc temu #833535 przez brzuszkowata
Drogie Panie, nie warto się tak zamartwiać na zapas - po co psuć sobie ten piękny czas? I faktycznie, nie wolno zapominać w ciąży o samych sobie i skupiać się wyłącznie na dziecku: tak więc fryzjer, kosmetyczka, maseczka, jakieś fajne smarowidło do ciała... Tak, żebyśmy mimo rosnącego brzucha i różnych ciążowych dolegliwości przez całe 9 miesięcy czuły się atrakcyjne i kobiece, bo szczęśliwa, spokojna i zadowolona mama to spokojniejsze dzieciątko :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833541 przez julka
cos mi tablet wariuje i 2 razy to samo wkleja... sorki, bo nie da sie usunac posta...

10 lata 10 miesiąc temu #833552 przez Dagnes
Oj Porto jak ja cie rozumiem. Wczoraj mialam dola wlasnie przez to ze czuje sie jak totalny kocmoluch. Wlosy nie zrobione o makijazu nie wspomne bo nie mam kiedy robic i tez w koncu chcialabym sobie cos nowego kupic jak juz odzyskalam dawne ksztalty. Sniadanie musze w pospiechu jesc a co dopiero mowic o takim luksusie jak zadbanie o siebie :( Ba nawet nogi mam tylko do polowy wydepilowane bo na wiecej mala nie pozwolila.
Ferr kochana wszystkiego najlepszego :kiss:
Gos faktycznie twoja mala pupilka juz nie taka mala ;)
Agni ja pamietam jak kompletowalam wyprawke to cieszylam sie z kazdej najmniejszej rzeczy. Takze zazdroszcze tych pozytywnych emocji jakie ci teraz towarzysza.

Wiktoria

10 lata 10 miesiąc temu #833571 przez gwiazdka2014
julia a ty juz do lekarza idziesz? myslisz ze bedzie juz cos widać ?

10 lata 10 miesiąc temu #833578 przez Asia K
Gwiazdka - śliczne łoże :)

Kto mi odstąpi troche wolnego czasu :unsure: U mnie go nieustannie brak :(

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833580 przez Porto1987
Laski ja głupie ciapy na allegro zamawiam już prawie dwa tygodnie :P ale dziś już muszę to zrobić, bo mąż się ze mnie śmieje, bo jakby go ktoś zapytał czy zamówiłam, to by powiedział, że już dawno :P i zamówię chyba sobie jakiś peeling :) polecacie coś fajnego?
Dag ja to nawet grzywkę ostatnio sobie sama podcinałam :(
Kurde a jak zaczęłam puchnąć. Nogi i stopy wczoraj to jakaś masakra :( jak ściągnęłam skarpetki, to miałam takie bańki :( jak mąż zobaczył, że mam takie nogi i stopy, to na mnie nakrzyczał, że dlaczego ja się tak forsuje :( że widzi, że sobie łażę i w czasie chodzenia nie wyglądam na zmęczoną ani nic, więc nawet się nie spodziewał, że tak może się dziać :( no i teraz niestety nogi do góry :dry: prawie tak jak przy starankach :D :S

Agni doczekasz się kopniaków konkretnych spoko loko :P ja czasami jak dostanę, to się zastanawiam skąd to dziecię ma tyle pary w kończynach :S wcześniej to tak fajnie miziała łapkami i nóżkami, a teraz to wiesz czuje jak mi zasuwa albo kolanem albo łokciem :P :P

Julka, to będzie fajny poniedziałek :) ja mam kurcze na 22 wizytę :dry: nie wiem jak ten facio daje radę tyle pracować :unsure:

edit:
Asia ja mogę trochę odstąpić :S Bo jak tak siedzę, to skapcanieję :P wymyślam tylko co rusz jakieś nowe udoskonalenia :)
Wymyśliłam, że potrzebuję półkę pod mikrofalę :) i skończyło się na takiej szafce o wys. 1,8 m :) :) ale dziś już będzie stała :D

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #833585 przez gosia28
Ula nie ma to jak pozytywne podejście do sytuacji :)
a dziewczynki to lepiej, że wybywają a nie kiszą się w domu
co do sprzedaży włosów to weź w necie wpisz może coś wygooglujesz albo zadzwoń do jakiegoś pobliskiego salonu fryzjerskiego?
z staraniami to mi nie gadaj, P. się rąbie w główce na tych feriach i mnie budzi o 4.00 :ohmy: :ohmy: :ohmy: bo nie może spać i coś kce B)

ferri jak przyjmujesz te życzenia to i ja pożyczę znaczy życzę :P spełnienia tego co ja wiem, że i tak się spełni ;)

ann no pięknie Ci Agni napisała :kiss:

Julka to faktycznie załamka :silly:

dziękuję w imieniu goldusiów :)co ja z nimi mam mogłabym pisać i pisać :P Golduś duży to ze śniegiem ma największą frajdę jak odśnieżam chodniczki to wyskakuje w górę za tym co odrzucam :laugh:

Porto zakupy dla małej ważna sprawa, ale o siebie też dbaj. Fajna mama to zadowolona mama :) tak że nie żałuj sprawić sobie przyjemność :kiss:

Agni woda z dużą ilością cytryny? Żurek? Śliwki?

czekam na wszystkie ralacje z wizyt :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #833586 przez Porto1987
Właśnie Agni. Ja polecam zjeść kilka kiwi :) na mnie też działają suszone morele. Godzinkę morelkach możesz już iść sobie posiedzieć :P :P a i siemię lniane :)

10 lata 10 miesiąc temu #833589 przez gosia28
też pomaga :)

Asia coś Ci załatwić czy chcesz odpocząć? ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #833610 przez Asiaa
Brzuszki śliczne :)
Aggi jest po większym śniadaniu :silly:
Agni po obfitym obiedzie :silly:
Ann wyglądasz ślicznie ciążowo :) fotka z Martą super :)
chyba jeszcze Mesy pokazywała domek, ale to kawalerka raczej :silly:

Gosia super pieski :cheer: :)

Ferri wszystkiego naj :kiss: i wiosennego groszka/fasolki pojedynczo lub parą :laugh: a że wiosna już niedługo... B)

Agni, tak jak Porto pisze, uważaj czego sobie życzysz :silly: znajoma mówiła kiedyś że mały tak pod żebra jej właził że aż płakała z bólu

Pamiętacie po jakim czasie był wynik po badaniu żołnierzy?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka