BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #855231 przez gosia28
o matko co to dziś i wczoraj jakiś dzień robala? fuj

Asiaa masz maliny to sobie działaj teraz regularnie i już ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855236 przez Asiaa
Ferri tylko gdyby z rana aż tak spać się nie chciało :silly: wiadomo, że z rana śpi się najlepiej :laugh:
w poprzednim cyklu testy ok 12 i ok 18 wychodziły malinowe

Jeśli chodzi o przepis na bliźniaki ;)
Najpierw pijecie kawę, a później idziecie "spać" na wersalkę która się zapada do środka :lol: (w sensie zapada się na łączeniu obu części, więc chcąc nie chcąc leży się na środku :D ) :lol:

Gosia tak jest! :lol:

Robicie czasem zakupy w home&you? Do niedzieli 16.03 mają promocję "Druga rzecz za 10zł" ;)

10 lata 9 miesiąc temu #855239 przez ferritka
aaa Asia to ja wiem czemu mi jeden Groszek wyszedł, bo my nie mamy wersalki z łaczeniem tylko jeden duzy wspólny materac :lol: :lol: no nie mogło wyjść no ni jak B) B)

:kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #855244 przez moofka
Asiaa są malinki trzeba działać :lol: ja swoje też wysiurałam z rana, następnego dnia była akcja i jest Zocha :lol: więc do roboty B)

vika te robaczki są maleńkie, takie dwumilimetrowe kreseczki. wyczaiłam je na prześcieradle i myślałam że się zalęgły bo Zośka ulała czy coś. zmieniłam prześcieradło i wyprałam mate ochronną a następnego dnia znowu były więc rozebrałam wszystko i znalazłam źródło w materacu. 2 razy łóżeczko szorowałam bo się bałam że może się jakiś uchował i się zalęgną w nowym materacu znowu. później jeszcze przez jakiś czas obsesyjnie sprawdzałam prześcieradło....

10 lata 9 miesiąc temu #855247 przez Asiaa
Ferri my to w sumie na wersalce śpimy :laugh: ale na szczęście nie zapada się w środku :lol: i wieczorami kawy nie piję :lol:
:kiss:

Moof dobrze że wylookałaś paskudy i że już macie spokój :)

10 lata 9 miesiąc temu #855264 przez Domiśśś
No właśnie różne są opinie o tych materacach jedni chwalą z tą gryką że niby zalecają rehabilitanci i ortopedzi ale kurczaczek to strasznie twarde jest a o tych robalach też słyszałam nawet mi w jednym sklepie babka od materacy tak powiedziała.

W tym momencie zastanawiam się nad dwoma.

allegro.pl/danpol-materac-dla-malucha-la...0cm-i4044161167.html

allegro.pl/dwustronny-materac-lateks-kok...ena-i4030480985.html

I właśnie sama nie wiem na który się zdecydować...

Kurcze Gosia nie strasz mnie z tym pokrowecem ;) Zawiesiłam go już na ogrodzie, żeby schnął mam nadzieję że nie będzie tak źle. Mój nie jest w całości ściągany tylko górna część i druga od dołu. Zobaczymy ;)

10 lata 9 miesiąc temu #855266 przez aggi
Witam się, pospałam sobie dziś jak nigdy, śniadanie o 13 tego jeszcze nie było :D

zaczynam nadrabianie i szukanie wieści od Ferr :cheer:

Nooo Pinezka mam nadzieję że odłożyłaś rękę na bok i wzięłaś męża w obroty :D

nati to oszczędzaj się :) dobrze że już w domu jesteś :)

tigi zdrowiej! teraz pogoda taka że wszędzie choróbska dookoła :dry:

gwiazdka dla mnie zabobony to pierdoły, nasze prababki w to wierzyły a i tak się nic nie działo :blink: ja łóżeczko już mam. A jakby się coś miało stać to i tak się stanie - takie moje zdanie na ten temat. Fajne łóżeczko ;) Ale ja już mam :P

ulka no to kolejny cykl przed Tobą ale dasz radę :) kto jak nie Ty :D

Ferri ! hahaha zmuliło mnie jak zobaczyłam te trzy groszki :P PIĘKNY ukulaany kręgielek Ci rośnie :blush: :blush: :blush: pewnie Kuba :D GRATULACJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: a Kaja no cóż dla mnie mieszane odczucia bo tak jak Issska napisała my mieliśmy też pieska o takim imieniu :P ale spoko trzy piętra wyżej sąsiadka się tak nazywała :lol: było śmiesznie jak psa wołaliśmy a ona gdzieś siedziała w pobliżu i zawsze się odwróciła :silly:

