BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #894088 przez aggi
Witam po weekendzie ;)
małża trochę tefalem pogoniłam i był do wytrzymania :whistle:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a tak to muszę młodemu ciuszki poprać bo koleżanka przywiozła siatkę ;)
a na obiad dziś dorsz z ziemniaczkami i młodą kapustką :cheer:

Ada musisz podejść spokojnie do tego, ja testy pół roku robiłam.. już miałam do lekarza iść.. a jednak... Tak zrób jak piszesz w sierpniu gnaj do gina, a jak nie obmyśli jakiegoś planu działania to innego poszukaj, pościemniaj że dłużej się starasz... Ja cykle miałam takie 31-33dniowe i 'maliny' były około 17dc także spokojnie czekaj :)

Gwiazdka Ty to następna co do zdjęcia dziecia z brzucha wywaliła :P Biedny Antek gdzie Ty go schowałaś :D oo i są foty zakupów :P Ty tego masz nakupowane :D hehe.

Asia K jak z kg po porodzie?? Możesz podzielić się swoją 'historią' ???

mesy następna chudzina :P agentki jesteście, też Maksa z brzucha wywalę jak foto na 35tc bede robić :P hahah. fajne filmiki, mojego cwaniaka się nie da nagrać :dry: :dry: co do upałów zgadzam się w 100% - południe niech upały omijają szerokim łukiem ;) Póki nie urodzę :P

ulka tylko spokojnie :kiss:

o jacie ile stron do nadrabiania mam :blink: :blink: :blink: :blink: :P :P

monique no piękne testy GRATULACJE :) Fasolki sypią się jak szalone. :)

nooo na takie wieści to ja i milion stron czytać mogę :D

Chudzinka nie martw się, kot sobie jakoś poradzi, wiem że łatwo się mówi... ale może rzeczywiście się obraził chwilowo :kiss:

Pinezka zapisz się na 8mego ! Pójdziemy 'razem' :D Bo ja wizytę mam 8.07 :side:

Agni nie maaaaaaaarudź, nie ma odwrotu O ! my tu mamy większą siłę przebicia i czekamy na Petunię :whistle: czekamy na wieści :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #894108 przez Agnilla
Po szpitalu pojechałam sobie na zakupy, bo wyprzedaże są i mi się w Reserved sweterek podobał :) a potem wróciłam tak padnieta, że się właśnie obudziłam, tzn moje dziecko to zrobiło
Co do cesarki to już się nie boję :P do następnego poniedziałku ;) termin został wyznaczony na 2 lipca. Jesli miałby decydować mój gin jutro bym była w szpitalu, ale nie miał kalendarza, kazał poczekać i potem zgarnal mnie ordynator i to on decydował. A skoro koro mam termin porodu na 5go a cesarki są w środy to najbliższą środa terminu jest właśnie 2.07. Na odchodne powiedział 'jakby pani tu jednak wcześniej trafiła...' to chciałam mu powiedzieć 'to Ci zaebie' :P
mąż pól na pól, z jednej strony wyrobi się w pracy, z drugiej żyjemy jak na bombie ;) musimy zagadać z Pola, że ma się nie wyglupiac i szybciej nie wychodzić, bo mama wystarczającego cykora ma ;)

10 lata 6 miesiąc temu #894128 przez ann-sunshine
Asia K avatarek pierwsza klasa

Chudzinka po trzydziestce też można, z Martuchą się wyrobiłam miesiąc przed 30 urodzinami, ale jeżeli zdecyduję się kiedyś na trzecie to raczej będzie przed 40ką

Ada kończcie ten remont, bo odkąd pamiętam piszesz że jeszcze tylko to i to i już koniec.

Agni czyli Pola jednak lipcowa będzie.
Podziękowania: Asia K

10 lata 6 miesiąc temu #894131 przez Ada2424
Ann hehe bo tak się wydaje że tylko tyle zostało a w trakcie zawsze dłużej schodzi ;)

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #894132 przez Agnilla
prawdopodobnie ;) z jednego sie ciesze, moja ciotka taka charakterna ma w srode urodziny, jak sie dowiedzialam, ze mam rodzic wtedy to mowie do mamy, ze mogla mi tego nie mowic. a tak mam wyznaczony termin na 1 urodziny synka mojej kolezanki :)

10 lata 6 miesiąc temu #894133 przez julka
Aaaaaaaaaale jaja!
przyleciałam tu od razu prosto z wakacji, jak sie tylko dowiedzialam co Wy tu wyczyniacie :) najpierw myslalam ze Agni mnie wkręca, ale przelecialam pobieznie wątek i normalnie padłam ;) GRTULUJE!!!!!!!!
Moniś, bedzie cacy, widzisz, zmartwienia odstaw juz w kąt :kiss:
Pinezka, no tak, niezle niezle, tak jak Gwiazda miala, gin powiedzial ze nic z tego a tu ciąża, no chyba fiknie jak sie pojawisz z testem :D Gratuluje :D

Bromergon spoko luz.
"Kategoria C. Nie wykazano szkodliwego wpływu na rozwój dziecka. Nie stosować w okresie karmienia piersią (z wyjątkiem celowego zahamowania laktacji)."

ale mam zaleglosci... uuu.. odezwe sie jak calkiem wroce do domu ;)
Buziaki z Olsztyna! :*

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #894136 przez monique1983
Dziewczyny rozmawiałam właśnie przez telefon z moją ginką i bromergon kazała odstawić i podjechać dzisiaj po receptę na dupka. A wizytę mam umówioną na 4 lipca. Rano byłam zrobić betę, jutro będą wyniki ok. 13:00.

10 lata 6 miesiąc temu #894143 przez Ada2424
W końcu przyszedł mi termometr ;) porównywałam temperature z tym z jednym miejscem po przecinku i wychodzi tak samo, od jutra zaczynam mierzyć różowym :)

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #894166 przez meli1990
mam pytanie. kiedy powinno się zrobić pierwsze badania w ciąży? z krwi np

10 lata 6 miesiąc temu #894170 przez ann-sunshine
Julka jaja zaplodnione hahaha

Monique szybko cie przyjmie na wizyte :-) spokojniejsza bedziesz.

Meli pytasz o morfologie? Roznie lekarze zlecaja. Czasem na poerwszej wizycie, a czasem dopiero ok 10 tygodnia. W kazdym razie po jednej na trymestr powinno byc

10 lata 6 miesiąc temu #894171 przez ulka1983
hej :) dzisiaj miałyśmy z Natalką ciężką nockę :unsure: przyszła do mnie koło łóżka i mówi ,,mamusiu przyjmiesz mnie '' :woohoo: jak tu takiego dziecka nie wpuścić chociaż ciasno :laugh: ale potem brzuszek boli i zaczęły się wymioty :angry: chyba żołądek ja bolał bo miała zimne czoło i prawie do rana ją trzymało :( ale potem pospałyśmy do 10 tej to się wyrównało ;) chyba alergia na przedszkole się odezwała B)

Chudzinka dobry pomysł :laugh: ciekawe co dziewczyny na to :whistle: myślę że pierwszeństwo po dzidzię dostaną i tak dziewczyny które już testują :)
nie szalona tylko marzycielka :kiss: a marzenia się spełniają :) moje kolejne marzenie siedzi w brzuszku ;) gorzej gdybyś miała tylko czarne myśli a tak to widać że podświadomie wierzysz w to że się uda i to są dobre objawy :kiss:

Asiaa to czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie :) ile tabletek jeszcze masz ?

Ada ze śluzem to jest różnie u mnie też skąpo było B) bierzesz wieśka czy coś w tym stylu ?

Aggi nie martw się będzie dobrze :kiss: zdrówka dla babci :)

Agni trzymamy teraz kciuki żeby Pola do 2 siedziała grzecznie w brzuszku :) niby tydzień zyskałaś ale chyba nerwowo gorzej będziesz to znosić no chyba że zajmiesz się bransoletkami :laugh: lipcowe dzieci są fajne :laugh: ciocia chyba nie ma na imię Pola :laugh:

Asia K Twój avaterek pasuje do sytuacji jaka panuje na forum :laugh: kolejne 2 kreseczki i żółwik :laugh: tak trzymać :) widać że męska ręka taka duża :laugh:

Meli na pierwszej wizycie na pewno dostaniesz skierowanie :)

10 lata 6 miesiąc temu #894172 przez Asiaa
Monique mam pytanie techniczne ;) kiedy robilas test? Jak po odstawieniu dupka @ nie przyszła czy jakoś wczesniej?

10 lata 6 miesiąc temu #894173 przez meli1990
pytam bo się dowiedziałam ze powinna morfologia być zrobiona przed 10 tygodniem. a ja mam iść na usg potwierdzające ciąże do lekarza dzień przed 10 tygodniem wedłóg @ , jeśli wogule mnie przyjmie a kolejna wizytę mam dopiero 13 sierpnia

10 lata 6 miesiąc temu #894175 przez ulka1983
Moni fajnie że zadzwoniłaś teraz odetchniesz i będziesz się cieszyć ciążą :kiss: 4 już niedaleko :) czekamy na wyniki bety :)

Ada wszystko zaczyna się układać po Twojej myśli :laugh: niedługo zobaczymy co z tego wyniknie ;)

Asiaa kusi kusi ;)

Meli a przed ciążą nie robiłaś żadnych badań?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #894178 przez Asiaa
Ula bardziej zastanawiam sie co zrobić. Mi kiedyś ginka powiedziała ze jak 2dni po odstawieniu dupka @ nie będzie to mam zrobić test i jak będzie pozytywny to brać dupka dalej.
W ktoryms cyklu tak miałam ze dwa dni po odstawienia nic i juz kolejnego dnia rano chciałam robić test,ale @ przyszła

W sumie się nie nastawiam,ale nadzieja gdzieś jest i przez to pewnie większe rozczarowanie bedzie :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka