BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882349 przez aggi
Agni dokładnie jak kolo broni ściąć włosy to niech sam zapuszcza do ramion albo dłuższe pfffffff. Choć ja mam długie i problemu nie mam bo mężowi się podoba, a ja ścinać nie chcę :D

mesy już miałam maleńkie 98kb zdjęcie i mimo to nie wchodzi - może wina przeglądarki int. :S ale linkiem się udało więc gitara :) A co do brzucha to właśnie miałam go ze sobą :P A posądzono mnie o bycie już PO :P pfffff dobry żart.

Patrzajcie teraz aggi testuje wrzucanie zdjęć :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #882355 przez ann-sunshine
Ferri na jeża za te ibuprofeny! Jak coś to apap albo paracetamol i jeden a jak nie działa to potem za pół godz drugi

Aggi śliczne zakupy a kocyk przecudny

Dobra mykam na ścięcie :-D

10 lata 7 miesiąc temu #882357 przez aggi
Ann poka potem efekty B)

10 lata 7 miesiąc temu #882358 przez ferritka
Aggi, faaajjjjjjjjjjjjjjjjjjnie wyglądasz ;>
ej nie pokazuj ciuchów z tesca bo ja na detoksie jestem i nie mogę nawet o tym dziale z tesco mysleć :woohoo: :woohoo: wszystko mnie się podoba!!!

Kaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hop hop ja też kcem, ja też zamawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hop hop !!!!!
Ann, wiem na mózg mi padło ;/

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #882362 przez mesy
aggi pffff chociaż się mieścisz w spodnie a mi boczki tak wiszą , że chyba dostałam doła :( nie mieszczę się w żadne spodenki co mieściłam się w zeszłe lato :( :( :( :(

ciuszki super :woohoo:

ferri no ci powiem , że odważna jesteś ....w ciąży ibuprofen ?? oszalałaś !!!

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882364 przez Ada2424
Aggi super brzusio i ciuszki fajniusie :) ja tez jak w tesco jestem to zawsze ogladam te slodkie malutkie ciuszki, cos czuje ze jak tylko uda mi się zajść w ciąże to zaczne szał zakupowy, ciężko mi będzie sie powstrzymac nic nie kupic :P

Ann pochwal się nowa fryzurką nam :) najlepszego z okazji rocznicy :)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882367 przez moofka
Aggi super wyglądasz :) kocyk fajoski no ale można się było spodziewać skoro od Kaś :) ja zamówiłam dla mojej sis cytrynowy minky a na drugą stronę wybrałam takie coś: www.stoffundstil.de/Katalog/Bolig.aspx?g...id=33659&envid=11659 i już się nie mogę doczekać kiedy go sprezentuje :silly:

ferri no serio na jeża idź za te tablety!

ann najlepszego z okazji rocznicy :kiss:

tesco to też moje przekleństwo i jeszcze zara :pinch:

mesy ja oprócz boczków to jeszcze się dorobiłam takiej tłuszczowej podusi nad tyłkiem :S

10 lata 7 miesiąc temu #882369 przez ferritka
dobra, bo się zlękłam co też najlepszego narobiła i zadzwoniłam do Dr Cuda :huh:
powiedział, że lepiej żebym go już nie tykała ( choć najbardziej niebezpieczny jest w I i III trym) lepiej apap albo panadol. I że mam się nie stresować, bo te dwie tabletki nie zaszkodzą.

Ann, woow faktycznie toż wielkie święto u Was B) B) ale wiesz spokojnie se to biercie, nie sexijcie się za fest i no tylko buzi buzi B) B) najlepszego :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #882386 przez monique1983
Kurcze dziewczyny denerwuje się. Brzuch mnie pobolewa (ale po pregnylu wcześniej też bolał), weszłam do ubikacji i widzę plamienie na wkładce takie brązowe i śluz podbarwiony. Dzisiaj 22 d.c. , 9 dzień od podania pregnylu. I nie wiem czy to okres do mnie zawitał tak szybko czy coś nie tak się dzieje :(

10 lata 7 miesiąc temu #882410 przez ferritka
Julka :kiss: dziękuję, bo o mały włos już bym na płukaniu żołądka była i tym no przetaczaniu krwi :pinch:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #882422 przez ann-sunshine
No dobrze, to psiam za zasianie paniki. Julka trza nam było wcześniej do poczytania dać, tylko zdjęcia wyciąć bo straszą.

