- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meli1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198

- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ulka1983
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 130

Mesy bo Ty masz taki malutki brzuszek jak na ten miesiąc ciąży i w ogóle szczypior jesteś

Moni wklep wszystkie od nowa może coś to pomoże

Meli
dziewczyny która ma tefala pod ręką bo meli potrzebuje

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

meli pfffff ja mojemu nie daje od polowy grudnia haaa nie zla jestem co

- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Już próbowałam różnie z tymi suwaczkami i za cholerę nie chcą się zmieścić, no trudno

- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ula, no wiec najwazniejsza akcja to zaczeli operowac latoszka ( mial pozar w domu, uratowal sie, ale cos mu w rdzeniu sie przestawilo i musieli operowac). i podczas operacji gaz, czy co tam on wdychal, zeby spac i byc znieczulonym, zaczal sie ulatniac. wszyscy lekarze padli a latoszek obudzil sie na stole operacyjnym z otwartym kregoslupem

ej wezcie tych Waszych mezow do mnie wyslijcie

Meli, powiedz mu, ze jak woli na recznym to niech nie bierze tabletek, łaski bez

ja tam pewnie jestem lepsza od mesy, ale co tam

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Wiaderko czeka na kolejna pociechę - ale my z mezem bylismy tym wiaderkiem zachwyceni.
Antek sie w nim nie darł,wyciszał sie, nawet zasypial. Rzadko mial problemy z brzuszkiem bo wsadzony do cieplego tummy tuba zaraz puszczał bąki do wody, a nie raz zdarzyło nam się, że tak się zrelaksował, że zrobił kupkę

Mycie wlosów - bajka (myje sie gdy dziecko leży na rece przed wlozeniem do wody, a samo dziecko w wodzie też marzenie - nie trzeba trzymac calego jak w wanience tylko dziecko wazy tyle co piorko i samo się unosi zapierajac nożkami. Noworodkom podtrzymujemy glowke jedna reką - poczatkujacy pod rzuchwa, a pozniej juz jednym palcem

Nie wiem czy wiecie jak najlatwiej sie wsadza dziecko do tummy? Dziecko bierzesz z przewijaka, ręke wsadzasz od przodu pod pupkę, dziecko brzuszkiem lezy na naszym przedramieniu, a główką na wewnętrznym zgięciu (druga strona od lokcia), Wsadzamy pupką w dół, druga reka jest za główką i przesuwa sie na bok glowki dziecka lub pod żuchwe i tyle

Antek jak mial 4 msc:
Antek tygodniowy

- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

no ej, wlasnie sciera mi kurze, bo go pogonilam

ale mnie tesciowa wkurzyla. dzwoni do mnie, ze na wizyte do lekarza mam isc przygotowana, to jej chcialam mowic, ze mam torby spakowane. a ona, ze mamy isc z koperta, zeby mi czasem nie kazali rodzic naturalnie skoro mloda posladkowa. to jej mowie, ze nie beda kazali, bo nie wolno. potem mi gada, ze moge miec problemy z laktacja. kuwa, nie gadam z nia do porodu

ale super fota, mlody jak w kieliszku wyglada!

- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Ada dobrze ze @ nie kazala na siebie czekac. Masz juz pierwszy cykl przetestowany wiec wiesz co i jak. Trzymam kciuki aby teraz ten pierwszy dzien cyklu byl pierwszym dniem ciazy

Asiaa ale maliny bija po oczach. Oby @ juz nie przylazla przez najblizsze 9 miesiecy (no moze i dluzej jeszcze bo ja @ juz 1,5 roku nie widzialam co bardzo mnie cieszy

Asia K twoja Asia ma juz 69 cm? Serio? Ja ostatnio Wikunie mierzylam i ma 71 cm a ma juz 5 miesiecy. Na zdjeciu kruszynka z niej taka i jaka ma czuprynke. A kawa wyglada mega pysznie. Ja na pierwszy dzien matki dostalam od meza ekspres cisnieniowy i robie sobie teraz takie pysznosci.
Mesy wspolczuje bolu. Mi sie pare razy tylko zastoj zrobil a zapalenia nie mialam to bolalo jak diabli, to nawet nie wyobrazam sobie jak ciebie wymeczy. Oby szybko leki zadzialaly.
Gwiazdka a sprobuj zmienic przegladarke w telefonie. Mi np na Operze nie dzialalo.
Ulka ale mega ciacho. Zjadlabym kawalek.
- majka1987gnoWlkp
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 105

anabelll słitaśne te focie

Agni co do teściowej- chyba chce być pożyteczna- tyle dobrych rad

- ulka1983
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 130

Moni nie rób jednego pod drugim tylko obok siebie i oddziel spacją

Agni nie żartuj

mój na razie grzeczny ale jakby co to wiem do kogo po tefala się zgłosić

Anabelle tak to wszystko opisałaś że jakbym nie miała wanienki to bym sobie to wiadro kupiła

Dag śmiało chyba jeszcze jest to zapraszam

Majka za mną tak dzisiaj pierogi chodziły przez Ciebie że szok