BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846383 przez julka
Agnilla napisał:

ciach
Jula, wymog nfz ?? pierwsze slysze, nie znam osoby, ktora by miala cmv czy toxo za free, pomijajac osoby, co maja pakiety medyczne

hm, no tak mi powiedziala polozna, ktora mnie w przychodni ginekologicznej rejestrowala do NFZetu. Nazlecala mi badan, przybila pieczatką lekarza, a ja jej mowie, ze polowa to niepotrzebna,bo se zrobilam juz wczsniej, tak jak Ada :) ale ona mowi, ze musi zlecic, bo NFZ tylko wteddy uznaje prowadzenie ciazy... Ja tam nie protestowalam ;) grupe krwi tez mi walnela ;)
a i jeszcze rozyczke, mimo ze jej mowie, ze chorowalam, a potem jeszcze bylam szczepiona...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846386 przez Agnilla
to extra, ja tez bym sie nie obrazila gdyby mi zlecili. ja cmv i toxo w sumie nie zdazylam juz zbadac, bo zaszlam w ciaze, ale za wszystko musialam placic, a grupe krwi wzieli z roku chyba 2002 bo mam kwitek i rozyczki tez nie kazali badac, bo mam wpis o szczepieniu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #846421 przez ulka1983
hej jutro wybieram się do gina bo muszę receptę na dupka wziąć i może przy okazji się czegoś dowiem :silly: jajniki grają cały czas na nerwach temperatura dziś 36,48 śluz bardziej mętny a krechy na teście słabsze niż wczoraj :dry: teraz zobaczę co u Was :)

10 lata 9 miesiąc temu #846491 przez ulka1983
Gosia fajnie by było jakby Twój sen się sprawdził :kiss:

Agni temperaturę mierzę temp 6dc 36,50 7dc 36,44 8dc 36,38 9dc 36,48 10dc 36,46 dziś 11dc 36,48 jak owu przychodzi to temp wzrasta przed nią czy po niej bo widziałam różne opinie :unsure:

Asia szkoda że u mnie działania na ślepo chłopca nie przyniosły bo teraz bym miała łatwiej upolować dziewczynkę ;) ale wcześniej chciałam dziewczynki no to są :)
trzymajcie tak do końca :kiss: duże czy małe byle zdrowe :)

Porto już niedługo :) a która z dziewczyn twoją miejscówkę zaklepała :S podejście masz super moje też takie jest wszystko musi być ok :) te reklamy działają na nerwy :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moof ja poczekam jeszcze troche jak nic nie wyjdzie to będziemy działać byleby się tylko udało i trzecia dzidzia była :) chciałam po prostu zrobić ile się da bo wiem że mąż chciałby syna ale córcia też może być :lol:

Pinezka ale numer wywinęłaś :cheer: zobaczcie dziewczyny jak ona się poświęciła byleby blisko teściowej się znaleźć :lol: :kiss: na staranka przyjdzie czas może szybciej niż myślisz :blink:

Gosia pyszny soczek :S dzięki

Ada to wyniki super można powoli zacząć staranka :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846500 przez ann-sunshine
Wlasnie usmazylam gore paczkow serowych :-) a to wszystko przez to ze mam dziecko do zlobka w paczka wyposazyc. Mialam nie jesc, ale sprobowac musialam i teraz pewnie w nocy bede umierac.

Toxo, cyto, tsh i hiv polozna zaleca mi zbadac, ale za moje pieniadze oczywiscie. Wlasnie chyba jutro rano sie wybiore.

Mykam spac bo jutro dlugi dzien przede mna.

Edit: Asia chyba bys wolala urodzic wczesniej niz zeby Asia byla duza? W kazdym razie ciesze sie ze ok.

Ada wszystkie wyniki juz masz, czy jeszcze jutro jakies?

10 lata 9 miesiąc temu #846517 przez gosia28
Agni :lol: :lol: :lol:
ja dziś chrust zrobiłam, chlebek sobie rośnie jutro będzie gotowy i jak emek wrócił tak się soczkami zachwycał, że wpadłam znowu w szał sokowy i narobiłam takie jak poprzednie plus marchewkowy :lol:
tera zrobiłam kanapeczki dla P. i do buteleczki zrobiłam mix pomarańcza, marchewki i jabłuszka :laugh: pozostały jabłkowy rezerwuję dla Porto ;)
a pozostałe bierzcie ile kcecie :silly:
i wyciągaj ten parowar z piwnicy bo nie wiesz co tracisz B)
a co do badań w książy to wszystkie przez Ciebie wymienione były mi zlecane na pierwszej wizycie na nfz w najzwyklejszym ośrodku zdrowia w mojej miejscowości, małej mieścińce co wyjdziesz na rynek 1/3 gęb znasz z widzenia :woohoo:

różyczkę, hiv, grupę krwi też mi zlecili

Chudzinka częstuj się proszę, daleko to Ty do mnie nie masz więc możemy razem sobie popić soczki, a adres znasz ;) albo jak w rodzinne strony będziesz uderzać to już w ogóle po drodze prawie :blink:

Ula teorie są różne bo i rzeczywistość też. Niektórym dziewczynom spada tempka z podstawowej po to żeby następnego dnia podnieść się wyżej od podstawy, a nieraz jest tak, że spadku nie obserwują tylko wzrost tempki, a się okazuje, że jest już po owu w momencie pierwszego dnia wyższych temperatur. Musisz badać się i zapisywać wszystko dokładnie, może wyciągniesz jakieś wnioski. Oczywiście fajnie zapytać kogoś jak to u niego wyglądało bo to może pomóc, ale też każdy organizm jest inny i inne rzeczy można zaobserwować ;)
trzymam za Ciebie kciuki, oby się udało jak najszybciej wycelować w synka, ale podejście macie fajne :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 9 miesiąc temu #846527 przez ulka1983
testy owu dziś bledsze niż wczoraj ale mikroskop pokazał mi właśnie paprotki może jeszcze wszystko przede mną :lol: z tą temperaturą to czarna magia ale początki są trudne :silly:

Ann dawaj pąka :S chyba jesteś osłabiona skoro krew Ci leciała może trochę zwolnij tempo :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #846538 przez gosia28
Ula jak są paprotki to działaj, może wszystko przed Tobą ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 9 miesiąc temu #846551 przez Agnilla
padam na cycki, pączki przygotowane, rano wstaje o 5:30 bede robic, zeby maz mial swieze do pracy a potem chyba nie wyjde z lozka do 15 :P
dobranoc! :kiss:
ps. moj parowar mam w kuchni, w szafce jakby ktos szukal :P

10 lata 9 miesiąc temu #846559 przez Dagnes
To i ja Wam pokaże mojego pączusia :silly:

Wiktoria

Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846563 przez gosia28
Dag :lol: :lol: :lol: mała to cała Ty :laugh:
buziakuję :kiss: :kiss: :kiss:

Agni ja bym się nie pisała na taką godzinę :S
ten parowar wyciągaj i korzystaj ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846573 przez Agnilla
Jestem, żyję :) choć raz zamelduje się pierwsza :)
Paczki się robią, choć paczka od Dag chyba dzis nic nie przebije ;) czysta mama :)
milego dnia! :kiss:
ps. Właśnie sobie uswiadomilam, że żelaza dziś to ja już na czczo nie wezmę ;) :lol:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #846574 przez gosia28
Agni wpadam na pączusia B)

a czemu się ferri wczoraj nie przywitała? Miało jej nie być czy gorsze dni?
Nawet na mojego soka się nie skusiła :unsure:

aaa kciałam dodać, że Wiki jak bojowo nastawiona B) :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 9 miesiąc temu #846582 przez Asia K
Ann - wczesniejszy poród w moim przypadku wiąze sie z tym ze rodze w pracy tak jak wykrakałyście :p

Ulka – obys trafiła w synusia :)

Agni te pączki to chyba rekompensata ostatniej suchej bułki co ? :D

Dag twój pączus przebija wszystkie – do schrupania słodziak :D

10 lata 9 miesiąc temu #846584 przez moofka
Agi z tą 5:30 to oficjalnie uznaje Cie za wariatke :P

Dag słodki pączuś :)

gosia też się wczoraj zastanawiałam gdzie ferri :unsure:

matko jakbym opitoliła faworka :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka