BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #882552 przez Asiaa
Gwiazdka fajne wdzianka dla dziewczynki, gorzej jak będzie chłopak ;)

Gosia czekamy na Twój powrót :)

Zmykam, dobranoc :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #882556 przez Pinezka
No wlasnie, Gwiazdka - bedzie zonk, jak bedzie chlopak, bo w myszke miki bo chyba nie ubierzesz :blink: Ale ciuszki bardzo fajne :side:

Asiaa - znalazlas mnie :)

Ewelinda - ja pod koniec lutego reke sobie zlamalam, dlatego teraz z nia przeboje mam. Wczoraj na jodze ok, dzis na rehabilitacji jakas taka bardziej rozciagnieta bylam i nastroj mi sie poprawil. Poki co nie daje jeszcze rady podniesc reki na duzo wyzej niz wysokosc ramienia, ale jest nadzieja, ze z tego wyjde.

Gosia - czekamy na twoj come back :kiss:

Agnilla - a ty jak Pole sfilmowac chcialas? :blink:

Ja w tym cyklu zagubiona jestem, brak potwierdzonej owu i nie wiem, kiedy @ nadejdzie. Ktoras tak miala? Cykl sie wtedy wydluza czy nawet jak bezowulacyjny to sie w normie czasowej miesci?

10 lata 10 miesiąc temu #882558 przez ulka1983
hej fajnie że forum działa :) ale skrobiecie nie wiem czy dam radę doczytać ;)

Ann jutro po południu mam wizytę :whistle: super awatarek :) wszystkiego dobrego dla Was gołąbki :kiss:

Gwiazdka to było o krok od pożaru :blink: ale numer nie masz na piecyku minutnika ? ja z niego nie korzystałam ale jak zapominałam o której wstawiłam ciasto to okazał się bardzo przydatny teraz ustawiam i nawet jak jestem w pokoju to słyszę że już czas potrawę wyjąć z piekarnika :) jaki masz kolor autka

Ewa u mnie też nie było tak słodko się kg pozbyć a karmiłam 18 miesięcy :S

Agni pamiętasz ile ja miałam kg na plusie :whistle: to jak na razie to musisz przebić mnie ale raczej już nie masz szans :P

Aggi brzusio jak się patrzy :) pięknie wyglądasz :kiss: kocyk fajny podoba mi się :)

Julka przez ten artykuł spać nie będę mogła :evil: straszny ale pouczający i daje do myślenia

Moni :kiss: nowy cykl nowe nadzieje :) dobrze że wiesz z czym musisz powalczyć

10 lata 10 miesiąc temu #882566 przez gwiazdka2014
Dziewczyny jak obtarłam sobie udo :( masakra jak mnie piecze :/ nie to że taka gruba jestem. Ale zaczęłam się martwić że za dużo utyłam :/

nie wiem chyba dziś bede spała na golasa :P

Dziewczyny ale ja wiem że to będzie Gabrysia :) a jak będzie chłopak to będzie chodzić w takim słodkim ubranku :)

Jutro nigdzie nie idę siedzę w domu.

10 lata 10 miesiąc temu #882590 przez Dagnes
Julka ja też zaraz wybieram się do lidla, tylko właśnie po dzieciowe rzeczy :) Jakby któraś była zainteresowana to w biedrze od dzis też są artykuły dla maluszków i mam.

Wiktoria

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #882593 przez Agnilla
dzien dobry :)
kurde zastanawiam sie nad tym lidlem, w sumie jedyne co by mi sie przydalo to jakas bluzka, sukienki mam dwie, jedne dzinsy i legginsy i w tym sie dobujam do porodu, szkoda kasy w moim przypadku. bo Wy, ktore sie bedziecie bujac cale wakacje i beda upaly to inaczej
Pinezka, nagrac brzuch, ktory wieczorami przybiera rozne ksztalty chcialam :) tylko wczoraj sprzatajac szafe w sypialni chyba niezle Pole wybujalam, bo wieczorem sie slabo ruszala, nie bylo co nagrywac ostatecznie. dzis czeka mnie okno w sypialni, pol dnia ale to zrobie ;)
do biedry sie przejde i to chyba zaraz, bo potem to ja sie ugotuje :/
Gwiazdka jak sobie udo obtarlas, a nie masz nic w domu to sobie zrob zwyklą mąka :) i nie denerwuj mnie tekstami o przytyciu, bo Cie do prychiatry wysle! :angry: moze Ci sie po prostu tak wkladka ulozyla, ja mam duzo grubsze uda i jakos ich nie obcieram
ooo ogladam gazetke biedry, szok ja nawet nie wiedzialam o niej

10 lata 10 miesiąc temu #882602 przez ann-sunshine
Witam sie z rana.

Ula czekamy na wiesci.

I nie wiem co jeszcze chcialam

10 lata 10 miesiąc temu #882622 przez gwiazdka2014
hej

nie wiem dziewczyny, czy to normalne że nie czuje ruchów Gabrysi ??

Od 13 otwarta jest moja poradnia ginekologiczna może pójść ?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #882624 przez Agnilla
zjedz batona albo dwa, ja tak mialam z Pola, polecialam spanikowana do gina, a ze dlugo czekalam kupilam sobie kit kata i ten maly gówniarz przed samym wejsciem rozpoczal tance :) pozniej znowu mnie tak chciala wrobic, ale powiedzialam jej, ze prywatnie z nia do gina co 2 tyg latac nie bede ;)
ooo zobaczcie, Ferri pytalas o wlosy to masz ;) i moje bradwursty, ale jeszcze przed grillowaniem :P biale parowki :P
a wiecie co mam na 2 sniadanie? :) Calypsooo!! :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: ferritka

10 lata 10 miesiąc temu #882628 przez ferritka
noooo konkret Mama, jest brzuch jest impreza ;0 <3 jakbym Kręgla nie kocchała jak go kocham to bym z miłości do Ciebie Agni wyruszyła w pieszą podróż na pomorze :kiss: :kiss: fajowska, stylowa i śliczniutka, też tak chce!!!! a nózie jak patyczki masz!!!! :kiss: :kiss:

co ja Wam miałam??
czemu jest tak ciepło, że się majty na człowieku pocą??
poza tym mam problem :ohmy: a bo cały czas -znaczy zimę cała nogi na depilatorze jechałam i teraz kiecki nie moge założyć bo mam nogi od kostek do kolanków w kropki ciapki i inne takie cholerstwa ;/ i nie wiem co czynić, przecież w 30stopniach ciepła w rajtkach nie bedę popylać bo mi się wtopią w jlo moją szacowną :blink:

a w ogóle to muszę wyjść dzisiaj w samy największy hyc i już kombinuje jak się z tego wyplątać żeby jednak nie musieć i zalegnąc na leżaczku z wodą z lodem i ARBUZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #882629 przez gwiazdka2014
Agnilla jak ty pięknie wyglądasz, ale fakt krótkie włosy ci pasują :) ja miałam dziś mieć sesyjkę ale koleżanka się nie odzywa :/
Bez sensu lecieć do lekarza?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #882633 przez Agnilla
haa bo to trzeba umieć tak cyknąć fotki, żeby se nogi wyszczuplić :P parówki mam, serio serio, toć Wam na golasa foty robić nie będę ;) a poza tym chyba z udźcem u mnie gorzej :/
Ferri mi w te ost mce takie slabe wlosy odrastaja na nogach, pach przejade golarka i nie ma, ale wczesniej to tez byly normalne. tylko, ze ja depilatora nie moge uzywac, bo mi wrastaja pod skore a wtedy to jest masakra :/
Gwiazdka, mi polozna powiedziala ja wtedy mloda sie malo ruszala, ze jak mam byc spokojniejsza to mam isc. wiec jak chcesz to idz, uspokoisz sie
ja tez mam miec sesje u kolegi, musze sie do niego odezwac, bo kurde urodze i co :P
wlosy wlosami, dzis o 2 wstalam na siku i jak sie zobaczylam w lustrze to mowie do Poli , ze jak juz chce wylazic wczesniej to na pewno nie w nocy, bo bede musiala szybko wlosy myc i ukladac, bo mnie z porodowki do psychiatryka za ta fryzure wysla :P elvis wymieka przy mnie ;) kazdy wlos w inna strone
Ferri na pomroze wyruszyc mozesz do Kregla a mnie zahaczysz po drodze ;)
ps. która mi zrobi pedicure?? kuwa bo w kaloszach bede musiala zaraz latac :/

10 lata 10 miesiąc temu #882637 przez ferritka
no i mi właśnie też powrastałym się na krem przerzuciłam może bedzie poprawa jakaś ;/
a co do włosów nawet nie mów bo moje jak z początku były przetłuszczone non stop tak teraz weszły w fazę " i uj nic nam nie zrobisz' i żyją swoim własnym życiem, każdy w inną strone, jakieś takie suche, bez blasku a farbowanie to jakaś porazka z przytupem, nie wiem może przez to że farba bez amoniaku to szybciej złazi ?? nosz kurefka co 2 tydnie bym musiała farbować :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #882655 przez gwiazdka2014
Agnilla a nie ma u ciebie jakieś strony z tanimi kuponami, może jakoś wyhaczysz cos niedrogiego ? grupon.pl, gruper.pl tu zobacz.
Agni a pojde zapytam położnej w mordę mi Pani Ewa nie da :) ale bedą na mnie patrzeć jak na psychiczną.

Ula ustawiłam pikanie, ale mowie sobie a niech jeszcze poleży :P i poleżał :P ha ha ha
Ulcia jak wizyta ?

Ferr a szamponami ? ja chyba dzis kupie i sobie strzele czekoladę na głowie :P

10 lata 10 miesiąc temu #882667 przez Asiaa
Ula to czekamy na wieści i może foto też jakieś będzie? :)

Agni ładnie się prezentujesz z brzuszkiem :) i ładnie Ci w tym kolorze :)

Ferri jeśli już musisz wyjść w największy skwar to weź parasolkę ze sobą :D w ten sposób zawsze będziesz w cieniu :D
Podziękowania: ferritka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka