BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #844661 przez Pinezka
Gosia, trzymam kciuki, zeby sie udalo :kiss:

U mnie dziwnie, powinna dzis sie pojawic @, ale jej nie ma, za to wzrasta mi temp i na wkladce zauwazylam doslownie kropelke krwi z samego rana i tyle, cisza :unsure: Bol brzucha tez zniknal.

Zabralam ze soba na urlop jeden z tych ultrawrazliwych testow, poczekam czy w najblizszych dniach pojawi sie @ i w razie czego go powtorze. Trzymajcie za mnie kciuki :side:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #844708 przez ulka1983
hej :)
nyguśna niedziela minęła i niestety jutro do pracy :silly:

Gosia leć jutro na betę bo będziesz się zamartwiać i kombinować a tak to wszystko będzie jasne :kiss: no i nie ukrywam że my też będziemy spokojniejsze ;)

Pinezka nadzieja umiera ostatnia jeszcze nic nie jest przesądzone :S

trzymam kciuki za Was obie dziewczynki :kiss: :kiss: dajcie znać co się u Was dzieje :)

10 lata 9 miesiąc temu #844758 przez Porto1987
Dziś na forum cisza :) czekamy wiadomo na co ;)

Agni pewnie jutro z rana wpadnie z impetem i rozkręci towarzycho razem z Ferri :P no a ja wiszę gofra kuleżankom ;)

Dobrej nocy!!!

10 lata 9 miesiąc temu #844766 przez Asia K
Jest 5.55 - pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie wszytskie jeszcze smacznie spicie - ehhh ja ide czytac co tam naskrobałyście :)

10 lata 9 miesiąc temu #844772 przez Asia K
Pinezka – moze test za wczesnie zrobiony ;)

Moof – o twoim mezu to ja sie nie wypowiadam bo juz tyle go nachwaliłam ze …. . Eeee albo sie wypowiem – oryginał :D

Porto – mój mąż nadal przebłysków nie ma wiec u mnie nie ma co zapisywać

Agni – piekna pamiątka – moja Aśka ma foto ale nie w 3 d I teraz tak sobie mysle ze całkiem podobnie tam widac :)

Gosia – czy to jest test ciazowy???????????????? Ja tam widze!!!!!!!!!!!!!!! widze widze widze :D:D:D:D:D
Ja pikole a ja tu nie wchodzilam przez caaaaaaaaaaaaaaały weekendzior a tu takie wiesci - :*:*:*:*
Alez sie ciesze , az sie poryczałam :)
Ooooo widze ze Chudzinka tez ryczy – bedziemy ze szczescia wszystkie beczec :*

Ada – moze masz inaczej ustawiony monitor ale II u Gosi jest na bank :)

Betka w poniedziałek wyjdzie jak ta lala bo inaczej byc nie moze – tyle kciuków tutaj trzyma, tyle pozytywnych fluidów przesyłamy Gosi , że musi to byc to :*

Popołudniowe siuski – no I wsio jasne – jak popołudniowe siuski wysiuskały takie cos to..... Gosia tule cie mocno :D

Ferri ja nigdy powideł nie robie bo kiedys próbowałam I prawie kuchnie zjarałam

Agni – wiesz co ja mysle w takiej sytacji – jak ktos mi sprzetnie cos sprzed nosa? Ze za kwilke znajde cosik lepszego :) I mi to na dobre wyjdzie

Ann – jesli chodzi o łóżeczka to jedna z kwietniówek kupiła w IKEI za jakies 80 zł bodajze ;)

Gosia – to wszystkiego naj naj naj na te imieniny które nie obchodzisz :p

Ulka – kto ma wolne ten ma :p

Mesy ja mam własnie takie łóżeczko – ale wymiar niestandardowy 70x140 I mój Mały spał w nim prawie do 6 roku życia bo wtedy mierzył 110 cm I spokojnie sie miescił – to wyrko ma tez szuflade – polecam takie rozwiazanie.

Gosia – mi przez cały zywot krewa z nosa nie leciała w teraz w kciazy – 4 razy juz I to bez powodu!!!!

Gosia – a męzowy juz cosik pisnęlas????

Gosia – jak to nie – pociskasz na bete I juz – bo nam tez juz czachy dymią :)

Ada – dasz rade , a jak bedziesz w kciazy to do igły sie przyzwyczaisz :p

10 lata 9 miesiąc temu #844791 przez Porto1987
Dzień dobry :)

Zaraz nastawiam ciasto na goferki ;)

Dzisiaj mocniej zaciskam nóżki, bo mężul mnie zostawia samą i jedzie po wyprawkę dla bobasa do Lublina, bo wszystko jest u moich rodziców :P

No to szykuje nam się dzień pełen emocji :D :D

10 lata 9 miesiąc temu #844806 przez ferritka
aloszka dziewczęta B)

Gosia, wstałaś już??? kcesz nam coś powiedzieć?? :S :S ciśniesz na betkę, czy przyszła @??jezusinkuuuuu ależ napięcie :S :S :S mam dzisiaj mocno kciuki skrosowane za Ciebie ;] otwórz nam ten miesiąc z hukiem kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

wczoraj był straszny dzień :dry: aj jakiegoś doła dostałam, że nic z tego i jakieś zawieszki miałam, poryczałam sobie tak do poduszki... :( i no od transferku nie byłam na tronie posiedieć, a szczyt szczytów to było to że wieczorem jak ręką odjął wszystkie moje cycate bóle odeszły.... :( :(
na szczęście rano wróciły ..i w sumie nie wiem czy mają mnie cycki boleć czy nie mają :(
nic już nie wiem :(

eeh dzisiaj to będę Wam smucić ,więc lepiej Gosiu daj mi dobrych wieści kochana ,plisssssssss :blink: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #844812 przez moofka
Asia Ty mówisz że mój mąż to oryginał a Agi cały czas ciśnie że gej :cheer:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Gosia ciśniesz na tą betę? mam nadzieję, że labo szybko działa i trzymam kciuki :kiss:

Ferri na jeża chcesz? zjedz sobie gofera i bądź dobrej myśli :kiss: :kiss: :kiss: a jak nie to wjazd na chatę Ci zrobimy :P

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #844828 przez Agnilla
Halo halo ktoś mnie wzywał? ;)
ja coś czuję, że chyba się tam na południe musze przejechać i kilku osobom nakopac ;) Ferri pierwsza w kolejce, potem jadę do Gosi i idę z nią na betę, potem skocze do moof a raczej do jej męża powiedzieć, że ma przestać ścieme walić i oszukiwać ze on taki ideał :P Pff gej tez może laske przeleciec ;) mój też mnie w nocy przeleciał ale o tym nie wie jeszcze :Lol: a w drodze powrotnej skocze do Porto na drugie śniadanie gofry jak tralala :)
Asia ja się wczoraj śmiałam, bo wyczytałam w necie ze na moim etapie ciąży z usg można wywnioskować podobieństw, a moje mąż mówi, że to wcale nie jest śmieszne, bo ostatnio on widział, że młoda jest podobna do niego :lol:
wiecie jaka szczęśliwa szłam spać, ząb prawie nie bolal a w nocy znowu się odezwał, ale na szczęście jest coraz lepiej
kurde felek lubię swoje włosy ale dziś jak juz wstalam to szczyt, każdy w inną stronę już wiem, czemu mąż mnie z rana nie chce ;) kurde laski, które jeszcze nie są w ciąży to się lepiej zastanówcie ;) ciąża tak pada na łeb ;) mowie sobie, że czas na antybiotyk wiec poszlam do kuchni, wzięłam tabletkę i wróciłam do pokoju.... Właśnie sobie uswiadomilam, że kurna magnez wzięłam :zp

10 lata 9 miesiąc temu #844845 przez Asia K
Ferri – mnie cycuchy nie bolały I nadal nie bolą, inne bolały , a jescze inne napierdal.... wiec reguły nie ma :)

Moof – heheheheheh :D

10 lata 9 miesiąc temu #844864 przez gwiazdka2014
hej dziewczyny, długo się nie odzywałam ale jakoś weny nie miałam. Ogólnie czułam sie jak flak, zmęczona, nudności bez wymiotów. Mam nadzieje ze w piątek już będzie po remoncie i będę miała piękna łazienkę. Jakoś w maju będziemy szykować pokoik dla maluszka...

Czytałam was regularnie...

Ferr będą 4 aż miło :) czytałam że nie ma takiej opcji aby były identyczne :P
Gosia ja tam tez widzę drugą kreskę, tez test robiłam popołudniu :P
Agi wczoraj szukałam turkusowego łóżeczka dla Ciebie :P Niestety znalazłam tylko takie za 1200 zł wiec sadzę, że nawet liku nie chcesz :P

Dziś idę do lekarza mam stresa, dziewczyny widział już serduszko... ja się tak boje...

Ktoś pisał o cyckach? Ja mam takie nabrzmiałe. A jak tam wasze libido??

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #844869 przez Porto1987
no to smacznego :) mi smakują :P :P

kurcze czegoś się fotka nie dodała :P

Asia zaraz Ci ślinka pocieknie :S

Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #844876 przez Asia K
Porto1987 napisał:

no to smacznego :) mi smakują :P :P

Czego życzysz smacznego bo nie kumam ;)

Gosia - zlituj sie nad nami - no odezwij sie no :dry:

10 lata 9 miesiąc temu #844878 przez Domiśśś
O My GOOOODDD !!! :lol: Ale wieści :)

SUPER ! SUPER ! :) Gosia zaciskamy z Radusiem mocno kciuki :*

10 lata 9 miesiąc temu #844882 przez Porto1987
No teraz wszystkim życzę smacznego :) niech nam idzie w piersiątka :P :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka