- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Julka ja też czekam na kuriera: poducha do karmienia i też jakieś tam pierdołki. A wiadro ponoć jest super, znajomi mieli, a położna nam mówiła, że jest rewelacyjne na kolki bo pozycja wymusza odgazowanie się bąbla i dzieciaki walą bączki jak kawaleria.
Ada a właśnie mi przypomniałaś że jedyny raz jak zemdlałam w sklepie to właśnie w dzień pierwszej małpy po odstawieniu anty i wtedy jakiś facet który stał za mną przy wędlinach mnie łapał. Zamieszanie, wyniósł mnie na zaplecze, tam mi ekspedientki krzesło dały i czekałam aż brat po mnie przyjedzie samochodem.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
napisalam do Ciebie na FB
Ann, moi znajomi tez mieli i wyglada fajnie kapiel w tym, chociaz na przyklad Zawitkowski skrytykował, ze niefizjologicznie i w ogole. Do mnie przemowilo to, ze mamy ciasne mieszkanie i nie ma gdzie trzymac wanienki, chociaz pewnie i tak trzeba bedzie ją dokupic jak maluch wyrosnie z kubła
a od jakiego wieku sie kapie dzieciaki w doroslej wannie, tak mniej wiecej?
Asia K, szacun, normalnie, ja uwielbiam takie pysznosci, nawet rozwazalam ekspes do kawy kiedys, ale on takich cudów nie robi. Podziwiam i zazdraszczam Twojemu mezowi, ze moze o takie cos w kazdej chwili w domu Cie poprosic. A Ty pracowalas kiedys w kawiarni czy sama sie nauczylas?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ej a ja nie umiem takich kaw robic, Asia naucz!! plis!! jak strzele mezowi w weekend, to bedzie to lepsze niz seks z ciezarna w 9 mcu tzn nie wiem jak wyglada seks z ciezarna przed porodem, wole kawe z bita smietana! plis plis czekam na przepis
Ula, a Ty skad wiesz jaka pogoda, jak Ty lezec masz? cos mi tu nie pasi
ja mam zwykla wanienke, w sumie nad kublem sie nawet nie zastanawialam, ale kulezanka miala, chyba chwalila.
Ada, sorry, wg mnie musi byc termometr po przecinku z 2 miejscami. bo w tym mierzeniu wazna jest dokladnosc i wlasnie np 36,90 a 36,99 to jest juz duza roznica a ten facet to pewnie jakies feromony wydzielal, moze chcial Cie poderwac
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Ekspres do kazy rewelacyjna sprawa - polecam. Sam takich kaw nie zrobi , ale ułatwia życie
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ada no i sprawa się rozwiązała teraz wszystko już pójdzie sprawniej od którego dnia cyklu masz zamiar testować ? termometr z dwoma miejscami po przecinku ja kupowałam razem z testami owu bo akurat mieli ale nie zapamiętywał temperatury co mnie wkurzało bo jak nie zapisałam od razu to później nie pamiętałam z tempką jakby co pomożemy
Gwiazdka my też za tobą tęsknimy czyli wszystko ok ?
Pinezka to może teścik
Asiaa no pięknie maliny aż chce się patrzeć do dzieła trzymamy kciuki
Ann żartujesz mąż może mieć pretensje tylko do siebie że synka nie zmajstrował mógł sam liczyć i kombinować nikt mu tego nie zabraniał a przecież żadna metoda nie daje gwarancji w 100 % . powiedz mu że do 3 razy sztuka jak mój by coś mamrocił to mu rozwód zaproponuję
a najlepsze jest to że jak liczymy i mówimy ,, teraz '' to nie dobrze stres a na luzie nie dobrze bo w nie odpowiednim czasie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Ja też chce taka kawę albo nawet trzy !
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
bry z Wami z rana z rana bo dopiero mam czas wejść. Tosia u niani, ja najpierw na badzaniu dalej na zakupach, teraz wróciłam znowu jak wielbłąd ale musze jeszcze wyjść do biedry :/
Laski potrzeba mi waszego sprawdzonego przepisu na ciasto na pierogi- bo zawsze mąż robił ale że siedzi teraz po 13 h w pracy to chce sama zrobić ino nie wiem jak- na takie sprawy to ogólne beztaleńcie jestem.
Ada wiem o czym piszesz odnośnie miejsc publicznych. ja weszłąm po kobiecie do przebieralni w sklepie i myślałam że padne !!! aż normalnie taki paw się nasunął!! ostatecznie wyszłam nic nie kupując !!
Asiaa ale malinowo się u Ciebie zrobiło
a odnośnie malin dziś wychaczyłąm chyba pierwsze u mnie na targu po 8 zł za mały kubełek !!!!! brak słów!!!!
mesy babciny sposób na cycki- sprawdzony- obij tłuczkiem liść kapusty i wsadź w stanik, jak wyschnie- zrobi się ciepły to wyciągnij. zobaczysz że działa wyciąga stan zapalny
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny takie kombinezony jak ma Zosia tylko dla pań w hm widziałam
Ada mi owulację ovufriend pokazywał z 2 -3 dniowym opóźnieniem i było to trochę wkurzające ale na szczęście zawsze się zgadzało z testami owu
Asia k mi też przykro że naszej Gosi nie ma z nami ale mam nadzieję że niedługo do nas wróci i może nie sama
pysznie wygląda ciekawe ile ma kalorii to chyba goście nie wiedzą że Ty takie pyszności serwujesz
Julka wiadro kąpielowe ??? chyba mam niezłe tyły chyba muszę nadrobić zaległości
Ann to niezłego zamieszania narobiłaś na pewno były domysły że w ciąży jesteś
Agni leżę tylko ciacho zrobiłam w żółwim tempie a pogoda wiem jaka bo mam okno otwarte i nieraz mi nóżki marzną
Mesy mnie cyce bolały ale raz czy dwa jak karmiłam i na zapalenie jest dobry okład z rozbitego liścia kapusty ( wyciąga gorączkę ) to widać w genach po mamie taki prezent dostałaś poważna sprawa
Majka widać że my z wielkopolski bo tych samych rad kapuścianych udzielamy mąż co umie robić pierogi gdzieś Ty takiego znalazła
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gwiazdka będzie dobrze, szybko zleci i będziesz z nami
Asiaa śliczne maliny
moffka powiedziałam mężowi cieszy się bardzo. tylko nie zadowolony jest że nie chce się z nim przytulać ale ja chce sie pierwsze wyleczyć a on tego nie rozumie i tym mi ciśnienie wczoraj podniósł
a która mi powie jak liczyć tydzień ciąży bo dziewczyny z marcówek mówią że liczy się od @ czyli od 30 kwietnia a to by był 7 tydzień a u mnie co najwyżej 5 jest. co o tym myślicie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa