BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #882102 przez Agnilla
phi 68 kg to ja nie pamietam kiedy miałam :( 10 kg przytylam, a nawet wiecej :P ale co mam zrobic, najwyzej sobie poplacze w 9 mcu ;)
ja tez mam 7 z przodu!! a nienawidze tej cyfry :P zawsze kochalam 8, ale tym razem jej podziekuje :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #882113 przez gwiazdka2014
Dziewyny z kurczaka została czarne resztki :P.
Michal mówi ze deszcze kilka minut i by się zaczęło palic :-/ a co gorsza w domu został mój porzeczek :'( jejku chyba bym się zaplakala jak by mi się coś stało.
Kuchenka cale szczęście cala :)

Poszłam dziś sprawdzić ile będzie kosztować ubezpieczenie z Michałem nie ma tragedii bo moja mala besta ma mały silniczek :P

Moof. ja też poproszę tylko 10 kg i schudnąć więcej :)

Julia twoje leniwe nie chce się ruszać moje wstydliwe :P

pokuj dla maluch prawie ze wysprzatany jeszcze tylko malowanie, tapetowanie, dywan, wymiana okna, tapetowanie, meble i Gabrycha na końcu :P tak jeszcze tylko tyle zostało :P

10 lata 7 miesiąc temu #882124 przez moofka
mesy no na koniec równiutkie 10 kilo było :) te dodatkowe to same poleciały, pewnie byłoby więcej na minusie gdybym się nie obżerała słodyczami jak prosiak :woohoo: no i kolacje jem późne - właśnie wcinam :silly:

ann zazdroszczę wieczornej plaży :)

noo gwiazdka to rachu ciachu i zaraz pokój będzie gotowy :P ale masz dużo czasu, tylko niech Ci ferri nie liczy ile :P
Podziękowania: julka

10 lata 7 miesiąc temu #882133 przez gwiazdka2014
Jak ja kocham pisać na telefonie :P błędy, słownik poprawia jak chce :huh:
ooooo jak ferr będzie liczyć to wyjdzie mi ze razem z Agni :P ale co tam ja też nie znoszę matmy:P

Ale Michal mi dziś pojechalllllllllll. Przychodzę do niego do sypialni i proszę o zrobienia zdjęcia tyłem. Chciałam zobaczyć czy kilogramy widać z tylu :P a on do mnie twój tyłek ci się nie spodoba (byłam bez majtek) a ja czekaj to zaslonie, trzymam koszulkę a on weź bo teraz boczki zaslaniasz. Patrzę na niego a on no co widać kilogramy jak się przytyje :-/ zdolowal mnie :dry: mam wielka dupe z boczkami.
Jak bym się nie wstydzila wysłała bym wam zdjęcie :D

A co do włosów to ja też zapuszczam, ostatnio mnie kusiło aby zrobić pazurki ale nie... WYTRZYMALAM :):):):)

10 lata 7 miesiąc temu #882145 przez Porto1987
Wyposzczone widać jesteście :P

Przeczytałam, a łatwo nie było. Teraz już idę spać, bo padam po tych spacerach dzisiejszych.

P.S. Chcę zatrzymać czas. Dziecko mi za szybko rośnie.

Dobrej nocy!

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882146 przez ewelinda83
moofka to ja poprosze o przepis jak sie pozbyc dodatkowych kilogramow :) w ciazy przytylam jakies 12kg ( dokladnie juz nie pamietam ) moja corcia skonczyla 2 latka a mi dalej 4+ zostalo :pinch: dodam ze byla na cycu 8 mcy ;)

gwiazdka chlopy to zlosliwe nasienie :side:

messy ja Szogun czasami mowie na swoja corcie :P. no malpiszon maly wszedzie wlezie i zawsze jej pelno :kiss: :evil: ]

10 lata 7 miesiąc temu #882158 przez Asiaa
Dziewczynki dzięki za info, jutro Was dorwę na fb i resztę którą uda mi się zlokalizować też :D

Monique od nowego cyklu mam tabletki na pobudzenie pęcherzyków, ale żadnego monitoringu do tego. Ostatnio gadałam ze szwagierką i ona też miała te tab, do tego monitoring i pregnyl i zaszła za pierwszym razem

Bujanka przytulam, trzymaj się

Ada u mnie jak już dało się zauważyć drugą kreskę to z testowania na testowanie ciemniała trochę aż do malin.

Ula oczywiście trzymamy kciuki by na wizycie wszystko było ok :)

Julka widać że Twoja mama jest podekscytowana faktem,że zostanie babcią :) to pierwszy wnuk?

Mesy nosek taki fajny malutki :) no i ucho ma śliczne :laugh:

Pinezka dobre z tą kremacją kuraka :laugh:
Z ręką na pewno będzie dobrze, widocznie trochę więcej czasu potrzebuje.

Ann musiało być fajowsko na tej plaży :)

Lecę spać, dobranoc :-*

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882164 przez Agnilla
Jula, nie możesz spać? :)
kurde felek, co to moje dziecie wyrabia wieczorami, wczoraj myslałam, że mi wylezie pod prawym żebrem :ohmy:
dzis chyba napadne na nią i nie odpuszczę gówniarzowi póki jej nie nagram :) bo te wszystkie filmiki co mam to jakieś popierdółki :)
a teraz proszę, weszłam na wagę, co do grama równe +15 kg :( w 31 tygodni...jedyny plus jakiego się doszukuję, to to, że waga mi wzrasta od samego początku równo, nie ma jakiś wielkich skoków. także jak któraś na tym etapie ciąży mnie przebije, to wtedy pogadamy :)
czas sie zbierać i heja do fryzjera, żeby te upały ominąć. przydałby się jakiś fotelik na balkon, muszę pomęczyć męża :) najlepiej jakiś papasan, jak zalegnę, to nie wstanę to wieczora :P

10 lata 7 miesiąc temu #882171 przez gwiazdka2014
Asiaa to ja zwęgliłam kuraka :P

Agni moja koleżanka przebiła cię z wagą - w połowie ciąży miała 20 kg +

Mnie dziś obudziły ćwierkające ptaki :/

Kochane babeczki od soboty będę potrzebowała waszego wsparcia, jedziemy na lotnisk po Michała ojca. Będzie u Nas CAŁYYYYY tydzien.

10 lata 7 miesiąc temu #882178 przez Loca
Witam :)
Porto nie moglam sie powstrztmac i tez musialam cos naskrobac :P tez mam takie wrazenie, ze maluch mi za szybko rosnie :)

I tak wpadlam do was, bo czasem podczytuje :) ja jestem Loca i przybywam do was z marcowych 2014 ;)

10 lata 7 miesiąc temu #882188 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Już gorąco a jeszcze 9 nie ma!

Babeńki ja was proszę, przestańcie się przejmować tymi boczkami i tyłeczkami w ciąży, to normalne, nie da się tego uniknąć jeżeli chcecie zdrowo ciążę przejść. Potem będzie trzeba się spiąć i zrzucić.

Loca witaj, czytaj, udzielaj się, a jak już przyjdzie czas to zacznij wrzucać testy owu :cheer:

Gwiazdka goście lepiej teraz niż po porodzie :P dasz radę.

Muszę coś na nowy avataerk wykombinować.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882207 przez ewelinda83
Agnilla kobitka jak nic, i juz jaka charakterna :lol:

ann ty nic nie narzekaj na pogode, albo podeslij tego slonka do mnie bo ja sie nigdy lata nie doczekam :(

gwiazdka trzymam kciuki za wizyte, tydzien szybko zleci ;) a ty w Pl mieszkasz ?

ann widze ze mamy corcie w tym samym wieku :) jak ci sie udalo oduczyc od pieluch ... poprosze o przepis od A do Z ;)
My czasami korzystam z nocnika lub z nakladki ale malej sie zapomina i wtedy sika pod siebie :silly:

10 lata 7 miesiąc temu #882215 przez ann-sunshine
Ewa oduczyć to jest dużo powiedziane. W domu sama zaczęła wołać o majty :-) więc zaczęliśmy zakładać jej majtki bez pieluch. Ma dwa nocniki i co chwilę pytaliśmy czy nie chce siku, czasem zachęcaliśmy żeby usiadła. W domu sama się pilnuje i sama biega na nocnik, rozbiera się i robi. Raz na kilka dni zdarza się, że nie zdąży, albo zapomni się przy zabawie i się posika. Problem jest w żłobku. Bo tam panie chodzą z nimi na komendę i to wszystkie dzieci na raz i jedne czekają w kolejce aż inne zrobią i tu Marta się zasikuje i codziennie odbieram ją przebraną z paczką do prania :unsure: bo ona czekać nie umie. Jak jej się chce to na ostatnią chwilę i szybko musi. A na dworze sika na trawkę i bardzo jej się to podoba. W nocy i na drzemki w dzień normalnie w pieluchach jeszcze. Miała taki moment, że ja siadałam na toaletę, a ona przynosiła sobie nocnik i siadała koło mnie :-) i tak wyglądała nauka. Albo siadałyśmy na 15 minut i czytałyśmy na nocniku książki, aż poleciało, a potem brawa i wspólne wylewanie do toalety.

Sorry dziewczyny za poemat o siuśkach :P
Podziękowania: julka

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882216 przez gwiazdka2014
Ewelinda ja w PL nie ma takich szans na wyjazd, Moj Michał jest bardzo zżyty z rodziną - z mamą :P

Ale mamę ma bardzo fajną wiec mi to nie przeszkadza :)

Dodaję wam zdjęcie mojej bulwy, tak wygląda każdy poranek :P

10 lata 7 miesiąc temu #882224 przez moofka
Porto i Loca - najpierw ciąża szybko zlatuje a teraz dzieci rosną jak szalone :blink: jak widzę, że Zośka przekręca się sama na brzuch, pełza po macie i ze smakiem wcina pierwsze słoiczki to myślę sobie maaaatko jakie już duże mam dziecko :woohoo:

ewelinda83 ja myślałam, że wszystkie na cycu tak chudną :silly:

Asiaa a w tym cyklu już nic się nie pokazało na testach?

Agi jak zalegniesz na papasanie to do porodu nie wstaniesz :P

Ann super jest to zdjęcie :)
Podziękowania: ann-sunshine

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka