- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no już widzę jak on czyści te pieluchy z kupek, a potem je pierze i prasuje
gwiazdka piękna fasolinka no niestety wszystko co cenne nie może być dla niego dostępne. Mój Golduś to potrafił nawet moją płytę z badania hsg zjeść
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
O Ferri jak ja bym takie świeżego wyciskacza wypiła A czy któraś z Was może ma parowar?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
edit:
Gwiazdka śliczna fasoleczka
Gosia mój wcześniejszy pies też jadł wszystko co znalazł na swojej drodze łącznie z ubraniami
Ma szczęście chłop, że po całym dniu do mnie zadzwonił pierwszy. Bo ja i tak bym nie zadzwoniła do niego. Boję się, że jak będzie dziś nocował u swoich rodziców, to znowu dadzą mu jakieś "dobre" rady na wychowywanie dzieci i nie daj Boże jeszcze się posłucha
Ann ja myślę o eko pieluchach jak będzie problem z oduczeniem sikania w pieluchy. Ale to jeszcze daleko, bo póki co nikt mi w pampki jeszcze nie sika
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Gosia - jestes wielka Twoje podejscie do tematu ... no znowu rycze no
Ann - a moze jakies argumenty dobre mu zapodac?!
Gwiazdka - bo psa sie karmi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I tak se myślę, co z tego, że pozmywał podłogę w sobotę, jak mnie dziś wkurzył
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Porto jak sie malutka urodzi to ten twoj madrala zobaczy co to znaczy opieka nad dzieckiem. Trzeba sobie ulatwiac zycie a nie jeszcze kupy z tetrowek wygrzebywac. U nas na styczniowkach jedna dziewczyna chciala na tetrowkach jechac no i sie nie udalo. Nie wiem czy tydzien nawet wytrzymala. W pampek to kilka razy dziecko moze siusnac a i tak idzie ok 10 pieluszek na dzien. Tetra za kazdym razem jest do zmiany wiec nawet nie wiem jaki ich zapas trzeba by bylo kupic.
Gwiazdka schowaj dobrze zdjecie balbina zeby ci ten twoj wszystkozerny pies nie zjadl
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Porto jak się dziecko urodzi to tatuś najczęściej jest w takim jakimś stanie, radości ale i przerażenia, że pozostawia większość spraw mamusi, a przebieranie pieluszki w szczególności. Kochana nie martw się, dasz delikwentowi malucha obsranego po pachy do przebrania, potem wyprania, wyprasowania tego wszystkiego to szybko zdanie zmieni
Mnie tez tam na tego jeżyka wpuśćcie, niestety
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
A na jeżu możemy jeść gofry...
A tak poważnie to mi sie tak tego gofra chce - przez was - nie ma gdzie go zjeść
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do obsranego dziecia to jak tu po górolsku mówio tys prowda, święta prowda
jest jeszcze gówno prowda, ale to co Mała pisze to prowda
(tak na marginesie to ja jestem z tych gór niskopiennych zawsze mnie to ciekawi jak z górnej części Polski mówią, żem górolka ale jakby nie było 20 km dalej już się coś zaczyna )
Porto a mama ma całkowitą rację
Asia zgniła trawa poważny problem
a z moim jest tak, że nigdy w niczym nie widzi problemu, ale w sumie wolę tak
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
allegro.pl/lozeczko-safari-mis-biale-wen...rac-i3963956391.html
a moze to dałoby się pomalować ?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
moj maz, to taki jak Gos, w niczym problemu nie widzi. ja to placze jedynie jak mnie przestaje kochac ale o inne rzeczy to mowie krotkie
Asia, jaki znak zodiaku ma Twoj maz? bo moj tata to byk i on zwykl fochy strzelac z czego zawsze mamy ubaw, a on sie jeszcze bardziej wkurza wtedy
wiecie, siedze caly dzien w ubrankach, maz krzyczy, bo mnie w podlogi musial podnosic plecy mnie bola, a jak sie pochylam, zeby je ukladac to mi brzuch przeszkadza, ciekawe jak mialabym to zrobic w pozniejszym czasie :/
haaa a powiedzialam mezowi, ze juz mu wiecej nie powiem jak mala kopie. bo pn przyjdzie i juz teraz by chcial na zawolanie i minuty poczekac nie moze. wiec teraz lata za mna i co chwile dotyka, sprawdza. ooo tak go podeszlam ale mnie nie wydajcie
ide dalej, bo zaraz m jak milosc, wczulam sie jak inga zaszla w ciaze
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mała bardzo ładnie mi napisałaś, aż się śmiałam
a mówiłam Wam, że piąta marcówka się rozpakowuje
Asia dobre z tą trawą
A ja będę w ubrankach siedziała jutro. Znaczy ja będę leżała a mąż będzie siedział. Później nastawię pranie a mąż będzie prasował niech się wczuwa, bo z tetrami jest takie samo prasowanie
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Takie buty... Gosia, ja bym też się napaliła po tym teście. Moja kreska przy tym to duch. No, ale beta nie kłamie
Nie mam już zbytnio jak Was tak dokładnie nadrobić, więc staram się najważniejsze rzeczy wyhaczyć
Ferri hoduje
Buziaki!
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
a co do pieluch tetrowych to przy drugim dziecku z nich zrezygnowałam bo to nie ekonomiczne proszek woda prąd i roboty kupa a za każdym razem przesikane jest całe ubranko dzidzi więc gra nie warta świeczki
Agni śliczne tylko nie różowe to może Tymek będzie dobra dobra żartowałam
Asia moja teściowa jak urodziłam drugą córeczkę stwierdziła że dzieci już dosyć a my planujemy trzecie
ja teściową mam za ścianą
ja też się pochwalę
Moof rozkoszny ten Twój skarbek
Porto mój mąż (znak zodiaku baran )jak się obraził nawet nie wiem o co to nie odzywał się prawie tydzień a na koniec dał sobie czadu w sobotę i był chory nic tylko dusić gołymi rękoma ale potem wynagrodził wszystko
Gwiazdka nieźle piesek się spisał super czyli wszystko ok z fasolką i tak trzymajcie
Zoi trzymam kciuki żeby było wszystko ok
Dziewczyny też macie takie wilcze apetyty jak Kinga