BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #864195 przez Ada2424
julka, jak przyszla dzisiaj to słyszala ze u nas na górze szlifierka chodzi a ja akurat schodziłam na podwórko po kawałek regipsa i się na nią napatoczyłam. Pytala co remontujemy to jej mówie ze jeszcze łazienke a później bierzemy się za panele i malowanie w pokojach to zapytala czy ten maly co ma byc kiedys dla dziecka tez bedziemy robic to mowie ze tak, jak wszystkie to wszystkie za jednym zamachem a ona ze skoro nie jestem w ciazy to po co tak szybko ten maly remontowac, nie chcialo mi sie jej tlumaczyc machlam ręką i poszlam, ale ona taka wscibska strasznie jest, u nas sasiedzi jej nie lubia. I wlasnie dlatego ja jej nie rozumiem co maja panele i malowanie do dziecka? skoro my i tak z tego pokoju będziemy korzystac teraz. Nie rozumiem jej, ale wkurzyla mnie tym tekstem.

Koniec odpoczynku, lecimy dalej robic.

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #864197 przez Agnilla
Gotujesz rosołek na wloszczyznie ja dałam skrzydelko z indyka. Dorzuciłam 1 ziemniaka i 2 opakowania brokułów mrozonych. Potem wszystko zblendowalam. Było mdłe ale zjedliśmy. Na drugi dzień dodałam łyżeczkę vegety i łyżkę śmietany i wtedy dopiero było wypas, mąż dał zielone światło i mogę gotować :) ja do zup kremow robię grzanki
Lecę, mama mnie faszeruje sokiem z zurawiny :) i też ma mi o tesco przypomnieć ;)
Jula ja 56 nie kupuję, bo trochę mam ale jeśli nie masz nic to kilka ubranek Cię nie zbawi. Moja siostra taki spiworek uważa za super wynalazek :) dała mi po blizniakach, ale nie wiem czy będę używać zobaczę jak młodej sie w tym będzie spało

10 lata 8 miesiąc temu #864203 przez aggi
Ada pizzę robi gosia :silly: A co w ogóle sąsiadka ma do Waszego domu :unsure: i do tego co robicie :unsure: paranoja jakaś.. 'uwielbiam' takie sąsiadeczki :dry: ja to bym ją olała z góry na dół na Twoim miejscu

Asia K no odetchniesz sobie od rannego wstawania jak będziesz już na zwolnieniu :blush:

gwiazdka gwiazdka i nie bierz wszystkiego tak do siebie :silly: poprostu szukaj pozytywów w życiu bo zwariujesz :S mi nie dokucza ale czasem trochę śmieszy :blush:

majka najważniejsze że wszystko jest ok

Agnilla tu któraś o brokułową pytała jak mnie pamięć nie myli to julka ma promocję na brokuły :P też tera słyszałam o tych pozytywnych testach :D i o ile sprzedaż takich testów nie jest przestępstwem to naciąganie faceta już tak. Więc laski do roboty możemy przyrobić trochę hahahaha

julka ja też ostatnio się obkupiłam w teskaczu ale to raczej mąż bardziej szalał między regałami :blush: :S ale te obniżki tam aż biły po oczach ! więc cię rozumiem :P choć mój mąż większych rozmiarów nabrał 'na później' :woohoo:

10 lata 8 miesiąc temu #864210 przez moofka
julka nie znam żadnego fajnego ciucha w lublinie.... ja nigdy nie mogę nic fajnego znaleźć a moja sis to gdzie nie pójdzie to coś wyłowi gówniara jedna :P mam 2 takie śpiworki w spadku i jeszcze nie używałam. Zocha urodziła się 52cm więc dla niej nawet te ubranka 56 były duże....

Ada moja sis zaszła w drugim cyklu po odstawieniu, pierwszy przeczekała :) a wścibską babe olej :S

Iss słodziak :kiss:

gwiazdka ja szczepiłam Zochę na rota, tu masz fajną rozpiskę:

www.szczepienia.pl/Kalendarz_szczepien/Zaplanuj_w_budzecie.aspx

na baby shower nigdy nie byłam ale teraz sobie myślę że może bym sis zrobiła niespodziankę :lol: yeah! dzięki gwiazdka za pomysł :kiss:

Asia najgorsza opcja kurde zacząć sn i skończyć cc....

ja w tesco dawno nie byłam i chyba dobrze bo kuwa zawsze pół koszyka ciuchów dla Zośki weźmiemy a potem z szafy wszystko wylata :S ale niestety mąż mi dał hasło do konta na allegro i tam teraz buszuje w dziecięcych rzeczach :blush:

10 lata 8 miesiąc temu #864211 przez ann-sunshine
Jula dla mnie taki spiworek to rewelacja ale dla dziecka ktore sie rozkopuje ale jeszcze nie chodzi czyli raczej rozmiar 80/86. Zapinasz wiercace dziecko i nie martwisz sie ze sie rozkopie i zmarznie

10 lata 8 miesiąc temu #864215 przez majka1987gnoWlkp
jula co do spiworków to moja na poczatku nie lubiła nawet bardzo bo nie mogła sie w nim sama przewrócic na bok- to było jak miała ok 5-7 miesiecy. ale teraz jej to obojetne a dla mnie wygoda bo nie musze wstawać w nocy jej przykrywać bo jak spi bez to sie rozkopuje, marznie i ryczy. ot taka ta moja bestia. a w spiworku cała noc bez ani jednej pobudki:)

[/url [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #864251 przez Pinezka
Do tej brokulowej kremowej zamiast grzanek mozecie tez platkow migdalowych lekko sprazonych na suchej patelni dodac. Robi sie wersja lux i fajnie smakuje :blink:

A mnie dzis po poludniu zmozylo, wlasnie sie z drzemeczki obudzilam. Kawke musze sobie zaaplikowac :silly:

10 lata 8 miesiąc temu #864280 przez monique1983
łooo kurna dziewczyny co mnie podkusiło to oglądać :S na jakimś profilu fb lekarz wypowiadał się odnośnie sn i cc i były wklejone filmiki z tego i z tego...już więcej tego nie oglądam ni hu hu...bo jeszcze z tego wszystkiego nie zaciążę :P

10 lata 8 miesiąc temu #864288 przez gosia28
pizza z pieczarkami, szynką, boczkiem i cebulą, oczywiście serek mmmmmniam.
Nie wiem jakie sosy robicie żeby posmarować ciasto, ja mam przepis mega sprawdzony i jest obłędny dla nas. Jakby która chciała.

pomidory pelati 250 g
1 łyżeczka soli
pół łyżeczki cukru
2 łyżeczki suszonego oregano
3 łyżeczki oliwy z oliwek

Połączyć składniki, dokładnie zblenderować, wstawić do lodówki na min. 1 godzinę.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 8 miesiąc temu #864315 przez aggi
Pinezka ja też robię wersję z płatkami migdałów :D Pyszne jest wtedy !

gosia kusisz tą pizzą że o jeju :D

Agni
dałaś mi kopa żeby brokułowej zrobić :S

10 lata 8 miesiąc temu #864398 przez Ada2424
Agni w tym przepisie na muffinki z bananami co mi podałaś roztrzepujesz jajko i dodajesz do oleju czy całe je wbijasz :unsure:

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #864481 przez ulka1983
hej :) nie uwierzycie dali mi nową myszkę :cheer: :lol: i pomyśleć że dużo nie brakowało a sama bym musiała kupić bo jedna pani chciała mnie odesłać z kwitkiem ale zjawiła się druga i przyjęła :lol: niech jej Bozia w dzieciach wynagrodzi :lol:

Asia takim wielorybem jak Ty to ja też w ciąży mogę być ;) bo wyglądasz bardziej na szprotkę :lol: chyba dużo nie przytyłaś :S

Gosia zobaczymy co z tych malin wyjdzie :blink:

dziewczyny ovufriend dzisiaj się namyślił i stwierdził że owulację miałam 3 dni
temu :ohmy: odwaliło mu chyba jak bym miała liczyć tylko na niego to chyba dzieci by z tego nie było zobaczymy co pokaże dalej :silly:

Moni dzięki :kiss:
nie dam rady więcej doczytać bo zasypiam :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #864496 przez Kaś_O
cześć kobitki :) u nas pogoda trochę lipna a tak do przodu. małpa się nie zjawiła więc chyba na razie nie mam co robić testów bo nie mam żadnego odniesienia..

muszę uciekać bo mąż robi naleśniki dla żonki <3

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 8 miesiąc temu #864536 przez Asia K
Ulka – dziekuje za mile słowa , ale przytyłam , przytyłam duzo tylko to zdjęcie mnie zmniejszyło :p

Kas – alez cie rozpieszcza mężulek :)

Zasypiam na siedząco

10 lata 8 miesiąc temu #864540 przez gwiazdka2014
Asia ty na prawdę zawsze jesteś pierwsza.

Gosia, Ula to wasz miesiąc :):):)

Dziewczyny kiedy kończą się nudności?

Ja mam superrrr sos do pizzy później jak będę przy kompie to napisze :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka