BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #846235 przez Asia K
Jezdem :D

Pinezka - ale pech :kiss:

Ann - tak to ja pisalam o tym łóżeczku z IKEI ale nie mam pojecia czy sa tam szczebelki wyjmowane - zapytam na kwietniówkam bo tam jedna kobitka takie wlasnie kupila :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agni - to ja kiedys zrobilam taki myk mezowi - zawsze rano przed moja praca robie sniadanie jemu i sobie. Kiedys tak zrobilam i zamiast zostawic dla niego to wzielam do torebki i moje i jego sniadanie. Od dzwoni i mówi "dziekuje za śniadanko" - i dopiero wtedy sie zorientowalam :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #846254 przez Porto1987
No Asia, to się "malutka" zdrowo rozwija :) moja w 34 tc ważyła 2300 :P a w 31 tc 1800 :P :P ale dobrze, że wszystko ok :D :D :D to jest najważniejsze :)

Ada to czekamy na resztę wyników, ale wydaje mi się, że z tym moczem, to masz rację.

10 lata 9 miesiąc temu #846260 przez aggi
Asia K super że Asia dobrze i zdrowo rośnie :) wiadomo było że wsio ok :)

10 lata 9 miesiąc temu #846264 przez Ada2424
Morfologia cała w normie :) czekam na resztę może też dziś dadzą.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846266 przez gosia28
Pinezka ale Ci się trafił urlop :dry: :kiss:

Agni ale żeś dobra żonka takie kanapki serwujesz B)

Pamiętam jak przyszłam do diabetologa i wyszła pani doktor, ktoś tam chciał wejść następny z kolejki a pani mówi nie nie najpierw pani w ciąży :lol: ale dumnie wchodziłam do tego gabinetu :side:

mnie się raczej zdarza ogólnie, że chcą mi się wrąbać przed kolejkę B)

Porto ja mam po prostu garnek do parowania i jak wleję do niego wody pełniuśko to mogłabym ze trzy godziny na wolnym ogniu parować więc nie ma mowy o staniu i pilnowaniu obiadu. A taki to kupisz za grosze. Jeden ma tylko minus, że się sam nie włącza :P

Ada gratuluję podejścia do starań :)

gwiazdka kiedy będziesz miała na to ochotę, choć jeżeli nie ma jakiś specjalnych wskazań (np. w pracy dźwigasz, albo pracujesz w szkodliwych warunkach) to lepiej poczekać do końca 3 miesiąca. Potem to pewnie sami zauważą ;)

która to pytała czy smakuje parowane jedzenie bo i mnie się skleroza udziela :S
jak dla mnie pyyyyszotka.

Normalnie mnie zmobilizowałyście, dziś na obiad zrobiłam parowane warzywka i rybkę :side:
do popicia soczek :lol:
która jaki wybiera? Jabłko? Pomarańcza? Ananas? Grejpfrut? mogę też pomieszać :lol: :lol: :lol:

edit.
Asia super, że Asia ma się dobrze.

Ada mogło tak być, że dużo piłaś i dlatego ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #846278 przez Ada2424
Gosia wczoraj bardzo dużo piłam jak nigdy, suszyło mnie strasznie coś. Tez tak mysle ze to przez to za bardzo rozrzedziłam mocz. Dziękuje za gratulację :) po prostu ja chcę jak najlepiej się przygotować do roli mamusi i zrobię wszystko aby było dobrze.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #846293 przez Chudzinka
Ja mam taki parowar:
tablica.pl/oferta/parowar-tefal-steam-cu...-CID628-ID3VIdZ.html
Bardzo lubię z niego jedzenie, zwłaszcza ryby, warzywa i uważam, że jest genialny zimą, gdy mrożone warzywa przyrządzam,bo w wodzie by się soki wypłukały i wówczas warzywa są dla mnie bez smaku, a w parowarze super się rozmraża i jest pycha.
Asia - gratuluję dużej pannicy ;)
Porto - no cóż, pora na Ciebie lada chwila :kiss:
Goś - o rany, ale soki, jak chce!!!
Ferri - ja też jak widzę smutne, zaniedbane kotki, to mi się serce kraje.
Pinezka - przykro mi bardzo, ale pech...
Ada - super postawa, oby wszystkie wyniki były dobre :)
Agni, smutne historie, to fakt. Ale ja się zgodzę, że nie ma ich co za bardzo do siebie dopuszczać, trzeba się cieszyć swoim szczęściem i zakładać, że u na będzie wsio dobrze :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #846296 przez monique1983
Ada- z tym ciężarem dokładnie jest tak jak piszesz, też tak kiedyś miałam, jak za dużo wypiłam, a przy następnych badaniach już normalnie wyszło :)

Asia - fajnie, że wszystko dobrze :)

Gosia - to ja pomarańczowo - grejpfrutowy sobie życzę :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #846302 przez Porto1987
Ooooo to ja poproszę jabłuszko :S :S ale witaminki :P pyyyyyycha :S

10 lata 9 miesiąc temu #846320 przez Ada2424
Kurde i cholesterol mam troche podwyzszony. Wiedziałam, że na tak dużo badań coś wyjdzie nie tak jak trzeba. Ciekawe co na to lekarz powie...

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #846326 przez julka
ada, a ile? jak niewiele ponad norma to sie nie przejmuj, to zalezy od tego co jadlas przez poprzednie dni. A w ogole cholesterol nie ma najmniejszego wplywu na ciaze, niepotrzebnie go robilas ;) i TSH, morfo, mocz, cyto i toxo tez - i tak na pierwszej ciazowej wizycie bedziesz musiala to zrobic jeszcze raz, bo taki jest wymog NFZetu.

pinezka, biedaku... a to zagramanica Ci sie stalo??

A u mnie nic nowego, jutro wizyta w moim szpitalu, a do kliniki to nie wiem czy wrocimy.... na razie przekonuje M.

aha, odebralismy obraczki, sa dobre i takie jak chcielismy. No i kazdy ma inną... trudno... ale nie dalo sie inaczej, bo sie uparlismy kazde przy swojej wizji... ;)

10 lata 9 miesiąc temu #846329 przez Ada2424
julka wyszlo mi 226 a norma jest do 200 to nie wiem czy sie martwic czy nie? To cholesterol całkowity mam podwyzszony a ten HDL i LDL mam w normie. Wiem, że nie ma wpływu na ciąże ale mialam na skierowaniu i nigdy wczesniej nie robiłam lipidogramu sobie.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #846337 przez julka
Ada2424 napisał:

julka wyszlo mi 226 a norma jest do 200 to nie wiem czy sie martwic czy nie? To cholesterol całkowity mam podwyzszony a ten HDL i LDL mam w normie. Wiem, że nie ma wpływu na ciąże ale mialam na skierowaniu i nigdy wczesniej nie robiłam lipidogramu sobie.

e 26 ponad norme to sie nie martw. Jakbys miala 300 czy 400 to pewnie dietka, a tak to luzik. Ja mialam taki sam wynik jakies pol roku temu, a potem sobie powtorzylam i byl 180coś, a nie stosowalam zadnych diet. Twoj wynik jest OK :) :)

10 lata 9 miesiąc temu #846361 przez Ada2424
julka dzięki, uspokoiłaś mnie :)

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #846377 przez Agnilla
noo to ja już wiem, kto do mnie przyjezdza na 3 trymestr i mi będzie soczki serwował :lol:
maz pojechal ze mna do sklepu specjalnie po pieluszki tetrowe, w małpeczki, no i co powiem, ze to w tym momencie dla mnie lepsze niz orgazm :P czubek :P
a co do kanapki, to mowil, ze zjadl druga, bo tamta mial juz zrobiona, zjadl co mial w plecaku, a nosi zawsze jakies snickersy jak go glod dopadnie. chcial zamowic obiad, ale wiedzial, ze zona dzis zrobi dobry i mowil, ze sie przemeczyl. wiec bylo mielone z indyka ( dziwne, az sie balam, ze niedosmazone :P ale dobre ), mizeria i mlode ziemniaczki :) a o 22 ide do kuchni szykowac ciacho i o 5 wstaje piec paczki :lol: on mi pieluszki, ja mu paczki i tak wyglada na tym etapie nasze zadowalanie sie :P
Ada, po wódzie ponoc zawsze suszy ;)
Asia, nie bylo opcji zeby z mala Asia bylo cos nie tak, choc zaluje ze nie zadzwonilam do Twojego lekarza co by cie na L4 pogonil w koncu :)
ej ja mam taki parowar jak Chudzinka! :) stoi w kartonie od slubu :lol:
Jula, wymog nfz ?? pierwsze slysze, nie znam osoby, ktora by miala cmv czy toxo za free, pomijajac osoby, co maja pakiety medyczne

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka