- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Agni skoro mówisz że na zdjęciu jest dowód to Ci wierzę bo dla mnie zdjęcia z usg to masakra nic na nich nie widzę chyba że mi ktoś paluchem pokaże ale biedulo masz przerąbane z tym zębem wiesz co wyślij go mnie to się trochę z nim pomęczę
ja w pierwszej ciąży wiedziałam że będzie dziewczynka innej opcji nawet nie brałam pod uwagę i się sprawdziło a w drugiej to miałam mieszane uczucia raz że może chłopczyk potem że dziewczynka i jest dziewczynka na trzecie nastawiam się z góry że będzie
chłopczyk
Ferri wykraczesz sobie te groszki jak nic tylko potem nie narzekaj jak czworaczki będą
Pinezka następny cykl będzie Twój
Gosia chyba narozrabiałaś widzę kreseczkę mówiłam że do lipca spory brzuszek możesz mieć trzymam kciuki ale jestem szczęśliwa
dziewczyny gdzie takich mężów można znaleźć a może ich odpowiednio przeszkoliłyście
Agni łóżeczko znajdziesz ładniejsze zobaczysz
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Agni sorki ale zrzute to ja musze na pokoj dzieciowy zrobic wiec na twoje lozeczko juz mi nie starczy.
Nie wyspalam sie cos dzis
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Kaś ;******
ej, jak zrobić rosół bez udka ? mozna na wywarze tylko warzywnym? no i bez kostki of kors bo sobie zapomniałam kuraka kupić hmmmm
- julaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
co do lozeczek, ja chce piekne, z szuflada, ze siaganym bokiem, najlepiej uzywane i tanie, bo bedziemy je noo nie znam slowa, wiecie szorowac z farby i malwoac na mietowo wiec musi sie znalezc takowe, gdzie powiem łał, cena bedzie ok i biore sie do roboty. znam takie dwie laski, co tchnely w lozeczka nowe zycie i efekt byl ekstra wiec ja tez musze miec
julaa widzisz, znikasz na chwile a tu takie wieści
aaa wiecie, wczoraj z mezem rozmawiam a on z tekstem "no tak, bo jak się Pola urodzi" o malo sie nie posikalam spytalam czy slyszal co mowil, a on, ze niby tak tylko. wiec mowie ooo nie nie, ona juz slyszy wszystko
no nic, uciekamy, milego dnia laski
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Agni mi to okropnie dziąsła krwawiły w ciąży, a dziś tylko z nosa
poważka mi poleciało nie wiem czemu, budzę się rano bo mi na poszewce coś nie pasowało
i miałam mega głupi sen świruje mi mózg aż się z czachy dymi
a śniło mi się, że pojechałam do szpitala, tego w którym leżałam..., że jestem w ciąży i brzuch mnie pobolewa i panie położne mi gratulowały, a potem zobaczyłam jak jedna trzyma noworodka na rękach i tak strasznie płakałam i prosiłam, żeby go zabrała z moich oczu, a potem się zastanawiałam czy nie uciec bo panie mi betę zleciły a ja się wystraszyłam, że nie jestem w ciąży i co teraz będzie jak mnie na oddział przyjęli?
i wiecie co mam ochotę nie iść jutro na tą betę, odnoszę dziś wrażenie, że julka miała rację i z racji tego mam ochotę już usiąść na jeża i dżecznie spuścić głowę, no nie wiem ale mam dziś wrażenie, że się mega nakręciłam jak w ciąży nie jestem to nigdy w życiu nie zrobię testa wcześniej niż w 40 dc słowo harcerza.
ferri patrzałam i jakbyś kciała to mam co najwyżej pyszny, prawdziwy sok pomidorowy bez pestek i też mogę pocisnąć
po przepis na rosół to do Mirelli było uderzyć, bo ja lubię wrzucić kawałek wołowinki i dziś to nawet kaczusi, ale ja myślę, że jak dasz duuuużo jarzyn (marchew, pietruszka, seler, por, cebula) to też będzie fajny rosołek i możesz sobie przypiec cebulkę na palniku, ja daję też ziela angielskiego, ociupinkę czosnku koniecznie na koniec pietruszka naciowa do podania. A jak nie masz to ja się ratuję zieloną częścią pora, lubczyk też lubi pływać w rosole
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
sen to miałaś, nie powiem....jak to się niby czyta sny, że na odwrót???
gratuluje Ci za to takiego trzeźwego podejścia
rosołek właśnie taki zrobiłam, na jarzynkach, dałam dużo selera i lubczyka, który uwielbiam super mi wyszedł się nie chwaląc
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
monique o ile taki sport nie ma wpływu na zagnieżdżenie to w przypadku ciąży polecałabym inną formę aktywności
jeżeli z kolei mówisz o momencie od owu do @ gdzie nie możesz tego jeszcze zweryfikować to uważam, że nie powinno to mieć znaczenia. Oczywiście umiar jest wskazany we wszystkim, sądzę że ćwiczysz dla dobrej kondycji a nie żeby się katować
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
A co do tych gofrow to takiego smaka mi robicie ze nie wiem czy sie nie pokusze i kupie gofrownice.
Wiecie ze moja Wikunia nie chce spac w dzien. Usypia tylko na spacerze. Wczoraj i przedwczoraj lazilismy po 3 godz. Dzis tylko 1,5 godz. dalam rade bo juz mi nogi w tylek wlazily. Ewki z jej skalpelem mi nie potrzeba
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Dziś tak cudowna pogoda była, że spędziłam z Mężem pół dnia poza domem byliśmy na zakupach, później pojechaliśmy na gofry, narobiłyście mi takiego smaka, że musiałam zjeść żeby mi zachcianka minęła przy okazji zakupów to kupiliśmy sobie do pokoju dywan i lampę stojącą no i adidasy, spodnie dresowe i koszulkę na zumbe w środę jadę na wyniki, trzymajcie kciuki żeby wszystkie wyszły dobrze, jak ja nie cierpie pobierania krwi na samą myśl robi mi się słabo, ale czego się nie robi dla maleństwa