- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- tigi4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mój mąż codziennie robi soki, mój ulubiony to z pomarańczy oraz z marchwi, jabłka i banana-pycha!
Wczoraj też robił seler z marchewka, oraz burak z marchewką. Te już gorsze, ale już mi zapowiedział, że w ciąży będę codziennie pić Ostatnio też jakiś ze szpinakiem, kapustą...ale dokładnie nie wiem co tam było, nawet dało się wypić.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
a jak mnie najdzie na coś innego to dorzucam buraka, selera i mieszam wedle gustu z jabłkami, marchewką popuść wodza fantazji a wyjdzie cudo same
tigi, Gosia dobrze mówi, podobno owu pojawia się 24-48 po malinach. Podobno napisalam nie przypadkowo, gdyź odkąd jestem na tym wątku wiem, ze każda z nas przechodzi to inaczej i nie trafisz tak 100% kiedy ta cholerna owulka przychodzi
tak więc maliny to dobry znak, bo wiadomo że coś się dzieje
eej wiecie co się stało
łapaliśmy dzisiaj z Kręglem rudego persa, bo nam łaził przed bramą, ewidentnie domowy, ewidentnie uciekł albo go wyrzucili, okropnie przestraszony i wyglądał jak siedem nieszczęść niestety nie dał się złapać i nie mam pomysłu jak go dorwać ( oby jutro przyszedł , jutro się na niego rzucę z siatką
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ferri moja sis ma rudego persa, ale chyba się dobrze ma i siedzi na kanapie
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
ja polecam z czerwonych grejpfrutów i ananasa
ja wypatruj mnie jutro, wpadnę na szklaneczkę
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidny kiciuś
Ula hm, nie wiem do końca jak się wypowiedzieć, ale na chłopaka to bym chyba poczekała ze staraniami Boziu nie chcę Cię wprowadzić w błąd, ale takie maliny do końca to nawet chyba one nie są a na chłopaka to najlepiej się wstrzelić w samą owu
oglądała która indyjski mam talent?
UWAGA: tylko dla osób o mocnych nerwach a początek jest nawet nudny. I co najlepsze jest 2 część też kosmiczna
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie testowałam całego cyklu, zaczęłam od 12 dnia gdzie były bledziochy (ale ciemne) a później już tylko bledziochy więc stwierdziłam, że albo owu była wcześniej niż zwykle (co się u mnie nie zdarza) albo cykl bez owu. I potestowałam później jeszcze z 4 razy i coraz bledsze te kreseczki były więc zrezygnowałam z testowania. Dziś mam 34 dc ale takie miewam
Kurczaki musisz sama podjąć decyzję... jak dla mnie powinny być mocniejsze te kreseczki, a jak będą bledsze to może znak żeby na monitoring się wybrać?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Moje dziecie zajeczali, chyba cos jej sie snilo. Utulilsm, spi, tylko ja nie i burczy mi w brzuchu
Ferri a skusic na jedzonko tego kota?
Ula, jezeli testy niejednoznaczne, to zadna z nas nie powie ci konkretnie, ze dzis nie, a jutro tak. Monitoring by sie przydal.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Znowu kiepska noc. Coś czuję, że już lepszych nie będzie
To tak szybko, bo z telefonu piszę. Ferri i Gos ja też chcę takiego mega drina
Ferri łap kocurka, bo go szkoda, a Leoś będzie miał rodzeństwo
Ula coś u Ciebie ciężko z tymi malinami
Chudzinka jaki pplecasz parowar?
Coś czuję, że mi max tydzień został.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
mąż wyszedł, ja juz spac nie moglam, wiec wciagnelam mega sniadanie, posprzatam i wybieram sie na wieksze zakupy. pojade autem, a maz wniesie po obiadzie
Ula, jakbys miala takie fst maliny to w sumie byloby wszystko wiadomo, ja mialam blade, bylo gdybanie a potem sie okazalo, ze ja wcale owu kilka cykli nie mialam. a temp mierzysz?
cholipa ząb odpuszcza, ale baaaardzo wolno, a na dodatek zaczyna mnie pobolewac prawa strona gardla. a pozaaaa tym to nie wiem czy wzielam wczoraj wieczorem antybiotyk fak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no nic, jakos roboczy mam ten tydzien wiec uciekam, bo po kilku godz trace siły po wczorajszym skladaniu ubranek padlam na prawie 2 godz dobrze, ze mialam pierogi na obiad bo wstalam 5 min przed powrotem meza
Porto, w sumie to rodzic juz mozesz za tydzien, nie zebym tego zyczyla wiadomo, ale wazne, ze dotrwalas i trwasz dalej. ja si denerwuje, bo połowa lipcówek to juz by rodzic chciala
miłego dnia laski!
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Tigi – niektóre przytulały sie od razu , niektóre przed malinami , a jesczze inne po . Nie ma reguły kiedy … teoria jest taka ze owu ma 24/36 h na przyjscie po malinach , ale równie dobrze moze to byc wczesniej lub póxniej
Ulka ja nie wiem co ci doradzic w sprawie chłopca bo niby ja mam synka ale wtedy robilismy go na ślepo nie wiem kiedy byla owu I to byl strzał w ciemno.
Jak za wczesnie to zrobicie to bedzie girl a jak za późno to nie bedzie nic – no trudne to jest
Porto tydzien to ci starczy bo to juz marzec bedzie
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Tez sie ostatnio nad parowarwem zastanawialam. I nie wiem jaki duzy? Czy sa takie co maja kilka pojemnikow, ze do jednego warzywka, do drugiego rybka, czy to wszystko razem do jednego gara sie wklada?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56