A fryzem się nie będę chwalić, bo w końcu nic specjalnego nie trzasłam, jak zwykle zabrakło mi odwagi.
Podziękowania: ferritka

10 lata 7 miesiąc temu #882434 przez aggi
ferri oj tam oj tam ja też mam zakaz kupowania już który sobie sama odgórnie dałam
i co i co i co :P Czasem można jedną rzecz kupić, ewentualnie trochę więcej :woohoo:

mesy ja też w żadne spodenki się nie mieszczę, BA one nawet mi przez uda nie chcą przejść :whistle:
musiałam w nowe zainwestować takie rozciągliwe :P

Ada ale tak dokładnie jest zawsze ZAWSZE się coś zobaczy :D

moof no Kaś nasza to ma talenta że hoho :D Ja chcę jeszcze do kompletu poszewkę na podusię do wózka :blush:
super wzorka wybrałaś, napewno fajnie z tym cytrynowym się będzie komponowało :)

monique niestety nie pomogę bo się nie znam :(

julka tylko że ja kiecuszki wszystkie dopasowane zawsze miałam i teraz się nie wcisnę :P my też dostaliśmy
zaproszenie na dwudniowe (!) wesele za miesiąc (!) ale nie ma szans ja się nie dokulam tam więc zrezygnowaliśmy.
Już po tej komunii miałam dość :blink: ja wyprałam tescowe bodziaki białe i nic się z nimi nie stało są ładne i mięciutkie :)

10 lata 7 miesiąc temu #882435 przez ferritka
Aggi, my też z Kręglem się kulamy za miesiąc na dwudniowe weselicho :P ;)
a ja nic nie mam kupionego a i tak mam zakas ,póki co :laugh:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882451 przez monique1983
No więc tak...u mnie jak zawsze pod górkę...Wygląda na to, że w 22 d.c. dostałam okres (jeszcze nigdy tak nie miałam). Wczoraj byłam jeszcze powtórzyć badania bo robiłam w zeszłym roku (z zeszłego roku wszystko w normie) TSH, FT3, FT4, progesteron, prolaktyna, anty-TPO. Prolaktyna za wysoka - 31,12 (norma 4,79 - 23,30), progesteron za niski 1,67 (aczkolwiek pewnie dlatego, że przed okresem spada, więc pewnie wynik nie jest miarodajny). Nie wiem też do końca czy pregnyl mógł mieć wpływ na podwyższenie prolaktyny. Reszta wyników w normie. W każdym bądź razie może znalazł się winowajca moich ostatnich zaburzeń owulacji i niepękania pęcherzyków - prolaktyna. W piątek mam rozmawiać z moją gin i ustalić w końcu co robimy czy to badanie drożności jajowodów czy najpierw za te hormony się będziemy brać. Ehh mam doła znowu :(

Agni - jak długo bujałaś się z leczeniem tej prolaktyny? i w jakim czasie udało Ci się zajść w ciążę od momentu brania leków?

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882452 przez Agnilla
Hej hej monique cycki do przodu :) mnie też prl dobila, ale dostałam leki i ostatecznie ja ją dobilam :) jeśli mogę na swoim przykładzie powiedzieć, to na zbicie prolaktyny jest dobry dostinex. Szybko zbija, ale niski poziom się dłużej utrzymuje. Aczkolwiek ja go brałam do samego zajścia w ciążę, dlatego tak namiętnie robiłam testy ciążowe żeby wiedzieć czy go odstawić. Niestety jest droższy tabletka kosztuje ok. 30 zł aczkolwiek ja brałam 1/4 tabletki na tydz wiec nie było tak źle. Drugi na zbicie prl jest bromergon, tańszy ale jak tylko się go odstawia to poziom prl wzrasta. Mi lekarka kazała go odstawić i całe leczenie poszło w łeb. Zmienilam lekarza, zapisał dostinex a dodatkowo na niski progesteron duphaston i w trzy czy cztery cykle byłam w ciąży :) dupek dodatkowo skrocil mi cykle :) a ten ostatni cykl wbija mi właśnie coś w nere ;)
Aaaa no i u mnie było tak, że pęcherzyki mi w ogóle nie rosły, takie popierdolki były, wiec nie było w ogóle mowy o owulacji
Podziękowania: monique1983

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka