BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855344 przez Asia K
Julka z tym kto placi jest dokladnie tak jak Agni napisala - w firmie zatrudnionych powyzej 20 osób to WYDAJE KASE pracodawca a potem odciaga to sobie od skladek do ZUS (tak czy siak placi zus , ale kto inny wyplaca pracownikowi)

Moof - ja mialam taki materac dla Małego i sobie chwalilam i teraz tez chcialam taki kupic ale te robale mnie przeraziły. Powiedz prosze jak je wypatrzylas ze wlasnie stamtad wylaza :unsure:

Co do naszego konkurencyjnego foruma to mi brak słów zwlaszcza po tym jak przeczytalam jak sie modra pani opisywala ze nie chce rozmawiac z ciezarnymi a potem chciala odpowiedzi od Julki jakie testy byly lepsze od Rossmana czy z allegro :dry: niech zapyta jakies starajacej sie - napewno jej odpowie jak doswiadczenia nie ma :silly:

Cos jeszcze mialam ale nie wiem co :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #855348 przez Agnilla
o wlasnie nie znałam koncowki opowiesci, jak to jest jak pracodawca sie rozlicza z zusem, ale juz wiem :)
Jula, a w czambo chcesz dostac? :P

10 lata 9 miesiąc temu #855357 przez moofka
nooo mi płaci pracodawca i dostaje kase tego samego dnia co zawsze była wypłata :)

Asia szykowałam Zośce spanie i zauważyłam że coś łazi, ale to mi się taki wadliwy po prostu trafił i myślę, że możesz śmiało kupować bo ja statystycznie pewnie wyczerpałam limit robaków na forum :cheer:

10 lata 9 miesiąc temu #855364 przez Asiaa
Aggi wiem ze liczy się pierwsze maliny a potem odstawia ;) teraz tak z ciekawości sprawdzam ;)
kiedyś miałam tak ze myslalam ze to maliny i gdybym przestała testy robić to bym nie wiedziała że jednak te właściwe były później, choć z marnym skutkiem jak widać

10 lata 9 miesiąc temu #855365 przez ann-sunshine
Asia po moim materacu nic nie lazi a mam go od ponad dwoch lat.

Mialam nie isc i nie czytac ale chyba pojde i zobacze co tam sie wypisuje.

asiaa maliny :-) w koncu cos w temacie sie pojawilo :silly:

10 lata 9 miesiąc temu #855379 przez Asiaa
Hehe Ann, a jakże w temacie jak nic ;) tamten wątek przeczytałam ale nie zabierałam głosu. dziewczyny juz wszystko napisały

10 lata 9 miesiąc temu #855415 przez monique1983

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #855427 przez ann-sunshine
Monique lekarka brzmi rozsadnie, daj jej szanse. Tylko nie trac nadziei

10 lata 9 miesiąc temu #855429 przez ferritka
Moniq dokładnie z sensem ta Twoja doktorka mówi, warto jej słuchać... a jak armia Pana Moniq'a wygląda?? :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855431 przez monique1983
Ann - no nie tracę jeszcze, ale wiesz jakoś humor mi padł. W ogóle to mi powiedziała, że te zaburzenia owulacji to mogę mieć, bo za bardzo się przejmuję i denerwuję. No ale to jest temat rzeka, chyba każda z nas to wie, jak to można nie myśleć i się nie przejmować, jak człowiek się stara.

Ferri -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #855452 przez Pinezka
Monique, mi tez sensownie twoja lekarka brzmi. Dobrze, ze probuje ci pomoc, bo inna pewnie by powiedziala, ze jak wyniki generalnie ok, to masz po prostu dalej sie starac i nie robbic widel z igly, a tak bedziesz pod jej czujnym okiem.

10 lata 9 miesiąc temu #855512 przez Agnilla
dziewczynki melduje, ze u nas wszystko ok, szyjka piekna , reszte napisze pozniej w wolnej chwili ide sie do meza poprzytulac ;)

10 lata 9 miesiąc temu #855572 przez ann-sunshine
Bry :angry: nie ma to jak wyspane dziecko o 5 rano. Chyba weekendowa cisza u nas.

10 lata 9 miesiąc temu #855577 przez Porto1987
Ann ja od drugiej męczę się ze spaniem :( Łączę się z Tobą w bólu i to takim chyba prawdziwym.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855585 przez ann-sunshine
Porto nie daje ci dziecko odpoczac przed porodem. A ten prawdziwy bol to co? Zaczelo sie? Ja to licze na to ze dzis na drzemke pojdziemy

Porto wlazlam na marcowki, nie chce cie straszyc, ale bol malpowy to moga byc skurcze i poczatek porodu, bynajmniej u mnie tak bylo.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka