BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846595 przez Asia K
Ann - moja kuleżanka z kwietniówek tak mi napisała odnosnie łózeczka z IKEI :
"AsiaK ja kupiłam to najtańsze z ikei łóżeczko za 89,90 i ten model niestety nie ma wyciąganych szczebelków :/ Stwierdziłam, że wytniemy jak będzie taka potrzeba Albo kupimy nowe, może do tego czasu znajdzie się jakiś pieniążek. Te droższe modele już mają wyciągane szczebelki albo nawet demontowane boki. "

Julka - po drinach wszyscy cali ? :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #846610 przez gwiazdka2014
Nie wiem czy Wiki podobna do mamy ale wiem ze jest słodziutka :) o jak ja lubie tak slodko ubrane szkrabuski :)

Jeden pączek za mną, niebawem sam bede wyglądać jak pączek :P

10 lata 9 miesiąc temu #846614 przez Ada2424
Dziewczyny, która sie zna na interpretacji wyników toksoplazmozy, cytomegalii i różyczki? Wyszły mi takie kosmiczne duże wartości że nie wiem jak to zinterpretować i aż sie boje co one oznaczają, pomozecie?

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846615 przez ann-sunshine
Dzien dobry.

Dag cudasny paczus.

Asia dzieki. Czyli jak dla mnie odpada. Na allegro znalazlam za stopniami i wyciaganymi szczebelkami za 125 juz z przesylka.

Dziewczyny robimy wspolny stol: paczki Agni, Gosi faworki, moje serowe i wasze soki i mamy impre ze hej.

Ada, cos tam wiem ale malo. Wrzuc wyniki, ktoras madrzejsza sie wypowie.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846625 przez Ada2424

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #846627 przez ferritka
dzień pączek :lol:

wczoraj mnie nie było, bom latała po mieście ,spacerowała i robiła wszystko żeby tylko nie myśleć :S
już sama nie wiem czy objawy mam czy nie mam :S bo nie wiem co jest objawem a co schizą...
wczoraj szyjke pogilałam bo mnie Mesy namówiła i no powiedziała ,że jest ok no to hmmm no jest ok :lol: :lol: no i co najgorsze :dry: Kręgiel kupił wczoraj dwa pink testy i ...kusi mnie nimi teraz a przecież dziś mamy 6 dzień po transferku to sobie mogę :dry: :dry:

Ada, wrzuć tu wyniki, Mesy jest pielęgniarko-lekarką amatorką to Ci powie czy masz podwyższone czy nie..poza tym hmmm ja miałam normu i obok norm miałam czy jest ok czy nie jest ok :lol:

Gosia, a dzisiaj bedziesz robić soka też ?? :S dziś bym przylazłą do Ciebie i na te faworki :S

aa Dag :lol: :lol: :lol: Twój pączuć cudny :kiss: :kiss: i faktycznie pozycja wyjściowa boxerska :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #846630 przez Ada2424
Mesy w takim razie czekam na Twoja interpretacje, mam nadzieje ze szybko zagladniesz tu i mi wyjasnisz bo stresa mam jak nic :huh: boje sie ze sa zle.

Ferii no wlasnie a ja w tych normach na rozyczke i cytomegalie sie nie mieszcze jakies masakrycznie duze liczby mi powychodzily i nie wiem co jest grane, ale boje sie ze cos nie tak ze mna :huh:

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #846632 przez Asia K
Ada - ja ci niestety nie pomoge , ale są tu ekspertki to napewno cosik doradzą

Ann - a na ta impre mozna sie wbic , czy tylko osoby które na stół cosik postawią ;)

Ferri - cwicz silną wole i nieulegaj Kręglowi - powiedz mu ze jak go tak kusi to niech se sam siknie :p

10 lata 9 miesiąc temu #846644 przez mesy
Pffff ja nie wiem czy się znam :silly:

Ada gdzie masz te wyniki ;>

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846645 przez Ada2424
Mesy sa w poscie na gorze napisane w spoilerze.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846654 przez mesy
Toxo nierekatywne...czyli ujemna różyczkę wyszło ci >500 - tj malejące .... czyli miesisz sie

cytomegalia masz tam jakiś znaczek < , > ? przy tym wyniku ?

kurde a;lbo mi sie podupiły te znaczki < , > ..... powiedz mi miałaś kiedyś opryszczkę na ustach z zimna ?

10 lata 9 miesiąc temu #846662 przez Ada2424
Przy wyniku cytomegali mam sama ta liczbe bez zadnego znaczka. Opryszcze cos kojarze ze raz mialam z takim strupem pozniej co dlugo schodzil.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #846663 przez Agnilla
ej, ale tu chyba nie ma co gdybac, czy wyniki są złe czy dobrze. jeśli się na toxo i cmv nie chorowało to trzeba uważać. to samo z różyczką (zaszczepić sie?). Ada, nie umierasz, spokojnie :) wiadomo, ze lepiej dla Ciebie zebys juz miala te choroby za soba, bo juz ich nie zlapiesz. ja toxo nie mialam i bede niebawem znowu sie badac. zreszta, dzis moja pierwsza mysl, ze bede chora bo zjadlam nieumyta salate :P wyobrazcie sobie, ze poszlam sie troche przespac, wstalam z radoscia, ze ide sie wykapac i ....wody nie mam :angry: a o 6 rano była przecież :ohmy:

10 lata 9 miesiąc temu #846665 przez Ada2424
Agni ale dowiedziec sie muszę o co chodzi z tymi wynikami bo nie da mi to za cholere spokoju i koniec.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #846672 przez Agnilla
a to nie idziesz do lekarza na interpretacje? jak masz mozliwosc zrob foto wynikow, moze tam bedzie bardziej przejrzyste i pomozemy

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka