BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855759 przez ferritka
Agni Pola Petunia poważna dama już B) B)
nic nie chce mówić, ale sliczna dżewczynka z tej Panny Petunii :kiss: :kiss:

Porto, :kiss: :kiss: krosuje za Ciebie kochana za akcje szybciutką...
oczywiście któraś z nas ma Twój numer telefonu co by poinformowała resztę o rozpakowaniu, taak? :S :S :S

ej Gwiazdka, ale Ty masz fajowskie imiona wybrane :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #855790 przez gwiazdka2014
Ferr - imię Antoś to już wybraliśmy z 3-4 lata temu :p A Gabrysia mi sie tak podoba, widzę taką małą brunetkę kręcone włosy niebieskie oczka :p i wredna po mnie :P

Jak Ci się moje imion podobają to się podzielę :P

10 lata 9 miesiąc temu #855795 przez ferritka
B) B) ja mam swoje więc nie skorzystam, aczkolwiek Gabi bardzo bardzo do mnie przemawia B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #855804 przez ann-sunshine
Sorry ale ja wam dzis pomedze. Jak juz sobie wszystko naprostuje, w glowie poukladam i sama siebie przekonam ze dobrze bedzie i damy rade to znow klotnia z mezem i znow czuje sie do doopy. Od dwoch godzin rycze. I jeszcze to durne poczucie winy ze to moja wina, ze moje wybory i argumenty sa zle i ze sie myle obstajac przy swoim. No do doopy i tyle. Sorry laski ale musialam sie wygadac.

Pola cudna.

10 lata 9 miesiąc temu #855811 przez ferritka
Ann, cho do mnie , bo ja też od rana poryczana, nie spie po nocach, o 5 sie wkurzyłam i poryczałam sie z ..no nie wiem z czego.
więc zawijaj sie do mnie popłaczemy sobie razem a potem zjemy kapuśniak, bo nagotowałam gar jak dla wojska :S :S

musi być dobrze, w końcu do cholery musi być dobrze :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #855814 przez Asia K
Agni - Pola cudna :kiss:

Ann - dlaczego twoje wybory i argumenty maja byc złe? Ja wychodze z założenia , że skoro mąż nie moze mnie przekonac do swoich racji to takich nie ma i ja mam racje. Pomysl tak samo.
Nie wiem o co kochana tak sie kłucicie , ale nie mozesz sie tak zadreczac i brac na siebie calej winy swiata. To szkodzi tobie, dzidzi w brzuszku i Martusi która musi patrzec na placzaca mame. Bądz pewna siebie , a nie bezradna to moze szanowny mężulek zmieni zdanie ku twojemu . Tego ci baaaaaaaaaaaardzo życzę :kiss:

A u mnie nadal wieje i pokropilo troche , raz zagrzmiało i wylazło na kwilke słoneczko :lol:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855816 przez gwiazdka2014
Ann no jasne że będzie dobrze. A faceci zawsze mają inne zdanie. Ja już mam dość kłótni z moim bo t akie uparte że nie ma sensu. Nie możesz teraz się smutkać... Może idź z córcią do jakieś ciastkarni :) albo dawaj do mnie za jakiś czas idziemy na pyszny obiadek i na ciacho :)

kilka postów wcześniej dodałam link z promocjami dla dzieci - moze cos kup dla maluszka :) mmmmm a tera cie ściskam mocno :***

Ale się wystraszylam, kolapam psu zabawkę poslizgnelam się i upadlam na dupsko niby ręce troszkę zamortyzowalu upadek ale bpje się. Chyba nic się nie stało co?

10 lata 9 miesiąc temu #855889 przez majka1987gnoWlkp
hej laski i laseczki:) przepraszam- nie miałam neta:/ i nawet nie wiem co i jak u was:/ mam duuużo do nadrobienia ale jestem pisze wam cześć:)

u mnie ok wsio- 14 tc ciązy i wsio się pięknie rozwija:)

[/url [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #855914 przez Asia K
Gwiazdka nie masz sie co bac - ja spadlam ze schodów w swoim czasie i tez jest wsio oki :blush: Grunt ze na brzucholka nie upadlas

Majka - zasiadaj do lektury bo jest co czytac :)

10 lata 9 miesiąc temu #856002 przez ulka1983
Hej :) ale tu cicho chyba wszystkie wywiało B)

przeczytałam co u Was ale nie odpiszę może później, ciężko mi bo mi mysz zdechła :(

Majka cieszę się że wszystko u Ciebie ok :kiss: bo myślałam że coś nie tak że nie zaglądałaś do nas ale nadrabiani masz mnóstwo :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #856006 przez gwiazdka2014
Ale jestem dziś zmęczona :) jutro moze pojadę do Ikei juz nie mogę się doczekać :):):):):):):) mam nadzieję ze się uda :) ide się myc

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #856009 przez Dagnes
Dziś nadrobiłam 13 stron zaległości i z nadmiaru informacji oczywiście zapomniałam co miałam komu naskrobać.
Jak przeczytałam o tych robalach w materacu to aż mnie zmroziło. My też mamy pianka-gryka-kokos. Niby nic nie pełza w łóżeczku ale jutro oblukam dokładnie.
Majka fajnie że się odezwałaś. Ty już 14tc o matulu jak szybko czas leci :ohmy:
Porto czyżby się zaczęło? Czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie. Widzę, że całe forum już nie może się doczekać aż nam przedstawisz swoją księżniczkę.
Ferr pierwsza fota groszka już jest :) Super, niech rośnie mały kręgielek.
Widzę, że imiona powybierane. Gwiazdka ja mam znajomą Gabrysię i przez to swoje skojarzenia z tym związane ;) Znajomi ochrzcili ją Gabrysia-Rysia. Dziewczyna ma prawie 30 lat a obraża się jak ktoś do niej Gabryśka powie. Ma być Gabrysia albo Gabi. Innych opcji nie uznaje.
Pogoda u nas dziś fatalna. Gdzieś na mieście to nawet dachy wiatr pozrywał.

Wiktoria

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #856024 przez ann-sunshine
Bry,

wyspałam się (he he żartuję, dziecię dziś o 5:23 mnie ściągnęło, a w nocy między 2-3 też nie spałam), ale już mi trochę przeszło i trochę mi lepiej.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Teraz będę się chwalić :laugh: moja córcia nauczyła się mówić okulary, jestem z niej dumna, bo to długie i trudne słowo. Nie myślałam, że aż tak będzie mnie cieszyć każde kolejne słówko.

Życzę Wam miłej niedzieli.

Porto???

PS nie wytrzymałam i musiałam dodać swoje trzy grosze w najnowszym wątku

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #856073 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja wczoraj padlam jak kaczka, normalnie jak zaleglam na kanapie, to o 1 mnie maz budzil, ze idziemy spac, ale wtedy ofc od 6 oczy duze, mloda tancowala, tata dzis w policzek dostal kilka kuksańców :)
Porto, to w szpitalu jest, wyczytałam na marcówkach
ogarnelam kuchnie, maz wywiesil pranie, a teraz siedze i odpoczywam, proszę bardzo pierwsze ktoy za płoty ;) wyszło pycha, obym po takim zgagi nie miała, bo po kupnych pomaranczwych miałam :/
miłego dnia :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #856090 przez ferritka
bry;)

Portoooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mocno mocno kciuki trzymam bo coś czuje ,że tu foto Księżnizki będzie niebawem sassasasasasa :lol: :lol:

eej tragedia :dry: :dry:
zrobiłam sobie na śniadanko pyszotkę płatki + banan+ truskawy+ kiwi....i co..i klops, bo wzięłam 2 łyżki i mleko skisło :( :( :ohmy: :ohmy: :unsure:
ale to nawet dobrze, bo tak naprawdę miałam ochotę na parówe z musztardą :S :S

eej to nie fair,narobiłaś mi smaka tym soczkiem a na dworze taka pogoda ,że boje się wyjśc :dry: :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka