- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

haaa jednak moje wicie gniazda na coś się przydaje, pach pach i mam wszystko znalezione

no wiec napisze Ci datami
27.04.2013 brak pecherzyków dominujących - a mieliśmy jechac na mazury się płodzić wtedy

07.05.2013 prolaktyna 910,6 µU/ml ( norma 127-637)
prolaktyna po obciążeniu 7819 µU/ml o ile się nie mylę, po obciążeniu prl musi być 2-5 razy większa niż na początku, widzisz, że u mnie było to ponad 8 razy
wtedy własnie dostałam bromergon i 20.06.2013 prl wynosiła 542,9 µU/ml i lekarka kazała mi odstawić leki. a wiem, że było git, bo byłam prywatnie na usg i lekarz stwierdził, że pęcherzyk jest i po 2 dniach pękł. ale, że tamta kazała mi odstawic to sama wyczułam, że coś nie halo, bo miałam bolesne owulacje więc poleciałam zbadać prl i 09.07.2013 wynosiła znowu ponad normę bo 784,3 µU/ml. przepisałam się juz na stałe do tego ginka prywatnego i tak jak Ci pisałam, dostała 1/4 tabletki dostinexu raz w tyg i duphaston od 16-25 dc. 06.08.2013 prolaktyna wynosiła przy braniu tcyh leków 439,1 µU/ml, a po obciążeniu 1082 µU/ml. no ale jeszcze się nie udawało, więc troche na własną rękę pokombinowałam z dupkiem, bo jest teoria, że on może też hamować owulacje. i faktycznie w moim przypadku było tak, że owulacja wystepowała w 19 dc a on każąc mi brac od 16 dc zahamował mi ją. w 3 cyklu tak się trafiło, że juz owulacja pryszła w 14dc, więc ten 16dc na branie dupka był akuratny. no i w 4 cyklu z tymi lekami owulacja była w 10 dc, poczekałam dwa dni wprowadziłam dupka i w 21 dc ujuż wiedziałam, że jestem w ciazy

jesli coś zamotałam, napisałam niezrozumiale to pisz

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

bedzie dobrze

Julka ja w Irlandii siedze i mam juz jej po dziurki w nosie

aggi wiem, wiem i licze ze nie przyjdzie

ann najlepszego

czekam na cieplo i bedziemy oduczac pieluszek pelna para

Ja mam krotkie wlosy, a juz raczej odrastajace i musze powiedziec ze do siecia namowil mnie wlasnie maz

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120

moniq, szybko dojdziesz z nią do ładu

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gdzie i kiedy sie wybieracie ? Ja mieszkam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aggi, moffka te minky sa cudowne, takie mieciutkie i delikatne ze niekiedy podkradam podusie corci i sama sie do niej tule

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

chcieliśmy zaraz po tym sezonie wyruszyć czyli z początkiem października, ale Maluch troszkę nam termin pozmieniał, myslę że nowy rok bądź zaraz początek stycznia już tam bedziemy

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mam siostre, to rzut beretem

- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ferri - w ciemno jedziecie, czy jakąś pracę macie tam nagraną? A ja dziewczyny w Anglii kiedyś mieszkałam, ale postanowiłam wrócić do Polski no i nie żałuję

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ewelinda - w Anglii mieszkałam 2,5 roku, wyjechałam tam zaraz po obronie pracy magisterskiej. Facet mojej siostry tam pracował, no i powiedział, że jak chcesz to przyjeżdżaj i na początku zatrzymałam się u niego, znalazłam sobie pracę. No, ale wtedy jeszcze narzeczony został w Polsce bo miał tu działalność, a ja myślałam, że może maksymalnie do roku czasu tam pobędę. No ale było ciężko tak osobno i w końcu zawiesił działalność i przyleciał do mnie po kilku miesiącach i w sumie zostaliśmy tam 2,5 roku. Nie było mi tam jakoś źle, ale aczkolwiek cieszę się, że wróciliśmy. Na początku bardzo mi się podobało, potem z czasem im dłużej tam przebywałam coraz więcej rzeczy przestało mi się podobać. Anglicy wydawali mi się tacy tolerancyjni na początku, ale teraz wiem, że to wszystko na pokaz, ale tak naprawdę psioczą na wszystkie inne narodowości, a teraz to jeszcze gorzej. Żyło się tam nieźle, ale wiem, że mój kraj jest tutaj, a tam zawsze i tak będziemy nie u siebie. Mąż ma tutaj działalność, ja po powrocie też zaczęłam prowadzić swoją działalność. Była to fajna przygoda tam, ale na zawsze nie chciałabym tam zostać. Jak coś chcesz jeszcze wiedzieć, to śmiało pytaj

- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

siedzę i czatuję z kamera na Pole...i już mnie ten mały gnojek denerwuje, ruszy się jak wyłączę nagrywanie, jedyne co to czkawkę miała grrr
aaa laski, Juruś Was pozdrawia, wszystko u niej ok, wróci do nas i wbija na miejsce Poli

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agnilla Pola bawi sie z toba w Kotka i Myszke

- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 143
To Twój brzuszek w awatarze?

Gwiazdka wiem wiem,że to Ty

Loca witaj

Ann śliczny awatarek masz

Moof gdyby nie skończyły mi się testy owu to i może jeszcze bym z ciekawości je robiła, albo do malin albo do @

Aggi fajny brzuś

Monique

- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 92
dziś się czuję jak słoń, zaraz ide pod prysznic. Dziś przez to ciepło obtarłam sobie przez wkładkę udo

Zobaczcie co kupiła moja siostrzenica Gabrysi

- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Gosia - wracaj, czekamy na Ciebie