Agni hahahha no nieładnie taka nieprzygotowana tam przyszłaś że Ci w zaleceniach napisac musieli :unsure: :lol: ornitologa :P O matko weź coś więcej opowiedz :woohoo:

Porto a co Ci? mam nadzieję że jednak zasnęłaś :kiss:

Domiśśś my mamy do łóżeczka gryka-pianka-kokos i jest taki no. wg mnie OK . ale jeszcze nie testowany :P

Asiaa powinno liczyć się pierwsze maliny i testy odstawić :S

gosia bierz bierz bo ja pamiętam że mi coś obiecałaś! mi (nie mam dowodów) ale zaskoczył właśnie cykl z wiesiołkiem, castagnusem i kwasem foliowym :S także zaciskam z młodym kciuki !

10 lata 9 miesiąc temu #855311 przez Agnilla
ej kuwa tym z zusu chyba sie cos porąbalo, ja mam L4 do 20.03 a oni mi dzis kase przelali :D
co do spania, to my spimy na materacu lateksowym, to jest dopiero antykoncepcja :lol: sama nie pamietam gdzie Pola powstala, moze jednak na kanapie? ;)
Domiśś, ja zdjelam swoj pokrowiec ale mi do pralki nie wszedl :P musze go do czyszczenia dac do pralni
jurek, jak co to ma mam na zbyciu salfazin i wit E :)

10 lata 9 miesiąc temu #855314 przez gosia28
Agni to weź pociśnij ku mnie, co się będę sama faszerować, jak równouprawnienie to równouprawnienie B)
A Wit. E to dla kogo :unsure: bo to chyba ja mam być piękna i młoda B)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 9 miesiąc temu #855319 przez Agnilla
mam Ci to wyslac?
no wit E dla weza, moj bral C i E, kwas i salfazin

10 lata 9 miesiąc temu #855322 przez gosia28
jak swojego już nie faszerujesz, a masz na zbyciu i Cię nie sfatyguje bardzo to możesz :blush: B)
ja mojemu to dawałam kiedyś androvit tylko, a teraz to jakoś nic

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 9 miesiąc temu #855333 przez Agnilla
to rzucaj na fb szybko adresa, bo jaq dzis mam byc na poczcie, choc dzwonili, ze juz mam poslizg u doktorka, wiec jak nie dam rady to wysle w pon. moj jo, on juz powiedzial poli, ze jedynaczka bedzie, ale sie zdziwi sasasasa :P

10 lata 9 miesiąc temu #855336 przez julka
tak, mojemu wciskawszy tez wit e, wit c, b12, cynk i cos tam jeszcze, a wszystko w oddzielnych tabsach bo tak taniej bylo. i taka garsc musial brac....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #855339 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

niestety gniecie mnie to od godziny...nie dalam rady z kura :( od prawej ją, od lewej :P nie mogę brzucha wciagnac juz :P i nie chce slyszec "zobaczysz co bedzie pozniej" :P

10 lata 9 miesiąc temu #855342 przez julka
Agnilla napisał:

niestety gniecie mnie to od godziny...nie dalam rady z kura :( od prawej ją, od lewej :P nie mogę brzucha wciagnac juz :P i nie chce slyszec "zobaczysz co bedzie pozniej" :P

Dzieki za wyjasnienie. No raczej, ze jest nas wiecej niz 20 osob, nie zapominaj w jakiej instytucji pracuje :) nie wiedzialam o istnie iu takiego limitu, czlowiek uczy sie cale zycie ;)

ps. zobaczysz co bedzie pozniej ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka