- Otrzymane podziękowania: 35
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alez pysznie - opłacało sie na Pole stawiać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
rano powiedziałam męzowi, że jak to będzie jego córunia to mi to pasi, i on ją bedzie z ranca i o północy bawił bo jak narazie młoda daje w takich porach o sobie znać, a za dnia spi
chwaliłam się moim wczorajszym zakupem
Jurek, błagam nie trzymaj nas w takiej niepewności, to nie na moje nerwy
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde mąż mnie wkurzył. Wymyślił sobie, że nie będziemy używać pampersów tylko zwykłe pieluchy. Już mu powiedziałam, że jak tak chce, to sam się będzie tym zajmował. Ale mi nerwa ruszył, a ja się nie mogę denerwować.
Agni, Gosia też pewnie czeka na wyniki i pewnie do nas przyjdzie od razu z wieściami
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakby mi maz wyjechal z tematem pieluch tetrowych to bym go chyba wysmiala, na szczescie on lubi isc na latwizne wiec chyba na ten pomysl nie wpadnie. u nas tez kilka lasek chce stosowac tetry...nie wypowiadam sie pamietam jak mama prala tetry mojemu bratu 18lat temu, to byla masakra jakas.a pampery byly kupowane na sztuki i zakladane na noc i wyjazdy
wiecie jaka moja nietopera jest szczesliwa, ze bedzie wnuczka? zadzwonila do mnie cala szczesliwa, ba nawet do mojej mamy i innych ma przeblyski
za to moja mama chyba coś w piątek wąchała dzwonie do niej i mowie, ze bedzie 100% babcia a ona "siusiak jest??"
a wiecie, moi rodzice mowia, ze nie moge dac imienia Pola, bo oni maja papuge poli i jak teraz beda wołać ja mowie mezowi, ze po 1 to poli dlugo nie pozyje, bo ma jakies 11 lat minimum, bo to zlapana papuga wiec moze miec i wiecej. taka sama historia z kuba, ma min te 10 lat i niedomaga. a moj maz mowi, ze nie chce doczekac dnia, kiedy otrzymamy od rodzicow telefon ze juz go nie ma, bo ja bede wyła caly dzien jak za innymi papugami. wiec powiedzial, ze poki jestem w ciazy i nie moge zlych informacji przyjmowac w razie co wypchaja kube. faceci nie maja uczuc
ok, teraz sie chwale a na trzy-cztery wszyscy oh ah jakie piekne przeciez wiecie, ze ja uwielbiam szary
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no wchodze tu i czekam na wiesci od Gosi , a tu nic - melduj sie kobieto bo my tu zaraz wszystkie z nerwów porodzimy przed czasem
edit - Agni nadal sie niczym nie chwaliłas
edit - a kto wie dlaczego moja cieżarna ze suwaczka nadal jest w połowie 7 miesiaca a ja dzisiaj wchodze w 8?
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
edit:
moja spadochroniarka na 9 też nie chce wlecieć te suwaczki to takie psikusy robią one chyba skończone miesiące pokazują oj nie spadochroniarka tylko, wózek nie chce wjechać
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia, ja siee trzymam tego, ze brak wiadomosci od Gosi to dobre wiadomosci!
ta Twoja laska z suwaczka jakaś zawiana, weź se owce jak ja, ta to zapierdziela chyba ją na żółwia zmienię
Porto powiedz mu, ze ok, zaden problem, ale ma Ci na papierze dac oswiadczenie, ze on te tetry pierze. moj w tym momencie wymieka
oh te mamuski naszych mezow, moja to co telefon opowiada "ja w ciazy..." a ja tylko oczami przewracam
ok, dalam dziecku jesc, no bo przeciez ja mam diete, ona nie pomeczylam zeba, zupa sie gotuje a ja spadam do ubranek. chcemy na dniach szafe zamowic, wiec musze to poukladac, ewentualnie wydac, czego nie chce. po blizniakach troche sie uzbieralo.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni ja powiedziałam, że ja się nie tykam pieluch, sam będzie je robił. I zamierzam się tego trzymać. Cholera zła jestem jak nie wiem.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze ze z tesciowymi wogóle rozmawiacie bo moja - mimo mojego mega brzucha - nie widzi ze ja w ciazy jestem
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia, jak ona taka to moze Ty jej okuliste fundnij ;)albo jak bedziesz mijac w drzwiach i sie nie zmiescicie to jej powiedz, ze mamusia ma taki brzuch duzy, ze przejsc nie mozesz a taka szczuplacha z Ciebie
moja tez daleko, 300 km do nas ma, ale ona za to czarnowidztwo uprawia odkad sie dowiedziala, ze jestem w ciazy, przeciez uznala z gory, ze nie powinnam nikomu jeszcze mowic
Porto, teraz sa wyprzedaze, mozesz tanio dorwac cos na 1,60
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
pewnie część z Was czeka co tam wymyśliłam więc dla spokoju swojego i Waszego poszłam na tą nieszczęsną betę, wynik koło 15.00 może ciut wcześniej. Mam total zlewkę czuję @ za rogiem, a nawet już jakaś plamka mi się pojawiła i jak wróciłam z labo to mi mega pryszcz na brodzie wyskoczył
Asia mężowi nic nie mówiłam, wystarczy, że ja tu wariowałam
a swoją drogą nie wiem ale dziś jestem święcie przekonana, że @ będzie i żałuję, że zrobiłam tego testa
ferri będzie dobrze czasem trzeba sobie troszkę do poduszki popłakać i dać upust emocjom ale króciutko. Pamiętaj, że masz tu nas
no i moje sny dalej wariują bo mi się tak przypomniało jak moof piszesz już o wiórach... No to miałam mega zboczony sen
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agni magnez też w ciąży ważny
mała śpi w dzień bo jej pasuje lulanie jak się ruszasz, a w nocy nie śpi bo leżysz bezczynnie i się jej zwyczajnie nudzi wtedy
Porto ciekawy ten pomysł emka, ma chłopina wyobraźnię, szybko zmieni zdanie
moja siora przy pierwszym dziecku gdzieś koło pół roku używała tetrę bo mała miała uczulenie na wszelkiego typu pampki, ale na szczęście potem przeszło. Ale była jazda, dobrze, że nas w domu wówczas dużo było to jakoś to było.
gwiazdka a drzwi już są
Porto ale gofery, no kochana masz zaraz całą ekipę u siebie
Agni och jakie piękne
Asia pewnie w tym miesiącu się już jej ciężko chodzi
ale u Ciebie Porto to już dziwne, bo wózek powinien śmigać
Agni Ty masz git z tymi ciuszkami bliźniakowymi i dziewczęce i chłopięce, super
sory że tak późno daję znać ale jeszcze na zakupy wskoczyłam do jednego sklepu, drugiego i tak zeszło
no to czekamy