- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Mesy bo Ty masz taki malutki brzuszek jak na ten miesiąc ciąży i w ogóle szczypior jesteś
Moni wklep wszystkie od nowa może coś to pomoże i jak będziesz wpisywać to między kodami zrób tylko spację żeby dużo miejsca nie zabierało
Meli
dziewczyny która ma tefala pod ręką bo meli potrzebuje
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
meli pfffff ja mojemu nie daje od polowy grudnia haaa nie zla jestem co no ale chxialo cialo to cierp ja sie dygam wytrzyma jeszcze
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Już próbowałam różnie z tymi suwaczkami i za cholerę nie chcą się zmieścić, no trudno
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ula, no wiec najwazniejsza akcja to zaczeli operowac latoszka ( mial pozar w domu, uratowal sie, ale cos mu w rdzeniu sie przestawilo i musieli operowac). i podczas operacji gaz, czy co tam on wdychal, zeby spac i byc znieczulonym, zaczal sie ulatniac. wszyscy lekarze padli a latoszek obudzil sie na stole operacyjnym z otwartym kregoslupem ciag dalszy jesienia
ej wezcie tych Waszych mezow do mnie wyslijcie ja tam swojego krotko, nie pasi to nara tefale mam dwa, podeslac ktorejs? moj to ma taki nawal pracy, ze jeszcze mi cierpliwosc sie nie skonczyla, ale jak po 3 min zapomnial ze ma mi isc prad odczytac to mowie ide do kuchni, szafki sprzatniete tefal na wyciagniecie reki ale jakie slodkosci mi z cukierni przyniosl ooo matulu
Meli, powiedz mu, ze jak woli na recznym to niech nie bierze tabletek, łaski bez znajdziesz se innego
ja tam pewnie jestem lepsza od mesy, ale co tam
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Wiaderko czeka na kolejna pociechę - ale my z mezem bylismy tym wiaderkiem zachwyceni.
Antek sie w nim nie darł,wyciszał sie, nawet zasypial. Rzadko mial problemy z brzuszkiem bo wsadzony do cieplego tummy tuba zaraz puszczał bąki do wody, a nie raz zdarzyło nam się, że tak się zrelaksował, że zrobił kupkę
Mycie wlosów - bajka (myje sie gdy dziecko leży na rece przed wlozeniem do wody, a samo dziecko w wodzie też marzenie - nie trzeba trzymac calego jak w wanience tylko dziecko wazy tyle co piorko i samo się unosi zapierajac nożkami. Noworodkom podtrzymujemy glowke jedna reką - poczatkujacy pod rzuchwa, a pozniej juz jednym palcem
Nie wiem czy wiecie jak najlatwiej sie wsadza dziecko do tummy? Dziecko bierzesz z przewijaka, ręke wsadzasz od przodu pod pupkę, dziecko brzuszkiem lezy na naszym przedramieniu, a główką na wewnętrznym zgięciu (druga strona od lokcia), Wsadzamy pupką w dół, druga reka jest za główką i przesuwa sie na bok glowki dziecka lub pod żuchwe i tyle
Antek jak mial 4 msc:
Antek tygodniowy
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
no ej, wlasnie sciera mi kurze, bo go pogonilam
ale mnie tesciowa wkurzyla. dzwoni do mnie, ze na wizyte do lekarza mam isc przygotowana, to jej chcialam mowic, ze mam torby spakowane. a ona, ze mamy isc z koperta, zeby mi czasem nie kazali rodzic naturalnie skoro mloda posladkowa. to jej mowie, ze nie beda kazali, bo nie wolno. potem mi gada, ze moge miec problemy z laktacja. kuwa, nie gadam z nia do porodu
ale super fota, mlody jak w kieliszku wyglada! mega ujecie
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ada dobrze ze @ nie kazala na siebie czekac. Masz juz pierwszy cykl przetestowany wiec wiesz co i jak. Trzymam kciuki aby teraz ten pierwszy dzien cyklu byl pierwszym dniem ciazy
Asiaa ale maliny bija po oczach. Oby @ juz nie przylazla przez najblizsze 9 miesiecy (no moze i dluzej jeszcze bo ja @ juz 1,5 roku nie widzialam co bardzo mnie cieszy )
Asia K twoja Asia ma juz 69 cm? Serio? Ja ostatnio Wikunie mierzylam i ma 71 cm a ma juz 5 miesiecy. Na zdjeciu kruszynka z niej taka i jaka ma czuprynke. A kawa wyglada mega pysznie. Ja na pierwszy dzien matki dostalam od meza ekspres cisnieniowy i robie sobie teraz takie pysznosci.
Mesy wspolczuje bolu. Mi sie pare razy tylko zastoj zrobil a zapalenia nie mialam to bolalo jak diabli, to nawet nie wyobrazam sobie jak ciebie wymeczy. Oby szybko leki zadzialaly.
Gwiazdka a sprobuj zmienic przegladarke w telefonie. Mi np na Operze nie dzialalo.
Ulka ale mega ciacho. Zjadlabym kawalek.
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
anabelll słitaśne te focie
Agni co do teściowej- chyba chce być pożyteczna- tyle dobrych rad wpuść jednym wypuść drugim..... ja tak robiłąm z moją mamą ona gadała- ja tak tak mamo a i tak robiłąm po swojemu a np jak miałam pierwsze kąpać Tosie to na wejście jej powiedziałam żeby wyszła i nie patrzyłą bo zawału dostanie
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Moni nie rób jednego pod drugim tylko obok siebie i oddziel spacją a może wybierasz zły kod suwaczka wybierz ten krótki,, bbcod'' albo ''suwaczek na forum'' musi się udać
Agni nie żartuj ale wymyślili a co będzie dalej
mój na razie grzeczny ale jakby co to wiem do kogo po tefala się zgłosić zanim Ty urodzisz Twoja teściowa zniesie jajo
Anabelle tak to wszystko opisałaś że jakbym nie miała wanienki to bym sobie to wiadro kupiła Antek słodziutki
Dag śmiało chyba jeszcze jest to zapraszam
Majka za mną tak dzisiaj pierogi chodziły przez Ciebie że szok może jutro zrobię