BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #844277 przez ann-sunshine
Ferri tylko wysepic mozesz bo gdzie ty teraz sliwki na te powidla znajdziesz. Przepisa to se mozesz na jesieni wykorzystac.

Dobra odpusccie juz Gosi bo zwariuje przz Nas. Czekamy i zaciskamy i tyle.

Feri jak minal pierwszy dzien z 12?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #844283 przez Chudzinka
No właśnie, dajmy Gosi ochłonąć :) Jutro będzie miła niedziela co szybko zleci i w poniedziałek bedziemy mogły pić :silly:
Agnilla, lecieć musze, takie przeznaczenie ;) Ja wiem, że w tym śnie w ciąży nie byłam, ale to, że sie glaskalam po brzuszku znaczyło, że będę, bo czułam sie bardzo spokojna :blush: Wszystko w swoim czasie :)
Przykro mi z powodu lozeczka :(

10 lata 10 miesiąc temu #844287 przez ferritka
Ann, no kupiłam sobie wczoraj powidełka, ale nawet koło śliwki one nie stały ,ani nią nie pachniały :dry: :dry:

Ann, leżę, nic się nie dzieje, za wolno czas idzie :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #844289 przez Agnilla
kto bedzie mogl, ten bedzie mogl, Ty laska tez lepiej uwazaj ;)
ej jak beta bedzie piekna, to nam Jurek stawia wszystkim mega gofery :lol: do ponidziałku powinnam już byc w lepszym stanie z zębem :)
może łóżeczko nie było mi pisane, cholipka :(

10 lata 10 miesiąc temu #844296 przez ann-sunshine
Mialam dzis dwie godziny wolnosci i latalam po miescie za roznymi sprawunkami. Przy okazji popatrzylam wlasnie na lozeczka. Najtansza opcja z 3 poziomami i wyciaganymi szczebelkami to 150 zl.

Agni jedno co do uzywanych lozeczek. Jak rozkrecone do przesylki i ponownie skrecone, moze sie nieco chwiac. My dla Marci mielismt pozyczone ktore bylo rozkladane kilka razy i takie rozklekotane juz bylo. Jezeli trafisz cos uzywanego to dopy5aj ile razy je rozkladali. Znajdziesz lepsze jeszcze :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #844298 przez marzenap
cześć dziewczynki :kiss:
zostało mi jedno opakowanie oleju z wiesioła konkretnie OEPAROL nie uzywany ważny do końca sierpnia 2014 nie chcecie oddam za darmo i przeslę poczta na swój koszt moze Wam się przydać :laugh: :laugh: piszcie :)

10 lata 10 miesiąc temu #844301 przez ferritka
Agnii dobra, tylko ej mogę tego gofra na krokieta wymienić :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #844305 przez Agnilla
oo ta już zachcianki ma :P
dobra laski, nie ma wyjścia, robimy zrzutę na pierwotne miętowe łózeczko :lol: nr konta wysle na priv :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #844309 przez gosia28
teraz to nic ciekawego nie zrobisz bo nie sezon, to i owoce kiepskie, ja tam kilka słoików zrobiłam, pocisnę do spiżarki i zobaczę czy jest coś jeszcze i jak kcesz to Ci poślę, ale kwilkę bo nie chcę rzucać słów na wiatr, to lecem B)

a robiłam tak, że po prostu owoce w czasie pozbywały się wody i gęstniały w związku z tym i słodziłam, ale zwykłym cukrem białym B) to nie wiem czy byś taki kciała

edit. ferri jak co to jutro skoczę popatrzać na te powidło bo kurcza oczka mi się kleją a w dodatku goście B)

jula ja wiem, ale kurczaki, Chudzinka takie piękne posty pisała... a skoro mieli nas znajomi odwiedzić z nienacka (no bo się okazało, że mam dziś imieniny ;) choć ich nie obchodzę ) to sobie zapodam testa profilaktycznie żeby nic przypadkiem nie łyknąć niepotrzebnego B)
czyj test? na pewno czułości 10 :P

Agni takie łóżeczko wyszukamy że hej :lol:

ej hola hola idę spać sory za wszystko spadam i już w dodatku niedobrze mi i nic mi proszę nie przypisywać bo rzygam w czasie@ narazie papa do narazie :kiss:
nie napiszę wcześniej niż jutro wieczorem

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #844315 przez julka
Agni, kup normalne proste lozeczko z Ikea i pomaluj!

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #844317 przez Agnilla
patrzajcie, ledwo w książy sa a juz im sie przekreca w glowach, jedna chce krokiety a druga do mnie Aggi wali, ale wybaczam, wszystko ;) :kiss:
Jula, chodzi wlasnie o to, ze to nie ma byc normalne lozeczko, jeszcze mnie nie znasz? ;)
a mówiłam Wam, ze maz sie wczuł w kompletowanie wyprawki? ja kupilam wanienke i inne a on...dysk, czy cos tam, jak spytalam po co, to powiedzial, ze na zdjecia fasoli, ktory co tydz sam bedzie tworzyl kopie bezpieczenstwa, zebysmy nic nie utracili :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #844319 przez ferritka
ja nie mam zakcianek :lol: ale dzień w dzień gofry jeść to mi nawet skalpel Ewki nie pomoże :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #844322 przez julka
Agni, ale to co wrzucalas uzywane to bylo takie zwykle proste. Takie sa w Ikei, tylko ze oba krotsze boki maja lite albo szczebelkowe, a Twoje mialo jeden taki jeden taki. A pomalujesz sobie w najbardziej fikusny sposob jaki zechcesz ;)

A ja mam kolezanke, ktora jest po malarstwie i obiecala ze mi pomaluje w fantazyjne wzory i rzeczy fajne dzieciowe jedna sciane w pokoju Bąbelka :)

Ej, moge sobie suwaczek zmienic? bo chcialabymtaki, gdzie miesiace sa napisane....

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #844325 przez Agnilla
Ewce to Ty przekaz, ze fajna babka, ale narazie to wszystkie jej podziekujemy :)
Jula, ono miało falki, z jednej str kryte i bylo z szuflada, co jest dla mnie wazne, a teraz robia bez szuflad :P
Twoj suwaczek, rob z nim co kcesz ;)

10 lata 10 miesiąc temu #844328 przez julka
No tak, w Ikei to albo falki, albo szuflady. Ale spoko, jeszcze znajdziesz, ja tez bede szukac :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka