BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #881929 przez ewelinda83
meli juz blizej jak dalej ... :whistle:

Probuje ustawic nowy awatar i ciagle mi wyskakuje wiadomosc ,, wpisz właściwy adres poczty elektronicznej ,, co to znaczy ? :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #881930 przez nooia
Tzn adres e-mail w koncie użytkownika masz zły? Albo to błąd. Sprawdź i daj znać.

10 lata 10 miesiąc temu #881931 przez mesy

ferritka napisał: Pytanie, gdzies ten palec trzymala ze taki byl slodki taki ;)

Chcialabym zaczynac od wagi takiej... Ale liczac od stymulacji startowalam z wagi 60 kg.... Ale od poczatku ksiazy mam 1.5 na plusie ze stymulacja 5,5 kg ;/

Nie chcij wiedzieć gdzie go trzymałam :evil: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Podziękowania: ferritka

10 lata 10 miesiąc temu #881934 przez gwiazdka2014
hej

ale sobie nogi obtarłam :( i jeszce mi pies tak pazurem po pęcherzu przejechał :( ale mnie bolą. Od razu te chujowate buty wywaliłam :/ PŁAKAĆ MI SIE CHCE TAK MNIE BOLI :(((

Czyli ja najwięcej przytyłam :/ 4 kg

bujanka :( popłakałam się ;( przytulam cie bardzo mocno. Aggi piękne słowa napisałaś

Ja nie wiem jak wy ale zaczęłam juz kupować chusteczki pampersa :) tyle się nasłuchałam że TYLE tego idzie że już zaczęlam kupować.

Julia czy ty przy wzroście 176 ważyłaś 48 kg ? :O

10 lata 10 miesiąc temu #881936 przez Ada2424
A nam dziś przywieźli meble do kuchni :) właśnie Mężu składa a ja się przyglądam :) ciekawa jestem jak będą wyglądać w kuchni, co prawda przed malowaniem i tak będziemy musieli je powynosić gdzieś ale trzeba złożyć i sprawdzić czy wsio z nimi ok żeby w razie czego reklamacje zdążyć zrobić.

Meli ja trzymam ok 3 sekund tak jak pisze w instrukcji. U mnie od 3 dni druga kreska jest lekko widoczna, taka bladziutka i tez własnie sobie myslę czy maliny się zbliżają czy te testy po prostu każdej tak wychodzą, Dziewczyny testujące jak u Was jest? jedna kreska widoczna czy druga lekko też?

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #881940 przez ewelinda83
Ada ja tam pytalam dziewczyn o rade, bo nie bylam pewna czy te krechy sa odpowiednio malinowe :unsure: mowily zeby dzialac, wiec dzialalismy :evil:

pochwalcie sie swoimi remontami, bo ciekawosc zżera :woohoo: :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #881942 przez ulka1983
Pinezka czasami cykl stracony to cykl trafiony :silly:

Agni ja się już martwiłam że urodzisz a my nie będziemy wiedziały ;) jak Pola da Ci popalić po porodzie to będziesz wiedziała za co :P

Ada trzymamy kciuki żeby plan wypalił na 100 % :)

Mesy kawał chłopa już nosisz :) gratulacje siusiaczka :kiss:

Ann czy to hormony okaże się w czwartek ;) a Mesy nie zazdrościmy tylko czekamy na swoją kolej :kiss: odpoczywaj ja miałam 2 dni wolnego ale zobaczymy co będzie dalej :whistle:

Ewa mnie też wysypało a okresu nie mam do dziś B) jak zrobisz test to nie wyrzucaj od razu bo mój bladzinkę pokazał po 2 godz :)

Chudzinka fajnie poczytać Twoje mądrości :)

Julka o pogodzie jaka była w zeszłym tygodniu to lepiej nie wspominać :angry: wiedzieliście kiedy się z Polski zmyć :laugh: Wojtkowi się podobało :silly:

Ann nad morzem :whistle: no to Ci pomożemy :laugh: :P

Asiaa Twoje groźby poskutkowały :laugh: u mnie jest różnie raz lepiej raz gorzej ( czasami plamię ale bardziej na brunatnie ) w czwartek wizyta trochę się boję ale trudno co ma być to będzie

Bujanka trzymaj się za 3 miesiące będzie wszystko ok :kiss: u mnie też nie jest najlepiej też mam krwawienia zobaczymy co będzie dalej :( na nasze wsparcie możesz zawsze liczyć i nie poddawaj się pokaż jaka z Ciebie silna babka :kiss:

dziewczyny kusicie z tymi włosami ale moje to totalna porażka co bym nie zrobiła to źle :( prostować już mi się znudziło bo na drugi dzień znów się podwijają i fale robią :( zastanawiałam się czy trwałej delikatnej nie zrobić ale nie wiem czy to w ogóle w modzie jest :blink: a z kilogramami nie przesadzajcie kochanego ciała nigdy za wiele :)

10 lata 10 miesiąc temu #881944 przez Ada2424
Ewelinda obiecuje sie pochwalic jak juz wszystko skonczymy :)

Nie no u mnie na testach ta druga to lekko widoczna jest, to na pewno nie sa maliny jeszcze ale fakt ze ja widac, nie trzeba sie mocno przygladac. Na fotce tej drugiej nie da sie zobaczyc. Na opakowaniu testu oznacza ze negatywny, w sumie to dopiero mój 8dc wiec jeszcze do malin chyba troche czasu jest.

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #881945 przez ewelinda83
nooia dziekuje, juz sie udalo :woohoo:

Ada czekam z niecierpliwością :cheer: moje maliny byly juz albo dopiero 10dc, tak wiec testuj dalej :)

10 lata 10 miesiąc temu #881947 przez Ada2424
Ewelinda o to faktycznie szybciutko się pokazały. Sama jestem ciekawa jak to u mnie będzie, to mój pierwszy cykl z testowaniem więc tym bardziej nic nie wiem ;)

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #881969 przez gwiazdka2014
zapomniałam wam napisać jaka jestem sklerotyczka, o 12:30 wstawiłam kurczaka, a o 15:40 przypomniało mi się że się piecze :/ eh...

10 lata 10 miesiąc temu #881971 przez ewelinda83
gwiazdka to kuchara z ciebie ze hej :lol: a ja myslalam ze to z moja pamiecia jest cos nie tak :laugh: no i jak smakowal ?
Pochwal się w koncu jakie autko kupilas ?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #881990 przez mesy
Julka 70 przed ciążą ?? w życiu bym nie powiedziała...myślałam , że mniej niż ja serioooooo

No nic dowiem się we wtorek co mi gin powie na ta moją glukozę ... bo coś chyba mała.....ale za uja nie idę powtórzyć o nieee :evil:

aaaa nie wiem już tego wszystkiego , bo forum nie działało czy wam pokazywałam młodego czy niee , ale jak tak to trudno macie jeszcze raz :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #882007 przez Pinezka
Bujanka - przytulam :kiss:

Ulka - no ja nie wiem, czy w tym cyklu mam sobie robic nadzieje. Od kiedy zaczelam mierzyc temp, zawsze przed owu 36,3-36,5, a po owu 36,6-36,8. A teraz jak byk temp poza 36,5 nie wychodzi, no i ten test owu jakis taki slaby byl jak na moj gust, znaczy sie maliny byly, ale nie takie mocne jak zwykle. No i pech, ze wlasnie w tym cyklu mi hormony sprawdzaja, bo jeszcze sie dupkiem skonczy, jak mi niski progesteron wyjdzie :dry:

Julka - ty chyba musisz miec te slawne mocne kosci albo co, bo w zyciu bym co wiecej niz 60 z malym moze haczykiem nie dala. Nie wierze w te 78 kg.

Gwiazdka - to sie kurczak skremowal, co? :evil:

U mnie pogoda fatalna, wieje, zimno i pochmurno. Pewnie bedzie padac i tyle slonecznej Hiszpanii. Na poprawe humoru wybieram sie dzis na joge i zobaczymy, czy mi reka bedzie wspolpracowac. Caly czas chodze na rehabilitacje, efekty sa, ale wszystko idzie tak powoli, ze czasem sie juz frustruje, ze juz nigdy w zyciu reki do gory nie podniose, eh :S

10 lata 10 miesiąc temu #882008 przez gwiazdka2014
oooooooo ja tez sobie moją Gabrysie strzele w avatarka :) mogę ?

A kupiłam micre :D wiecie jak daje czadu, tylko z Michałem nie lubię jeździć bo mnie krytykuje :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka