- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
mnie tam mundial wisi, chyba czas do lozka jutro dzwonie do mamy obgadac tesciowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Bez wątpienia to co się stało z tym dzieciątkiem to tragedia dla wszystkich
Julka pysznie to wygląda
Meli zrób tak jak dziewczyny piszą, z tefala też możesz skorzystać
Anabelle słodkie fotki wygląda bardzo ciekawie to "urządzenie"
Dagnes
Muszę zapisać te przepisy i wypróbować
Do jutra
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Agni a ty juz sie zdecydowałas jak rodzisz? cc czy sn?
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Anabelle po przeczytaniu twojej opinii, teraz żałuję że nie kupiłam tego wiaderka. My mamy zwykłą wanienkę i do tego plastikową foczkę, co też sobie chwalę bo dziecka nie trzeba wcale trzymać podczas kąpieli. Teraz musimy coś innego z kąpielą wykombinować, bo Wikunia już tak chlapie, że wszystko wokół mokre. Wanny niestety nie mamy tylko prysznic i to z płytkim brodzikiem, więc myślę żeby może jej jakąś michę kupić i w ten brodzik wstawić, niech szaleje ile chce.
Ulka przepis już mam na kartce, więc jutro pewnie też upiekę takie cudo
Meli ja ci pożyczę patelnię grillową bo jest mega ciężka. Tefale (przynajmniej te co ja mam) są lekkie więc nie wiem czy zadziałają odpowiednio.
Moof Sofijka śliczna. A kombinezon superaśny. Ja też kcem taki
A mi moja alergia dała się we znaki i to znacznie. Mam AZS i tak mi prawą dłoń zaatakowało i zgięcie w lewej ręce że wyglądam jak trędowata. A najgorsze że karmię i nie mogę żadnych leków Zawsze tylko sterydy mi pomagały ale nie chcę odstawiać małej od piersi jeszcze.
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Od razu mowie, ze to jest fizycznie niemozliwe czego to juz nie wymysla w tych serialach, ale przeciez jakis lekarz to konsultuje!!!
Monique, jak wywalisz odnosniki do strony www to Ci sie zmieszcza trzy, a moze nawet i cztery suwaki ja tak zrobilam!
edit: robie eksperyment - ile suwakow sie zmiesci maksymalnie???
Anabelle, obawialam sie, ze bedziesz miec zla opinie o kubełku, a ja juz kupilam! :O ale jak tak to super. Ja nie bralam tej podstawki, no bo cena bez podstawki 81zl, z podstawka 210... przegiecie. Ale widzialam, ze ona fajna jest bo sie rozklada i do srodka mozna cos wlozyc!
Asia K, no jak 59 a nie 69 to lepiej, bo juz sie przerazilam, ze ciuszki mam za male dla Wojtka
Agni, a tesciowa to Cie chce do więźnia wsadzic i w ten sposob sie Ciebie pozbyc? ze Ci podsuwa pomysl jak popelnic czyn karalny?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Wazne jest tez to, ze zakleszczone wiadro w podstawce jest stabilniejsze - podstawka ma szerszy rozstaw nog
Dagnes niestety wszelkie dodatki do wanienek ciezko umyc z emolientów. Kapalam malego w wanience przez tydzien bo mimo, ze mozna myc kikut a pozniej trzeba go tylko osuszyc, to troche sie balam i staralam nie moczyc za nadto. Jak po tygodniu odpadł i wzielam sie za tummy tuba to byla to dla mnie wielka ulga i wreszcie cicha, relaksujaca kapiel dla Antka.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
EDIT : sory za dubel - nie bylo wczesniej widac mojego posta, myslalam, że zjadło.
dobranoc
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Dag moim zdaniem dobra micha nie jest zła- na poprzednim mieszkaniu na poddaszu mieliśmy meega gorąc latem to u nas miska świetnie sprawdzała się w roli baseniku- tu Tosia nie ma jeszcze roku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
co do wiaderka też rozważałam jego kupno- ostatecznie się nie zdecydowałam bo moją Tosie kąpali wszyscy- i mojej mamie było by ciężko- wiecie jak jest z ludźmi starej daty?? może stara nie jest ale ma swoje przyzwyczajenia........... ona tak swoje dzieci chowała to przecież złe nie jest............ nie ze wszystkim się zgadzamy i zgadzałyśmy ale w tym przypadku odpuściłam bo po co się denerwować a Tosia już od narodzin uwielbiała kąpiele- może temu że miałam bardzo dużo wód płodowych jako jedyny noworodek nie ryczała położnym przy kąpieli tu tatuś ją kąpie jak ma 5 dni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a tak poza tym to nie śpie od 4 rano!!!! musiałam sprawdzić czy małżon tuż przed pracą też jest taaaki zmęczony...... i wiecie co?? okazuje się że aż tak mocno nie jest
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
hm.....mój ma na boku pracę , fuchy itp ....chyba , że mu ktoś płaci za puszczanie się heheheh nie wiem nie wnikam kasę przynosi
wiaderko fajne do kąpieli , ale ja już widzę ile wody poza nim będzie jak byśmy tego używali u nas chyba będzie wanienka , a potem wanna nasza
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Bardzo boli mnie w dole brzucha i jajniki, dzisiaj 20dc do @ ok.5 dni :/
Fajne te wiaderko do mycia my mieliśmy wanienka, później przeszliśmy do wanny do której wkladalam krzesełko do kąpieli i się myślał razem z córcia
Teraz mamy prysznic wiec używamy dużej miski
O takiej co Dagnes zdjęcia wyrzuciła my mamy taką co ta zielona
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Julka - jak byś miała chwilkę, to mogłabyś podesłać na fb jak wygląda kod Twojego suwaczka po usunięciu tego odnośnika, bo nie wiem czy usuwam to co trzeba
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Asia, 8 mcy temu to ja chcialam rodzic w pt 13go, dzis nie chce mowilam Wam,, ze od jutra zaczynam ciazowy odpoczynek?
a co do porodu Asia, to ja w sumie nie chce decydowac i dzieki Bogu narazie decyduje za mnie moje dziecko, ktore siedzi pupa w dol, a skoro tak siedzi to bedzie cesarka na bank. 20.06 mam wizyte decydujaca...i jak mi kuwa powiedza, ze tna mnie 25.06 to sie
Jula, wczoraj mielismy ubaw z mezem, ze pojdziemy do lekarza i damy mu koperte...pusta bo tak mama kazala nooo co, tak powiedziala, wezcie koperte ze soba ona mowila, ze bedzie dzwonic do mojej mamy pogadac, to sie zdziwi
kurde Dag, wiadro pod prysznic...taki wielki to ja mialam w akademiku w domu ja bym sie chyba z dzieckiem nie zmiescila czego ludzie nie wymysla
jak ktoras jutro skomentuje moj suwaczek to ma w czambo