BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856443 przez Agnilla
O zesz kurde felek!!! Mówiłam Porto, że pójdzie raz dwa :) ta skrocona szyjka wyszła na dobre ;)
ależ się ciesze!!! I gratuluję maleństwa! :kiss:
Czekamy na imię, Jurek wbijasz w kolejkę co ilość ciężarnych zostanie zachowana!! :)

Betka witaj :) powodzenia w testowaniu, czekamy na maliny, jednak proszę czasu do sierpnia nie przyspieszać, ja mam jeszcze dużo do zrobienia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #856445 przez moofka
Porto gratulacje!!! czekamy na fotkę :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #856460 przez Agnilla
która wpada na śniadanie? ;) ale szybko, bo zaraz nie będzie ;)

11 lata 1 miesiąc temu #856467 przez Asia K
Ann – łapaj buziole od ziomalki z takim samym problemem ;) Ehh brak słów na tych naszych chłopów.
Co do nowego wątku to..... znów brak słów , jak przeczytalam w pierwszym zdaniu – dla starajacych sie
:dry:

Porto - czekamy na imie :)

11 lata 1 miesiąc temu #856472 przez gwiazdka2014
Porto garulujemy :) Czekamy na fotkę i imię :)

Asia ja z chęcią bym juz poszła na zwolnienie bo czasem czuj sie jak wymiętolona guma, ale właśnie ale.... mojemu Miśkowi się to nie podoba!

Agii ja z chęcią zjem ale bez pomidorów bo nie lubie :P

Sprawdzam właśnie moje wyniki

11 lata 1 miesiąc temu #856475 przez Agnilla
sorry laski, ja nie wiem co Wy macie z tymi mężami, bo mu się nie podoba :ohmy: niech se sam zajdzie w ciążę, niech sam robi zakupy, sprząta, gotuje...źle ich wychowałyście ;) mój owszem wkurza mnie czasami, ale jakbym miała takie teksty w domu to od razu by tego pożałował :P

11 lata 1 miesiąc temu #856481 przez ann-sunshine
Agni ja tez tak kiedys mowilam :-( niestety do czasu pierwszej ciazy i mojego rocznego siedzenia w domu. Przyzwyczail sie ze wszystko jest zrobione. I jak ja nie zrobie to nie be dzie tygodniami zrobione bo np po co zmywac trzy gary? Zmywa sie jak gary ze zlewu wylaza albo nie ma w czym ugotowac, chociaz to nie problem bo mozna z baru przyniesc. Zycie weryfikuje poglady. I pozostaje mi byc kura domowa i zyc w zgodzie albo wiecznie sie klocic.

11 lata 1 miesiąc temu #856482 przez monique1983
Porto - gratuluję Ci serdecznie !!! :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #856483 przez Agnilla
Ann, mój też czasem ma takie wizje i nie pozmywa, ale ja wtedy strajkuję, nie piorę nie gotuję itp :P jak narazie działało ;)

11 lata 1 miesiąc temu #856486 przez ann-sunshine
Jak sie wkurzam to gotuje zupe warzywna, ale to zadna kara bo mezu kebaba zje i jest szczesliwy. A gotowac musze zeby dziecko nakarmic, wyprac tez musze, choc jak mnie sie cierpliwosc skonczy to przebiore i wypiore tylko swoje i dziecka. To temat rzeka.

11 lata 1 miesiąc temu #856488 przez gwiazdka2014
Dziewczyny jak się dziś czujecie? ja czekam do 18 kwietnia :)

11 lata 1 miesiąc temu #856489 przez betka81
witam z rana:)
Portowielkie gratulacje dla Ciebie i dla małej... niech będzie taka słodka śpiąca laleczka mamusi...

Agnilla spokojnie wszystko zdążysz zrobić, nie mam zamiaru przyspieszać sierpnia... ale za jakiś czas będziesz już bardzo chciała aby był ten sierpień, sama zobaczysz :lol:

Współczuję Wam z mężami.... mój w takim razie jest cudowny, zmywa, sprząta, robi zakupy, kąpie i kładzie spać dziewczynki a ja i tak jeszcze narzekam... Kurcze ale jestem okropna...
A od kiedy wróciłam do pracy we wrześniu i czasem jest bałagan w domu to nie narzeka a wręcz sam nawet posprząta. Jaki on jest kochany.... No tylko nie gotuje bo nie potrafi i do tego go nie umiem zmusić :( ...

11 lata 1 miesiąc temu #856495 przez gwiazdka2014
Chyba tez nie powinnam tak narzekać, wczoraj o 23 mył podłoge, ale kuchnia w stanie agonalnym pozostała. Nie rusze tego bo przecież ZMYWARKA JEST NIE POTRZEBNA :P

11 lata 1 miesiąc temu #856497 przez Asia K
Gwiazdka ale jak pójdziesz na zwolnienie to I tak dostaniesz ta samą kase jakbys pracowała, wiec nie rozumiem podejscia twojego Misia

Agni – to nie tak – u mnie zawsze bylo tak , że ja sie zajmuje domem , a mężul wszystkimi naprawami I tym co na dworze. W domu wolnostojącym zawsze jest cos do zrobienia , dlatego ja sie tam nie pcham (z wyjątkiem moejgo ogródeczka kochanego :D ) , a on mi sie niewtrąca “do garów”. Tak to u nas funkcjonuje , tylko wkur.... sie teraz jak jestem w ciazy ze mi bardziej nie pomaga : ja praca, dom, dziecko, ciaza , a on mysli ze skoro nienarzekam to wszystko gra ;)
A co do wychowania to mojego mężula wychowała moja tesciowa – a wiesz jaka ona jest :p

11 lata 1 miesiąc temu #856501 przez Agnilla
Asia uważaj, bo ona nas szpieguje :) ja niestety przyjełam postawe, ze skoro jestem w domu to fakt robie wszystko, bo maz duzo i dluzej pracuje, ale teraz sorry po szpitalu nie chwyce zakupow. jedzimy razem jak juz, ja kupuje on nosi. ogrodka nie mamy, chyba na szczescie :P ani ja ogrodnikiem nie jestem,ani on, a jakbysmy mieli ogordek to bylaby sama trawa i żywopłot. musicie wiecej narzekac ;) ja teraz ciagle słyszę leż, powoli...więc słucham ;) ale fakt, kuchnie ide zaraz ogarnac i jade do mamy.caly czas powtarzam mezowi, ze ma korzystac z wolnego, bo niebawem sie skonczy, ot nastawiam go psychicznie :P ja wiem, ze jak kobieta jest w domu to logiczne, ze robi w nim wiecej, ale nie, ze maz mi bedzie wracal i warunki stawiał, never :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka