BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #881756 przez mesy
Ann masz jednego ode mnie w prezencie :evil:
Podziękowania: julka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #881758 przez Agnilla
Feri kuwa ale u Was musi słońce grzac :ohmy: Ty sie naucz liczyc, jakie trzy, jakie trzy tygodnie ja się pytam!? :P całe a nawet z gorszem, sześć tygodni z groszem mi zostało!! :) a jesli faktycznie Pollena, jak statnio stary ją zwie, ma sie urodzic 2 lipca to zostalo 6t1d ooo :)
Aggi kuwa, no 101 cm w pasie...sorry w talii :D mam . ale, że to dużo ?? laski na szkole rodzenia maja wieksze, a ja jestem na przodzie wiec sie pocieszam i maz mnie ;)
wiecie co, cos mi jest, maz napisal, ze chce w czw pojechac na mecz i czy czuje sie na silach. napisalam, ze ja nie jade, ale jak on chce to niech jedzie...i mi sie tak wyć zachciało. no czubek...mówie Wam :ohmy:
ide spac, tyle w temacie :)
Podziękowania: ferritka

10 lata 10 miesiąc temu #881760 przez mesy
Ej wiecie coooo jak mi waga ruszyła to będę wielorybem na koniec hehehe w ciągu miesiąca przytyłam 3 kg....przegięcie cooo :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: miało być max 2 kurewka hehehhe

Agni Pola ma charakterek po tobie więc pewnie zrobi ci psikusa i cię zaskoczy nawet nie będziesz wiedziała kiedy hehehe

Ferri no matematyka się kłania :whistle: :whistle: :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #881762 przez ferritka
Agni, jeszcze kwilke posiedze na tarasie I bede strzaskana na Mesy ;) jak wyciagne brzuch I zrobie fote w szafie to nie odroznicie :evil:

A powazka to serio kocham taka pogode, pozniej kompa odpale I obczaje nowe funfelki na fb moze mam nowa sasiadke I bez sensu sama na tarasie siedze B)

Moniq kurcze Szkoda :P

Mesy ja I matma to odwieczni wrogowie, a nasza niechec do siebie siega trzeciej kl podstawowej kiedy pojawily sie grafy I mnozenie I dzielenie w slupku B) I nie wiem gdzie Ty te kg Chowasz chyba do skarpetkow bo nie widac przybytku

Kuba Maly Kregielek <3

Podziękowania: mesy

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #881766 przez mesy
Ferri No jak ty tak liczysz to ja za 10 tyg rodzę :evil: :evil: :evil: :evil:
Podziękowania: ferritka

10 lata 10 miesiąc temu #881770 przez ferritka
Aaa jak Ty za 10 to ja za 20 aaaaaaa super ;)

Kuba Maly Kregielek <3

Podziękowania: mesy

10 lata 10 miesiąc temu #881779 przez gwiazdka2014
Mesy ja w 2 tyg, przybrałam 2 kg sie wystraszyłam bo na koniec będę szersza niż wyższa :P

A mówiłam wam że kupiłam autko ??? tak się ciesze jak głupia, smigamy z Gabrychą aż miło. Dobra ja wychodzę, mam troszkę spraw do załatwienia.

10 lata 10 miesiąc temu #881784 przez mesy
Gwiazdka no ja kończę z kolacjami bo ileż można :P

10 lata 10 miesiąc temu #881786 przez ann-sunshine
Mesy dziękować :-)

liczyć se możecie a i tak dzieciaczki wyjdą kiedy będą chciały.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Która mi powie jak mam włosy ściąć? Bo się od miesiąca zdecydować nie mogę, czy do ramion, czy coś bliżej brody.

Ferri ty tak tego brzucha na słońcu to nie grzej, nie wskazane.

Waga ku końcowi się rozpędza jak parowóz, ale to wszystko po to aby nasze dzieciaczki ładne pomarszczone i pofałdowane się urodziły. O, tyle wam powiem.

10 lata 10 miesiąc temu #881787 przez bujanka
Hej kochane. Nie cieszyłam się długo moim szczęściem :( Przegrałam walkę z zespołem antyfosfolipidowym..... Okazało się, że pęcherzyk nie był przyczepiony, tylko pływał i przemieszczał się. Dostałam krwawienia i okropnych bóli brzucha. Mimo 4 dniowego leżenia, dzidziuś nie przetrwał..... :( :(
Boże jak sobie z tym poradzić? Jak walczyć dalej..... :(
Brałam przecież leki odpowiednie przy tej chorobie, za 3 miesiące ponownie możemy się starać, co zrobić by tym razem się udało? :(

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #881794 przez ann-sunshine
Bujanka, tak bardzo, bardzo mi przykro :-( Dajcie sobie czas na odpoczynek, ale nie traćcie wiary i nadziei, cuda się zdarzają. Przytulam i trzymam kciuki.

Julka, ja się nie odzywałam, ale dwa kg w dwa tygodnie to też wyczyn :laugh: jednym słowem nie ma reguły i nie ma co panikować

eee odmładzanie mi zbędne i tak ciągle mnie uważają za matkę i ciężarną nastolatkę. Tylko nie wiem czy się odważę.

10 lata 10 miesiąc temu #881797 przez monique1983
Bujanka - strasznie mi przykro, przytulam, nie chcę pocieszać, bo sama doskonale wiem, że w takiej sytuacji nic nie jest w stanie pocieszyć, trzymaj się :(

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #881799 przez ferritka
Ann brzusio w cieniu, nozie I nos w slonku ale dawkuje sobie ta przyjemnosc zeby Wlasnie czegos nie narobic :S

Bujanka Strasznie mi przykro, Tule Cie do serca bo wiem ze na taka strate nie ma nigdy odpowiednich slow pocieszenia :kiss:
Jestesmy tu z Toba na dobre I na zle :kiss:

Julia ta a plus 8 ale zaczynalas od wagi 48 kg I I tak nie widac tych plusow u Ciebie B)
Ja to mam dni, raz mysle sobie ze to mój czas, ze schudne, ze mam sie waga az tak nie stresowac, a po chwili mam Dola jak stad nad morze przez koluszki I z powrotem zem gruba berta z druga broda I cellulitem I popekanym bufetem :S

Ann ja tez lubie tak do Brody taki Bob ala Victoria Beckham ale teraz na cieple dni robie kitke I nie odwazylabym sie sciac... i to ukladanie... teraz wygodau mnie ponad wszystko B) choc chodzi mi tez po glowie ciecie

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #881802 przez mesy
Bujanka strasznie mi przykro....

Julka no właha ty się nie odzywaj bo startowałaś z wagi piórkowej :P i nie przybrałaś tych 8 kg w tak szybkim tempie tylko po troszku :P a w miesiąc 3 kg to przegięcie nooo :S

10 lata 10 miesiąc temu #881823 przez Ada2424
Bujanka tulę Cię mocno :kiss:

Ale się wygrzałam na słoneczku :) cudowna pogoda, niech już taka pozostanie :)

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka