- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni nic nie mów bo się zestresuję i urodzę zaraz w łóżku. Ale wydaje mi się, że lekarze wiedzieli o wadzie. No chyba że trafili na takiego konowała, który nie umie robić usg. Szkoda ludzi i dzieciaczka.
Ann znalazłam fajny parowar. Ma kilka pojemników i ukladasz wszystko piętrami. Z kompa wstawie link. Tylko ciekawa jestem jak to wszystko sprawdza się w praktyce. Może Chudzinka nam powie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
hehe koncze 5 mc a moj maz w pracy opowiada, ze ja juz w 6 jestem
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ej ja cos mam tez w domu, ani razu nie uzyte, to chyba parowar jest
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale za ten brak brzucha do dzis cos czuje, ze Cie jeż nie ominie
dobra laski, uciekam i Was zostawiam, bo mi czas ucieka przez palce
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Porto jak brzuch sie napina to cos moze byc na rzeczy. Krosujemy za was tez fingersy
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Zmykam do ginka ale pewnie dopiero odezwe sie popołudniu bo jeszcze mam mase spraw do załatwienia
pa nara
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Agni ja tez jak bylam w ciazy to odcinalam sie od wszystkich zlych wiadomosci na temat chorych dzieci itp. Nie dopuszczalam do siebie mysli ze cos moze byc nie tak. Dobrze ze bylam juz po porodzie jak wydarzyla sie ta sprawa z blizniakami. W ogole jakos wtedy posypaly sie w tv info o tego typu nieszczesciach i jakbym sie nasluchala wczesniej to mogloby mi na glowe pasc.
Wczoraj jak sie wkurzylam. Zamowilam na allegro 3 komplety poscieli. Miala byc super dobrej jakosci i piekne wzory a przyszla chinska sztuczna tandeta co u nas na targu za 20 zl sprzedaja a ja wybulilam prawie 200 zl. Ja bym sie wstydzila ludziom takie cos sprzedawac i jeszcze zachwalac jakie to cudo. Dzwonilam do nich z reklamacja i dzis odsylam to badziewie. Niech strace na przesylce ale kurde te szmaty to nawet na sciere do podlogi sie nie nadaja bo wody wcale by nie wchlonely.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Asia zaciskam za wizytę
ja mam parowar jednopoziomowy i wkładam naraz to co mi się podoba- ziemniaczki, marchew, ryba- nigdy nie wkładałam mięsa, nie wiem czemu, jakoś założyłam, że nie smaczne to będzie ale wszystko co parowałam smakuje wyśmienicie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
ja przed każdym usg srałam po gatkach ale to chyba normalne. teraz muszę moją sis prostować bo ta to się sraczy do kwadratu....
ulka ja miałam maliny w piątek rano, działaliśmy w sobotę wieczorem i niby większa szansa była na chłopaka a jest Zośka także wiesz no różnie bywa. mi zależało tylko żeby zajść a w płeć nie celowałam
Porto no lada dzień będziesz nam się tu chwalić dobrze, że już możesz bezpiecznie rodzić
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Melduję się już po wynikach, sprawnie poszło teraz będę czekać co tam mi powychodziło, mam śledzić na necie będą dziś po południu bądz jutro rano, ale predzej jutro, oby wszystko wyszlo dobrze.
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Gosia, przytulam mocno
Gwiazdka, ja bym takiego slodkiego buldozka chciala, nawet kosztem butow i sliczna Fasolka
U mnie koniec koncow @ przyszla w poniedzialek, ale nawet nie mialam czasu bardziej sie tym przejac, bo - uwaga uwaga - zlamalam prawa reke pierwszego dnia na stoku,na ostatnich metrach niebieskiego szlaku. No Poniedzialkowa noc i wtorek spedzilam w szpitalu, zrobili mi komplet badan, skaner i bog wie co jeszcze ( na szczescie ubezpieczenie mialam), po czym stwierdzili, ze jedyne co moga jeszcze w ramach ubezpieczenia zrobic, to wyslac mnie taksowka do mojego szpitala w Walencji, taki zabi skok, 500 km
Na szczescie tutaj zajela sie mna tesciowa, ktora jest pielegniarka, uruchomila kontakty i w ciagu godziny obejrzal mnie traumatolog i koniec koncow tylko mnie unieruchomili, nie jest konieczna operacja. Ale najblizsze co najmniej 4 tyg bede miala troche wyjete zycia, o staraniach o potomstwo moge w marcu zapomniec. Zadnych gwaltownych ruchow , bo nawet zwykle podnoszenie sie z pozycji siedzacej powoduje bol.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Agni najlepszy sposób, to odłączyć się od takich informacji. I musimy myśleć, że u nas będzie wszystko dobrze, bo po co stresować maluchy. No ja właśnie cały czas wychodzę z założenia, że wszystko będzie dobrze i tak być musi, innej opcji nie ma
Asia zaciskam kciuki razem z tym moim spieszącym się dzieciem ale i tak wsio ok będzie
Ann nic nie mów, że może byc coś na rzeczy, bo to nawet łóżeczko nie złożone i torba nie spakowana :0 a ciuszki dopiero się piorą ja dalej na Luteinie jestem i mam nadzieję, że jeszcze ona mi trochę tam podziała ale gotowa muszę być. No a co do parowaru, to mi się marzy chyba ten: allegro.pl/parowar-tefal-vitacuisine-com...wie-i3977722430.html
Dag ja kupowałam kilka kompletów pościeli firmy z Kraśnika. Mają bardzo dobrą gatunkowo pościel. Kupowałam u nich prześcieradło z jersey'u, pościel z bawełny satynowej i flanelę. Jakościowo bardzo fajne. W praniu nic się z tym nie dzieje. Naprawdę polecam. Firma nazywa się Fan. I zdarzyło mi się właśnie, że mailem mi wysłali konkretne wzory w danym kolorze jaki chciałam, wybrałam, odesłałam mailem, a oni pocztą mi przysłali.
Moofka może nie tak lada dzień jak mała nie chce siedzieć dwa tygodnie, to chociaż niech z tydzień posiedzi myślisz, że to już jest bezpieczny termin?
Ada, no to czekamy na wyniki
Pinezka kurcze, to Ci się wyjazd udał zdrowiej tam!!
A ja łyknę sobie nospę.
edit:
ale nam nawciskali reklam na forum
edit 2:
Chryste 6 marcówka już rodzi. Jak tak dalej pójdzie, to do połowy marca już nikt nie zostanie z rodzeniem.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wrocilam wlasnie z mega zakupow, maz bedzie mial co wnosic. nakupowalam sobie sokow dr witta i bede pila szklanke dziennie, choc ja oprocz wody ( i coli raz na ruski rok, zeby sobie
wiecie co ja mam ostatnio z glowa. matko swieta. wczoraj mowie do meza, ze jedziemy po zakupy, po wode. no i wracamy z siatkami a ja na cala klatke oooo kuwa. no przeciez, ze kupilismy milion innych rzczy...procz wody jeden sklerotyk w rodzinie jakos pociagnie, ale dwoch pod jednym dachem...dzis maz rano dzwoni, ze dziekuje za pyszna bulke do pracy...juz cos wyczulam, nie moglam ze smiechu. a okazalo sie, ze dalam mu sucha, rozkrojona bulke do pracy bo on zaczal je robic, ja przyszlam dokonczyc i wyszlo, ze dostal sucha normalnie zaczne to spisywac wszystko, to niezly komiks powstanie zakupy zakupami, mialam wziac co potrzebuje do obiadu i tez zostalo w aucie i mam runde. ale spoko, zjadlam pycha bule i ide polezec
Porto podziwiam, ze Ty to wszystko teraz robisz. ja to w 8-9 mcu ciazy bede czytac ksiazki i korzystac ze spacerow, taki jest plan