- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Róbcie sobie drzemkę, bo pogoda straszna dziś.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Wczoraj moj Misko powiedział o rodzynku swojemu przyjacielowi. Szkoda mi go było bo kumpel go tak spił . A ten moj Miś tak mnie wkurzał bo chciał wszystkim mówić ze będzie tatą.
Głowa mnie coś dziś boli.
Ja na razie dla rodzynka kupiłam tylko kocyk Ale za to wczoraj dla siebie balerinki i torebunie 13nastka byłą i już jej nie ma
www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/promocje/?size_id=&sort=4
dodale link ciuszki w promocji
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Agni git malina ze z szyjka wszystko dobrze .... cos mi sie wydaje ze za kare lezalas haha
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
qwa nawet przez okno nie muszę wyglądać bo wiatr i deszcz chcą mi do sypialni wliżć masakryczny weekend się zapowiada
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi leżałaś za kare... ? odpoczęłaś
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Gwiazdka - zazdrosze 13-tki - ja nigdy takiej nie dostalam ale tak to jest jak sie u "prywaciarza" robi.
Agni - no to co ? Mozesz juz chodzic?
Ann - współczuje , ale ja razem z tobą i Porto dzisiaj nie spałysmy. Jakis jełop zadzwonil do meza na komórke no i juz zasnąc nie moglam , a w nocy dzisiaj 5-6 razy wstawalam na siku - normalnie rekord
Monique - tak tak , lekarka wie co mówi i czekamy na dalszy rozwój akcji
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
no za karę t ja nie leżałam, jak ja czyste sumienie mam
Monique powoli do przodu wiem jakie to wszystko jest irytujące, ale zobacz jak Pola fika i co chwile mi daje strzała, że czeka na swoją imienniczkę, więc mówię jej, że ma być cierpliwa i na pewno się doczeka
Porto, wczraj się nie odzywałaś to już prawie pewna byłam, że się zaczęło i zastanawiałam się, czy masz numer do którejś z nas, żeby w razie co informować
zdam Wam na szybciutko relacje. z usg ciążowego Pola fasola ma 766 g niech się tak nie rozpędza wymiary jak sprawdzałam ma ok, między nogami nic nie urosło, ba nawet na zwykłym usg sama widziałam
powiedziałam doktorkowi o szpitalu, o szyjce w dniu przyjęcia i skroconej w dniu wypisu wiec machnal mi usg dowcipne. w opisie mam napisane : badanie szyjki zaakceptowane. ale, ze co, ze przeze mnie, ze moglam sie nie zgodzic? ba , meza na dowcipne wyprosił lejkowatego ujścia nie stwierdza sie, szyjka 46 mm. wyleżałam 0,5 cm w tydzień na stawiający się brzuch dostałam leki rozkurczowe. raz, dwa myslalam, ze to moze mloda sie rozpycha ale mam takie sytuacje, ze brzuch mam twardszy niz Chodakowska wiec tez to zgłosiłam
aaaa pomijam, ze wizyte mialam na 16:45. po 15 dostałam telefon, ze dr ma spoznienie w innej poradni. pojechałam na 17:30 a tam podsluchalam, ze on jeszcze nie wyjechal, pojechalismy do kumpeli na kawe, zdazylismy wrocic i bylismy po wizycie p 20 ale ja powiedziałam, ze do nocy bede czekac jak co mamy kolejny filmik, ale malo 3d włączał, mowilam, ze Pola z gory skazana jest na sławę
tatus robi fotke wiec wrzuce Wam zaraz, a tymczasem jak mam zakaz sexu to mnie wiatr przeleci matko jak wieje, jak leje!! skoczylismy na male zakupy, kupilam sobie swieczniki i jestem zadowolona, wiec moge lezec
ogólnie to leżec plackiem nie musze, ale mam sie oszczedzac, wiec z zakupow po schodach wchodzilam 10 min a maz pilnuje, ze nawet jak schodze mam isc powoli
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobra Agi wysyłam ci propozycje łóżeczek:
allegro.pl/lozeczko-dla-dziecka-i4051143453.html te jak byś pomalowała na turkusowo lub metowo ?
allegro.pl/storkcraft-venetian-4w1-lozec...rka-i3993876540.html to jest śliczne w bieli
allegro.pl/graco-lauren-white-biale-loze...wno-i3977813669.html w bieli
A Julia coś wspominałaś o VOX
allegro.pl/lozeczko-vox-artystycznie-mal...rac-i4043080137.html
Spać nie mogłam a co mam robić sama dobrze że wy jesteście.
Porto jak sie czujesz?? Skurcze są?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja ost wypijam butle wody co jest dla mnie sukcesem, a jakos w tyg zaliczylam noc bez wstawania bo o 23:30 maz mnie do sypialni wygonil a potem wstalam z nim przed 7. ale w nocy nic
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Poczytam i spadam sprzątać i się ogarniać
monique no to aż tak źle nie jest Uregulujecie i wzmocnicie cykl i może się uda
Agni no to elegansio no i jest Pola na milion procent super!
Porto no to zaciskamy kciuki! Ciągle jak najmocniej
gwiazdka dzięki za link do ciuszków, 3 sztuki zakupione z gratisową dostawą, elegancko
No to miłego dnia spadam sprzątać
Udanego weekendu
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi a trzeba tak zadzwonić do firmy produkującej Nasze łożeczka i zapytać czy dostaniemy rabat przy zakupie dwóch albo czy sprzedadzą nam dwa w cenie jednego heheheh idziesz na taki układ ? Pola ma sliczny nosek :* a ile za takie usg płaciłaś? Ja się zastanawiam czy na takie nie pójść ale szkoda mi kasy. Za to zawsze można kupić dla rodzynka coś fajnego.
AHA 24GO mam wizyte u gieniosława myślicie ze pozwoli wejsc Miśkowi ?? Pierwszy raz ze mna ma iść
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi dzięki za odpowiedz, przeczesuje właśnie Ceneo za łóżeczkami jak sobie coś wkręcę to koniec
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2