BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #845265 przez gosia28
Porto my sobie chyba zejdziemy z tego jeża i zrobimy normalną imprezkę, a emka Twojego tam posadzimy B)
no już widzę jak on czyści te pieluchy z kupek, a potem je pierze i prasuje B) :laugh:

gwiazdka piękna fasolinka :) no niestety wszystko co cenne nie może być dla niego dostępne. Mój Golduś to potrafił nawet moją płytę z badania hsg zjeść :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #845267 przez Porto1987
Najlepiej jak rozmawiałam z mamą to się pytała co mi jest i jej poopowiadałam :) to mi powiedziała, że muszę wyluzować i nie słuchać teściowej i ze sama będę wiedziała, co jest dla mnie i malutkiej dobre. No i mnie trochę podniosła na duchu :)

O Ferri jak ja bym takie świeżego wyciskacza wypiła :P A czy któraś z Was może ma parowar?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

edit:
Gwiazdka śliczna fasoleczka :)

Gosia mój wcześniejszy pies też jadł wszystko co znalazł na swojej drodze :P łącznie z ubraniami :P

Ma szczęście chłop, że po całym dniu do mnie zadzwonił pierwszy. Bo ja i tak bym nie zadzwoniła do niego. Boję się, że jak będzie dziś nocował u swoich rodziców, to znowu dadzą mu jakieś "dobre" rady na wychowywanie dzieci i nie daj Boże jeszcze się posłucha :(

Ann ja myślę o eko pieluchach jak będzie problem z oduczeniem sikania w pieluchy. Ale to jeszcze daleko, bo póki co nikt mi w pampki jeszcze nie sika :P :P

10 lata 9 miesiąc temu #845270 przez Asia K
Ja to bym na jezu mogla caly dzionek siedziec byleby test pokazal II Gosi

Gosia - jestes wielka :kiss: Twoje podejscie do tematu ... no znowu rycze no :dry:

Ann - a moze jakies argumenty dobre mu zapodac?!

Gwiazdka - bo psa sie karmi :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #845277 przez Porto1987
Asia a jak w końcu z lustrem? Czasami do faceta powinien być tryb wyłącz :S a najlepiej napraw się, albo zmień zdanie :P :P

I tak se myślę, co z tego, że pozmywał podłogę w sobotę, jak mnie dziś wkurzył :S

10 lata 9 miesiąc temu #845285 przez Asia K

10 lata 9 miesiąc temu #845286 przez Dagnes
Ja tez takich wiesci od Gos dzis sie nie spodziewalam. Gosia przytulam mocno :kiss:
Porto jak sie malutka urodzi to ten twoj madrala zobaczy co to znaczy opieka nad dzieckiem. Trzeba sobie ulatwiac zycie a nie jeszcze kupy z tetrowek wygrzebywac. U nas na styczniowkach jedna dziewczyna chciala na tetrowkach jechac no i sie nie udalo. Nie wiem czy tydzien nawet wytrzymala. W pampek to kilka razy dziecko moze siusnac a i tak idzie ok 10 pieluszek na dzien. Tetra za kazdym razem jest do zmiany wiec nawet nie wiem jaki ich zapas trzeba by bylo kupic.
Gwiazdka schowaj dobrze zdjecie balbina zeby ci ten twoj wszystkozerny pies nie zjadl ;)

Wiktoria

10 lata 9 miesiąc temu #845296 przez Mała
Wita podglądacz ;)

Porto jak się dziecko urodzi to tatuś najczęściej jest w takim jakimś stanie, radości ale i przerażenia, że pozostawia większość spraw mamusi, a przebieranie pieluszki w szczególności. Kochana nie martw się, dasz delikwentowi malucha obsranego po pachy do przebrania, potem wyprania, wyprasowania tego wszystkiego to szybko zdanie zmieni :blink:

Mnie tez tam na tego jeżyka wpuśćcie, niestety :(

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #845298 przez gwiazdka2014
Dagnes tego bym mu nie wybaczyła, ale jest już na mailu :)

A na jeżu możemy jeść gofry...

A tak poważnie to mi sie tak tego gofra chce - przez was - nie ma gdzie go zjeść :(

10 lata 9 miesiąc temu #845299 przez monique1983
Gwiazdka- śliczna fasolka, zazdroszczę takich widoków :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #845302 przez gosia28
Mała jak kcesz to na jeżu znajdzie się miejsce i dla Ciebie B) ;)

a co do obsranego dziecia to jak tu po górolsku mówio tys prowda, święta prowda
jest jeszcze gówno prowda, ale to co Mała pisze to prowda ;)

(tak na marginesie to ja jestem z tych gór niskopiennych ;) zawsze mnie to ciekawi jak z górnej części Polski mówią, żem górolka B) :lol: ale jakby nie było 20 km dalej już się coś zaczyna :side: )

Porto a mama ma całkowitą rację :kiss:

Asia zgniła trawa poważny problem B)
a z moim jest tak, że nigdy w niczym nie widzi problemu, ale w sumie wolę tak :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 9 miesiąc temu #845308 przez gwiazdka2014

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #845317 przez Agnilla
Gwiazka dzieki, ale te lozeczka z misiami/zyrafami odpadaja :) swoja droga, masz niu image na nadchodzacs wsione, nie ma co :P daj psu drugiego buta, co Ci do pary zrobi ;) fasola piekna, moja tez taka byla, a teraz jest juz czysty tata ponoc :lol:
moj maz, to taki jak Gos, w niczym problemu nie widzi. ja to placze jedynie jak mnie przestaje kochac ;) ale o inne rzeczy to mowie krotkie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
bo co sie bede marwtic ;) wiec Porto nie placz juz, bo jak on chce to niech idzie kupic te tetry niech przewija mala ( ej ona ma juz imie :unsure: ) i niech zapiera, najlepsze sa te z rzadka, smierdzaca kupa a wieczorem nieh dzwoni do mamusi jak mu fajnie :P
Asia, jaki znak zodiaku ma Twoj maz? bo moj tata to byk i on zwykl fochy strzelac z czego zawsze mamy ubaw, a on sie jeszcze bardziej wkurza wtedy :P
wiecie, siedze caly dzien w ubrankach, maz krzyczy, bo mnie w podlogi musial podnosic :P plecy mnie bola, a jak sie pochylam, zeby je ukladac to mi brzuch przeszkadza, ciekawe jak mialabym to zrobic w pozniejszym czasie :/
haaa a powiedzialam mezowi, ze juz mu wiecej nie powiem jak mala kopie. bo pn przyjdzie i juz teraz by chcial na zawolanie i minuty poczekac nie moze. wiec teraz lata za mna i co chwile dotyka, sprawdza. ooo tak go podeszlam ;) ale mnie nie wydajcie :P
ide dalej, bo zaraz m jak milosc, wczulam sie jak inga zaszla w ciaze :P

10 lata 9 miesiąc temu #845340 przez Porto1987
dzięki dziewczynki już mi troszkę lepiej :kiss:
Mała bardzo ładnie mi napisałaś, aż się śmiałam :P

a mówiłam Wam, że piąta marcówka się rozpakowuje :unsure:

Asia dobre z tą trawą B) B)

A ja będę w ubrankach siedziała jutro. Znaczy ja będę leżała a mąż będzie siedział. Później nastawię pranie a mąż będzie prasował :P niech się wczuwa, bo z tetrami jest takie samo prasowanie :S

10 lata 9 miesiąc temu #845346 przez zoi
Ojej..dopadłam na chwilę do kompa, bo mnie mniej mdli :P

Takie buty... Gosia, ja bym też się napaliła po tym teście. Moja kreska przy tym to duch. No, ale beta nie kłamie :(

Nie mam już zbytnio jak Was tak dokładnie nadrobić, więc staram się najważniejsze rzeczy wyhaczyć :P

Ferri hoduje :)

Buziaki! :blink:

10 lata 9 miesiąc temu #845350 przez ulka1983
Porto dawaj gofra i żeby było tak jak mówisz idzie w piersiątka a nie w pupę :silly:
a co do pieluch tetrowych to przy drugim dziecku z nich zrezygnowałam bo to nie ekonomiczne proszek woda prąd i roboty kupa a za każdym razem przesikane jest całe ubranko dzidzi więc gra nie warta świeczki :)

Agni śliczne tylko nie różowe :unsure: to może Tymek będzie :S dobra dobra żartowałam ;)

Asia moja teściowa jak urodziłam drugą córeczkę stwierdziła że dzieci już dosyć a my planujemy trzecie :lol: :P

ja teściową mam za ścianą :silly:

ja też się pochwalę

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Moof rozkoszny ten Twój skarbek :kiss:

Porto mój mąż (znak zodiaku baran )jak się obraził nawet nie wiem o co to nie odzywał się prawie tydzień a na koniec dał sobie czadu w sobotę i był chory :silly: nic tylko dusić gołymi rękoma ale potem wynagrodził wszystko ;)

Gwiazdka nieźle piesek się spisał :lol: super czyli wszystko ok z fasolką i tak trzymajcie :kiss:

Zoi trzymam kciuki żeby było wszystko ok :kiss:

Dziewczyny też macie takie wilcze apetyty jak Kinga :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka