- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ewelinda83 no to wiesz co miałam na mysli pisząc szogun wczoraj tak szalał , że aż mnie skóra bolała uwidział sobie moją lewą stronę tak nisko , że kurde aż na pachwinę ciśnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
gwiazdka tak pytalam bo napisalas, ze tesciu przylatuje wiec mtslalam ze emigrujesz tak ja a psiaka twojego to ja kocham od pierwszego spojrzenia
mesy oj tak dobrze znane jest mi to okreslenie
moofka no niestety moje dodatkowe kg zostały ale moze tez dlatego ze ja nie mialam zadnych diet dla karmiacych
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Dzięki Moof.
Dag, Loca, Moof zaraz wasze szkraby będą biegać, wołać mama, krzyczeń nie i kłócić się, że nie pójdą jeszcze spać
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Napiszecie mi kto jest po kolei do porodu ?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Ja z Julią też możemy sie jeszcze wbić na konie września.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Faktycznie te nasze dzieciaki za szybko rosną. Mi się już moja Wikunia taka "dorosła" wydaje. Wczoraj byłyśmy na szczepieniu i przy okazji lekarka zważyła moją kluseczkę - 7080g A długa też jest bo już 70 cm ma.
Ja też myślałam, że wszystkie karmiące naturalnie tak szybko wagę gubią. Ja zeszłam do wagi wyjściowej ale ani grama mniej.
Ann super avatarek. Uwielbiam twoją Martusię, śliczna jest. I jak tam wybór fryzury? Ja znów zapuszczam. W ciąży obcięłam na boba. Fryzurka fajna ale za dużo czasu wymaga. Wiecznie trzeba układać włosy, a jak ma się długie, to w kitkę można związać i spokój. Teraz kusi mnie żeby ombre sobie zrobić. Czekam tylko jak mi się odrosty większe zrobią.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
a co do fryzury to nie wiem, będzie decyzja na gorąco, idę na 13tą. Mąż zawiedziony, bo go uprzedziłam, że mu taki prezent na rocznicę robię. Bo my dziś 3 rocznicę mamy i na rocznicowy makaronik sobie idziemy
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
dziś znów szykuje się upalny dzień !
Siedzę z kawką, a jak poczytam to zabieram się
za pranie i wywieszę na dworze bo tak ciepło to
szybko wyschnie
ewelinda póki nie ma @ to wiesz....
meli ja patrzyłam aż nasiąknie test tak do '3/4 drogi' i później odkładałam i czekałam na kreski
mesy Tobie mówią że widać brzuszek, a mi wczoraj powiedziano czy już jestem po ?! ale śliczny ten Twój maluch powiedz mi jak załączyłaś foto? bo nie umiem
gwiazdka ja z mężem zakupy dzieciowe to od 17tc zaczynałam robić i chwała Bogu bo byśmy teraz nie wyrobili z kasą tyyyle tego co do kurczaka to właśnie mi się przypomniało jak na kacu z mężem pizzę wstawiliśmy do piekarnika i chyba z dwie godziny tam była póki smród nas nie obudził hahahahha a on biedak był ta głodny że wydrapał troszku niespalonego
Ada ja miałam ciągle jedną kreskę potem bladzinkę drugą, potem czasem owu i znów jedną
julka ty masz tyle kg ale za to jaka wysoka babka z ciebie ! najmniejszego rozmiaru to mało ciuszków potrzeba, ja mam najwięcej na 68 ale i tak np będę musiała śpiochy czy bodziaki kupować bo mam większość takich już 'dorosłych' ciuchów typu koszulki, spodnie itd
moofka masz rację wszystkie wyposzczone że foruma nie było tyle czasu haha. Pięknie zrzuciłaś aż Ci zazdroszczę
Ann to wszystkiego dobrego rocznicowego
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ann, najlepszości :* ja chyba wybiore sie na drzemke, uwielbiam w takie upaly walnac sie w samych galotach do lozka
kurde, zaebali mi awatarka i teraz go nie mam, bo usunełam z kompa a nie wiem skąd miałam składam zażalenie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo nie rozumiem
zdjęcie dodałam- dodaj plik - wstaw i tyle może jak nie chce ci wejść to za duże jest.....
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Agilka no pochwal się fryzem , nie badź zgredek
eej, wiecie jaki szok ..w przychodni u moich rodziców morfologia + glukoza + alt i ten drugi szift zapłaciułam 12 zeta!!! albo się pani miło ebła albo taka tanioszka ale jak sie ebła to ja za to nie odpowiadam, padre pójdzie po wyniki to dopłaci jakby coś
a ja od wczorajszego południa walczyłam z bólem bańki, takiego bóla jeszcze nigdy nie miałam , w nocy nie spałam przez niego i w ogóle ogólnie przez ten wiejski hałas podwórkowy ( żaby,!!!!!!!!!!) rano nie wytrzymałam wzięłam dwa ibuprofeny i wiem nie wolno
musze zaopatrzyć się w inny apap..
mi też jakoś leci ta ksiąza niedawno suwaczek dawałam a tu już 15 tydzień ,prawie jedna trzecia co nie