- Otrzymane podziękowania: 111
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie dziwnie, powinna dzis sie pojawic @, ale jej nie ma, za to wzrasta mi temp i na wkladce zauwazylam doslownie kropelke krwi z samego rana i tyle, cisza Bol brzucha tez zniknal.
Zabralam ze soba na urlop jeden z tych ultrawrazliwych testow, poczekam czy w najblizszych dniach pojawi sie @ i w razie czego go powtorze. Trzymajcie za mnie kciuki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
nyguśna niedziela minęła i niestety jutro do pracy
Gosia leć jutro na betę bo będziesz się zamartwiać i kombinować a tak to wszystko będzie jasne no i nie ukrywam że my też będziemy spokojniejsze
Pinezka nadzieja umiera ostatnia jeszcze nic nie jest przesądzone
trzymam kciuki za Was obie dziewczynki dajcie znać co się u Was dzieje
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Agni pewnie jutro z rana wpadnie z impetem i rozkręci towarzycho razem z Ferri no a ja wiszę gofra kuleżankom
Dobrej nocy!!!
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Pewnie wszytskie jeszcze smacznie spicie - ehhh ja ide czytac co tam naskrobałyście
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moof – o twoim mezu to ja sie nie wypowiadam bo juz tyle go nachwaliłam ze …. . Eeee albo sie wypowiem – oryginał
Porto – mój mąż nadal przebłysków nie ma wiec u mnie nie ma co zapisywać
Agni – piekna pamiątka – moja Aśka ma foto ale nie w 3 d I teraz tak sobie mysle ze całkiem podobnie tam widac
Gosia – czy to jest test ciazowy???????????????? Ja tam widze!!!!!!!!!!!!!!! widze widze widze :D:D:D:D
Ja pikole a ja tu nie wchodzilam przez caaaaaaaaaaaaaaały weekendzior a tu takie wiesci - :*:*:*:*
Alez sie ciesze , az sie poryczałam
Ooooo widze ze Chudzinka tez ryczy – bedziemy ze szczescia wszystkie beczec :*
Ada – moze masz inaczej ustawiony monitor ale II u Gosi jest na bank
Betka w poniedziałek wyjdzie jak ta lala bo inaczej byc nie moze – tyle kciuków tutaj trzyma, tyle pozytywnych fluidów przesyłamy Gosi , że musi to byc to :*
Popołudniowe siuski – no I wsio jasne – jak popołudniowe siuski wysiuskały takie cos to..... Gosia tule cie mocno
Ferri ja nigdy powideł nie robie bo kiedys próbowałam I prawie kuchnie zjarałam
Agni – wiesz co ja mysle w takiej sytacji – jak ktos mi sprzetnie cos sprzed nosa? Ze za kwilke znajde cosik lepszego I mi to na dobre wyjdzie
Ann – jesli chodzi o łóżeczka to jedna z kwietniówek kupiła w IKEI za jakies 80 zł bodajze
Gosia – to wszystkiego naj naj naj na te imieniny które nie obchodzisz
Ulka – kto ma wolne ten ma
Mesy ja mam własnie takie łóżeczko – ale wymiar niestandardowy 70x140 I mój Mały spał w nim prawie do 6 roku życia bo wtedy mierzył 110 cm I spokojnie sie miescił – to wyrko ma tez szuflade – polecam takie rozwiazanie.
Gosia – mi przez cały zywot krewa z nosa nie leciała w teraz w kciazy – 4 razy juz I to bez powodu!!!!
Gosia – a męzowy juz cosik pisnęlas????
Gosia – jak to nie – pociskasz na bete I juz – bo nam tez juz czachy dymią
Ada – dasz rade , a jak bedziesz w kciazy to do igły sie przyzwyczaisz
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaraz nastawiam ciasto na goferki
Dzisiaj mocniej zaciskam nóżki, bo mężul mnie zostawia samą i jedzie po wyprawkę dla bobasa do Lublina, bo wszystko jest u moich rodziców
No to szykuje nam się dzień pełen emocji
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Gosia, wstałaś już??? kcesz nam coś powiedzieć?? ciśniesz na betkę, czy przyszła @??jezusinkuuuuu ależ napięcie mam dzisiaj mocno kciuki skrosowane za Ciebie ;] otwórz nam ten miesiąc z hukiem kochana
wczoraj był straszny dzień aj jakiegoś doła dostałam, że nic z tego i jakieś zawieszki miałam, poryczałam sobie tak do poduszki... i no od transferku nie byłam na tronie posiedieć, a szczyt szczytów to było to że wieczorem jak ręką odjął wszystkie moje cycate bóle odeszły....
na szczęście rano wróciły ..i w sumie nie wiem czy mają mnie cycki boleć czy nie mają
nic już nie wiem
eeh dzisiaj to będę Wam smucić ,więc lepiej Gosiu daj mi dobrych wieści kochana ,plisssssssss
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Gosia ciśniesz na tą betę? mam nadzieję, że labo szybko działa i trzymam kciuki
Ferri na jeża chcesz? zjedz sobie gofera i bądź dobrej myśli a jak nie to wjazd na chatę Ci zrobimy
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja coś czuję, że chyba się tam na południe musze przejechać i kilku osobom nakopac Ferri pierwsza w kolejce, potem jadę do Gosi i idę z nią na betę, potem skocze do moof a raczej do jej męża powiedzieć, że ma przestać ścieme walić i oszukiwać ze on taki ideał Pff gej tez może laske przeleciec mój też mnie w nocy przeleciał ale o tym nie wie jeszcze :Lol: a w drodze powrotnej skocze do Porto na drugie śniadanie gofry jak tralala
Asia ja się wczoraj śmiałam, bo wyczytałam w necie ze na moim etapie ciąży z usg można wywnioskować podobieństw, a moje mąż mówi, że to wcale nie jest śmieszne, bo ostatnio on widział, że młoda jest podobna do niego
wiecie jaka szczęśliwa szłam spać, ząb prawie nie bolal a w nocy znowu się odezwał, ale na szczęście jest coraz lepiej
kurde felek lubię swoje włosy ale dziś jak juz wstalam to szczyt, każdy w inną stronę już wiem, czemu mąż mnie z rana nie chce kurde laski, które jeszcze nie są w ciąży to się lepiej zastanówcie ciąża tak pada na łeb mowie sobie, że czas na antybiotyk wiec poszlam do kuchni, wzięłam tabletkę i wróciłam do pokoju.... Właśnie sobie uswiadomilam, że kurna magnez wzięłam :zp
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moof – heheheheheh
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Czytałam was regularnie...
Ferr będą 4 aż miło czytałam że nie ma takiej opcji aby były identyczne
Gosia ja tam tez widzę drugą kreskę, tez test robiłam popołudniu
Agi wczoraj szukałam turkusowego łóżeczka dla Ciebie Niestety znalazłam tylko takie za 1200 zł wiec sadzę, że nawet liku nie chcesz
Dziś idę do lekarza mam stresa, dziewczyny widział już serduszko... ja się tak boje...
Ktoś pisał o cyckach? Ja mam takie nabrzmiałe. A jak tam wasze libido??
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to smacznego mi smakują
Czego życzysz smacznego bo nie kumam
Gosia - zlituj sie nad nami - no odezwij sie no
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa