- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Porto moja dobra kolezanka lezala miesiac na podtrzymaniu i lekarze jej mowili byle do 36 dotrzymala. Co tym marcowkom tak sie spieszy? Za ladna pogoda chyba jest i dzieci mysla ze to juz pora.
A ten parowar to taki wypasiony. Poki co mnie nie stac na takie cudo. Wazniejsze wydatki sa.
Ada czekamy na wyniki razem z toba.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
A muszę to teraz robić, bo przecież wcześniej to wszystko było 450 km ode mnie. Mężul w poniedziałek pojechał do Lublina po te wszystkie klamoty i na zwoził tego tyle, że nie wiem. Już sobie załatwiłam kolejną suszarkę na pranie, bo przecież to nie zdąży wyschnąć
A ja też miałam spacerować po świeżym powietrzu i co? I kurna lezę przy uchylonym oknie tyle mam ze świeżego powietrza ale pocieszam się, że z wózkiem nadrobię
edit:
Ann przecież mówię, że mi się marzy ja pewnie też nie będę miała wczoraj kupiłam stół i krzesła, więc starczy ale taki parowar, to w sam raz na karmienie
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Też podziwiam, że z nerwów nie zeszłaś, że dopiero teraz szykujesz wszystko dla dziecka. Ja na miesiąc przed porodem byłam zwarta i gotowa, tak na wszelki wypadek.
Asia to ty pisałaś o tych łóżeczkach z Ikei? A czy są tam wyjmowane szczebelki? Bo nie widzę tej info u nich na stronie.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Agi dobrze że brzucha nie zgubiłaś
u mnie dzisiaj pogoda średnia, jakoś szaro jest na dworze ale nie ma to tamto ciśniemy z Zośką na spacer
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
godzine robilam liste zakupow, bo przeciez zapominalam co chwile, załamuje sie powoli
Porto fakt, jesli mialas to daleko, szkoda z jednej strony. a co do sokow, to ja raczej slodkiego nie pijam, ale juz witta porzeczkowego wypilam 2 szklanki mysle nad sokowirowka caly czas, maz mowi, ze mam kupic, a soki kto mi bedzie robil i zakupy na te soki hę
ja to ciagle mowie, ze bede zdrowo jesc, ale tak na maxa zdrowo nie umiem. zawsze jakas czekoladka sie nawinie, albo np uwielbiam buly i potrafie do poludnia dwie zjesc, bo za pieczywo bym zycie oddala mam zeszyt, jak spisuje 3 dni co jem to pękam z dumy, potem zapominam pisac
a pochwale sie, ze dzis stanelam dumnie na parkingu na miejscu dla kobiet ciezarnych szkoda, ze ten moj brzuch spod plaszcza sie nie wychyla, bo w aptece by sie przydal wyszlam stamtad jak zobaczylam kolejke, a w carrefourze w kasie dla ciezarnych i inwalidow bylam ostatnia...szkoda, ze nie mam charakteru, bo powinnam powiedziec wypad ja wchodze. jak to zrobila moja kumpela w ndz w ikei, podeszla do takiej kasy, dzie full kolejka i mowi, przepraszam, kolezanka jest w ciazy, prosze ją puścic i na glos do mnie mowi "jestes w ciazy, masz przywileje...i wcale nie musisz sie czerwienic"
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
tigi owulka następuje około dwóch dób po pozytywnym teście. to są najbardziej płodne dni wtedy czasem druga kreska jest tylko w jeden dzień, a czasem cały czas jakaś bladzina się pojawia Zależy od organizmu
ferri to rzeczywiście ten kot musiał być bardzo skrzywdzony bo persy to raczej domowniki i koty kanapowe.. szkoda go
ulka ja też nie wiem co poradzić, niby na chłopaka to trzeba idealnie w owu się wstrzelić. No ale popatrz moje maliny wcale nie były malinowe w tym cyklu w którym się udało. Działaliśmy w dzień tych 'malin' i dzień po. No i jest chłopak. Możesz nawet dziewczyn spytać że moje maliny były bardzo wątpliwe.. a jednak.. później jak znajdę to podrzucę ci foto tych testów szczęśliwych i sobie porównasz
gosia widziałam te mam talenty, maaaaaaaasakra
Agni Ty nie wiesz czy antybiotyk wzięłaś a ja nie wiem czy brałam to żelazo wczoraj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
te soki to jak dla mnie za słodkie nie wiem czemu
Ann ja też się nad parowarem zastanawiam żeby zdrowo na parze gotować tylko nie wiem kompletnie gdzie i jaki no i czy smacznie z takiego parowaru jest?
Asia K jak to ferr mówi krosujemy fingersy z kropkiem
Dag a od jakiego sprzedawcy możesz zdradzić? Ku przestrodze no niestety oszustw wszędzie pełno, nieraz na ciuchach się przejechałam - na zdjęciach cudowne, opis idealny, cena dość wysoka, a tu chińszczyzna przychodzi
Pinezka to zdrowiej ! Szczęście w nieszczęściu, dobrze że nic gorszego się nie stało
udanego dnia
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi ja nie wiem do jakiego lekarza oni chodzili, wiem, ze raczej malo nie zarabiaja, ale czy faktycznie byl to dobry specjalista. a moze wada byla bardzo powazna, nie wiem
huuu zelazo to ja zapominam co chwile, brac, rano wezme zawsze, ale traz mam zwiekszona dawke i zabij, ale czy biore wieczorem to nie wiem
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
No i jeszcze ten parowar fajna sprawa, bo sobie wszystko wrzucamy, nastawiamy czas i nie trzeba stać i pilnować jak przy garach a w tym co Wam linka wstawiłam jest funkcja opóźnionego startu, czyli wrzucamy, nastawiamy, idziemy na spacerek, wracamy i mamy gotowe jedzonko może mężowi pojędolę trochę, ale chyba się nie uda
Po dr Witt mam zgagę jak z Helu do Zakopanego mogę pić tylko sok jabłkowy
Agni mnie nikt w aptece nigdy nie przepuścił a w kasie w Ikei też stałam w wydzielonej i też cisza
Jedno pranie rozwieszone. Załatwiłam sobie od koleżanki drugą suszarkę na pranie - nie wiem czy Wam pisałam (też mam sklerozę, ale już niedługo ) - i pocisnę z kolejnym praniem. Tylko kto to poprasuje chyba uprasuje tylko te najmniejsze, a resztę się jakoś później zrobi
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z ta suszarka dobra sprawa, tez myslalam, czy nie pojechac do rodzicow po druga i na balkonie wszystko bym suszyla, na dwoch suszarach, szybciej by poszlo. prasowac bede tylko te najmniejsze ciuszki, ale to juz przed porodem. teraz, jak w koncu szafe zamowie i przyjedzie to tylko wszystko wypiore i poukladam, bo mnie juz ten burdel denerwuje
zgaga to wieczorem sie okaze, czy sie dzis nie spotkam z nia
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ada- a jakie badania robiłaś?
Pinezka- uuu , to się wyjazd udał, nie ma co
Porto, Agni - jest taki program Adblock plus co blokuje reklamy i się nie wyświetlają
Agni - to mąż był chyba zadowolony z takiego śniadanka
Porto - parowar super, też o takim myślałam, nawet bym kupiła, tylko kurcze nie mam gdzie tego wszystkiego sprzętu trzymać
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Agni no niemniej jednak sytuacja głupia, dziwna dla mnie.. przecież lekarz nawet jeśli sam nie jest czegoś pewien to dlaczego nie pokieruje gdzieś dalej? Nie rozumiem takich sytuacji gdzie mówi się że wszystko super a tu nagle dziecko albo za maleńkie, albo poważnie chore.. kiedyś mówili że jednej babce powiedzieli w szpitalu przed porodem że maluch ma 3000-3500g i może rodzić naturalnie. Okazało się że miał 5kg i zaklinował się w drogach rodnych.. Niedotlenienie i dziecko niepełnosprawne na wózku do końca życia No sama powiedz czy przy dzisiejszych czasach i takiej technologii tak łatwo o pomyłkę??
Porto no ten opóźniony start to fajna sprawa by była
gwiazdka jak masz pewne że Cię nie zwolnią to możesz nawet od razu mówić, ale np mój gin mówi by wstrzymywać się jak najdłużej - zwykle wypisuje zaświadczenia około 17-20tc
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108