BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #855601 przez Porto1987
Ann jeszcze czuję takie napięcie w kroczu. Miałam tylko jeden taki mocniejszy skurcz, ale krótki. Coś czuję, że może być coś na rzeczy.

Róbcie sobie drzemkę, bo pogoda straszna dziś.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855630 przez gwiazdka2014
Porto moze już dziś zobaczysz swoją córeczke :) Ale cudownie juz mam ciarki :)

Wczoraj moj Misko powiedział o rodzynku swojemu przyjacielowi. Szkoda mi go było bo kumpel go tak spił :p. A ten moj Miś tak mnie wkurzał bo chciał wszystkim mówić ze będzie tatą.

Głowa mnie coś dziś boli.
Ja na razie dla rodzynka kupiłam tylko kocyk :) Ale za to wczoraj dla siebie balerinki i torebunie :P 13nastka byłą i już jej nie ma :P

www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/promocje/?size_id=&sort=4

dodale link ciuszki w promocji :D

10 lata 9 miesiąc temu #855645 przez mesy
Mam dzis przeziebienie w pakiecie .... kto kce ? B)

Agni git malina ze z szyjka wszystko dobrze .... cos mi sie wydaje ze za kare lezalas haha

10 lata 9 miesiąc temu #855659 przez vika
mesy u mnie to samo...głowa pęka,gardlo boli do tego katar zatokowy i podrażniający gardlo...mam wrażenie,że zaraz pęknę ...A jak wyjże przez okno i widze tą wspanialą pogodę aż mi się chce plakać z nadmiaru szczęścia :( :angry:
qwa nawet przez okno nie muszę wyglądać bo wiatr i deszcz chcą mi do sypialni wliżć :huh: masakryczny weekend się zapowiada :dry:

10 lata 9 miesiąc temu #855666 przez gwiazdka2014
Dziewczyny a kiedyś coś mowiłyście o jakieś liście wyprawkowej. Wrzućcie ją na forum ja sie da.

Agi leżałaś za kare... ? odpoczęłaś :P

10 lata 9 miesiąc temu #855698 przez Asia K
Tak tak cisza weewkendowa zapadla :S

Gwiazdka - zazdrosze 13-tki - ja nigdy takiej nie dostalam ale tak to jest jak sie u "prywaciarza" robi.

Agni - no to co ? Mozesz juz chodzic?

Ann - współczuje , ale ja razem z tobą i Porto dzisiaj nie spałysmy. Jakis jełop zadzwonil do meza na komórke no i juz zasnąc nie moglam , a w nocy dzisiaj 5-6 razy wstawalam na siku - normalnie rekord ;)

Monique - tak tak , lekarka wie co mówi i czekamy na dalszy rozwój akcji :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855711 przez Agnilla
Dzień dobry :)
no za karę t ja nie leżałam, jak ja czyste sumienie mam ;)
Monique powoli do przodu :kiss: wiem jakie to wszystko jest irytujące, ale zobacz jak Pola fika :) i co chwile mi daje strzała, że czeka na swoją imienniczkę, więc mówię jej, że ma być cierpliwa i na pewno się doczeka :)
Porto, wczraj się nie odzywałaś to już prawie pewna byłam, że się zaczęło i zastanawiałam się, czy masz numer do którejś z nas, żeby w razie co informować :)
zdam Wam na szybciutko relacje. z usg ciążowego Pola fasola ma 766 g :ohmy: niech się tak nie rozpędza ;) wymiary jak sprawdzałam ma ok, między nogami nic nie urosło, ba nawet na zwykłym usg sama widziałam
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

powiedziałam doktorkowi o szpitalu, o szyjce w dniu przyjęcia i skroconej w dniu wypisu wiec machnal mi usg dowcipne. w opisie mam napisane : badanie szyjki zaakceptowane. ale, ze co, ze przeze mnie, ze moglam sie nie zgodzic? :) ba , meza na dowcipne wyprosił ;) lejkowatego ujścia nie stwierdza sie, szyjka 46 mm. wyleżałam 0,5 cm w tydzień ;) na stawiający się brzuch dostałam leki rozkurczowe. raz, dwa myslalam, ze to moze mloda sie rozpycha ale mam takie sytuacje, ze brzuch mam twardszy niz Chodakowska :P wiec tez to zgłosiłam
aaaa pomijam, ze wizyte mialam na 16:45. po 15 dostałam telefon, ze dr ma spoznienie w innej poradni. pojechałam na 17:30 a tam podsluchalam, ze on jeszcze nie wyjechal, pojechalismy do kumpeli na kawe, zdazylismy wrocic i bylismy po wizycie p 20 :ohmy: ale ja powiedziałam, ze do nocy bede czekac jak co ;) mamy kolejny filmik, ale malo 3d włączał, mowilam, ze Pola z gory skazana jest na sławę ;)
tatus robi fotke wiec wrzuce Wam zaraz, a tymczasem jak mam zakaz sexu to mnie wiatr przeleci :ohmy: matko jak wieje, jak leje!! skoczylismy na male zakupy, kupilam sobie swieczniki i jestem zadowolona, wiec moge lezec ;)
ogólnie to leżec plackiem nie musze, ale mam sie oszczedzac, wiec z zakupow po schodach wchodzilam 10 min a maz pilnuje, ze nawet jak schodze mam isc powoli ;)

10 lata 9 miesiąc temu #855715 przez gwiazdka2014
Asia to ja też miałam epizod z telefonem. Tylko że ktoś sie pomylił do mnie dzwonił. A 13nastka moja pierwsza w życiu. Dziś w nocy tez wstałam na sik:P

dobra Agi wysyłam ci propozycje łóżeczek:

allegro.pl/lozeczko-dla-dziecka-i4051143453.html te jak byś pomalowała na turkusowo lub metowo ?

allegro.pl/storkcraft-venetian-4w1-lozec...rka-i3993876540.html to jest śliczne w bieli :)

allegro.pl/graco-lauren-white-biale-loze...wno-i3977813669.html w bieli :)

A Julia coś wspominałaś o VOX

allegro.pl/lozeczko-vox-artystycznie-mal...rac-i4043080137.html

Spać nie mogłam a co mam robić sama :) dobrze że wy jesteście.

Porto jak sie czujesz?? Skurcze są?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855720 przez Agnilla
Gwiazdka to trzecie najladniejsze, ale jesli juz mialabym malowac to zapewne kupiłabym uzywane jakies sporo tansze. a przez Ciebie znowu mnie wzielo na "moje" łóżeczko i dzis chcialam meza podejsc jakos i mowie, ze jak mi odwali to je kupie ;) a potem wymyslilam, ze na raty je wezme :D :D ale on powiedzial, ze zadnych rat ufff ;)
ja ost wypijam butle wody co jest dla mnie sukcesem, a jakos w tyg zaliczylam noc bez wstawania ;) bo o 23:30 maz mnie do sypialni wygonil a potem wstalam z nim przed 7. ale w nocy nic ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #855721 przez aggi
Witam się ;) Niezbyt fajny mam humor bo nie dość że pogoda pozostawia wiele do życzenia - od rana leje i wieje :( To jeszcze dzisiaj z emkiem na urodziny mamy jechać.. pewnie się domyślacie jak pałam radością na samą myśl :dry: :dry:

Poczytam i spadam sprzątać i się ogarniać :S

monique no to aż tak źle nie jest :) Uregulujecie i wzmocnicie cykl i może się uda :)

Agni no to elegansio :) no i jest Pola na milion procent :) super!

Porto no to zaciskamy kciuki! Ciągle jak najmocniej :S :blush:

gwiazdka dzięki za link do ciuszków, 3 sztuki zakupione z gratisową dostawą, elegancko :D

No to miłego dnia spadam sprzątać :dry:
Udanego weekendu :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855728 przez gwiazdka2014
Aggi to cudownie że się ci sie link przydał :) pokaż nam jakie wybrałaś :) Czemu nie chcesz isc na ur? Ja ostatnio mało kumata jestem :P

Agi a trzeba tak zadzwonić do firmy produkującej Nasze łożeczka i zapytać czy dostaniemy rabat przy zakupie dwóch albo czy sprzedadzą nam dwa w cenie jednego heheheh idziesz na taki układ ? Pola ma sliczny nosek :* a ile za takie usg płaciłaś? Ja się zastanawiam czy na takie nie pójść ale szkoda mi kasy. Za to zawsze można kupić dla rodzynka coś fajnego.

AHA 24GO mam wizyte u gieniosława myślicie ze pozwoli wejsc Miśkowi ?? Pierwszy raz ze mna ma iść

10 lata 9 miesiąc temu #855736 przez Agnilla
on mi to usg włącza przy okazji wizyty, dodatkowo specjalnie bym nie szla, bo i tak uwazam, ze dzieć jak kosmita wyglada ;) ja place 120zl za wizyte, bo on zrezygnował z wizyt na nfz, ale przepisałam sie do innego gina a do tego pojde jeszcze ze dwa razy, zeby maja podejrzec i byc spokojniejsza

10 lata 9 miesiąc temu #855740 przez gwiazdka2014
cooś bym zjadła... hm... frytki z maca :P to jest straszne.

Agi dzięki za odpowiedz, przeczesuje właśnie Ceneo za łóżeczkami :p jak sobie coś wkręcę to koniec :P

10 lata 9 miesiąc temu #855745 przez monique1983
Dzięki dziewczyny :kiss:

Porto - no to trzymamy kciuki :)

Agni - Pola urocza :)

10 lata 9 miesiąc temu #855753 przez issska1986
Agni Polka podobna do tej dziuni z awatarka :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka