BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #894197 przez Ada2424
Ulka nie biorę wieśka. Dziś od rana chwilami mnie lekko jajnik kłuje a śluzu dziś wcale nie widzę żadnego, w tamtym cyklu za to miałam strasznie dużo śluzu płodnego jak nigdy. A no zobaczymy zobaczymy jak maliny się nie pokażą na testach to może z wykresu da się odczytać czy owulka była i kiedy, ale to już musicie Wy zinterpretować wtedy bo ja nie bardzo się znam i nie umiem ich odczytywać kiedy co.

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #894202 przez ulka1983
Asiaa czyli norma :laugh: nadzieję miała każda z nas mimo że test był negatywny to dalej nie wierzyłyśmy i czekałyśmy dalej ;) dopiero jak @ przychodziła było rozczarowanie B) ja też tak miałam brałam dupka odstawianie test i nic albo testu nie zdążyłam zrobić @ przychodziła ale wszystko do czasu :whistle:

Ada zobaczymy co wyniknie u Ciebie w tym cyklu ale trzymamy kciuki :) a w interpretacji testów pomożemy bo my już bardziej trzeźwo myślimy nie to co kiedyś :laugh: ;)

10 lata 6 miesiąc temu #894207 przez Agnilla
eee ja chyba pierwsza morfologie robilam pozniej :unsure:
Asiaa jak ja bralam dupka 10 dni, to 11go dnia robilam test, zebym wiedziala wlasnie czy brac go dalej czy odstawic i czekac na @
Moni forum forumem, ale widzisz dr krótko i rzeczowo i wiesz co robić przynajmniej
Ula, maila Ci wyslalam, ale czy Ty z tego cos zrozumiesz :P
Maz poszedl na kosza, ale dostal warunek "mozesz isc, jak mi salatke grecka zrobisz" :lol: stoi, nie jestem glodna, ale chyba zaraz w nią wpadne :P

10 lata 6 miesiąc temu #894208 przez ann-sunshine
Meli a dlaczego morfologia ma byc przed 10dc? Do becikowego musisz byc pod opieka lekarza przed 10dc czyli lelarz musi potwierdzic wizyte wvzesniej

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #894209 przez ulka1983
Agni dzięki zaraz luknę :) jak na razie interesowały mnie obrazki więc wszystko jasne :laugh: masz info na priv :)

10 lata 6 miesiąc temu #894216 przez gwiazdka2014
hejka

wróciłam, ale jestem zmęczona. Mam nadzieje że mój syn dziś ułoży się jakoś ładnie do usg :)

Siorka kupiła małemu :))

10 lata 6 miesiąc temu #894224 przez Ada2424
Ulka no okaże się :) póki co to podbrzusze co raz bardziej mnie boli :blink:

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #894243 przez moofka
Chudzinka no weee nie szalej z tymi pomysłami! ja to mogę testy owu robić ale po to by owulki unikać przy działaniach :woohoo:

ej ja Zośkę urodziłam równo 2 tyg po 30tce! prawie się wyrobiłam :silly:

Asia super ten avatarek :)

monique będzie piękna beta jutro! :kiss:

Asiaa chyba każdemu testowi towarzyszą emocje i inaczej się nie da.... Ty się możesz nie nastawiać a my i tak trzymamy kciuki :kiss:

Zośka już kima w najlepsze :) zamówiłam jej dzisiaj krzesełko do karmienia bo wcina już obiadki i deserki a kuwa karmimy ją w bujaku. byłoby szybciej ale genialna moof się na kolor zdecydować nie mogła :pinch:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #894244 przez gwiazdka2014
My już po.... Ja nie wiem dlaczego te moje dziecko jest takie uparte :///

Pani dr się śmiała głowa ma w dół a pupę z prawej strony. Jakoś po ukosie leży :P Kazała przyjść jutro a to dobrze się skład bo jutro mam glukozę.
Dziewczyny czy to na prawdę aż tak niedobre ?

monique ja dziś wpadłam na forum czekam na beta a ona jutro ma być :P to czekamy ale wiem ze bedzie extraaaaaaa

mooffka poka jakie wybrałaś ?

10 lata 6 miesiąc temu #894250 przez Dagnes
Chudzinka ja to moze bym i chciala 2 dziecia ale realnie patrzac na nasza sytuacje to nie wchodzi w gre poki co. Moze kiedys za pare lat no chyba ze wpadke zaliczymy :P
Agni potwierdzam ze dzieci lipcowe sa super :) (heh bo ja jestem z lipca). Korzystaj z ostatnich wolnych chwil.
Monique jeszcze ci nie pogratulowalam. Bardzo sie ciesze ze sie udalo :) Teraz czekamy na wizyte i pierwsze foto fasolki.
Dzis mala dostala pierwszy raz kasze na noc. Ciekawe czy dluzej pospi.

Wiktoria

10 lata 6 miesiąc temu #894252 przez Ada2424
Kurde ale mnie brzuch dołem napitala, siedze skulona bo jak chodze to jeszcze gorzej boli, w tatym cyklu tez od 13dc mnie zaczal bolec, nie mam siły Mezowi pomagac ide zaraz sie myc i spac, chyba nospe sobie wezme.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #894254 przez gwiazdka2014
Ada wieź nie męcz się, moze sobie Ibuprom zapodaj :)) Może niebawem będzie owulacja i dlatego tak cie boli ??

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #894287 przez moofka
Dag daj znać jak było po kaszy :) też się kiedyś przymierzałam żeby dać na noc ale w sumie nie mam na co narzekać bo Zośka idzie spać koło 20, karmię ją koło 4, śpi do 7:30 i jeszcze do 8 bawi się grzecznie w łóżeczku :)

gwiazdka ja dwa razy piłam glukoze i żyję także tragedii nie ma :) krzesełko wybraliśmy chicco polly 2w1.

10 lata 6 miesiąc temu #894294 przez monique1983
Asia - we wtorek wieczorem wzięłam ostatnią tabletkę dupka, a w niedzielę test zrobiłam. Jak kiedyś brałam dupka to @ przychodziła na ogół po 3-4 dniach. Tak więc jak po 4 dniach nie przyszła to zrobiłam test. Jak bym zrobiła wtedy jak mi się tabletki kończyły to coś wątpię, żebym na teście 2 kreski zobaczyła, na pewno nie na tym z allegro.

Agni - dokładnie, jak zadzwoniłam to akurat tak się złożyło, że zamiast asystentki odebrała moja gin, to już jej powiedziałam co i jak i dopytałam. Ucieszyła się :)

Dzięki dziewczyny, trzymanie kciuków się przyda, najpierw za jutrzejsze wyniki, a później za kolejną betę w środę :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #894306 przez ulka1983
no w końcu miałam czas bransoletki obejrzeć z dziewczynkami :) ale im się podobały :woohoo: słyszałam tylko łał super i w końcu każda wybrała mówiąc że ta najpiękniejsza na szczęście każda wybrała inną :laugh:

Moof to foto Zosi w krzesełku jak obiadek wcina obowiązkowo nam wrzucasz :)

Gwiazdka mały z wami w kulki leci :laugh:

Moni trzymamy cały czas i nie mamy zamiaru puszczać :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka